פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 609 צפיות
אחרי קרוב ל-5 שנים שאני ללא מערכת,הגיע הזמן להתקנה חדשה. מה בתפריט: רמקולים של HAT LX6-CP LX3-CP LX1 סאב:Aurasound ns10 הגברה: מגברי קסטום של phoenix gold.(מגבר M44 ומגבר M100). HU פלאפון+טאבלט בשילוב ממיר מUSB לאופטי. DSP נכון לעכשיו זה זהBIT ONE אולי בהמשך נחליף ל-HELIX DSP PRO. חיווט: חיווט של knukonceptz וRCA קסטום שלי. בידוד: מה שיש כרגע בשוק,עדיין לא הספקתי להתעדכן,אולי גם של חברת knukonceptz. ככל הנראה הטוויטרים והמידים ישבו בבניה בקורות A. כרגע אני עדיין בשלב השלמת הציוד,מקווה להתחיל לעבוד כבר בזמן הקרוב. ותמונה של הסט,וכמובן תודה רבה לסקוט בוולדה שחפרתי לו שעות בב…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים, ברשותי סקודה יטי 2010 וביחד עם הרכב מותקנת לי מערכת מולטימדיה בשם BOLERO במערכת יש לי כפתור שרשום PHONE אך האופציה כלל לא עובדת לי. האם דרוש פה איזה סוג של מתאם Bluetooth שצריך להתקין על מנת שזה יעבוד לי עם המערכת?? אם כן יש למישהו מושג איך זה נקרא ואיפה אפשר להשיג את זה בזול??? תודה לכל העוזרים והתומכים
הודעה אחרונה מאת ATTARGUR, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, אני מחפש מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד לרכב. חשוב לי שאוכל להתקין כל אפלקציה, העדפה שאני אוכל לנהל את המערכת + עדכונים בעצמי ללא תלות בגורם חיצוני... אני רוצה אפשרו להתקין וויז, Android auto, ספוטיפיי, שאיכות המסך תהייה טובה עם רזולוציה טובה, שהמערכת לא תהייה איטית - במערכת לשעבר הייתה איטיות כאשר המצלמת רוורס הייתה פועלת... הייתה לי מערכת מבית Tiger שנשרפה לפני כשבוע ואני מחפש אלטרנטיבה... הציעו לי מערכת של Winca RL1083, אבל לא מצאתי עליה שום מידע באינטרנט (לא בעברית או אנגלית לפחות...) אגב, אני אשמח למערכת שלא ננעלת במצב של שיחת טלפון בדיבורית - מבוססת על Bluetooth אודה לעזרתכם!
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 618 צפיות
היי ידידה קנתה סובארו בי 4 שנת 2007 ואני התנדבתי לשפר לה את הסאונד ברכב. יש כרגע רעשי רעידה מהרמקול הקדמי צד נוסע, חשבתי על החלפת זוג רמקולים קדמיים לחדשים ולהשאר עם המערכת המקורית וללא התקנת מגבר.. עד כמה מומלץ? איזה קומפוננט מומלץ? אמרו לי שהמידה שם הרמקול 6.5 אינץ, רוצה לוודא שזו המידה... תודה לעוזרים.... Sent from my LG-H930 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת slavik11, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 559 צפיות
שלום! קודם כל, אם זה לא הפורום המתאים, בבקשה תזיזו את זה או תגידו לי... התקנתי, די בהצלחה מצלמת רוורס עם מראה-מסך. אחד מעלי אקספרס. לםי ההתקנה ניסיתי את זה עם ספק 12 וולט חיצוני ועבד מצויין. באוטו יש התנהגות מוזרה. כשהאוטו דולק ואני על רוורס, אם אני לא נוסע ולא עושה כלום, רואים יפה. ברגע שאני מתחיל לסובב את ההגה, התמונה נלעמת וחוזרת כל כמה שניות. אם אני לוקל את ההגה שמאלה או ימינה עד הסוף, התמונה נעלמת לגמרי. את החשמל למצלמה ולמסך לקחתי ממנורת הרוורס. קראתי קצת על הנושא והבנתי שהמתח למנורת רוורס לא תמיד יציבה על 12 וולט ושזו יכולה להיות סיבה לכל מני תופעות מוזרות (בעיקר ריצודים ראיתי, ולא בדיוק התופעה שלי). וקראתי שהפיתרון זה להשתמש ב-…
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 840 צפיות
היי חבר'ה, אשמח לעצה מכל מי שמבין קצת.. התחדשתי במאזדה 2 החדשה.. ובעיקרון הצלילים די חדים ויפים אבל לצערי הבאסים לא מספיקים עבורי , גם כשאני מכוון את הבאס באופן ידני לרמה הגבוהה ביותר, זה פשוט לא זה. כרגע במערכת המקורית הבאסים פשוט קצת "ריקים מתוכן" ..? חייב להתוודות שאני לא מבין גדול בשיפורים במערכת השמע אבל אם הבנתי נכון, סאב ומגבר אמורים להספיק לי? כי אני לא מחפש להחליף את כל המערכת. אני לא בטוח איך להסביר את זה, אבל אני מחפש משהו שיפיק באס עמוק, שחודר לעצמות, עד שהלב מחסיר פעימה... כי הבאס מפעים אותו. (מפעים.. יש מילה כזו?) אני מעדיף שזה יהיה חזק ומדוייק, ולא מרוח בצורה כזו שזה בולע את הסאונדים האחרים.. בכל מקרה, התקציב לא מוגבל.. אחרי שהשקעתי ע…
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 793 צפיות
שלום לכולם יש לי רדיו דיסק פשוט של ZED BT כזה בדיוק: https://www.loox.co.il/p71019 שמכיל גם בלוטוס. עד לא מזמן הכל עבד יפה מאוד. פעם אחת קיבלתי שיחה נכנסת ובטעות דחיתי אותה דרך הרדיו עצמו (בדרך כלל אני עונה/מנתק רק דרך הטלפון שנמצא במגנט) ומאז האופציה של הבלוטוס ברכב פשוט נעלמה. הפלאפון מזהה את ההתקן, מצליח להתחבר אליו, אבל הרדיו עצמו לא מצליח לעבור לבלוטוס. האופציות היחידות שיש לי בMOD זה או רדיו או AUX, למרות שהבלוטוס מחובר והפלאפון גם מזהה את ההתקן. ניסיתי ריסטרטים לטלפון, לבלוטוס, למערכת עצמה (לחיצה ארוכה על MOD שמכבה את הרדיו ואז להדליק), להתנתק מההתקן ולהתחבר אליו שוב, אבל שום דבר לא עוזר, אני ממש לא יודע מה לעשות בהתחלה התעלמתי מחוסר זמן והתחברת…
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 608 צפיות
שלום חברים האם ידוע לכם על אמינות המגברים שנמכרים בארץ מחברות אלה ואחרות באותה רמה יצא לי לשוחח עם סוכן גי טי טראדינג מאיטליה שאמר לי שיש מלא זיופים . שלחתי לו קישור לכמה חנויות בארץ שמציעות מגברים אלה ותשובתו שאלה לא סוכנים שלהם
הודעה אחרונה מאת קראנק, -
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי סאב 10 אינץ 4 אוהם dvc dual coil של חברת רוקפורד. הסאב הזה : לינק אותו אני מתכנן לחבר למגבר של אלפיין שקיים ברשותי מדגם alpine bbx-f1200 המגבר הזה : לינק הסאב לפי מה שהבנתי מבדיקה שעשיתי בפורומים השונים יכול לעבוד או ב 2 אוהם או 8 אוהם , תלוי בגישור מקביל או טורי. (עד כאן אני מבין) את עניין המגבר לא כל כך הבנתי, בערוצים מספר 3/4 אפשר לגשר אותם (Bridged ) ולקבל יציאה של 130W המתאימה לסאב וופר. לפי הגדרות הסאב החיבורים האפשריים הם : Per Channel into 4ohms (≤1%THD+N): 4 x 50W Per Channel into 2ohms (≤1%THD+N): 4 x 70W Bridged into 4ohms (≤1%THD+N): 2 x 130W מפה הלכתי לאיבוד, אופציי…
הודעה אחרונה מאת dprt, -
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 849 צפיות
הפותר נכונה את החידה מה בתמונה,יזכה במסכה N95 משומשת במצב חדש.
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אשמח לחוות דעת על המגבר הנ״ל https://www.alexsander.co.il/product/12329/proroad-vega-5 הרמקולים שאמורים להתחבר 4 רמקולים של jbl דגם gto609c סאב jbl דגם 1204br
הודעה אחרונה מאת Blior32017, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 772 צפיות
הודעה אחרונה מאת Rafishamir, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 620 צפיות
אהלן חברים התקנתי לא מזמן סט קומפוננט קדמי של אודיסון פרימה apk165 300w 100w rms כרגע מחוברים למגבר קרנץ 1400w ארבעה ערוצים בנוסף מחובר סאב קיקר comps12" 300rms רמקולים אחוריים מקוריים מחוברים ל האד יונט zed ברשותי סט קומפוננט focal k2 power דור ראשון שברצוני להתקין אחורה או קדימה במקום ה אודיסון אשמח לשמוע ממכם איזה מגבר מומלץ לרמקולים אלה אפשרות להשאיר את המגבר שקיים להפעלת הסאב לבד או ללכת על מגבר חמש ערוצים הומלץ לי על מגברים של אודיסון המלצות תודה .
הודעה אחרונה מאת קראנק, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 879 צפיות
הצלחתי למצוא ביקורות טובות על המולטימדיות של Joying בפורום, אבל על המולטימדיות של Eonon לא ממש הצלחתי למצוא משהו. מתלבט בין המערכות הבאות ואשמח לדעתכם. Eonon - עדיין לא בטוח מה אני מעדיף, את הדגם עם כפתורים פיזיים או הדגם שכולו מסך מגע, על פניו החומרה שלהם זהה וזה רק עניין של נוחות. יש להם כרגע מבצע באתר שבנוסף למולטימדיה הם מספקים גם מצלמת רוורס (שהייתי שמח להחליף את שלי שקצת צולעת) ומתאם OBD שמתחבר למערכת ויודע להעביר מידע נוסף על למסך, יתרון נוסף הוא שהמערכת מגיעה עם אנדרואיד 10 החדש. ההתלבטות היא האם 2GB RAM מספיק? עיקר השימוש הוא רדיו, וויז, ספוטיפיי ואפליקציות מוזיקה כאלה ואחרות. הייתי שמח שהמערכת תעבוד חלק ולא תתקע או תראה איטיות כלשהי …
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 805 צפיות
היי,לאחר שוטטות בפורום וקריאת מספר פוסטים יש עדין שאלה שלא מובנת לי בכיון מגבר. מגבר HERTZ HE4 עובד כרגע עם סאב בגישור ותכנון להוספת קומפוננט קדימה לפי הטבלה של המגבר במקרה של 3 ערוצים הוא יכול לספק לרמקולים ב4 אוהם 70 או 100 ב2 אוהם שאלה ראשונה,רוב הרמקולים בשוק הם 4 אוהם,זה אומר שהמגבר יתן להם עד 70? שאלה שניה,נגיד ויש לי סט עם 60 RMS ברור שהגיין של הערוץ לא יהיה עד הסוף אבל איך אני באמת מוודא שהוא לא מקבל מעל 60 RMS? תודה.
הודעה אחרונה מאת Liron Sasson, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 664 צפיות
שלום לכולם הייתם מחליפים IDMAX12 V3 ל HERTZ HX או ML?
הודעה אחרונה מאת david1986, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 541 צפיות
רכשתי לפני כמה ימים סיאט לאון 2003 הרמקולים באותו מאוד בסיסיים והרדיו דיסק פשוט של סוני, אני בתור אחד שחובב מוזיקת טראנס ורוב הדברים שאשמע יהיו בקבצי WAV,FLAC אני מחפש מערכת שיותר תתאים לי.. אני מבין שלא אוכל להביא משהו יותר מדי מקצועי אך התקציב שלי נכון לעכשיו הוא 2500 שקל ל-רדיו דיסק(אם יש אחד שיכול לקלוט הרדיסק חיצוני של 2 טרה זה ברכה) שתי רמקולים קדמיים, מגבר וסאב וופר וכל זה כולל התקנה, לא מצפה לאיכות בשמיים אבל משהו שינעים את זמני באוטו, מוכן לחרוג ל3000 שקל במקרה הצורך ואם זה יהיה שווה את זה. כמובן אשמח להמלצה למתקינים באיזור הדרום, אם חריגה מקסימום לתל אביב והסביבה. תודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת Yanoma, -
שלום, יש לי כרגע קומפוננט קדמי מורל הייבריד עם Audison AV1 וסט קוואקסיאלי היי אנרגי מאחורה. אני שם לב שכאשר הסט הקדמי פועל הסאונד נשמע פחות טוב, הבמה פחות ניכרת, הסאונד יותר צוווחני ובכללי אני פחות אוהב את הסאונד(למרות שיש כיווני זמנים מצויינים). החלטתי לעבוד ל-3 way ולנטרל את הרמקולים האחוריים, כרגע יש לי שתי אופציות על השולחן: 1. Morel CDM880 - באופן טבעי אני מתחבר אל הסאונד של מוראל + הוא עשוי כמו טוויטר ממשי(יתפקד תוך בתוך פודים, לא צריכים נפח עבודה), קצת לא מבין את המחיר המוגזם של 1,800 שראיתי באינטרנט אבל בסדר. 2. Audison AV3 - לא שמעתי אותם אבל אני אוהב את הטווטרים שלהם ומאמין שהם ישתלבו יפה עם המייד התואם, מצד שני מפחד שהמייד צריך נפח …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 890 צפיות
אז ככה מתוך שכנות טובה השכן נתן לי 2 רמקולים שאין לו שימוש בהם ורציתי לדעת איך לחבר אותם
הודעה אחרונה מאת sasa7171, -
- 0 תגובות
- 541 צפיות
פיג'ו 3008, קניתי עם המערכת אנדרואיד בעברית שהיבואן מתקין. רוצה לפרק אותה, אבל לא מבין איפה פיסית היא נמצאת באוטו ואיזה פלסטיקים לפרק. מישהו יודע להכווין?
הודעה אחרונה מאת lip, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום! אני מעוניין להטעין מחשב נייד באמצעות ממיר מתח שיתחבר לשקע המצת. ההטענה צריכה להתבצע כאשר הרכב מונע אבל לא בנסיעה. המטען של המחשב הנייד לא איתי כרגע, לכן אין לי כרגע את פרטי מתח היציאה המבוקשים של הממיר (אכתוב בהמשך). מספר שאלות: 1) האם ממיר מתח שכזה עלול לפגוע במערכות הרכב או במצבר? 2) האם הוא עלול לפגוע במחשב הנייד? בפרט - האם מובטח שמתח היציאה של הממיר יהיה יציב (כאמור, מדובר במצב שבו הרכב מונע אבל לא בנסיעה)? 3) מצאתי את הממיר הבא, אשמח לשמוע חוות דעת: http://pc2.co.il/items/209489#Image_0 תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. ברצוני לשדרג את איכות הסאונד ברכב שלי - אאודי A1 עם מערכת מקורית audi chorus. למערכת מחוברת דיבורית שמאפשרת הזרמת סאונד ב-bt, בזמנו התייעצתי איתכם בנוגע לאיכות הסאונד שלה והבנתי שהאיכות שאפשר להגיע בצורה הזאת הוא די מינימאלי (מאמין שזה נובע מהעובדה שהדיבורים מחוברת לחיבור דיבורית במערכת) אני לא מעוניין להחליף את המערכת עצמה, מכיוון שאני מעוניין לשמור על מראה מקורי, אולי בעתיד אחליף למערכת 1din עם מסך אבל זה לא בעתיד הקרוב. חשבתי לשדרג את הרמקולים, ממה שהבנתי יש ברכב שלי 4 רמקולים ושני טוויטרים, אבל מעבר לזה אני לא מבין כלום בתחום ממה שקראתי באינטרנט הקוטר שלהם הוא 6״. האם שדרוג הרמקולים בלבד יעזור במשהו? אם כן תוכלו בבקשה להמליץ על…
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם. לא מזמן קניתי לי רכב וחלק מהדברים שאני רוצה לעשות לו זה להחליף את מערכת השמע המקורית והישנה נטולת הaux והבלוטוס ואפילו usb (רכב משנת 2005...) בנוגע למערכת מולטימדיה כנראה שאלך על ג'ויינג המאוד מומלצת פה בפורום אבל כשאני מחפש רמקולים באמזון הרוב המוחלט אם לא כולם לא נשלחים לארץ. בעיה בכתובת או שאמזון לא שולחים לא רמקולים ולא HU לישראל בכלל? אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת עוז דיין, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אהלן. המערכת מולטימדיה ברכב שלי(סיאט ארונה) החליטה להיתקע ולא לעלות יותר. ניסיון להיכנס אליה מוביל למסך שחור שרק לחיצה על הכפתור הפעלה מחזיר למסך הרגיל. גם לאפס בצורה הרגילה אי אפשר, כי המקשים מפסיקים להגיב כשהמסך מחשיך. מישהו מכיר דרך לעשות איפוס רציני יותר?
הודעה אחרונה מאת roigreenberg, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 542 צפיות
הי שלום, לאחרונה רכשתי זוג קומפוננטים spg-17cs של + מגבר ארבעה ערוצים bbxf1200 גם של + סאב וופר 10 אינץ'. הכול של אלפיין והתקינו לי במקום מקצועי. אני מרגיש שהמערכת לא מכוונת כמו שצריך ואני זקוק למישהו מקצועי שיתרום לי כמה דק מזמנו כדי לעשות לי סדר במושגים.. הצליל לפעמים מרשים ולפעמים מרגיש קצת מלוכלך..
הודעה אחרונה מאת דניאל1996, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים, הטוויטרים שלי יותר מידי דומיננטיים. הומלץ לי פרוססור(DSP) + קרוס (אקטיבי\פסיבי). אין לי שמץ של מושג מה ההבדל בין שני האמצעים האלו. המצב: יש לי רמקולים של DLS הטוויטר יותר מידי דומיננטי ואני רוצה להוריד את עוצמתו. * הערת אגב: הטוויטרים שיש לי - של מורל! התקינו לי את ה-DLS אך לא היה זמן להמשיך עם הטוויטרים. אך זה בול מה שארצה לעשות עם ה-DLS. הפתרון שאני מחפש: משהו שיאפשר לי להוריד את עוצמת הטוויטרים. יש לי h.u של Joying ויש שם אקולייזר עם שליטה לא מעטה - אך לא ברמה של לשלוט על טוויטר. דבר נוסף: יש לי מגבר 4 ערוצים ועליו יושבים זוג הקומפו + h.u + סאב. לפי התמונה: יש מקום לחיבור פרוססור? את הקרוס ממקמים בתוך הדלתות איפ…
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 649 צפיות
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 871 צפיות
בכותרת. מחפש המלצה לאפליקציית רדיו שקולטת רדיו דרך האנטה ולא באמצעות רשת סלולארית.
הודעה אחרונה מאת e_r, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 572 צפיות
לא מזמן התקנתי מערכת אנדרואיד בסקודה אוקטביה. עכשיו הכל עובד מצוין חוץ ממצב מוזר שכאשר מערכת הסטארט סטופ מניע את האוטו המערכת משתתקת לחלקיק שניה מעצבן וחוזרת לפעול/חוזר הסאונד. משהו נתקל, יודע משהו לגבי התופעה הזאת? איך זה יכול להשפיע על אם אני מחבר מגבר לאוטו?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 648 צפיות
היי, יש לי סוזוקי ספלאש עם תא מטען קטן (מידי). לכן החלפתי מהתיבה שבתמונה של הרכב (PORTED) לתיבה קטנה יותר אטומה (SEALED) - תמונה שנייה. התנהגות הסאב השתנתה - זה ברור מאליו. השאלה המעבר מתיבת פורטד לסילד אמורה ממש להוריד מביצועי הסאב? להפוך את התהודה לחלשה בצורה מורגשת? או שזה עניין של כיוונים מחדש שצריך לעשות במגבר ובמערכת? תודה
הודעה אחרונה מאת shabydog,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 672 אורחים (הצג רשימה מלאה)