פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 531 צפיות
היי, יש ל מגבר nippon fda100.4 בנתונים הטכניים שלו כתוב שהוא יכול להתמודד עם התנגדות של 2 אוהם עד 8 אוהם בחיבורים רגילים. בנוסף, כתוב שהוא יכול לספק 180 RMS בגישור עם התנגדות של 4 אוהם, אבל לא כתוב מה יהיה ההספק בגישור עם התנגדות של 2 אוהם. האם זה אומר שלפי היצרן, בגישור הוא לא מסוגל להתמודד עם 2 אוהם או שסתם לא טרחו לציין את זה?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 873 צפיות
הרכב הזה ממש לא מובן לי. יש מסך בדשבורד שאמור לעלות ולרדת- הוא שבור ולא תקין. יש 2 מצלמות רוורס ברכב, לא ידוע לאן מחוברות יש מסכים מאחור, לא עובדים. עם כל זה אפשר להסתדר. לזרוק\להחליף\לתקן. מה אני עושה עם הקונסולה המרכזית? הכפתור של הווליום מדיי פעם מגיב ומדיי פעם לא כנ"ל לגבי הכפתור שעל ההגה. פעם כן אפשר להנמיך ולהגביהה את הוולים ופעם לא. לא מובן לי איפה הקצר שם. המערכת לא קוראת MP3. אופציות? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 515 צפיות
שלום לכולם, אני לקראת רכישה של רמקולים לרכב ואני מתלבט בגלל חוסר ידע מוחלט. אז ככה... הרכב - פיאסטה 2014 סגנון מוזיקלי - רוק עם הרבה דיסטורשן וגואה תקציב - עד 2500. HU - מקורי אני מתלבט בין מורל לפוקל ומקריאה רבה בפורום זה הבנתי שהפוקל, שהוא צרפתי, בהיר כמו האחים הגדולים שלו (רמקולים ביתיים). לא מעט אף ציינו שהטוויטרים צווחים. האם כמו במערכות סטריאו ביתיות ניתן לעדן ע"י מגבר חם? ואם כן, זה יפתור את הבעיה? מה הייתם משלבים עם פוקל? קראתי שהקיקר מגבר חם... האם בכלל הייתם רוכשים סט אחר לסגנונות המוזיקליים שאני מקשיב? תודה מראש, רון
הודעה אחרונה מאת rongit, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 623 צפיות
בעיה שהופיעה לי בהתקנה של מגבר ברכב כשאני מחבר את החוט הכחול של המגבר קליטה לרדיו ל REMOTE יחד עם המגבר המגבר פשוט לא נדלק לי כשני מחבר את המגבר לבד הוא נדלק והכל עובד כמו שצריך לפני ההתקנה של המגבר ברכב המגבר קליטה של הרדיו היה מחובר לבד לחוט הכחול והכל עבד כמו שצריך מה אני עושה לא נכון ?!
סנטה פה 2011
מאת עדיש- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 686 צפיות
שלום לכולם, י שלי מולטימדיה מקורית של סנטה פה 2011, דיסקים שומעים מצויין, רדיו המערכת קולטת את התחנות אך לא שומעים כלום, כנל בבלוטות, מתחבר ולא שומעים. עשיתי איפוס על ידי כפתור האיפוס וגם על ידי הוצאת הפיוזים של הרדיו למשך כמה שעות. אם יש למישהו רעיון אשמח. תודה רבה עדי
הודעה אחרונה מאת פוצינו, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, קניתי השבוע יונדאי איוניק 2017 דרך כלמוביל. הכל היה נראה מצויין, מה שלא ידעתי זה שכאשר מדליקים את האורות כל המערכת מולטימדיה נכבית. רואים שהיא מנסה לעלות שוב - ממש הבזק קטן של אור ושוב נכבית. ככה בלופ. נראה שכאשר מוסיפים צרכן גדול למערכת (תאורת דרך) אז המולטימדיה כבר לא מצליחה לעבוד. אני חושב אולי הלכה הסוללה הפנימית של המולטמדיה. הבעיה שאין לי מושג איך זה בנוי ואיך זה מחובר. לא מצאתי שום דבר ברשת ואני לא יודע אפילו אם יש לדבר הזה סוללה פנימית... אגב, מאוד מוזר אבל כשעשיתי ריסט (יש איזה כפתור קטן נסתר לזה) אז הבעיה הסתדרה - אבל שוב חזרה אחרי כמה נסיעות קצרות. מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף - הם אמרו שאני יכול לח…
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 564 צפיות
היי רציתי לדעת מה החשיבות של עוצמה גבוה יותר בחיבור ה RCA אני מעוניין לקנות את ה HU הזה של קנווד Kenwood KMM-BT305 וראיתי שיש לו 4V בחיבור ה RCA לי כרגע ב HU של פיוניר יש לדעתי 1.5V V האם יהיה שינוי באיכות הקול או בעוצמה תודה לעוזרים ולמסבירים :)
הודעה אחרונה מאת Blior32017, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 565 צפיות
צריך עזרה בחיבור אפילו בתשלום אילן 0522958485
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 839 צפיות
הי, יש לי מאזדה 3 אקטיב, שנת 2009 (הדגם החדש, כמו 2010). רציתי קישור למערכת מולטימדיה מתאימה עם אנדרואיד גירסה 6 לפחות. אני לא מבין בזה כלום, אז גם אשמח לטיפים ברכישת מערכת מולטימדיה. ================================= בארץ הציעו לי 2 אפשרויות: 1. מסך 9 תואם מקור. אנדרואיד 8 8 ליבות זיכרון 2GB מחיר - 1600 ש"ח כולל מע"מ וכולל התקנה. 2. מסך 7 אינץ' אוניברסלי זיכרון 2GB מיקרופון איכותי ווייז ויוטיוב מובנים במכשיר וחנות אפליקציות פתוחה של גוגל. מחיר - 1250 ש"ח כולל מע"מ וכולל התקנה. ================================= תודה!
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
שלום לכולם, השבוע קניתי פיאט 500 שנת 2010, דגם pop 1.2. המערכת המובנת ברכב מאוד בסיסית ולא כוללת חיבור AUX, USB או bluetooth כמובן. יש אפשרות לשדרג את המערכת המקורית ולהוסיף לה דיבורית ואודיו bluetooth? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אילן גל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 530 צפיות
בהמשך לשרשור הזה, גם אני קניתי מתאם לרדיו וגיליתי שזה לא יעבוד לי רק אחרי ההתקנה. הרכב: גולף פלוס 2007, המערכת: RCD300, המתאם המדובר הוא Bluetooth שמתחבר לשקע צ'יינג'ר בגב המערכת. מישהו מבין חברי הפורום יכול לעשות לי את זה (בתשלום סמלי) או להפנות אותי בבקשה בפרטי למתקין שיש לו ניסיון עם זה באיזור המרכז או איזור חיפה? כמה זה יכול לעלות אצל מתקין? כמוצא אחרון, אם לא אצליח להסתדר, אקנה משהו כזה. מה דעתכם? למישהו יש ניסיון ו/או תובנות עם מערכות מסוג כזה? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת snagger26, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 585 צפיות
היי, לפני שאני אתחיל רק מחדד שקראתי פוסטים קודמים ואת האשכולות הנעוצים פה ועדיין לא קיבלתי תשובה. אני מתכנן לשדרג את המערכת של הרכב (קורולה ראנקס 2004), עכשיו הסתכלתי על מערכת מולטימדיה של פיוניר AVH Z5250 ודומיה (כמובן זה בהתאם להתאמה לפאנל של הרכב במידה ולא יתאים אני אחפש דגם יותר מתאים כמובן. בכל מקרה השאלה שלי היא, ראיתי שיש למערכות פיוניר כאלה הגברה פנימית וחיבור לסאב, יש הצדקה להוסיף מגבר בנוסף למולטימדיה ולרמקולים טובים יותר? ובמידה ויש הצדקה צריך מגבר 5 ערוצים או 4 ערוצים? (מזכיר שיש חיבור סאב במערכת עצמה.) תודה לעונים.
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 939 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי ב Maxima (ועוד 2 דו"חות מהירות אבל זה לפורום אחר..) שמגיעה עם מערכת BOSE מובנית בעלת 11 רמקולים, אני משתעשע ברעיון להוסיף סאבוופר שכן במהלך היום המערכת היא נחמתי היחידה בנסיעות ובין הפגישות. כבר יש לי מגבר של גנסיס שפירקתי מהרכב הקודם שגם אותו שדרגתי בהמלצת מומחי הפורום הזה לפני 5 שנים והנה אני שוב פונה לחכמת ההמונים. מעדיף מוזיקה אלקטרונית ורוק. האם לדעתכם ישדרג את הסאונד ? ואם כן אז על מה ללכת ? *מוזר שעם כל המערכות האלו שנמכרות היום עם הרכבים לא מצאתי התייחסות לשדרוג כזה ומקווה שלא פתחתי נושא שכבר נדון. תודה לעוזרים
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 542 צפיות
שלום לכולם, חדש כאן יש ברשותי ג'טה 2009 עם רדיו ישן מקורי אני רוצה להזמין מאלי אקספרס סט להתקנת מולטימדיה שכולל את היחידה,מצלמת רוורס,ועוד שני אביזרים שאם אני הבנתי נכון אחד מתחבר למחשב של הרכב והשני נועד לחיבור הכפתורי שליטה בהגה שגם אותם הזמנתי מאלי אקפרס האם אני צריך את כל האביזרים? אפשר לעשות את ההתקנה לבד ? צירפתי תמונות של הרדיו הקיים וכל האביזירם שבסל קנייה תודה לכולם !
הודעה אחרונה מאת Dorelius, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי בעיה ברכב שכאשר אני מדליק את ה-WAZE המובנה במערכת, השמע שלו חלש מאוד ולא גובר על עוצמת הרדיו ואני לא מצליח לשמוע את הניווט. נכנסתי להגדרות של ה-WAZE והגברתי את השמע עד הסוף, אך בכל זאת, השמע יחסיתי חלש והפתרון הידחידי הוא להגביר את הרדיו לרמה שכבר אי אפשר לדבר ברכב והרדיו ממש "צועק". אשמח לשמוע האם מישהו נתקל והצליח לפתור זאת. תודה.
הודעה אחרונה מאת ג'יפוני, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 964 צפיות
היי, ברצוני לשדרג את מערכת השמע ברכב, אני מעוניין לרכוש 2 רמקולים קומפוננט של GTO609C ---JBL מגבר ROCKFORD R250X1 סאב MTX TNE212D השאלה - אם זה מתאים לקשקאי? וגם אם ברצוני להוסיף רמקולים לדלתות מאחורה אז עדיף קומפוננט או קואקסיאלי? מקווה שלא חפרתי, תודה!
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה איכותית לרכב כזאת שתקלוט מספרי רכב גם בלילה עדיפות למשהו זול מאלי אקספרס כמו כן יהיה נחמד אם זה כולל מצלמה אחורית לרוורס את זה אתם מכירים? https://a.aliexpress.com/_d78D6G7
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 568 צפיות
אהלן, ברשותי סוזוקי סוויפט GLS 2014 עם מערכת מולטימדיה לא מקורית גינרית כלשהיא והשליטה מההגה עובדת לסירוגין ובאופן חלקי, האם יש דרך באמצעות כוונון או רכיב כל שהוא לתקן את הבעיה ומה הצפי עלות של זה? תודה רבה מראש
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, רכשתי רכב סוזוקי יד שניה עם מערכת מולטימדיה קיימת של blaupunkt (נראה לי capetown). חשבתי שהcarplay יעבוד אוטומטית בחיבור כבל usb לאייפון שלי אבל זה לא קרה. הטלפון עצמו התחבר בbluetooth אבל זה עובד רק עם שיחות. רציתי שהווייז מהטלפון יראה במסך. במערכת קיים ווייז וגם אליו לא הצלחתי להתחבר. אין קליטת gps גם כשאני מתחברת ל hotspot. בנוסף, ברכב יש שליטה בהגה על כל מערכת השמע אבל זה לא עובד. הכפתורים לא מגיבים. יש למישהו פתרון לזה? תודה
הודעה אחרונה מאת Ygrinb, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הaux במאזדה 3 שנת 2011 לא עובד... משיטוט ביוטיוב ובאתרים הבנתי שזאת בעייה מוכרת ויש סרטונים איך לתקן.. רוצה המלצה על מישהו שמכיר את הבעייה וידע לתקן מאזור פתח תקווה?
הודעה אחרונה מאת eranmor, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 534 צפיות
יש לי ZED AN687PIשמחובר לסים האם יש דרך להפוך אותו לטלפון ולקבל בו ווצאפ?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 841 צפיות
אהלן חבר'ה, לא מזמן קניתי רכב WV POLO שנת 2013 עם מערכת מולטימדיה מקורית. אני רוצה להגיע למצב שיהיה לי CarPlay של Apple. חיפשתי באינטרנט אפשרויות וראיתי שיש Carlinkit USB שניתן לקנות ואיתו להתחבר לCarPlay: אבל אפשר לחבר את ה-Carlinkit USB רק למערכת שתומכת Android לכן, הפך ללא רלוונטי. האם יש לי אפשרות להתקין תוכנה על המערכת הקיימת / לפרוץ אותה כדי שתתמוך בCarPlay או שעלי להחליף את כל המערכת הקיימת ? בנוסף מתחברת לי מצלמת רוורס כל פעם שאני בהילוך R - רק לציין במידה וזה חשוב. במידה וצריך להחליף את כל המערכת מולטימדיה אשמח להמלצות של מערכות טובות שתואמות את הרכב שלי. מצרף תמונות של המערכת הקיימת תו…
הודעה אחרונה מאת guyshitrit1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום ברשותי מורל מקסימו 6.5, ואל תתחילו לספר לי שהוא גרוע ושאני לא אהנה ממנו, ושזאת הסידרה הכי זולה\ פשוטה וכו. כרגע זה מה יש, ואין לי כוונה להחליף, זאת פעם ראשונה עם קומפוננט ומפה אפשר רק לעלות שאלותי למכובדים הן: איזה מגבר יספק את הרמקולים, זאת אומרתת כמה וואט צריך כדי להזיז את העסק? מגבר 50 וואט? או 100 וואט ? האם יהיה הבדל בין מגבר זול למגבר שעולה כפול ממנו? הרי מדובר על קומפוננט בסיסי ולא יותר מזה. האם שווה לחשוב על מגבר דו ערוצי לקומפוננט ועוד מגבר מונו עבור סאב שעתיד להגיע? או האם ללכת על מגבר 4 ערוצים? יש לי HU פשוט של קנווד- [TABLE=class: features, width: 0] [TR] [TD=class: s]Pre-out[/TD] [TD]1 RCA[/TD] [/TR] [TR=class: al…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 649 צפיות
שלום רב, הזמתני מערכת מולטימדיה לרכב וולוו S60 מעלי-אקספרס, המערכת הגיעה עם כאבל מתאם שיש בו הרבה פאקים (חוטים שלא מחוברים במקום וכו). כרגע חיברתי את המערכת לרכב ואחרי כמה שינויים בכאבלים של הצמה שמחברת בין הרכב למערכת, הצלחתי להדליק את המערכת. הבעיה היא שהאודיו לא עובד, מאחר והכאבלים לא מחוברים בצורה טובה למערכת. אני מחפש מתקין מולטימדיה שמבין בתחום, שידע לתת מענה למצב המורכב הזה- אך לבעל מקצוע זה אמור להיות עבודה פשוטה מאוד. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 600 צפיות
אהלןןן, סוף סוף אחרי חודשיים המתנה, אחרי שנאבד לי הימידים והזמנתי שוב במשלוח אקפרס בעלות של עוד 200 ש״ח הם הגיעו: אודיסון ווקה 3.0, יש לי גם טוויטרים של הווקה וופרים של מורל הייבריד. המידים הוטוויטרים יושבים על קרוס שחותך ב5.2k 12db/slop לשתיהם. ז״א שיש צורך לחיתוך בין המיידים לבין הוופרים של המורל. ההגיון אומר לי באזור ה350hz 6db/slope. מה דעתם? תאמת עושה כיוונים לכיף לבנתיים כנראה הולך לבחור שהתקין לי את הפודים, מקצוענים שמה. פתחתי תאשכול גם בשביל יעוץ וגם לעדכן על ה״פרוייקט״ אז מעלה גם כמה תמונות על הדרך
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 607 צפיות
ערב טוב לכולם אני מנסה להבין מה הדרך הכי פשוטה להתחבר בבלוטות למערכת. כניסת aux קיימת אבל לא תקינה. ראיתי שיש מקלטים שאפשר לחבר למערכת הקיימת מאחורה, בפירוק שעל פניו נראה פשוט מאוד. זה פתרון מוצלח? אפשר המלצה לרכיב כזה? מבחינת מחירים, זה מספיק קרוב להתקנה של מערכת כדי שיהיה שווה לשקול את זה? אני רחוק מלהתפעם מאיכות הסאונד, אבל לא רוצה להשקיע יותר מ500 שקל בסיפור הזה. החלפת hu יכולה איכשהו לשפר משהו בתקציב כזה? תודה רבה 😁☺️
הודעה אחרונה מאת Talgaz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, יש לי מערכת jvc kw-v21bt ברכב והבנתי שאפשר לעשות שיקוף מסך מהטלפון למסך מולטימדיה, איך אני עושה את זה? מצאתי את זה בהוראות ולא ממש הבנתי משהו (צד שמאל זה החלק של השיקוף), אם מישהו יודע אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת eliran255, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 915 צפיות
שלום לכולם המערכת שמצורפת בתמונה זאת המערכת מדובר במולטימדיה דין אחד המערכת בהתחלה נדלקה לאחר בדיקה על מצבר ועבדה כמו שצריך ולא נכבתה לשעון לאחר כשעה חיברתי לצומת חוטים של הרכב ומאז המערכת נדלקת ולאחר כמה שניות נכבית וחוזרת למצב של השעון למה זה קורה?? אני אציין גם שלאחר מכן ניסתי שוב על מצבר וגם אותו הדבר נדלקת ולאחר כמה שניות נכבית למצב שעון עזרה מישהוא משהוא
הודעה אחרונה מאת David303, -
- 5 תגובות
- 8 אלף צפיות
היי, אשמח לקבל ייעוץ מאדם שמבין באלקטרוניקה אם ניתן להוסיף כפתורים של שליטה מההגה לרכב שכבר יש בו מולטימדיה (הבעלים הקודמים הוסיפו)
הודעה אחרונה מאת avi19944, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 528 צפיות
שלום, לפני מס' חודשים רכשתי פיזו 3008 יד שניה ( דור 1 ) מודל 2016 היא הגיע עם מולטימדיה סינית סגורה, ברמה מאד ירודה. לא רואים את המסך בשמש, ולא ניתן לעשות אפילו קיצור לאיש קשר בטלפון. מישהו אולי יודע להמליץ על מערכת מתאימה, איכותית יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת parrot,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 946 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Pavlik
- GREEN.
- NickName1
- DareDevil
- א.ד.מ.
- gpm11
- amosbmw
- yd b-4
- NAPOLEON
- שחר 1
- FROGIE
- zvigolden