פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
סים ומודם לרכב
מאת nir001-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, רוצה לקנות סים + מודם לרכב (סוויפט חדשה). ראיתי שיש המון דגמים של מודמים, והרבה מהם נטולי מותג. הרכב בליסינג מ"מכשירי תנועה" עם מערכת מבוססת אנדרואיד (לדעתי) מטעמם. יש המלצה לאחד טוב? ראיתי את זה בKSP: https://ksp.co.il/?uin=42603&select=.12315.&txt_search=%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D%20%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99 בקשר לסים, לא ראיתי באתר של אף חברה סים בעלות חד"פ עם חבילה לשנה (או יותר) אלא רק באתרים של חנויות אביזרי רכב. לדוגמא: https://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=7355 אם מישהו מכיר חנות טובה (לא צריך התקנה או משהו) באזור ת"א אשמח! תודה, ניר
הודעה אחרונה מאת nir001, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 649 צפיות
היי, אחרי מעבר לרכב חדש החלטתי להתקין לבד את המערכת. אשמח להמלצה לציוד התקנה (סוג ועובי) ומאיפה לקנות אם לא נוגד את החוקים - כבלים לרמקולים כבלי חשמל וכו באיכות טובה יחסית שהכבלים לא יתחמצנו. כבלי rca כבר קיימים. בגדול את המגבר אני אחליף בקרוב אבל הסט קדמי הוא מורל הייבריד וסאב מורל פרימו. תקציב לא מוגבל אבל לא צריך אוברקיל. תודה
הודעה אחרונה מאת vad1, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 556 צפיות
ברכב מותקן מגבר שמגברים קומפוננטים קדימה ואחורה הצעות למונובלוק לסאב עד 500 rms הונדה סיוויק 2011 מצבר קטן מה שהבנתי שקבל טוב יספיק סגנון מוזיקה מוסיקה שחורה House trance
הודעה אחרונה מאת קראנק, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 606 צפיות
בטויוטה קאמרי של חברה לעבודה (2019) המרווח בין הערוצים קבוע למרווח אמריקאי (0.2). האם אפשר לקבוע אותו למרווח האירופאי ואם כן איך? תודה
הודעה אחרונה מאת amiger, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין להחליף רמקולים בפיג׳ו 208 מודל 2016, אבל אין לי מושג מה גודלם של הרמקולים המקוריים בשביל להתאים להם רמקולים חדשים. ואם מישהו יודע איך קומפוננטים מסוג hertz dsk165.3? בשורה התחתונה אני צריך לדעת ממישהו עם ניסיון האם גודל של 6.5 אינץ מתאים, ואם לא אז איזה הגבה צריך?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 839 צפיות
שלום לכולם רכשתי מערכת אנדרויד לרכב מעלי אקספרס בצורת מראה המערכת כוללת מצלמה קידמית ואחורית המצלמה האחורית התקלקלה והזמנתי חדשה רק שהמצלמה החדשה לא מתאימה בחיבורים לפניכם התמונות : אני צריך מתאם ביניהם נקבה 4 פין אין לי מושג איך קוראים להם בשפה המקצועית RCA,DVR משהו כזה בחיפושי ברשת העלתי חרס בידי אולי מישהו מחברי הפורום היקרים התנסה או אולי יודע כיצד אוכל לצאת מהמבוכה?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 532 צפיות
היי, התחדשתי באטקה 2020 עם מערכת הביטס, הצליל בינוני למידי אך בחלק האחורי המצב גרוע במיוחד... אשמח לנתוני הרמקול מאחור ויותר מכך המלצה לאיש מקצוע מעולה שיכול להמליץ ולהתקין ברמה הכי גבוהה. אולי אף לשפר את כל המערכת לרמת היי אנד. מאזור פרדס חנה/חדרה. תודה מראש, רועי
הודעה אחרונה מאת roymor, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 720 צפיות
אתמול התקנתי רמקולים אחוריים ומגבר חמש ערוצים הסאב הורכב בקוטביות הפוכה עם היציאה מהמקום בפרק זמן קצר מאוד נעלם הבאס ואין אות מיציאת הסאב המגבר לא נכנס ל protection פשוט הסאב הפסיק לעבוד דיברתי עם תכנאי מאיזור חיפה אמר לי שכנראה הסאב חובר בקוטביות הפוכה וזה יכול לגרום לשריפת הערוץ דרישה של 250 שקל רק על הבדיקה נאמר לי שמגבר זה מסובך שזה יכול ליקר את עלות התיקון או לא ניתן לתיקון בכלל בכל זאת 250 צריך לשלם בלי שום קשר האם זה הגיוני שיציאה נשרפת בפרק זמן כזה קצר של דקה או שתיים של הפעלה בקוטביות הפוכה והאם עדיף פשוט ללכת על מונובלוק ולוותר על התיקון מגבר זה מוציא 200 wrms לסאב תודה לעונים .
הודעה אחרונה מאת קראנק, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 584 צפיות
שלום, מחפש המלצה למערכת אנדרואיד לסוזוקי קרוסאובר 2014. לא חייב תמיכה ב4g, מספיק רק wifi תמיכה במצלמות, דיבורית, GPS, רדיו תקציב 800-1,000 שקל כולל מיסים, משלוח וכו' תודה
הודעה אחרונה מאת oRenRos, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 726 צפיות
שלום מנסה להפעיל את המצלמת דרך, מנסה לאפס את הסיסמא אך ללא הצלחה, מכיר את סיסמת ברירת המחדל. למישהו רעיון? תודה
הודעה אחרונה מאת אלונסו, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 565 צפיות
שלום, טיוטה קורולה היברדית, הסאונד שלה בעיקר כשאני שומע עם טלפון שמחובר USB או BT חלש יחסית לרדיו. ניסיתי לשחק ולעבור על ההגדרות, לא ראיתי שיש משהו? רכב ליסינג, גיל קאר נותנים שירות למולטימדיה. מישהו נתקל? תודה
הודעה אחרונה מאת אלונסו, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 561 צפיות
הרמקולים על המגש האחורי ברכב כבר קרועים, אני מחפש רמקולים נחמדים בשביל להחליפם. מאוד מוזר לי ששוק יד 2 מאוד חלש בזה. הרי יש אלפי רכבים מידי שנה שיורדים מהכביש, לאיפה הולכים כל הרמקולים? רמקולים שבדלתות כנראה מועברים בפרוקיות לרכבים אחרים ביחד עם הדלת אבל הרמקולים שעל המגש לאיפה הולכים? וכן אותה שאלה לגבי רדיו דיסק חד דין אמורים להיות כמויות ענק למכירה בשוק יד 2, לאיפה הם מגיעים?
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 566 צפיות
שלום לכולם, ברשותי רכב מאזדה 6 2014 ויש במערכת בעיה מאוד מוזרה. כשנכנסים לרכב עם שיחת טלפון פעילה, ברגע שמניעים את הרכב - הטלפון מתחבר לבלטות׳ ומתנתק כל 30 שניות. מישהו מכיר? יודע אולי להפנות אותי? תודה!
הודעה אחרונה מאת dpat3344, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 514 צפיות
שלום לאחרונה גיליתי שיש בעיה עם המערכת מולטימדיה של רכבי אלפא בנושא אנשי קשר ומועדפים. הבנתי שלאחר גירסה החדשה של IOS באייפונים לא ניתן להציג אנשי קשר ומועדפים מהטלפון למערכת . האם מישהו נתקל בזה ? והאם יש למישהו פיתרון מלבד להציע שינמוך לאייפון . נראה לי מוזר שרכב שעלה לי יותר מ 300 אלף שח לא יכול להציג אנשי קשר במסך המולטימדיה . תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת מנהל צי רכב, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום שלום, מערכת המולטימדיה ב קורולה שלי (2020) - הרכבה מקומית של ״גיל קאר״ - מאפשרת הפעלת וייז ורדיו אינטרנטי באמצעות כרטיס סים שהגיע יחד עם המערכת. בינים האחרונים אין אפשרות להפעיל את הוויז והרדיו האינטרנטי. הוויז מחפש רשת כל הזמן ואין התחברות לאינטרנט. ביצעתי ריענון למערכת מספר פעמים אך אין שינוי. בניסיון להתחבר לנקודה החמה בטלפון (אייפון) , רואים את החיבור פעיל גם בטלפון וגם באייקון של הווי פי במערכת, אך לא מתבצעת גלישה והוויז לא עולה. רעיונות למישהו? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת boazfx, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
קניתי את האוטו לפני שנה מאלבר טויטה יארייס 2019 קיבלתי אותו עם אניטנרט לשנה וה ואי פי שמופיע שאני מתחבר לאינטרט נקרא Telenor 4G 5209 הם אמרו שזה סים פנימי ואין להם מושג איפה הוא נמצא ברכב.. אין שום מקום ברכב שמתאים לזה או איזה מכסה שמכסה את זה, אני באמת צריך לפרק את כל הרדיו בשביל להגיע לסים הזה? גם בתא כפפות אין כלום
הודעה אחרונה מאת dontsend, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום יש לי סיאט איביזה 2016 וכבר כמעט חודשיים כל פעם שאני שם שירים או שומע רדיו המערכת מולטימדיה עוצרת את השיר לבד כמה וכמה פעמים לעומת זאת כאשר אני מדבר בטלפון הכל בסדר וזה לא עוצר אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ..פעם ראשונה שאני פותח נושא בפורום. השאלה שלי היא איזה פרוססור נחשב ליותר איכותי מבין שלושת המותגים הללו. 1 . Audison bit one 2 helix dsp .3 3.zapco 8 ערוצים לא זוכר מה הדגם
הודעה אחרונה מאת Jihadjohar15, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
היי לכולם, אשמח לחכמת ההמונים. בגלל תקופת הקורונה והעבודה מהבית, הרכב נותר מיותם בחניה. לאחר כ-3 שבועות ירדתי אתמול ולא הצלחתי להתניע את הרכב. לאחר עזרה משכן הצלחנו בעזרת כבלים והצלחתי לנהוג, רק שלא הצלחתי להשתמש במערכת המולטימדיה ליציאה של שיחות יוצאות, מוסיקה מהאייפון, מצלמה אחורית לא עבדה. מתקבלת הודעה: התקן A2DP לא נמצא בדוק חיבור. הווייז עובד כנראה בגלל הוויי פיי - אבל זו רק השערה. היום לשמחתי הצלחתי להתניע בלי בעיה שוב, אך בעיית הבלוטוס נותרה בעינה. לא מצאתי הגדרות כלשהן, לא הצלחתי לבצע אתמול דרך ה-Card reset. הצלחתי לזהות את הבלוטוס של היונדאי באייפון, אך לא להתחבר. ניסיתי לבצע צימוד עם קוד, האייפון מציג קוד אך המולטימדיה ולא מאפשרת לבצע pa…
הודעה אחרונה מאת Sigaly, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 726 צפיות
שנמצא בבגאז' מדובר על רכב מזדה 3 2007 קומפורט. כשהתקנתי את המערכת לפני כ 3 שנים הרעש היה בלתי נסבל, הכל רעד שם מאחורה והפך את איכות השמיעה לנוראית. המתקין אמר שאם אמצא ספוג במידות של מגש הפלסטיק הוא יפרק בשבילי את הפלסטיק של המגש האחורי וידחס אותו בין המגש לבין המתכת שמתחתיו.. התוצאות לא היו מושלמות אבל הספוג עזר מאוד להפחתת הרעשים - ככה שזה היה נסבל. אני ממש לא מתלהב מעוצמת הבאס, אני אוהב יותר מיד ומיד באס שיוצא לי מהקומפוננט Hertz XL אני אוהב לשמוע את המידים מאשר את הבאס אבל זה לא עובד ככה אני יודע, (חייב סאב כדי לקבל את כל התדרים הנמוכים של הסאונד) הסאב שלJBL מחובר למגבר שהגיין של הערו…
הודעה אחרונה מאת n0am001, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 893 צפיות
היי המערכת שלי ברכב מורכבת מ: יחידת ראש - דאבל דין פיוניר. קומפוננט קדמי + אחורי - הרץ . מגבר קומפוננטים - הרץ. סאבוופר - הרץ. מגבר לסאב - מגבר מדבקה NIPPON . המערכת מותקנת ועובדת כמו שצריך ברכב מעל שנה וחצי. השבוע החלפתי מצבר ומאז התחילו בעיות, מיד לאחר החלפת המצבר מידי כ3 שניות היה רעש של פיצוץ מכיוון הרמקולים, כשראיתי שזה לא מפסיק כיביתי את הרכב הורדתי את כל הgain במגברים ל0, הנעתי חזרה את הרכב והמערכת חזרה לעבוד, כשהגעתי לבית ניגשתי לכוון את המגברים מחדש ו-המגבר של הסאב לא נדלק, והמגבר של הקומפוננטים היה במצב safe . לאחר ניתוק המגבר של הסאב המגבר השני נדלק אבל על כיוונים מינימלים, ברגע שאני עובר את ה50 אחוז ווליום בדאבל דין המגבר קורס . נ…
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 677 צפיות
לפני מספר חודשים החליפו לי קופסת מתאם RCA מהמגבר למערכת הגנרית של קיה פיקנטו (קוראים לזה מנחת?). המערכת מחוברת לרמקולים מקוריים של הרכב בדלתות האחוריות, ולמגבר פיוניר ישן (בן כ-20) שמחובר לסאבוופר וסט קומפוננט קדמי. תקופה לא ארוכה לאחר ההחלפה החל המצבר להתרוקן לאחר מספר ימים, גם לאחר החלפת מצבר. לאחר בירור, נראה כי המגבר גונב מתח ופורק את המצבר גם כשהרכב כבוי. לאחר ניתוק המצבר לא התרוקן המצבר. האם יכול להיות שיש קשר לטיפול שביצעו במערכת הרכב? מה ממליצים לעשות? לא יודע אם שווה למסור אותו לתיקון בכלל? אם כן, מקום מומלץ באיזור טווח נתניה - תל אביב? או לקנות מגבר יד 2 בכמה מאות שקלים? תודה!
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 823 צפיות
שלום לכולם, מעוניין לשדרג מערכת ביונדאי ולוסטר 2012. תקציב לא גבוהה. מגבר: הכיוון הוא עד 500 ₪ מה שנכנס בתקציב הם מגברים חדשים: JBL GXA604 או פיוניר GMA6704 אשמח להמלצתכם מה מהם עדיף. סאב: הכיוון הוא 300-400 ₪ שהמטרה היא לקנות יד 2-המלצות יתקבלו בברכה באיזה דגם להתמקד.(ניסיון קודם מצויין היה לי עם KICKER COMP12) קומפוננט: הכיוון הוא עד 350 ₪ לחדש. גם כאן המלצות התקבלו בברכה. אשמח בנוסף לדעת מה עלות התקנה למערכת כזאת +- תודה על עזרתכם ואחלה ערב
הודעה אחרונה מאת איתי לוי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 545 צפיות
היי חברה , יש לי פוקוס 2012 ושאני מחבר את הטלפון לבלוטוס ומגביר ווליום יש רעשים של חשמל כזה ממש מעצבנים מישהו נתקל במשהו כזה ויודע מה הבעיה אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת Artyom, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, יש לי סאב של jl audio אקטיבי 8 אינץ, אני שוקל להוסיף עוד אחד כזה כי אני לא מוצא את הדגם הכפול שלו בארץ וכי כבר יש לי אחד. זה רעיון טוב? או שיתכן התנגשות פאזות שתביא לביטול סאונד/סאונד מוזר או שאיזשהו בעיה? זה שתי סאבים, שתי מגברים ושתי תיבות נפרדות. התכנון הוא ששתי הסאבים יעמדו אחד ליד השני בשורה. מה אתם חושבים? בלי קשר זה סאב מדהים, מרגיש כמו 300 רמס 12 ורמת דיוק אמאלה, אני בחיים לא אחליף אותו אז זה או הכפול או להוסיף עוד אחד.
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 805 צפיות
מה קורה אנשים? היום הרכיבו לי את המערכת, התקנה מאוד מקצועית ומומלצת אצל מתקין מקרית אתא. בטוח אחזור אליו שוב במידה ואתחדש ברכב חדש. רציתי לקבל מכאלה שיש להם גם מערכת של ג'ואינג מספר המלצות. קודם כל איזה אפליקציות אתם ממליצים להוריד? דבר שני מה מבחינת ההגדרות, האם שיחקתם עם משהו ששיפר לכם את חווית השימוש? כל דבר שתוכלו להגיד לי כאן יעזור
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 556 צפיות
היי מערכת מולטימדיה ברכב ליסינג הרכב חזר מטיפול , סימן הבלוטוט כבוי לא מצליח לאתר היכן מדליקים אותו ? אשמח להכוונה תודה מיכאל Sent from my SM-G965F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת micha101, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים אני מעוניין להחליף את זוג הרמקולים האחוריים שלי (בתא המטען) ברמקולים חדשים. הרמקולים שלי מידה 9\6 ואני מחפש חברה טובה במחיר טוב, התקציב שלי 300-450 שח לזוג רמקולים - יש לי מגבר יחסית קטן מצ"ב תמונה אני מחפש איכות סאונד ברמה די גבוהה (ללא סאב וופר) . אשמח להמלצות שלכם לרמקולים עדיפות ל3 WAYS שיענו על הדרישה. תודה רבה וחזרה לשגרה אמן בדרך צלחה לכולם!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
שלום אני צריך להתקין מצבר ברכב מותקנת מערכת הכוללת, שני מגברים אודיסון ו jl audio קלאס d לסאב. סאב של הרץ 500 rms וקבל. השאלה שלי, האם יש הבדל בהתקנת מצבר רגיל 72 אמפר או 62 אמפר של שנפ, כשיש קבל . המקורי ברכב 55 אמפר.
הודעה אחרונה מאת Ozrx, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 518 צפיות
שלום, יש לי סקודה אוקטביה עם מערכת מולטימדיה Bolero. כשקיבלתי את הרכב, התקנתי את אנדרואיד אוטו בגרסת 5.1, היא פעלה די בסדר. לפני כשבוע, המערכת סירבה להתחבר לטלפון והורדתי את גרסת 5.2. גם בגרסה זו היו בעיות התחברות ובנוסף, המערת נצקעה כמה פעמים. הטרדתי את גרסת 5.3 והיא עובדת היאב מלבד בעיות בהתחברות (התחברות ראשונית נכשלת ונדרש נסיון שני שמצליח). הטחפון שלי הוא גלאוקסי s7 edge עם מערכת הפעלה אנדרואיד 8.0. בנוסף, אני מעוניין ש-waze יוצג במצב לילה תמיד, הגדרתי באמצעות הגדרות מפתח את ה-waze למצב לילה. אך לרחר 15 דק של נסיעה, ה-waze עובר למצב יום. צטדה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת mottis,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,636 אורחים (הצג רשימה מלאה)