Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

מערכת המולטימדיה ב קורולה שלי (2020) - הרכבה מקומית של ״גיל קאר״ - מאפשרת הפעלת וייז ורדיו אינטרנטי באמצעות כרטיס סים שהגיע יחד עם המערכת. 

בינים האחרונים אין אפשרות להפעיל את הוויז והרדיו האינטרנטי. הוויז מחפש רשת כל הזמן ואין התחברות לאינטרנט. 

ביצעתי ריענון למערכת מספר פעמים אך אין שינוי. 

בניסיון להתחבר לנקודה החמה בטלפון (אייפון) , רואים את החיבור פעיל גם בטלפון וגם באייקון של הווי פי במערכת,  אך לא מתבצעת גלישה והוויז לא עולה. 

רעיונות למישהו? תודה רבה מראש. 

פורסם

קנית רכב ממיטב כספך, הרכב כולל בין היתר גם את מערכת המולטימדיה (המבישה יש לומר מבית גיל קאר), צור קשר עם היבואן שיפנה אותך לגיל קאר, ב 3 חודשים הראשונים למיטב זכרוני אתה מקבל שירות עד הבית.

בכל מקרה תעדכן מה נסגר, אם צריך עזרה או התקנות על המערכת, דבר איתי ואעזור לך בשמחה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם
בתאריך 11.5.2020 בשעה 21:59, boazfx כתב:

שלום שלום,

מערכת המולטימדיה ב קורולה שלי (2020) - הרכבה מקומית של ״גיל קאר״ - מאפשרת הפעלת וייז ורדיו אינטרנטי באמצעות כרטיס סים שהגיע יחד עם המערכת. 

בינים האחרונים אין אפשרות להפעיל את הוויז והרדיו האינטרנטי. הוויז מחפש רשת כל הזמן ואין התחברות לאינטרנט. 

ביצעתי ריענון למערכת מספר פעמים אך אין שינוי. 

בניסיון להתחבר לנקודה החמה בטלפון (אייפון) , רואים את החיבור פעיל גם בטלפון וגם באייקון של הווי פי במערכת,  אך לא מתבצעת גלישה והוויז לא עולה. 

רעיונות למישהו? תודה רבה מראש. 

יתכן ששמו לך סים שטעון בחבילת אינטרנט והוא נגמר.

כמו טוקמן, בג’יפ של ההורים שלי שמו 6 ג’יגה וגם נגמר, החלפתי לסים משלי והכל בסדר.

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם
לפני 14 שעות, dontsend כתב:

קנית רכב ממיטב כספך, הרכב כולל בין היתר גם את מערכת המולטימדיה (המבישה יש לומר מבית גיל קאר), צור קשר עם היבואן שיפנה אותך לגיל קאר, ב 3 חודשים הראשונים למיטב זכרוני אתה מקבל שירות עד הבית.

בכל מקרה תעדכן מה נסגר, אם צריך עזרה או התקנות על המערכת, דבר איתי ואעזור לך בשמחה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

תודה על התגובה. 

הצלחתי ליצור קשר ישירות עם גילקאר ( לא דרך היבואן). זה לקח 24 שעות עד שחזרו אלי (בסמס). 

הסתבר, אם הבנתי נכון, שהסים המותקן ברכב משדר בווי פי כנקודה חמה. בהגדרות הווי פי מצאתי את זה של הרכב והזנתי את הסיסמה שהייתה מודבקת בתוך תעודת האחריות.

מאז הוויז והרדיו האינטרנטי פועלים באופן תקין. 

עוד לא בדקתי אם פועל גם על הנקודה החמה של האיפון. 

נאמר לי שהסים שקיבלתי מאפשר עד 2 ג׳יגה בחודש. למשך שנה. 

• תוכן חדש...