Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את האוטו לפני שנה מאלבר 

טויטה יארייס 2019 

קיבלתי אותו עם אניטנרט לשנה וה ואי פי שמופיע שאני מתחבר לאינטרט נקרא Telenor 4G 5209

הם אמרו שזה סים פנימי ואין להם מושג איפה הוא נמצא ברכב..

אין שום מקום ברכב שמתאים לזה או איזה מכסה שמכסה את זה, אני באמת צריך לפרק את כל הרדיו בשביל להגיע לסים הזה?

גם בתא כפפות אין כלום

20200511_175614.jpg

20200511_175512.jpg

פורסם

הי
לחבר בעבודה שרצה להחליף סים מצאו בטויוטה (סטיישן לא זוכר את הדגם אבל משהו בן 3) את הדונגל של הסים מתחת לפלסטיק של כיסוי הקורה בין השמשה הקדמית לדלת שליד הנוסע

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

4G Wingle - Telenor Pakistan

זה מה שאתה מחפש. זה בד"כ מקבל מתח מאחת מיציאות ה-USB של מערכת המולטימדיה. הסים נמצא בתוכו. לדעתי אם תפרק את ה- Head Unit  ותלך בעקבות הוחטים תמצא את האבדה.

סביר להניח שפניה לשירות של יבואן טויוטה תוכל לעזור.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תראה איך מוציאים את תא הכפפות. בדרך כלל קל מאוד . שם תסתכל טוב ואולי תראה את היחידה שקודמי הציע או דומה לה... וגם אם לא שימוש מושכל במצלמת הנייד יעזור (כך אני עושה) לראות להיכן החווט הולך ותעקוב אחריו.
בהצלחה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

התקנה של גיל קאר, הדונגל יושב מאחורי הדשבורד, קל מאוד לפרק (חפש ביוטיוב, סהכ בורג בצד ימין והכל קליפסים).
IMG-20200506-WA0010.jpg

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

• תוכן חדש...