Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התקנתי רמקולים אחוריים ומגבר חמש ערוצים הסאב הורכב בקוטביות הפוכה עם היציאה מהמקום בפרק זמן קצר מאוד נעלם הבאס ואין אות מיציאת הסאב המגבר לא נכנס ל protection פשוט הסאב הפסיק לעבוד דיברתי עם תכנאי מאיזור חיפה אמר לי שכנראה הסאב חובר בקוטביות הפוכה וזה יכול לגרום לשריפת הערוץ דרישה של 250 שקל רק על הבדיקה נאמר לי שמגבר זה מסובך שזה יכול ליקר את עלות התיקון או לא ניתן לתיקון בכלל בכל זאת 250 צריך לשלם בלי שום קשר האם זה הגיוני שיציאה נשרפת בפרק זמן כזה קצר של דקה או שתיים של הפעלה בקוטביות הפוכה והאם עדיף פשוט ללכת על מונובלוק  ולוותר על התיקון מגבר זה מוציא 200 wrms לסאב תודה לעונים .

פורסם

למיטב ידיעתי, אין דבר כזה חיבור "הפוך " ברמקולים.
אם תחבר בצורה מסויימת, הרמקול ינגן פנימה ואם הפוך, ינגן החוצה. היפוך פאזות.
זה לא פלוס ומינוס של מצבר.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה מה שאני גם יודע אבל הטכנאי הסביר לי שסאב זה לא רמקול קטן ואם מחברים הפוך זה יכול לגרום לשריפת היציאה האם מישהו שמע על דבר כזה תודה .

פורסם

אין שום בעיה לחבר סאב בקוטביות הפוכה.

יותר מזה, בכל רדיו דיסק בסיסי אתה יכול להפוך את הקוטביות מתוך התפריט עבור כיוונים בהתאם לסט אפ שיש לך ואיך שהבאס נשמע טוב יותר במושב הנהג.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כן אתה מתכוון ל phase או 0-180 במצב זה האות שנכנס למגבר משתנה אני מתכוון ליציאות שמתחברים לרמקול (סאב ) לא מצאתי שום אנדקציה שזה יכול לשרוף מגבר אני רק מנסה להבין מאיפה הביא את זה התכנאי הזה 

פורסם

שלום

מהר תחליף טכנאי, הוא לא מבין כלום ברמקולים או מגברים.

אין מצב שחיבור הפוך של רמקול למגבר ישרוף את היציאה, מקסימום הרמקול לא ינגן יפה.

פורסם

יש מצב שהוא לא מבין ויש מצב שהוא רוצה לבנות תסריט של כמה אלפים לתיקון חחחחח

יש למישהו כיוון לטכנאי טוב מאזור חיפה 

פורסם
לפני 1 שעה, קראנק כתב:

כן אתה מתכוון ל phase או 0-180 במצב זה האות שנכנס למגבר משתנה אני מתכוון ליציאות שמתחברים לרמקול (סאב ) לא מצאתי שום אנדקציה שזה יכול לשרוף מגבר אני רק מנסה להבין מאיפה הביא את זה התכנאי הזה 

אין הבדל בין לחבר פלוס ומינוס הפוך לבין לשנות פאזה. זה בדיוק אותו דבר רק שבמקום להחליף את החוטים הרדיו עושה את זה.

• תוכן חדש...