פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
על פניו - נושא מאוד פשוט: סימון, קידוח, הלבשת החיישן, חיבור לאור רברס - ושלום על הישראל. אז זהו שלא. אם אתה רוצה לדעת איך מבצעים התקנה שתיראה הכי קרובה למקורית - השירשור הזה בשבילך. _____________________________________________________________ הדלת החמישית (דלת תא המטען) מכילה את הפנסים האחוריים ה"ראשיים" (יש עוד 2 קטנים למטה בפגוש), וזה אומר גם אור רברס. נשאלת השאלה - איך מתחברים אליו בדיוק ? ברחבי הרשת התקשתי למצוא בדל אינפורמציה על איפה לעזאזל נמצא החוט של האור רברס. אין-ספור שירשורים ואפס תשובות. במקרה הצלחתי לצוד איזה מסמך שמראה לי שהחיבור (תקע-שקע) של כל הצמה לדלת תא המטען הוא בצד שמאל של הרכב מאחורה - וזה כבר סימן טוב איפה לחפש. _____…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 558 צפיות
שלום רב ברצוני לדעת האם באפשרותי להתקין אפליקציות נוספות על מערכת שיש לי ברכב (מצורף תמונות). במערכת יש את האפליקצייה Waze . בנוסף יש לי מקום לכרטיס סים. יש לי אפשרות לחבר אינטרנט רק דרך כרטיס סים או גם דרך wifi? תודה מראש. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk [ATTACH]525798[/ATTACH][ATTACH]525799[/ATTACH]
הודעה אחרונה מאת hen4787, -
- 1 תגובות
- 663 צפיות
אהלן ! מחפש המלצות למסך מולטימדיה סביבות 8-10 אינץ למושבים אחורים (לילדים) במיצובישי אאוטלנדר 2015 אם זה משנה המטרה העיקרית זה לנגן תוכן לילדים, אם יש וויפיי עדיף ובתקווה שלא יהיה מכוער כשמותקן שם אני מתכוון להתקין בעצמי, לא יצא לי להתקין משהו כזה אבל לא נראה לי מסובך ויש לי רקע טכני, מעדיף משהו שימשוך מתח מהרכב (ולא לפרק כדי להטעין) המלצות/טיפים יתקבלו בברכה, תודה !!
הודעה אחרונה מאת ronka2323, -
- 2 תגובות
- 924 צפיות
שלום, פתאום המסך השתבש לחלוטין אחרי שיצא מהתושבת שלו. מדובר על מסך פרמיום. בן 9. מחובר למצלמת רוורס. א. האם כדאי לתקנו? ואם כן איך (אם זה רק להחליף חלק במסך)? איפה? ב. אם לא - האם ניתן לחבר מצלמת רוורס למערכת המולטימדיה האנדרואיד ברכב. תודה.
הודעה אחרונה מאת yosiba, -
- 4 תגובות
- 771 צפיות
שלום כולם, המגבר הפסיק להדלק, בדקתי וראיתי שאין מתח ב remote, אפשר לתת שם מתח ישר מהמצבר? תודה.
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
הי, יש לי סובארו פורסטר 2015 ויש בה מולטימדיה מקורית של קלריון. המערכת מצוויינת ולא הייתי רוצה להחליפה, אך הבעיה שאין בה עברית וגם GPS. שאלה: האם יש איזה דרך להטמיע בה עברית? הציעו לי להתקין עליו פותח מסך אנדרואיד, מה אתם יודעים על זה והאם מומלץ למשתמש מוצרי אפל מכור ושלא מבין באנדרואיד כלום. חומי...
הודעה אחרונה מאת eliber, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 657 צפיות
האשכול הקודם נדפק, מעלה שוב: שלום לחברי הפורום, רוצה קצת לשדרג את הרמקולים ברכב שלי (citroen c2 vts) \ HU של LG יש לי מגבר סיני פשוט 2 ערוצים (מצרף תמונה) ואני מחפש רמקולים יחסית זולים להוסיף להכל במטרה לשפר קצת את איכות הסאונד, אני לא אודיופיל משוגע ורק רוצה להוציא קצת יותר, בגל זה אני כרגע עם מגבר של רק 2 ערוצים ובעתיד אולי אשדרג ראיתי את 2 הרמקולים הללו באמזון בתקציב של כ±50 דולר במסגרת השילוח חינם בנוסף רכשתי קיט לחיבור המגבר 8GAUGE האם זה מספיק עבה? https://www.amazon.com/Rockford-Fosgate-R165X3-6-5-Inch-Full-Range/dp/B00BF6HWCM?tag=soundmaximum-20 https://www.amazon.com/dp/B01DSIKGJA?linkCode=w61&imprToken=wnAhLG8MZsaQwOmkSHtzBQ&slotNum=0&am…
הודעה אחרונה מאת sagibd95, -
- 0 תגובות
- 563 צפיות
מעוניין לקנות תואם מקור למאזדה 6 2014. המחיר בארץ 1700 שח וצפונה. בעלי בסביבות 1000. יש טעם לקנות בארץ? יש הבדל באיכות או שהכל אותו סיני? ועוד שאלה יש אנדרויד אוטו אלחוטי? כל המערכות שאני רואה בעלי טוענות שהאנדרויד אוטו תלוי בחיבור פיזי של usb למכשיר.
הודעה אחרונה מאת electric, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים בעקבות כמה אירועים ומצלמת דרך מאיביי שלא שווה שקל החלטתי לקנות מצלמה קצת יותר נורמלית עם מחירים בסביבות 200-300 חשוב שיראו טוב בלילה ותהיה זווית צילום רחבה יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 548 צפיות
בעקרון השאלה דיי בסיסית אז אין צורך בסאט אפ. ברכב יש 4 רמקולים וסאב מוגברים את הסאב אין בעיה לכוון טוען צליל 50 הרץ ומכוון את הגיין לפי מולטימטר מה לגבי רמקולים כמו מיד או 6x9? את הרמקולים האחרים אני מכוון לפי השמיעה אבל זה לא תמיד עובד כי בשיר אחר יהיו צלילים שונים ותמיד מגיע למצב או שהצלילים הגבוהים יהיו צורמים ולא נעימים או שצלילים נמוכים ייחנקו אף פעם לא פוגע בול בנקודה.. מה השיטה? מניח שהכל מתחיל בגיין
הודעה אחרונה מאת Guy Peled, -
- 3 תגובות
- 817 צפיות
רכשתי את הרכב לא מזמן. ישנה מערכת דיסקים פשוטה ללא הזרמת מדיה כמו בלוטוס או aux. שפניתי למקום של אודיו לרכב באיזור חדרה הוא טען שאין הרבה מה לעשות.. דווקא יש לי הרגשה שכן לפי פורומים בחו"ל. מישהו עשה שידרוג דומה או מכיר מישהו שיודע להתעסק עם מערכות כאלה ברכבים כאלה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כבר זמן רב,המגבר המותקן ברכב עושה בעיות. רמת הקול עולה ויורדת-במיוחד כאשר הרכב עובר בשיבושים/באמפרים אבל לא רק-התקנה נבדקה ונאמר שהכל תקין והמגבר תקול. יש לי אפשרות לרכוש דרך עלי אקספרס מגבר 4 ערוצים 2000W בעלות 50$ לפני מכס (פטור מדמי משלוח) ויש אפשרות לשלם על מגבר בארץ סכום כפול לפחות. אבא שלי אומר,שלא כדאי להזמין מחו"ל כי הסחורה במחיר כזה לא תהיה איכותית על אף העוצמה המובטחת לכאורה. מה כדאי לעשות ? מצד אחד מחפש סחורה טובה ומצד שני,לא מוכן להשתולל כספית והעמדתי תקציב של עד 600 ש"ח למגבר ללא עבודה (אם אקנה בארץ אעדיף סוני /פיוניר,יש כאלו ב ZAP).
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 706 צפיות
היי מה קורה? תגידו האם המגבר ה 4 ערוצים צריך ךהיות מכוון ככה?? יחד עם זה יש לי פיוניר 2850 דאבל דין סתם פשוט מרגיש שלאחרונה השתנה לי איכות השמע אולי בעקבות שינוי פיוז אודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כמו בכותרת. מחפש מצבר חדש לרכב. פריקה עמוקה. ועדיפות לג'ל אופטימה צהוב. יש יבואן ... אבל המחיר .... מי מיבא היום? מי מחזיק מצבר ? המלצות קישורים. אגב משומש תקין ויחסית חדש גם הולך. הצעות בפרטי
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 802 צפיות
שלום לכולם. קיבלתי רכב לפני כמה חודשים והחלטתי שאני מעוניין במערכת אודיו מצאתי מקום התקנה שהמליץ לי ללכת על מוראל מאקסימו מגבר 4 ערוצים ו סאב 10 אינץ, במחיר של 3200 ש"ח כולל עבודה, אני די חדש בכל התחום הזה ולא כ"כ מבין אני חייל ורוצה לדעת בוודאות שאם אני הולך להשקיע סכום כזה אני יהיה מרוצה כמו כן שמעתי שצריך בידוד ברמה גבוהה אשמח שתמליצו לי על מתקין מקצועי עדיפות בדרום אך לא בהכרח. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Leon Lipson, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם יש מסכים לרכב שאינם מחוברים למערכת השמע בחוטים? למשל- על ידי שידור האודיו באמצעות "כאילו" תחנת רדיו אל הרדיו בילט אין? ברכבי זה פרובלמטי להתקין מסך שיתחבר פנימית תודה
הודעה אחרונה מאת NFS, -
שלום לכולם לאחר שהחלפתי מגבר רגיל למונו בלוק הסאב רועד לי. יש למישהו רעיון למה ?
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 0 תגובות
- 604 צפיות
שלום רב, אני מעוניין לפתוח את מערכת המולטימדיה שמגיעה עם רכבי יונדאי.יש לי ניסיון עם רומים וכו' השאלה היא מהיכן ניתן למצוא קבצי התקנה ?תודה
הודעה אחרונה מאת dn1978, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 955 צפיות
סרטון מפורט מהיוטיוב של בנייה איכותית מפיבר +את מי שזה מעניין עוד המון סרטונים בערוץ של הבחור .
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן חברים שבת שלום אפתח ברשימת הציוד הקיים כדי להקל על ההסבר של הפוסט: רדיו דיסק: פיונר avh-z7150 פרוססור: audison Bit Ten מגבר מונו בלוק: lightning audio s4.1000.1d מגבר 4 ערוצים: hertz hdp4 קומפוננט קדמי: audison voce קומפוננט אחורי: morel virtus סאב כפול: focal p30f בתיבה פתוחה כבילה: קיט 0 גייג' עם monster rca פיוז: 150a איטומים: אין. הרכב: יונדאי I30 שנת 2010. הפרוססור מכוון לשתי מפות, האחת ל SPL השניה ל SQ, בגלל שאין איטומים ברכב ההבדלים בין המפות הם לא שמים וארץ אבל כן מורגשים, באופן אישי ברוב הזמן אני שומע SPL. אז אחרי ההקדמה - מה בעצם אני רוצה לעשות? חשבתי להוציא את הסאב מהבגאז' ולפצל אותו מתיבה אחת לשתי תיבות פיברגלס שיהיו מות…
הודעה אחרונה מאת Orku_1991, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 760 צפיות
שלומות אחרי הרבה זמן שנעדרתי מהתחום, מגשש את דרכי חזרה. כרגע בתהליך מעבר ממערכת 2 way אקטיבית (סאב, מידים וטוויטרים) ל 3wsy חצי אקטיבית, ואני שם לב לשינויים מהותיים בתוצאה, אך לא כאלה שאני מצליח להתגבר עליהם רק לפי שמיעה. אז כמו בכותרת, מחפש כלי שיעזור לי לראות בברור מה שאני שומע במעורפל- אפליקציית rta לסמארטפון, בשאיפה בלי מיק חיצוני, אלא אם אין ברירה. כמובן ששרשור ההתקנה יגיע, אבל לא באמצע העבודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
שלום. יש לי קרוסאובר, ככל הנראה מודל 2019 מליסינג ואני סובל קשות ממערכת המולטימדיה שלה. קראתי פה שאמורה להיות SHERMANN. אני לא חושב שזה מה שמותקן אצלי באוטו. אשמח להסבר איך לדעת מה המערכת המותקנת אצלי. בנוסף, אם יש איזה מדריך של איך להתקין את מערכת ה-SHERMANN הזו, או כל מערכת מומלצת אחרת. לינקים להורדה, התקנה. כל עזרה תתקבל בברכה ובאמירת תודה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Davi_66, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 598 צפיות
הי, הרדיו מאבד קליטה ומנסה לחפש תחנה חלופית דרך ה RDS גם אם הפונקציה מכובה בתפריטים. אם למישהו יש פתרון יהיה מעולה... אחרת אשמח לקבל הצעה לHU בסיסי שתואם כולל התקנה בארץ (גם שדרוג רמקולים אפשרי) תקציב כולל הוא עד 2000 ש''ח. עדיף בפחות תודה
הודעה אחרונה מאת asix, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר שנקרע לי רמקול אחורי (רכב מ2003) החלטי להתפנק בזוג חדשים של Infinity יש לי מערכת נחמדה של pioneer שקניתי לפני 4 שנים. אחרי שהרכבתי, התנעתי את הרכב ע"מ לבדוק שחיברתי נכון ואכן שמעו מצויין והכל עבד. למחרת בבוקר בנסיעה הבחנתי על התחלה שהרמקולים הקדמיים לא עובדים יכול להיות בעייה בחיבורים (חיברתי הפוך)? יש לציין שהדרייברים החדשים גדולים משמעותית מהישנים (שהיו של pioneer) מה יכולה להיות הבעייה?
הודעה אחרונה מאת avic78, -
- 0 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
היי לכולם. ברכב שלי מהעבודה יש מערכת אנדרואיד עם גרסה ישנה 4.4.2. לאחר חפירה באינטרנט הצלחתי לפתוח אותה להתקנת אפליקציות. יש אפשרות ביתית לשדרג לגרסה 5 ומעלה ? הגרסה הישנה די מגבילה אותי עקב חוסר תמיכה של הרבה אפליקציות. מצרף צילומים של פרטי המערכת. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת mgold, -
- 0 תגובות
- 544 צפיות
מישהו יכול לעזור או שהכול פה בתשלום..
הודעה אחרונה מאת maor21303, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מחפש מעכרת מולטימדיה לרכב, חייבת להריץ אנדרואיד, לאופל אסטרה ברלינה 2013. אני צריך גם להחליף פאנל ואת כל הבלאגן. מחפש המלצות, לא איכפת לי להזמין מחול את המערכת והפאנל ואז ללכת למתקין או לקנות ממנו ישר. תקציב, עד 1500 שקל. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מסך המולטימדיה ברכב החליט לשבוק חיים. מדובר במערכת המקורית שהגיע עם הרכב מהיצרן. במורשה טוענים שהוא טוטאל לוס ומבקשים 2,000 ש"ח + מע"מ עבור חדש. אין לי שום רצון להשקיע כאלה סכומים עבור מוצר סיני שממילא מוטל בספק ולכן אני מבקש את עזרתכם. האם לדעתכם כדאי לנסות ולרכוש מכשיר כזה מפירוקיה או שכבר עדיף להשקיע במכשיר לא מקורי (פיוניר, קנווד, אלפיין ודומיהם)? תודה מראש על הסיוע.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום ברשותי מכונית קיה פיקנטו משנת 2018. עד לפני כמה ימים הייתי מחבר את המכשיר אנדרואיד שלי לרכב ומתחבר לאנדרואיד אוטו, לפני כמה ימים זה הפסיק לעבוד באופן פתאומי - לא לאחר עדכון או משהו. בדקתי: החלפת כבל, התקנה מחדש של אנדרואיד אוטו במכשיר, פקטורי ריסט למערכת ברכב - לא עזר. הלכתי למוסך ושם הראו לי שמבחינתם זה עובד - הם חיברו אייפון והוא פעל בצורה טובה. ניסיתי בקיה פיקנטו אחר של חבר והכל עובד כמו שצריך - עם אותו טלפון וכבל. בנוסף אני רואה שבתפריט הגדרות במכשיר איפה שיש לבחור Android Auto Enable זה פשוט נעלם מהתפריט. האם יש למישהו כיוון מה עוד אפשר לבדוק? תודה
הודעה אחרונה מאת Yl88, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 951 צפיות
הי, אני מעוניין לקנות קיה קרניבל 2017, ומערכת המולטימדיה שלה תקועה עם לוגו של קיה. יש לי כמה שאלות: 1. כמה שנות אחריות יש למערכת המולטימדיה? 2. האם יש דרך פשוטה לנסות ולבצע reset למערכת? 3. האם המערכת תומכת Apple CarPlay? תודה, שלומי Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Shlomi Mor, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 203 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- axSupreme
- nechmya
- IsraCar
- tan tan
- carsgo
- Boris002
- discoTD5
- Haim_gds
- om2
- zaf
- Yuval Oren