Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, יש לי סובארו פורסטר 2015 ויש בה מולטימדיה מקורית של קלריון.

המערכת מצוויינת ולא הייתי רוצה להחליפה, אך הבעיה שאין בה עברית וגם GPS.

שאלה: האם יש איזה דרך להטמיע בה עברית?

הציעו לי להתקין עליו פותח מסך אנדרואיד, מה אתם יודעים על זה והאם מומלץ למשתמש מוצרי אפל מכור ושלא מבין באנדרואיד כלום.

חומי...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר פרטים על "פותח מסך" לאנדרואיד?

הכוונה לאביזר חיצוני כלשהו?

מי יכול לבצע את זה?

יש לי את אותה מערכת באאוטבק 2015

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אפשר פרטים על "פותח מסך" לאנדרואיד?

הכוונה לאביזר חיצוני כלשהו?

מי יכול לבצע את זה?

יש לי את אותה מערכת באאוטבק 2015

באדי מערכות הציעו לי להתקין את פותח מסך אנדרואיד (יש להם גם פותח מסך ניווט בלבד).

לפי מה שהבנתי זה מתאם שמתחבר למערכת ובלחיצה ארוכה על כפתור ה-HOME המסך מתחלף לתצוגה של אנדרואיד,

כמו בסמרטפונים, המאפשר שליטה במולטי טאצ של המעאכת.

הם דורשים יקר מאוד רק עבור המתאם, האם יש כאן מישהו שימליץ על מקום יותר זול על זה אשמח מאוד...

פורסם

האם מדובר במערכת אינטגרלית מתוצרת קלריון שמגיעה כך מהיצרן או שמדובר במערכת אפטרמרקט סטנדרטית שהותקנה ע"י היבואן?

אם מדובר באחרון, אתה יודע להגיד באיזה דגם מדובר?

פורסם

עדכון:

ארט סאונד לא עונה! ולא הגיב לפניתי!

לא נישאר לי בררה אז הלכתי לאדי מערכות ולאחר התקנה של פותח מסך אנדרואיד שנימשכה כמעט יום שלם, ובעלות של 3,500 ש''ח,

מה שקיבלתי - מסך מתחלף (בלחיצה על כפתור HOME ארוך) לאנדרואיד נעול, מוגבל ולא שימושי כלל!

כל מה שאפשר להשתמש זה ה-WAZE אבל על מנת שתוכל לשמוע אותו ברמקולים המובנים צריך לעבור למצב AUX,

ואז במצב הזה לא תוכל לשמוע רדיו! ושיחה שמתקבלת לא מנמיכה את הווליום ולא מחליפה לצג הראשי שתוכל לענות מהצג עצמו!

יש יוטיוב שנפתח רק כשאתה במצב אמברקס (מה אני צריך יוטיוב במצב אמרקס?! מה אני חי ברכב?!

החנות פליי נעול ולא שימושי, כך שלא תוכל להתקין אפליקציות כל שהן!

ההתקנה מגיעה עם סים של רשת פלאפון ותקף למשך שנה לדאטה בלבד, לאחר מכן צריך לחדש מולם בתשלום! ואם אני רוצה להכניס סים משלי זה לא אפשרי כי המכשיר נעול לפלאפון! גם משלם 3,500 ש''ח וגם הם קובעים לך איזה סים ורשת תשתמש!!! זה חלמאות!!

לסיכום: עלי הם עבדו.. שלא יעבדו עליכם!!! לא שווה כלום!!!

שאלה למבינים - אולי אפשרות להמתקה עבורי: האם יש אפשרות לפתוח את המכשיר לכל סים?

פורסם

אתה לא חושב שהיית צריך לבדוק מראש מה פותח המסך נותן לך ומה תנאי השימוש בו לפני שהוצאת 3500 ש"ח?

האם לא ניתן לבטל עסקה?

פורסם
אתה לא חושב שהיית צריך לבדוק מראש מה פותח המסך נותן לך ומה תנאי השימוש בו לפני שהוצאת 3500 ש"ח?

האם לא ניתן לבטל עסקה?

אתה צודק! הייתי צריך לבדוק! תראה אני לא מהמנוסים בתחום, ואם אתה שומע שמה שאתה מקבל זה מסך אנדרואידי, מה מבינים בזה? שאתה מקבל מסך בדומה למכשירים אנדרואידים ובכל המשתמע מזה.

לדעתי זו היא חובתם לתת הדגשים והסבר מלא ביתרונות ובעצם בחסרונות להבדיל ממכשיר אנדרואידי רגיל!

לא יכול להיות שמקבלים מכשיר עם 10% יכולת ממכשיר רגיל! ועוד נעול!

אני לא יודע אם אפשר לבטל עסקה, יצרתי קשר עם שרות הלקוחות שלהם וטרם חזרו אלי.

השאלה: האם אפשר לפתוח את המכשיר בכל דרך שהי? אפילו בתשלום.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
אשמח לקבל עדכון עם חל שיפור אצלך כי אני עם אותה מערכת אבל מאוד חסרה לי עברית לאנשי קשר ו WAZE אני לקראת שבירה וחושב גם להתקין את זה.

התקדמות קלה רק עם המתאם אך לא עם העברית לצערי!

הצלחתי לעקוף את הנעילה שמאפשר לי להתקין אפליקציות, התקנתי iGO ועוד תוכנות להזרמת מוזיקה/קליפים.

הצלחתי לנטרל את מצב נהיגה שלא היה מאפשר לראות סרטונים/קליפים/ Youtube בזמן נהיגה.

והצלחתי גם לעקוף את הנעילה של סים.

זהו... האמת לגבי עברית התייאשתי מזה! לא ניראה לי שיש פיתרון.

עריכה אחרונה על ידי humi18

• תוכן חדש...