Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד לא שמעתי על מערכת מקורית שהצליחו להתקין בה עברית.

החוק אוסר על צפיה בוידאו תוך כדי נהיגה, לכן הגיוני שהמתקין לא יספק לך את זה.

עניין הסים הנעול קצת תמוה ולדעתי הם היו צריכים להגיד לך את זה לפני ההתקנה. יפה שהצלחת לעקוף את זה! יהיה עוד יותר יפה אם תפרסם בפורום כיצד - כדי שגם אחרים יוכלו.

אחרי שהצלחת לבד לסדר את עניין הוידאו והאפליקציות, לי זה נשמע שקיבלת תמורה נאה לכספך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה מעניין אותי מאוד מה שכתבת.

יש לי מולטימדיה של קנווד דגם 5025 ושמעתי שאפשר להתקין בה וויז מובנה דרך אדי מערכות.

אבל זה המחיר? 3,500 ש"ח, ועוד על אנדרואיד מוגבל שנותן רק וויז?

אני יורד מזה הרגע!

עריכה: ראיתי שכתבת שהצלחת לפרוץ את האנדרואיד ונעילת הסים. אבל לדעתי המחיר הזה עדיין מטורף!

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם
האם ניסית להתקין עברית עם אחת מתוכנות set locale? האם ניסית להתקין מקלדת בעברית?

אי אפשר להתחבר תוכנתית למערכת המקורית! או אם יש אני לא יודע איך.

עוד לא שמעתי על מערכת מקורית שהצליחו להתקין בה עברית.

החוק אוסר על צפיה בוידאו תוך כדי נהיגה, לכן הגיוני שהמתקין לא יספק לך את זה.

עניין הסים הנעול קצת תמוה ולדעתי הם היו צריכים להגיד לך את זה לפני ההתקנה. יפה שהצלחת לעקוף את זה! יהיה עוד יותר יפה אם תפרסם בפורום כיצד - כדי שגם אחרים יוכלו.

אחרי שהצלחת לבד לסדר את עניין הוידאו והאפליקציות, לי זה נשמע שקיבלת תמורה נאה לכספך.

עבדתי על זה הרבה! כשאני משלם על משהו מחיר לא מבוטל הם צריכים להשאיר לי את האופציה להחלטה שלי! שהם יעשו מה שהחוק אומר להם אבל עם אופציה לשינוי מצד הלקוח.

איך? עקיפה של האנדרואיד וכניסה לגוגל פליי - ניכנסים להגדרות (במקום ישירות דרך האפליקציה שנעולה עם סיסמה)/ יישומים/ גוגל פליי/ הפעלה, זהו אתה בפנים (צריך כמובן שיהיה לך חשבון גוגל שתוכל להוריד ולהתקין אפליקציות).

עקיפה של הסים - (אם מנסים לבחור חברת סלולר אחר דרך ההגדרות תמצא שרשום ''אסור'' לצד מפעילים אחרים ולא מאפשר החלפה!) כאן מה שעשיתי ( ולקחתי צ'אנס) אתה בוחר איפוס כללי, המערכת מאפסת הכל כולל בחירת מפעיל, אבל נועלת את האופציה של התקנות צד ג'! (מה שמאפשר התקנות מSD מצורף כגון IGO) במקרה זה ולאחר האיפוס חזרתי לאדי מערכות ודרשתי שיפתחו לי את האופציה על מנת שאוכל ללכת ג'יפיאס אנד מור ושיוכלו להתקין לי IGO - הם נענו ופתחו לי.

עקיפת צפיית וידיאו בנסיעה - מצאתי במתאם את חיבור הממסר שידית האמברקס מחוברת אליו ועשיתי גישור מ- COM ל- NC, וזה ניטרל את הפקודה שהאמברקס נתן כשמורידים אותו.

מקווה שעזרתי.

זה מעניין אותי מאוד מה שכתבת.

יש לי מולטימדיה של קנווד דגם 5025 ושמעתי שאפשר להתקין בה וויז מובנה דרך אדי מערכות.

אבל זה המחיר? 3,500 ש"ח, ועוד על אנדרואיד מוגבל שנותן רק וויז?

אני יורד מזה הרגע!

עריכה: ראיתי שכתבת שהצלחת לפרוץ את האנדרואיד ונעילת הסים. אבל לדעתי המחיר הזה עדיין מטורף!

כן צודק! גם לדעתי זה יקר. לגבי רק התקנת וויז בלבד הם לוקחים 3000 ש''ח לדעתי, אבל היא לא כוללת את האנדרואיד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בגדול - מאפשר לך להפעיל אפליקציות מסויימות מהטלפון על המסך.

מעשית, הוא יעשה את זה רק אם יש לך גלאקסי 3 או 4 עם מערכת הפעלה 4.2.2 ומטה ואפליקציית Drive link 1.0 (בגרסאות מאוחרות יותר זה לא יעבוד).

אני ויתרתי על התענוג

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מעשית, הוא יעשה את זה רק אם יש לך גלאקסי 3 או 4 עם מערכת הפעלה 4.2.2 ומטה ואפליקציית Drive link 1.0 (בגרסאות מאוחרות יותר זה לא יעבוד).

אני ויתרתי על התענוג

תודה על מענה

וויז הוא יכול לשדר לי עם כן אני ארכוש מכשיר מהסוג שציינת

פורסם

אני ויתרתי על התענוג

רק נתקן אותך גם ב S5 S6 S6EDGE וEDGE PLUS MIRRORLINK קיים מובנה במערכת וכבר לא צריך את הDRIVELINK

וזה כמובן עובד גם על אנדרוייד 5+

הבעיה שWAZE לא נתמך במירורלינק

אז זה לא כל כך עוזר

פורסם

אני מומחה קטן מאוד בדברים האלה, אבל לפי הלך הרוח בקישור שהבאתי קודם, המערכת של סובארו מתקשרת אך ורק עם טלפונים ספציפיים שבמתכוון יש בהם גרסת אנדרואיד מיושנת וגרסת תוכנה בוורסיה מוקדמת.

אני הבנתי את הרמז וירדתי מזה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
רק נתקן אותך גם ב S5 S6 S6EDGE וEDGE PLUS MIRRORLINK קיים מובנה במערכת וכבר לא צריך את הDRIVELINK

וזה כמובן עובד גם על אנדרוייד 5+

הבעיה שWAZE לא נתמך במירורלינק

אז זה לא כל כך עוזר

לאחר חפירה ברשת קניתי גלקסי 3 התקנתי drive link והתוצאה היא :

וייז נתמך בדרייב לינק

IMG_1794.jpgIMG_1777.jpg

פורסם

מה הגירסה שיש לך על ה S3

היה לאחותי וגיסי S3 על מכשיר אחד WAZE עבד ואז הפסיק בכלל להופיע כתומך

ועל המכשיר השני שהיה מעודכן יותר לא הופיע שתומך בכלל

רשמית WAZE לא תומכת MIRRORLINK

פורסם (נערך)