פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 955 צפיות
הי, אני מעוניין לקנות קיה קרניבל 2017, ומערכת המולטימדיה שלה תקועה עם לוגו של קיה. יש לי כמה שאלות: 1. כמה שנות אחריות יש למערכת המולטימדיה? 2. האם יש דרך פשוטה לנסות ולבצע reset למערכת? 3. האם המערכת תומכת Apple CarPlay? תודה, שלומי Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Shlomi Mor, -
-
- 12 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, מורכבת בפולו 2016, 6C מערכת Composition Color של VW בנוסף במעמד הקנייה הורכב (באחריות על די גיל קאר) מתאם אנדרויד לצורך מתלמת רוורס + וייז( איטרנט בעזרת סים או מודם חיצוני) הכל היה "יפה וטוב" שהכל עבד. למזלי המתאם התקלקל שבועין לפני גמר אחריות. הוחלף בגיל קאר בת"א...לא בדגם שהתקבל עם האוטו אלה בגדם אחר. הבעיה שגם בחדש האנדרוית "התחרבש"... שאלתי ההעם חוץ האנדרויד סיני שזה גן אופציה יש משהוא שיתמוך גם בתפרית המלא של האותו. וזה חשוב מכייון שיש פונקציות באותו שרק משל נתן לשנות. תודה דינו
הודעה אחרונה מאת DinoSlmn, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סקירה זריזה. דאבל דין של חברת EUNAVI \ מסך בגודל 7". זכרון ראם : 4GB . זכרון מערכת : 64GB עמוד המוצר - לחצו כאן. מבוא: המערכת מגיעה עם אנדרואיד 9, איתה קיבלתי כבלים לשימושים שונים מצלמות (קדימה-אחורה) , אנטנת GPS , חיבור AUX , מיקרופון חיצוני , חיבור USB כפול , HDMI בגב המכשיר. קיבלתי גם מצלמה אחורית דיי פשוטה למען האמת, בחזית המכשיר חריץ הרחבת זכרון. רשמים אישיים: המערכת עובדת באופן מצויין , מהירה. GPS קולט אותות לווין בצורה מהירה ביותר, יש גם תוכנה מובנית לבדיקת האות למי שזה מעניין אותו. אופציה לחלוקת המסך לשניים. פשוט מעולה ! חצי וויז וחצי רדיו , ראו תמונה למטה. אני באופן אישי הוספתי שליטה מההגה (ראו תמונה למטה) ומצלמה אחורית עם חיישן רוורס (ע…
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לחדש את מערכת האנדרואיד ברכב (במוו E46, כיום ישנה מערכת אנדרואיד 4 ו-1GB ישנה). ישנה חברה בקונצנזוס לדגם הזה - EONON (לא יודע אם היא מוכרת בדגמים אחרים), אשר הוציאה את הגרסה האחרונה שלהם לאנדרואיד 9 עם 2GB בלבד ואני חושש שזה יהיה מעט מדי. הדגם השני שהיה מומלץ עד כה הינו כפי שרשום בכותרת, אך הוא חסר במלאי ובאיביי/עלי עולים כ-100 דולר יותר. אשמח לעצה האם זה בטוח יחסית ללכת על הגרסה המתקדמת אך חלשה יותר. השימוש הינו של משתמש סביר, כלומר ניווט ומוסיקה בו-זמנית. https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/Vehicle-Specific-GPS/Eonon-BMW-E46-1999-2004-Android-9-0-Car-Stereo-with-2GB-RAM-32G-ROM-Quad-Core-Support-Bluetooth-5-0.html
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום. השבוע קניתי ראפיד ואני רוצה להרכיב לה מערכת נחמדת. היא הגיעה עם מערכת מקורית עם בלוטות' שאני מעוניין להשאיר. יש לי סט קומפוננט של FOCAL לא זוכר איזה דגם שאני מעביר מהאוטו הקודם. אני רוצה סט קומפוננט קדימה, מגבר, סאב ומנחת לחיבור למערכת המקורית צריך הכוונה לבחירת סאב, מגבר ומנחת. הכיוון הוא יד שניה ולכן צריך הכוונה איזה נתונים לבדוק. אני מחפש סטאפ לא בשמיים ולא פשוט, עדיפות לאיכות. לא שומע בווליום גבוה. תקציב: כ3000-4000 לסאב, מגבר ומנחת החלפת הHEAD UNIT המקורית לא באה בחשבון. כמו כן הכוונה לאן אני מחבר את המנחת. הרכבתי כמה מערכות ויש לי ניסיון בחשמל רכב. מרכיב לבד. תודה.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 995 צפיות
השגתי כזה אך הוא לא נדלק יש איפה למצוא כזה? EBAY ודומיו. רק כזה אני רוצה.
הודעה אחרונה מאת abcd12, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 809 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות מולטימדיה לרכב, מחפש משהו לא יקר. האם יש למישהו פה ניסיון עם מולטימדיה 1gb ram? מספיק לדעתכם ל-waze? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת asypeer, -
- 2 תגובות
- 798 צפיות
שלום לכולם מערכת המולטמדיה של חברת גיל קאר שמסופקת עם הטויטה קורולה 2019 גרועה ביותר 1. קליטת תחנות רדיו מסוימות (רדיו חיפה), שומעים רעשי רקע 2. סכרון אנשי קשר בחיבור ה - Bluetooth לוקח חמש דקות. הבעיה בטלפונים חדשים עם android 9 3. לא ניתן להוסיף אפלקציות נוספות ברצוני לציין שמערכת המולטמדיה שהותקנה ברכב לא היתה תקינה והוחלפה ע"י גיל קאר אבל הבעיות נשארו כפי שתארתי מחברת יוניון מוטורס לא קיבלתי תשובה על הבעיות וגם לא לקחו אחריות על הבעיות במערכת המולטמדיה. האם ידוע לכם האם קיים מגדיל קליטה ל FM שניתן להתקין על מנת לשפר את קליטה ברדיו. כיצד ניתן להוסיף אפלקציות למערכת תודה מראש אילן
הודעה אחרונה מאת gtrs, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי יונדאי I20 שנת 2012 שהגיע עם מערכת סאונד בילט אין , אני מנסה למצוא דיאגרמה של הצמות חיבור למערכת כדי להבין מה מתחבר לאן ולצערי אני לא מצליח למצוא כלום בגוגל. אשמח לעזרה. תודה
הודעה אחרונה מאת Dan Chekanov, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני מתקדם לקראת התקנת המערכת, ואשמח לשמוע חוות דעת. מקווה שבהמשך יהפוך לשרשור שמסקר את ההתקנה. (מתנצל מראש על האורך....) הרכב: טויוטה אוונסיס שנת 2010. הציוד שיש לי: 1. מערכת מולטימדיה אנדרואיד סינית 8.1 של חברת ג'וינג. יש לה יציאת spdif. לא יודע מה איכות השמע. (יש ברשותי גם מולטימדיה קנווד טובה מדגם ddx5025 שפירקתי מהרכב הקודם, אבל אני מעוניין באנדרואיד ברכב). 2. קןמפוננט קדמי '6.5 של חברת פוקל דגם ps165fx. יש בסט אפשרות ל bi-amping. (כהמשך לשירשור שפתחתי, החלטתי להתקין את הסט על מתאם, ולא לרכוש קומפוננט 6x9, משיקולי תקציב וגם כי אין בשוק משהו איכותי באמת). 3. מגבר 1: אלפיין bbx f1200, יגביר ב 4 ערוצים את הקומפוננט הקדמי. 4. מ…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
רכב קיה פורטה 2011 החלפתי את הרמקוליים הקדמים לקומפונט jbl מרוצה מהסאונד .האם כדאי להחליף את האחוריים גם לקוקסיאלים או לשים סאב אקטיבי או פסיבי .כי המקוריים גם חלשים 20-40w .תודה
הודעה אחרונה מאת fancy345, -
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, יש לי יונדאי אלנטרה 2016. מסך המולטימדיה שלי מרצד בכל פעולה (וויז, רדיו, מצלמת רוורס וכו'). עושה רושם שזו בעיה חומרתית (מסך או מגעים). בדיקה של המערכת עולה 300-400 ש"ח האם מישהו יודע מה עלולה להיות התקלה? האם כדאי ללכת לבצע בדיקה או לרכוש חדש?
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 0 תגובות
- 566 צפיות
היי שלום לכולם, חשבתי להתקין 2 מצלמות רוורס ברכב. אחת מקדימה ואחת מאחורה. האחורית תפעיל רגיל, כבל rca ופלוס פיקוד למערכת מהנורת רוורס. את הקדמית חשבתי לחבר כך: לקנות מפצל rca וככה אחבר את שתי המצלמות לכניסה אחת. מתח ישיר מהמצבר ופלוס לפיקוד של המערכת. אבל יהיה כפתור באמצע שאיתו אכבה ואדליק את המצלמה. מה דעתכם ? יש דרך יותר טובה? תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת qsz2410, -
- 18 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
אני כנראה הולך לקנות ביומיים הקרובים קיה פיקנטו אוטומטית EX במבצע שיש עכשיו בהוט. המחיר הוא 73900 (לא כולל אגרה), והם מציעים להוסיף מערכת מולטימדיה "במחיר עלות" של 2000 ש"ח (בטלפון טענו שהמחיר הרגיל הוא 5500, נשמע לי מפוקפק). זאת לעומת ה"מבצע "ציבור הרחב" בו המחיר הוא 78900 (מחירון) ומקבלים את מערכת המולטימדיה במתנה. אף פעם לא הייתה לי מערכת מולטימדיה בעבר. נראה לי קצת מוזר שיש DVD במיקום כזה כי אני שואל את עצמי - מתי ייצא לי לראות סרט באוטו? אבל כן נראה לי נוח שיש waze על מסך גדול ובלי להתעסק עם הטלפון, ואני מתכוון לחבר לזה מצלמת רוורס ואז כבר יש מסך שזה נוח. (יש עוד שימושים למערכת שפספסתי?) עניין נוסף הוא שאני מאוד לא מרוצה מאיכות הסאונד של מערכת הסטריאו ש…
הודעה אחרונה מאת aviram1002, -
- 0 תגובות
- 596 צפיות
היי לכולם, אז אחרי שהעו"ש התאושש קצת, ואחרי זמן שלקחתי להחליט את הכיוון הייתי רוצה להתחיל לשדרג את המערכת בארונה. כרגע מותקנים לי עדין בריו החלקים הבאים - קומפוננט - Hertz ESK165.5 מגבר - Hertz HCP4 סאב - DBX - 25 השאלה הראשונה שלי - האם במידה ואני נשאר עם ה HU המקורי אצטרך מנחת? מבחינת המגבר, ה HCP4 הספיק לי בריו ואני לא רואה סיבה להחליף אותו. מכיוון הסאב, הוא ממש לא קריטי כי ה DBX עשה את העבודה גם כן, תוהה כמה אצטרך ב VFM אם ארצה לעלות ברמה מסאב כזה. מה שכן מהקומפוננט אני פחות מרוצה, מחפש צליל חם יותר כי ההרץ היה די צורם בגבוהים יכול להיות מכיוון לא נכון שלי אבל כמה ששיחקתי עדין לא הגעתי לתוצאה נעימה מספיק מבחינתי. ובנוסף אצטרך עוד זוג לדלתות הא…
הודעה אחרונה מאת Defuser, -
- 1 תגובות
- 737 צפיות
היי הייתה לי מערכת מולטימדיה אנדרואיד שנקנתה מאוטו דיפו ולצערי המערכת הייתה נתקעת איכות דיבור בטלפון הייתה גרוע. הייתי במספר מקומות שהמליצו על מערכות מולטימידה שהן מחזיקות. המליצו לי לקנות Targetבחנות אחת בחנות שנייה המליצו לי על חברת kaier ובחנות שלישית הציעו לי pioneer במחיר שנשמע לי קצת מוזר 890 ש"ח אשמח לעזרכתכם.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפש מידע מאנשים שמכירים/שידרגו את מערכת השמע בספארק 2016. המטרה היא הישארות עם הטוייטרים הקדמיים (אלה אם תגידו אחרת), החלפה של הרמקולים הקדמיים, הוספת אחוריים ואולי מגבר וסאב מינימאלי (הבגאז' גם ככה קטן). אני לא רוצה להחליף את יחידת המולטימדיה המקורית כי היא טובה לדעתי (אני משתמש בAndroid Auto בלבד) ולא מחפש מערכת מפוצצת, רק משהו טוב יותר מהקיים. גם מידות רמקולים, המלצה על סוג מסויים, סוג מגבר מומלץ וסוג סאב (וקופסה, כמה שיותר קטנה). תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת sagibd95, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 787 צפיות
אהלן. מכירים דרך להשמיע מוזיקה דרך בלוטוס שנועד לשיחות? יש דרך לעקוף את זה שהבלוטוס משמיע רק שיחות ולא מוזיקה? תודה.
הודעה אחרונה מאת yovavb, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי יש לי פיג'ו 407 והייתי רוצה להתקין מולטימדיה עם מצלמת רוורס. אשמח לעזרתכם איזו מערכת להזמין. אני רואה באמזון יש בסביבות 400 דולר ומשם אני יודע מה הסכום הסופי כולל מיסים ב EBAY ואלי אקספרס זה יותר זול אבל קצת חושש להזמין מאתר סיני. מצד שני יש לי את הפלסטיקה של המסך שמתאים אז שאלה אולי יותר בטוח לנסות לפנות לבעל עסק שיתקין לי מערכת אנדרודיד עם מצלמת רוורס? או שזה יעלה למעלה מכפול מאשר להזמין בחו"ל? אני מצרף תמונות של המערכת ברכב שלי כרגע וגם תמונה של המסגרת מסך שיש לי שיכולה להתאים אם אני אולי מנסה להשיג כזה בארץ. אני מצרף גם את הלינקים למערכות שראיתי בחו"ל אשמח לחוות דעת אם זה תואם ושווה. https://www.amazon.com/gp/product/B07TXVQCDW/ref=o…
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 1 תגובות
- 679 צפיות
הי מבקש המלצה למתקין איכותי מאיזור המרכז או ירושלים. שיהיה מוכן להתקין את הרכיבים שלי (קומפוננט מגבר וסאב) כולל איטום שתי דלתות. תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 805 צפיות
שלום לכולם, רוצה לחדש את הרמקולים (אולי כל המערכת) ועלו לי מספר שאלות. (הרכב הינו פיאסטה MK7.5 Ambiente) סכום להשקעה 1200-1700 ש"ח. קודם כל אשמח להמלצה למתקין הגון ואמין (שהמחיר תואם לעבודה ולא לאגו) באיזור חיפה/מרכז. במידה ואני רוצה להתקין לבד רמקולים, יש המלצות לחנויות בארץ או בחו"ל לציוד שמע לרכב? שוקל לשדרג באותה ההזדמנות את כל המערכת (צד שלישי או סוני מקורית של דגמים מתקדמים יותר), האם אפשרי, אם מישהו החליף ויכול לתת את דעתו אם שווה את ההשקעה, מה השדרוג המתבקש? האם אפשרי להתקין מערכת מתקדמת יותר עצמאית, מבחינת מורכבות החיווט? תודה!
הודעה אחרונה מאת GrassCube, -
- 0 תגובות
- 828 צפיות
שלום, מישהו יודע כיצד ניתן להשיג קופסא עם מחשב אנדרואיד כמו שמתקינים אצל קוברה? הם דורשים על זה 3500 ש"ח, אני בטוח שהחשב הזה עולה לא יותר מ 1000 שקל... תודה..
הודעה אחרונה מאת Eyal Zilca, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, עשיתי איפוס למערכת מולטימדיה של פיונר בגלל בעיה שיש לי במערכת ולאחר האיפוס הכפתורי הגה הפסיקו לעבוד. אני משערת שזה עניין של הגדרות, מישהו יודע להסביר לי איך אני מגדירה את זה מחדש?
הודעה אחרונה מאת tal24, -
- 0 תגובות
- 590 צפיות
שלום לחברי הפורום.מבקש המלצה למערכת מדיה מסך "9 אנדרוייד 7-8 זיכרון עבודה 2ג'יגה + 16-32ג'יגה זיכרון אחסון.המערכת חייבת להתאים פיזית , מחבר למחבר, פין לפין ללא חיווט נוסף.עבור רכב סקודה ייטי סטייל 2016 1.4 tsi .בתודה מראש.אפרים אפרתי
הודעה אחרונה מאת efrati, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
רכב ספורטאז2019 יש דרך להגיע להגדרות המתקדמות? ניסיתי כנראה כל מה שיש באינטרנט ופשוט אי אפשר. עברץי מאות סירטונים ודפי פורום ולא מצאתי. מישהו הצליח במקרה?
הודעה אחרונה מאת Super-Lancer, -
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. התחדשתי בטויוטה אוונסיס 2010. מקדימה יש רמקולים בגודל 6x9. יש לי כרגע סט של פוקל ps165fx שפורק מהרכב הקודם. מחפש סט איכותי באותה רמה פלוס מינוס בגודל 6x9. לא מצאתי הרבה אופציות בשוק. ראיתי שיש אפשרות לרכוש באמזון בלי לשלם משלוח. לדוגמא זה: https://www.amazon.com/gp/aw/d/B079G5X8K8/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A66MBWMVVRUO1&psc=1 כך שמבחינתי יש אפשרות גם להזמין משם. מתלבט אולי כדאי להתקין את מה שיש לי עם הגבהות, רק מפחד מקירקושים. אשמח לקבל רעיונות/קישור לרכישה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 564 צפיות
שלום לכולם מדובר על דאבל דין אנדרואיד בת כמה חודשים. בשבוע האחרון החלו רעשים איומים מהרמקולים לאחר כמה דקות של מוסיקה. עם כיבוי והדלקה זה נרגע לכמה שניות וחוזר. פירקתי את המערכת וגיליתי שם מין כרטיס שמגיע עם משחת קירור לבנה כמו במחשבים, והכרטיס היה רותח. לפני שפתחתי את המערכת הרגשתי את הרתיחה מחלקו האחורי וכאשר נשפתי עליו בכדי לקררוזה נרגע לרגע. אני ינסה להשיג עוד משחת קירור ולהעמיס על אותו כרטיס. מצורף קישור לסירטון של הרעש. מישהו מכיר את הבעיה.ואת הפתרון ? אולי אני שוגא בכלל בכיוון הבעיה וזה בא ממקור אחר?
הודעה אחרונה מאת R2B, -
- 0 תגובות
- 617 צפיות
היי, חשבתי לעשות שידרוג פשוט לרמקולים של הסיאט לאון 2014 שלי. אני מבין שמקדימה ומאחורה זה רמקולים 6.5. השאלה שלי לגבי הטוויטרים שבדפנות מקדימה - האם הם מחוברים בנפרד או שהם רמקולי קומפוננט עם הדלת הקדמית? ואם הם נפרדים - שווה גם אותם להחליף? תודה
הודעה אחרונה מאת don green, -
- 0 תגובות
- 599 צפיות
הי, יש לי מיצובישי גרנדיס, אני רוצה להתקין אנדרואיד 10 אינץ. לרכב הזה אין מערכת עם פלסטיקה מותאמת. הציעו לי חברת foxway וכן חברת pulse audio ב foxway המפרט יותר גבוה באותו כסף. (2000 ש"ח כולל מצלמת רווורס) מישהו מכיר מה עדיף? תודה
הודעה אחרונה מאת odhh, -
- 1 תגובות
- 736 צפיות
אני מעוניין לקנות את המולטימדיה הזו https://he.aliexpress.com/item/33015175055.html אולי היא לא מושלמת אבל לי היא מספיקה,בעיקר וויז ו..זהו. האם מישהו מכיר התנסה בזה? מה שחשוב לי זה להסיר את האפליקציות של יוטיוב וגוגל ואפליקציות סיניות שככל הנראה ישנם, יש איך לעשות זאת? אפשר למצוא רוט למכשיר כזה? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת ארי62,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 2,082 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- dj_dani
- samg
- stx
- Albetx
- Fazer
- FROGIE
- Boris
- discoTD5
- sperial
- eyalgr
- yahaga
- Supertigre