פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 752 צפיות
שלום, קניתי טויוטה קורולה היברידית חדשה ואני רוצה להתקין שם מגבר ורמקולים (לא יקרים)ולחבר למערכת מקורית של טויוטה: מגבר: jbl gxa604 (יש לי מהרכב הקודם) סאב: pioneer ts-wx305b (יש לי מהרכב הקודם) אני מתלבט לגבי הקומפוננט, הגודל -6.5', חשבתי על jbl 609c , 1. מה אתם ממליצים? 2. שאלה נוספת, האם אני צריך מנחת? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 616 צפיות
היי ברשותי אימפרזה 2004. רציתי להזמין מערכת מולטימדיה באתרי אינטרנט כגון איביי וכו.. אשמח להמלצות על מערכת ספציפית. כמו כן אשמח לדעת מה המידות המתאימות לרכב ספציפי זה מבחינת גודל מסך.. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת moshealk, -
- 0 תגובות
- 611 צפיות
חג שמח ברשותי s60 פולסטאר 2018 אני מעוניין להרכיב מסך חיצוני שיתלבש על המקום של המסך הקבוע או התקנה על הדשבורד אבל אני מעוניין שהמסך ידע להראות את כל מה שהמסך המקורי מראה האם זה אפשרי? העלות כרגע היא לא העניין תודה
הודעה אחרונה מאת חייםא1, -
- 2 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי, ברשותי טויוטה קורולה שנת 2017, יש לי את המערכת הכי מתקדמת של טויוטה הנקראת Toyota selected. כשאני לוחץ על לחצן navi אני נכנס למערכת האנדרואיד, מה שאני רואה זה אפליקצית waze ובזה זה נגמר, אין לי יכולת לעשות כלום במערכת חוץ מלהיכנס לוויז. הלכתי למוסך התקנות מערכות אנדרואיד לרכבים, ביקשתי ממנו שיתקין לי אפליקציה נוספת הוא ביקש ממני להסתובב ולא לראות מה הוא עושה... אחרי 2 דק היה לי pango. נראה לי הזוי שזה כולה דקה של פריצה והוא רוצה על זה 400 שח. ראיתי שפורסם בעבר מדריך איך לפרוץ מערכות אנדרואיד לרכיבים, אף אחד מהם לא תקין , מישהו בבקשה יכול לשלוח לי קישור תקין? או שמישהו בעבר הצליח לפרוץ את המערכת הזאת? אפילו אם זה לרכב אחר (לא טויוטה) אני מבין באנדרואיד אני ינס…
הודעה אחרונה מאת gtrs, -
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
סוף סוף גם גוגל השיקה רשמית את האפשרות בחיבור אלחוטי ל-AA (קודם זה היה מוגבל לכמה טלפונים של גוגל בלבד). בקרוב מאוד כל טלפון בעל מערכת הפעלה מגרסה 9.0 ומעלה יהיה אפרשות לחיבור אלחוטי (דרך BT). כמובן שהדבר מצריך שגם בצד של הרכב יהיה HU אשר תומך בחיבור אלחוטי זה אך זה כבר עניין של זמן... מקור: https://www.lifewire.com/android-auto-wireless-4176354
הודעה אחרונה מאת save, -
אזעקת ביפר
מאת maor23- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים בהמשך לפוסט כאן ( https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?679813-%D7%90%D7%96%D7%A2%D7%A7%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%AA ) מחפש מכשיר ביפר שיעשה את העבודה בכל ליטוף של הרכב, גם במכסה מנוע. אני רוצה גם שתהיה אופצית שליטה דרך הפלאפון אם יש אופציה כזו. תודה מראש המליצו לי בפוסט שם על אזעקה תומכת GSM, אך לא מצאתי משהו איכותי בשביל להזמין מהאינטרנט. האם יש כאן מישהו שטיפה מבין בתחום?
הודעה אחרונה מאת maor23, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
1. האם תהיה בעיה עם הרדיו הזה בארץ? 2. כל מתקין יוכל להתקין את זה? צריך מתקין מיוחד?
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי סט קומפוננט וירטוס של מורל ולצערי אחד הטוויטרים נשרף(MT-120) האם יש אפשרות לרכוש טוויטר בודד? במידה ולא האם יש המלצה לתחליף ראוי ולא יקר (אני מניח שסביבות ה200 ש"ח-כמובן לא חייב להיות מהארץ) ראיתי את הJBL GTO19T מישהו שמע אותם ויכול להמליץ? שאלה נוספת ולא קשורה יש לי מערכת מקורית(רנו מגאן 2014) שאליה חיברתי מנחתים הבעיה היא שכשאשר אני מנתק את הרמקולים המערכת סוגרת את הערוץ לאחר כשניה עקב כך כרגע חיברתי את האחוריים כדי להמשיך לקבל את הסיגנל האם יש פיתרון אחר?(אולי נגד הספק של 4 אוהם?) תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
שלום, מישהו יודע מה גודל רמקולים בטויוטה קורולה היברידית חדשה? שוקל להתקין מגבר + סאב וקומפוננטס מקדימה תודה
הודעה אחרונה מאת rubie, -
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי, חדש פה. טוב אז כך - יש לי מערכת שמע מקורית ברכב (ללא מגבר) ולא מזמן החלפתי את הרמקולים האחוריים לקומפוננט של פוקל. (החלפתי מאחור בגלל שהרמקולים מקדימה הם בדשבורד) המצב ישתפר אך עדיין התבאסתי מזה שאין בס נקי ברכב. והתחלתי לחפש איך אני יכול לפתור את המצב בלי לפרק חצי רכב בישביל להתקין מגבר. אז מצאתי את הרמקול - [h=1]JBL PartyBox 300[/h]רמקול באמת ברמה גבוהה שלדעתי אמור לתת תוצאה מעולה. (הרמקול עובד על סוללה ללא צורך בחיבור ישירות לחשמל..) וראיתי שיש לרמקול מאחור אינפוט של rca וחשבתי על למקם את הרמקול בתא מטען מאחור. וכאן אני צריך את העזרה שלכם- רציתי לדעת האם אני יכול לפתוח את החייוט של אחד מהרמקולים האחוריים ברכב ו …
הודעה אחרונה מאת דן פרופטה, -
בעקבות הבעיה במערכת הנוכחית שלי ברכב, התחלתי לבדוק כמה אפשרויות. אני שוקל כבר להתקין מערכת מולטימדיה, שתתמוך במירורינג ותאפשר גם חיבור של מצלמת רוורס (בונוס נחמד, למרות שלא חובה ברכב קטן כמו הפיאט 500). ירדתי מהרעיון של התקנת דאבל דין כי זה דורש ויתור על תריסי המזגן המרכזיים או חיתוך שלהם. אז נשארתי בגזרת הסינגל דינים. ראיתי המלצות על מערכות של Joying, חשבתי על הדגם הזה: https://www.aliexpress.com/item/32995166238.html יש עכשיו מבצעים באלי אקספרס, אז יהיה אפשר להשיג את המערכת במחיר טוב יותר ממה שמופיע. יש גם איזה דגם של סוני שתופס מקום של סינגל דין אבל עם מסך בגודל של דאבל דין או משהו בסגנון הזה, אם אני לא טועה אחד כזה: https://www.amazon.com/Sony-XAV-A…
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי יונדאי i10 2014 ולאחרונה הזמנתי מערכת מולטימדיה אנדרואיד 8.1 9" דגם HR2008X. ההרכבה על פניו לא אמורה להיות מסובכת ובהחלט סיימתי את רובה אך נתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1.איפה אני יכול לקנות כבל מאריך לכבל אנטנת הרדיו (אני יודע שבאינטרנט זה יעלה שקלים ספורים אך עד שזה יגיע יקח חודש ולכן אעדיף חנויות בארץ) וכמה הוא אמור לעלות? 2.לאחר חיבור המולטימדיה שקע הUSB והAUX המובנים ברכב לא עובדים (ניסיתי להטעין את האייפון,לחבר דיסקאונקי כדי שהמערכת תקרא אותו אך ללא הצלחה) מה הפיתרון? 3.המערכת שבמולטימדיה היא אנדרואיד 8.1 ואם מישהו מכיר את המכשיר זה אפילו יותר טוב, מחקתי את אפליקצית השירים localmusic וכעת אני לא יכול להכנס ל- MUSIC דרך המסך הרא…
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
- 0 תגובות
- 590 צפיות
שלום לכולם! ברצוני לקבל חוות דעת את הקניה של המכשיר הבא (עם שאלה): https://www.ebay.com/itm/For-Mazda-6-2002-2015-9-Android-9-1-Car-DVD-Player-GPS-Sat-Navi-Stereo-Radio/233350795321?fits=Model%3A6%7CMake%3AMazda&hash=item3654ca9039:g:P48AAOSwhfZdZkzL האם אפשרי לסרוק את המכשיר לעברית? תודה.
הודעה אחרונה מאת yair_1234, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 842 צפיות
שלום רב, יש לי רנו פלואנס, והמערכת מדיה שלה ממש גרועה. אני מעוניין להחליף למערכת מבוססת אנדרואיד. אני חושב להזמין אחת מעלי אקספרס. משהו כמו זאת. רציתי להתייעץ במספר שאלות: 1. האם למשהו יש ניסיון עם מערכות אנדרואיד לפלואנס. 2. מה דעתכם ספציפית על המערכת הזאת? 3. האם זה משהו שכדאי להתקין לבד או לקחת לטכנאי? תודה! אדם.
הודעה אחרונה מאת wncrazy, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לקנות מסך אנדרואיד בסיסי שעושה את העבודה להרצה ווייז, השמעת ספוטיפיי, יוטיוב. לא רואה סיבה (או בפן הנוחות) להשתמש במכשיר למטרת אינטרנט. קראתי המלצות על joying אך אני לא מתכוון להוציא סכומים אלו. יכול להוציא עד איזה 120$. מצאתי את זה: https://www.aliexpress.com/item/32946430734.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2bd94c4diwIndu המון המון רכישות וחוות דעת ... לא יודע אם זה באמת אינדיקציה לכך שהמוצר ברמה שמאפשרת גם להנות ממנו. אשמח לשמוע על זה...או על מערכת אחרת מסין. רק 2GB ראם. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 0 תגובות
- 578 צפיות
אז המערכת המקורית הגיעה בלי WAZE ( אנחנו יד 2 והבעלים המקורי לא רצה להוסיף כסף לתוסף הזה ) בגיל קאר רוצים 3100 להוסיף למערכת המקורית של הרכב WAZE עם סים לשנה. מישהו יכול להמליץ על מקום שיכול להוסיף או לחלופין להחליף את המערכת לאחר מבוססת אנדרויד שתממשק עם כל המערכות ברכב ותיתן לי גם פונקציות נוספות במחיר קצת יותר שפוי? אני יודע שלהזמין מערכת מחול יכול להיות יותר זול מלקנות אחת בארץ אבל לך תדעאם המערכת שתגיע בסופו של דבר תתאים לרכב ותתממשק איתו באופן מלא.
הודעה אחרונה מאת electro78, -
- 0 תגובות
- 785 צפיות
יש לי את המערכת מולטימדיה של גילקאר MGCOL2 של FLY AUDIO על יונדאי אי20 פרצתי את המערכת הפעלה אבל עדיין זה עובד לא טוב לטעמי אני מעוניין למחוק את המערכת הפעלה שנמצאת כרגע ולהתקין מערכת הפעלה נקיה ללא השיט של גילקאר או לבצע רוט כדי לשחרר את המגבלות שגילקאר הכניסו לתוך הגרסה שלהם האם זה אפשרי לביצוע אני מרחובות אם מישהו מהאזור ויודע לעשות את זה
הודעה אחרונה מאת iganon, -
- 0 תגובות
- 583 צפיות
לאחרונה אני חווה תופעות מוזרות מהמולטימדיה ברכב מאזדה 3, 2014 המולטימדיה משתגעת, היא משנה ומפעילה פיצ'רים ללא שביקשתי כגון: שינוי תחנות ברדיו, התקשרות דרך הבלוטוס, מפעילה את הניווט וכל מיני דברים מוזרים נוספים. אשמח לדעת האם מישהו ניתקל בעניין והאם מאזדה לוקחים את האחריות ומחליפים למרות שהרכב לא באחריות. תודה.
הודעה אחרונה מאת efistr70, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 824 צפיות
כמו שכתוב בכותרת אני חושב להחליף את המגבר לזאפקו. כרגע יש לי את הHDP4 ואני מרוצה מאוד הוא בהמה, אבל חסר לי הכיוונים הדקים באיזור ה-6K שאין גישה אליהם דרך ה-HU (לא משנה מה אני עושה זה לא משפיע עליהם) החלטתי לקנות DSP, בדקתי ו-DSP זה עניין לא זול וככה הגעתי לזאפקו. הזאפקו מגיע עם DSP 8 ערוצים 15 BAND PARAMATIC EQ לא 15 BAND EQ , שזה מספיק לי בהחלט. ז"א DSP+HERTZ = ZAPCO מבחינת מחיר(בהנחה ואני מוכר את הHERTZ ביד2). עכשיו השאלה שנשאלת היא איך הזאפקו ביחס לHDP? על הדף הוא נותן 6X100 RMS AT 4 OHMS, נתון דומה לHDP HDP4 שנותן 4X150 RMS AT 4 OHM(קצת אוברייטד), אבל הוא קלאס AB שמבחינתי זה עדיף לSQ(הכיוון שלי במערכת), בנוסף הוא יתן לי אופציה לעבוד אקטיבית עקב ה-6…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 598 צפיות
יש לי פאביה 2016, עם מערכת מולטימדיה שקיבלתי מהיצרן. יש לי אייפון 6s, מנסה להתקשר לאנשים דרך הטלפון ופתאום לא עובד לי, או שומעים מקוטע או לא שומעים בכלל. אם אני מדבר מהספיקר של הטלפון שומעים מצויין, עוד לא בדקתי עם מכשירים אחרים. איך אני יודע מה הדגם של מערכת המולטימדיה? איזה פעולות כדאי לי לעשות כדי לבודד ולגלות את הבעיה?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
הי, יש לי מערכת של אדי מערכות ספורטאז 2016 https://adi-system.co.il/blog/portfolio-item/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%AA%D7%95%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8-kia-sportage-2/ כרגע מותקנת גרסה kitkat 4.4 המערכת כבר לא תחת אחריות,יש לי הרבה תקלות-התקן usb מתנתק כל כמה שניות. קראתי שיש איזה סוג של חסימה ל USB אצל אדי מערכות. חשבתי לשדרג לגרסה יותר חדישה. האם ניתן לשדרג דרך כרטיס זכרון ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 4 תגובות
- 886 צפיות
אהלן, יש לי בפלואנס מסך מולטימדיה מקורי ולא הצלחתי למצוא לו עדכון, מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? גם השעה לא מכוונת נכון ואני לא מצליח לכוון אותה יש רק אופציה לשעון חורף וקיץ ושתיהם מקדימים. מצרף תמונה של הגרסה הנוכחית, תודה
הודעה אחרונה מאת non22, -
- 0 תגובות
- 550 צפיות
שלום רב יש ברשותי מאזדה 2 שנתון 2011 מדגם דינמיק. כפי שאתם יודעים לוח התצוגה מחולק ל2: 1) חלק עליון- נותן מידע על קילומטרז כללי,נסיעה אחרונה וכו -נשלט על יידי מתג עגול במערכת אודיו מקביל למתג ווליום 2) חלק תחתון- נותן מידע על תצרוכת דלק לפי ק"מ, ק"מ שנשארו עד התדלוק הבא- נשלט בידי כפתור INFO בהגה.. לאחר התקנת מערכת מולטימדיה ברכב כמובן ששליטת הווליום נעשית בידי המערכת אך מהו התחליף למתג העגול שלפיו אני בודק קילומטרז נסיעה אחרונה/קילומטרז כללי? איך אני שולט במידע הזה באמצעות המערכת? אשמח לעזרה המערכת היא מסוג אנדרואיד 8.1
הודעה אחרונה מאת eli_or90, -
- 0 תגובות
- 575 צפיות
היי, אני מחפש מערכת מולטימדיה זולה להונדה סיוויק 2010. ראיתי הרבה אפשריות באליאקספרס, אבל יש לי מגבר באוטו וראיתי שחלק לא תומכות ועל השאר לא רשום כלום. מישהו יכול לעזור בבחירת מערכת מתאימה? חשוב שיגיע עם הפלסטיקה, תהיה קלה להתקנה והכי חשוב שתוכל גם להתחבר למגבר. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת proless, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר במגבר של ניפון שנכבה כ2 דקות לאחר כיבוי הרכב בנוסף יש רעשי מנוע [emoji22] Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 543 צפיות
מאז שהתקנתי את המערכת (2 קומפוננטים mb, סאב רוקפורד, מגבר רוקפורד ופאנל jvc), אני מסובב סוויץ, המערכת נדלקת ואז יוצא צליל של צפצוף מעצבן דרך טוויטר שמאלי רק והוא מפסיק רק לאחר שיר שמתחיל להתנגן.... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת jonit, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, הרכב שלי זה BMW E88 CABRIO הרכב מגיע עם מערכת קומפלט של HARMAN , אבל מאד מסובך להחליף את הפנל ולהעביר כבלים מכיוון שזה קבריולט. (המושב האחורי לא מתקפל) ראיתי לאחרונה מגברים שתומכים BT , שבעיקרם ממה שהבנתי מיועדים לחבר את הפלאפון ישירות למגבר . (בעיקר מיועד לרכבים שאין בהם מערכת אודיו למשל) , אבל אז חשבתי, מה קורה אם אחבר את המערכת של הרכב (יש בה BT כמובן) ישירות למגבר , ובמקום לחבר את הפלאפון ב BT פשוט אחבר אותו ב AUX למערכת של הרכב ? האם המגבר עדיין ידע לתמוך במערכת והכי חשוב, האם המערכת של הרכב עדיין תעבוד רגיל מכיוון שה BT מחובר למגבר אז יש מצב שכל הסאונד ילך לשם אוט' וכל הרמקולים לא יעבדו אלא רק מה שמחובר למגבר.... https://www.crutchfield.com/S-D4M6LLo…
הודעה אחרונה מאת itdrory, -
- 0 תגובות
- 546 צפיות
שנה טובה חברים! אני מעוניין לפרק את המערכת המקורית של הרכב ולרכוש מולטימדיה עם כל מה שצריך שיהיה בערכת סטנדרטית כולל שליטה מההגה שקיימת כרגע...מהיכן מומלץ ובאים הזנה מחול מומלצת??כמובן שאני רוצה שהיה בול בצורה ללא כל המתאמי מסגרת
הודעה אחרונה מאת צחי101, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום , בשעה טובה הגיעה אלי מערכת של JOYING היום עם שליח ואני מחפש מתקין מומלץ , אני מתל אביב אבל אין לי בעיה גם לנסוע רחוק יותר אם מדובר על אדם ישר והגון שעובד יפה.. קדימה להמלצות
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 649 צפיות
חברים יקרים - כמו בכל שנה שעוברת חולפת לה. שתהיה שנה טובה ומתוקה ותתעלה על זו שקדמה לה. זה תחביב - אפשר לקחת אותו ברצינות ואפשר גם לקחת אותו בקלילות - כל עוד אנחנו זוכרים להנות ממנו וזה מזה. אדי.
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 935 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פיזיקאי שימושי
- Matanb1998
- IsraCar
- עמרי לייט
- Jack457
- DareDevil
- M H
- tuple
- amosbmw
- פאר האורה
- לב טוב
- itzik123