פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
אהלן, קניתי מערכת אנדרואיד סינית (פשוט מצויינת אגב) ונשאר לי לחבר לה רק את השליטה מההגה. הרכב הוא קיה פורטה 2011. עפ''י תרשימים שמצאתי ברשת הבנתי שאני צריך להתחבר עם שני החוטים במערכת החדשה,שמסומנים כSW1 וSW2 לחוטים בפינים 16 ו17 שאחד מהם הוא S/WHEEL REMOTE והשני הוא REMOTE GND. העניין הוא שאני מבצע את החיבור,מנסה ללמד את המערכת את הכפתורים בממשק שלה וכלום לא מצליח. הפכתי קוטביות ועדיין לא עזר. שבוע הבא אני אבדוק עם מולטימטר האם החוטים שלקחתי הם באמת של ההגה. רעיונות שלכם אולי?
הודעה אחרונה מאת fancy345, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 569 צפיות
בהמשך לשירשור הזה, עדיין לא הצלחתי להבין איך לשאוב סמפל לתוך המיקסר ולקבל מקלדת מלאה בצלילים. אודה למדריך קל להבנה לעבודה עם CAUSTIC.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברים, התקנתי לפני שבועיים מולטימדיה של סינקופה 2 דין. שאני בשיחה, הצד שני טוען שדומע את עצמו כפול (תופעה שמופיעה לסירוגין) ורעש של רוח כאילו החלון פתוח ובתכלס הכל סגור. בבדיקה שביצעתי לגבי הרעש, בזמן נסיעה הרעש נשמע באופן קבוע, בזמן שאני נעצר נגיד ברמזור הרעש נפסק. אשמח לעזרה האם מישהו נתקל ?
הודעה אחרונה מאת kobkob555, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחרונה ברוך השם התחדשתי באיביזה 19 אקסלנס, רכב סבבה לגמרי אבל המערכת שמגיעה איתו פח אשפה. יש קומפוננט מקדימה ו-2 רמקולים בדלתות האחוריות. להתחיל עכשיו להשקיע בהחלפה של הכל עם מגבר ומונובלוק נשמע לי קצת כבד, חשבתי להתחיל עם החלפה של הקומפוננט מקדימה כדי לשפר את הצליל ולראות איך הולך... כדאי\לא כדאי לגעת ברכב חדש? ואם יש לכם מישהו מומלץ באזור המרכז שידע לעשות את העבודה בצורה נקייה בלי להשאיר סימנים או לפגוע בפלסטיקה? אפילו אם יש מוסך מורשה של סיאט שעושה את הדברים האלה אני אעדיף.. בנוסף חשבתי על הסט הבא: https://www.cheaper.co.il/product/%D7%A1%D7%98-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99--%D7%9E%D…
הודעה אחרונה מאת ~The_Sultan~, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
להלן התאריכים שבהם יתקיימו המפגשים. התאריכים הינם קבועים ובהתאם למסורת הפורום, כל שבת ראשונה בכל חודש. בנוסף, יפתח שרשור בנפרד לפני כל מפגש (אשתדל שבוע מראש). במידה ויהיו שינוים או עדכונים הם יפורסמו בשרשור של אותו מפגש. בין היתר המפגש הוזז באופן קבוע אל מתחת לגשר מבצע קדששבעברו המזרחי של הקניון איילון , מול המקדונלד'ס.המיקום הנוכחי יותר נוח למפגשים היות והוא מקורה יחסית. הינכם תמיד מוזמנים להביא שתיה קלה, חטיפים, כסאות וכו' גם נרגילות מתקבלות בברכה חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה…
הודעה אחרונה מאת Ofek Gal, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום התקנתי מצלמת רוורס מקורית של אאודי המסך מציג מסך מפוצל של חצי תמונה וחצי החיישנים, לי אין חיישנים ככה שזה לא רלוונטי מה גם אם היה רלוונטי זה מקטין את המסך לחצי ואין חווית משתמש טובה. הגיוני שזה מה שאאודי ניסו לעשות? ואם לא אז איך פותרים את זה תודה!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 858 צפיות
היי יש לי יונדאי אקסנט 2008 עם מערכת מקורית בסיסית, קניתי רדיו דיסק בלוטוס, אוקס וusb הדגם הוא MVH-S315BT. הרדיו המקורי והחדש באותם מימדים,קראתי פה קצת בפורום ונראלי מהסוג 1DIN. אני וחבר ניסינו להתקין עצמאית, פתחנו הכל עד לרמה של להגיע לכבלים וראינו שהכבלים לא תואמים וצריך לשחק עם החוטי בננה. פה הפסקנו כי מעדיפים לא לקחת סיכון ואולי להרוס, חשבנו שזה יהיה נטו לחבר כבלים פה ופה. עכשיו אני מחפש מישהו שיוכל להתקין לי את המערכת, יש המלצה למישהו בראשון והסביבה? ואם מישהו יודע מה הטוח מחירים לרדיו דיסק הזה ובהתחשב בזה שלי ולחבר לקח 10 דקות להרכיב ולפרק חזרה תודה.
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי אני רוצה להחליף את הרדיו בטויוטה יאריס 2003 למולטימדיה, מצב זה יוצר ברכב מקום שאפשר לפנות בחלק העליון של הדשבורד מעל הכפתורים של המזגן, לכן חשבתי להזמין או לקנות איפשהו קופסא מותאמת לרכב במקום הרדיו. מצרף תמונות בהם כתבתי מה המצב כיום ואיך נראית הקופסא שאני מחפש. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי למצוא איפה מוכרים תיבה/קופסא כזאת או מה השם של המוצר הזה. תודה רבה! Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת eldad6000, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב לכולם, ברשותי קיה ספורטאז 2017 (מאי) שמותקנת בה מערכת מולטימדיה תואמת אנדרואיד של אדי (גרסה של מאי 2016 - נראה שמבוסס על קיטקט). מערכת המולטימדיה הזאת אינה לטעמי, בלשון המעטה... מישהו יודע אילו אלטרנטיבות יכולות לבוא בחשבון שתהיינה הכי קרובות לשיקוף של הטלפון על המסך? תודה מראש לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת Shay_u, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 766 צפיות
אהלן יש לי סיריון 2011 ויש לי מקום למערכת מולטימדייה דאבל דין של 7 אינץ, אני מעוניין להתקין יש המצלצות למערכת שלא תהיה צעצוע ותתיקע כל שנייה עד 1000 ש"ח? חשבתי ללכת על הדגמים של החברה JOYING, מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת ereznaa, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום חברים, יש לי סקודה קארוק 2019 רמת גימור סטייל עם מערת ה smartlink של סקודה, ברגע שאני מחבר את המכשיר אנדרואיד שלי אני יכול להשתמש ב android auto במערכת מולטימדיה של הרכב, באפליקציות שונות (לדוגמא waze) יש אפשרות להקליד/לדבר על ידי פקודה קולית, לא מצאתי דרך לשנות/להוסיף עברית כשפת הלקדה במקלדת של ה android auto או של ה smartlink בכלל. שאלה נוספת, בסקודה שנמכרת באירופה ישנן מפות בתוך המערכת smartlink, האם יש דרך להוסיף מפות למערכת בהנחה ויש מפות לישראל? אשמח לטיפים...
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
Toyota Rav4
מאת Itmo- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני שוקל לקנות טויוטה ראב4, כשישבתי שם הם הציעו לי להוסיף Waze ב1920 ש"ח. אני חייב לציין שהמולטימדיה ברכב ברמה הזאת ובמחיר הזה בשנת 2019 - 2020 מאוד מאכזבת, בבירור וחיפוש קצר מצאתי בארץ מתקין ב 2700 שח שמתקין מערכת אנדרואיד תואמת ראב4 פתוחה לעדכונים וכל התוכנות. יש לי כמה שאלות: האם החלפה של המערכת פוגעת באחריות של הרכב? (ברור שלא תהיה אחריות על המולטימדיה) האם יש למישהו נסיון עם התקנה כזאת ויכול להגיד אם כל הפונקציות עובדות כולל החיבורים להגה. מצאתי גם את המערכת ולהביא אותה לארץ יעלה כ 1300 שח כולל משלוח (את ההתקנה אין לי בעיה להתקין לבד) האם אני צריך לדאוג לכבלים מיוחדים? או לוודה תדארים של רדיו שעובדים בארץ? תודה
הודעה אחרונה מאת Itmo, -
- 0 תגובות
- 784 צפיות
ברצוני לקנות מולטימדיה לגולף MK6 עם מערכת CarPlay לא חייב מסך גדול כל כך. חשוב שתהייה תואמת מקור. חשבו שתרוץ חלק. הדבר היחיד שמצאתי זה זה. ₪ 476.65 | Desay RCD330 רכב רדיו Carplay מראה קישור RCD340 בתוספת 6RD 035 187B עבור פולקסווגן פולו גולף פאסאט MK5 MK6 B6 b7 Tiguan Eos Bettle T5 https://s.click.aliexpress.com/e/NDvheYrQ השאלה אם 1GB RAM מספיק?
הודעה אחרונה מאת Ronyehuda1112, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בזמן שהחלפתי פילטר אוויר למזגן, שמתי לב שיש חיבור שמסתתר מאחורי הפלסטיקה האם החיבור שבתמונה שייך ל AV IN? ז"א חיבור 3.5 מ"מ AUX וכו' המערכת היא: JVC KW-V21BT מצורף גם עמוד רלוונטי מהמדריך. אם מדובר בחיבור שמגיע לשם, מאיפה ניתן לרכוש את הכבל שמתחבר אליו, עם יציאת 3.5 מ"מ?
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
רדיו לא עובד טוב
מאת gomo- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום מיצובישי אווטלנדר עם מערכת מגיל קאר. רכשתי את הרכב יד 2 בדיוק חודש לפני תום 3 שנות האחריות. לא היה שמע ברדיו- מסתבר שהאנטנה הפנימית לא היתה מחוברת (אולי המוכר החרדי שלי ניתק את זה בכוונה) האנטנה חוברה ואז הרדיו חזר אך השמע לא משהו. שומעים טוב ומדי פעם יש ירידות בשמע - סוג של עימעום או קליטה פחות טובה ואז זה חוזר. חזרתי לתקן שוב (רדיו השרון שנותנים שירות לגיל קאר) הם החליפו את כל המערכת אבל הבעיה לא הסתדרה והם הציעו לפנות ישירות לגיל קאר כי אולי צריך להחליף את האנטנה. הלכתי לגיל קאר בתל אביב ושם לאחר בדיקה של דקה . איש השירות טען שמבחינתו זה תקין. שיש תחנות שהקליטה שלהם פחות טובה ואין מה לעשות. שהאנטנה מקורית אז אין מה להתעסק איתה וכו' וכו'. אם אני מתע…
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 0 תגובות
- 523 צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי מונית פריוס קומפורט דור 4. משתמש בספוטיפי דרך המערכת המקורית של הרכב ובסך הכל לא סובל. חשבתי לשפר את הסאונד ע"י החלפת רמקולים. לא מעוניין להוסיף ציוד חיצוני כמו מגבר או סאב כי מדובר על מונית. אשמח להמלצה על רמקולים שכן יכולים לשפר את הסאונד לעומת הרמקולים המקוריים. וגם על בעל מקצוע אמין באזור תל אביב רמת גן. תודה
הודעה אחרונה מאת חיים.ש, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 954 צפיות
שלום, רכשתי אוודי A1 מהדגם הקודם. הבעלים הקודמים התקין ברכב דיבורית BT שיודעת לעשות גם סטרימינג של מוזיקה. הכל טוב ויפה אבל הסידור עובד בצורה קצת משונה... שיחות עובדות בסדר גמור, ברגע שמתקבלת שיחה היא משתיקה את הרדיו וכמובן כשהיא מסתיימת הרדיו חוזר. הבעיה היא שחוגת הווליום של המערכת המקורית לא עושה דבר, וניתן לשלוט בעוצמת הסאונד רק דרך הדיבורית. זה מעצבן במיוחד כשעושים סטרימינג למוזיקה, אבל מה שהכי מציק לי הוא זה שלא נראה שניתן לשנות הגדרות EQ, והסאונד המתקבל מאוד שטוח ולא כיפי... מישהו מכיר סידור כזה ויודע איך אפשר אולי לשפר את המצב? המערכת ברכב היא מדגם Chorus והדיבורית מדגם BT-9000HF תודה מראש! Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
- 2 תגובות
- 784 צפיות
היי, מנסה לקבל הערכת עלויות להתקנה באיביזה 2012 (FR אם רלוונטי). כמעט בכל מקום שחייגתי לקבל הצעת מחיר, מתוך אלו שהסכימו להתקין ברכב הזה - ההצעה הכי נמוכה הייתה 1,200 ש"ח ללא חלקים. מה דעתכם? הטענה היא שהפירוק של הדלתות מקשה על העניין. ד"א,מה שקיים כרגע ברכב - מולטימדיה ברמה נמוכה מאוד, 2 רמקולים קדמיים מקוריים מהחברה, סט 6X9 Rockford 1693 שכרגע לא מחוברים. נכון לעכשיו - במסגרת התקציב (1,000-1,500) אני מעדיף לטפל בגזרת הנמוכים ולהוסיף סאב ומגבר - אם אצליח למתוח את התקציב אולי אוסיף גם סט קומפוננט. דעתכם? תודה.
הודעה אחרונה מאת Tal7, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 523 צפיות
מתלבט על הדגם הזה יתאים לדעתכם? US $61.79 48%OFF | 2 Din Android GPS 8.1 9.1 Auto Central Multimedia Player Double Din Wifi Radio 2Din Autoradio Car Doble Carplay BT FM USB 47 https://s.click.aliexpress.com/e/tfROQDde כמובן שקונה לו בנוסף את המתאם של הפלסטיקה Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Oshri Peretz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 867 צפיות
יש לי אודי אי 4 מהדור הקודם קודם (2005-2008 ), ולמרות שאני יודע שהכי קל זה לשים איזו מערכת מולטימדיה גנרית אני רוצה לשמור על הסטריאו המקורי של הרכב (audi concert). זו לא מערכת מבריקה והסאונד רק בסדר, אבל משום מה יש לי סלידה ממסכי המולטימדיה שתמיד נראים כמו נטע זר וזול ברכבים שעוצבו ותוכננו למשהו מקורי. בכל אופן, האודי היעילה שלי מאוד דלה באבזור (דגם הבסיס הבסיסי של מכירות החיסול של סוף חיי הדגם ב 2008 ) וזה מתבטא גם בסטריאו שאין לו שום יציאה ל USB או AUX. ראיתי שיש קומפוננטים של בלוטות' באמזון ב 30-40 דולר שמחברים למערכת מאחורה. השאלה אם יש מתקינים באזור תל אביב שעושים את ההתקנה הזאת? מומלצים? וכמה זה אמור לעלות בערך? התקשרתי לכמה מקומות כאלה אקראיים וכולם רו…
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 1 תגובות
- 599 צפיות
היי, אני חייב לציין שאני די אבוד כי יש מיליון דגמים, ראיתי jbl, focal, infinity. יש לי כמה דילמות. 1. איזה סוג לקנות, קומפוננט, רמקול רגיל או ביצה? פחות או יותר הבנתי את ההבדלים אבל אין לי מגבר ולא מתכנן בכלל אז זה די מסבך את העניין. דבר שני נאמר לי שהביצה יותר חזק מרגיל אבל מצד שני הוא מותקן מאחור מה שאומר שהסאונד ירגיש שהוא מגיע מאחורה, עד כמה זה מפריע? 2.איזה דגמים אתם ממליצים באופן כללי במחיר הזה, בעדיפות לקומפוננט במחירים של 600-700(ללא עלות התקנה) ? תודה!
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 743 צפיות
שלום רב, התחדשנו לאחרונה ברכב הנ"ל. הרכב עצמו מאוד שמור אבל המערכת שבו היא המקורית שאין בה אפילו כניסת aux. מה שאני מחפש זו מערכת חליפית עם דיבורית מובנית שתשב בצורה אסתטית ובלי חורים איפה שיושבת המערכת המקורית. אם זה משנה, יש לנו גם טלפון אנדרואיד וגם אייפון. התקציב הוא באזור אלף ש"ח. האם הוא הגיוני? יש הצעה למשהו אלטרנטיבי? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת marzi, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברים, יש לי יונדאי אלנטרה עם המערכת המקורית של הרכב, שהיא די על הפנים. בגלל שאני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לחפש ומה לחפש - מותגים, מי מוכר וכו' הייתי שמח להמלצה למערכת עד 3,000 ש"ח כולל התקנה במקום אמין באזור ראשון לציון/רחובות/לוד/רמלה. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 2 תגובות
- 727 צפיות
חיפשתי חנות אמינה להתקנת מערכת לרכב אין לי כל כך ניסיון יש בקטנה הוצאה לי וקניתי מגבר סאב וסט קומפוננט של מורל 2500 שח מה דעתכם למבינים?? תמונה 1 http://www.up2me.co.il/v.php?file=89016006.jpg תמונה 2 http://www.up2me.co.il/v.php?file=9987604.jpg תמונה 3 http://www.up2me.co.il/v.php?file=71129776.jpg
מה זה 2 DIN?
מאת Itmo- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
ראיתי פה בפורום הרבה איזכורים למערכות מבוססות 2 DIN (או דין 2) אפשר הסבר קצר מה זה אומר? תודה
הודעה אחרונה מאת Itmo, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה אתמול התקנתי מערכת באוטו (אופטרה 2008 אצבק) הכללת סאב מאחורה, מגבר והחלפתי 2 רמקולים קדמיים (קומפוננטים נראהלי) עכשיו הבחור אמר לי לשים בעוצמה עד 30 ולא לעבור אותה ואם אני רוצה להגביר את הסאב לתת חמש לחיצות באקלוייזר וזהו, אחרת אני אשרוף את הסאב באקלוייזר במערכת מולטימדיה הם הורידו לי את ה high ו ה mid high לכמעט חצי ואמרו לי שזה חלק מהכיוון שוב אין לי מושג למה השאלה שלי היא, לפי התמונות אם תוכלו להגיד לי קודם כל אם הסאב והמגבר שהוא שם לי איכותי, אין לי מושג את הדגם של הסאב, רק יודע שזה של morel ו10 אינץ. והאם אוכל להגביר עוד את הבאס בלי לשרוף את הרמקולים (או במערכת או דרך המגבר לתת לו boost עם הכפתור) דבר שני למה הם שמו high pass filter על הרמקולים הקד…
הודעה אחרונה מאת Ofek Gal, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני מחפש מתקין מקצועי, למערכת איכותית שקניתי בחו"ל. דאבל דין + מצלמת רוורס + מגבר + רמקולים קומפוננט קדמיים + סאב + מתאם שליטה להגה (PAC). יש לי את כל הציוד הדרוש להתקנה , מתאם לדאבל דין , קיט התקנה . אשמח להמלצות על מתקין סופר מקצועי ,שלא שוחט במחיר . תודה
הודעה אחרונה מאת haim7873, -
רכשתי מגאן 2016 ,עם רדיו וקישורית בלוטות' .אם אני רוצה להתקין מערכת מולטימדיה ,האם עליי לרכוש גם את הרדיו וגם את המסך (עלות של אלפי שקלים ).או שיש אפשרות לרכוש מסך בלבד שיעבוד עם הרדיו הקיים
הודעה אחרונה מאת DIVON, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי לכם, האם ישנה אפשרות לשדרג את מערכת נשמע ברכבים היברידיים? כרגע אני מדבר על is300h. האם נדרש משהו מיוחד? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת alpine, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, התחדשתי ברנו קולאוס. מערכת סטוק, רדיו+CD. יופי. אלא שיש גם יציאה ל-AUX ולא אני ולא מתקין שעצרתי כדי להתייעץ אתו מצליחים להבין איפה הבורר שמחליף ל-AUX. הבורר המצולם מחליף רק בין ערוצי רדיו ו-CD. כנ"ל הבורר הקטן שמאחורי ההגה. תודה לכל רעיון
הודעה אחרונה מאת Jack457,