Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyota Rav4

Itmo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות טויוטה ראב4, כשישבתי שם הם הציעו לי להוסיף Waze ב1920 ש"ח.

אני חייב לציין שהמולטימדיה ברכב ברמה הזאת ובמחיר הזה בשנת 2019 - 2020

מאוד מאכזבת,

בבירור וחיפוש קצר מצאתי בארץ מתקין ב 2700 שח שמתקין מערכת אנדרואיד תואמת ראב4 פתוחה לעדכונים וכל התוכנות.

יש לי כמה שאלות:

1. האם החלפה של המערכת פוגעת באחריות של הרכב? (ברור שלא תהיה אחריות על המולטימדיה)
  2. האם יש למישהו נסיון עם התקנה כזאת ויכול להגיד אם כל הפונקציות עובדות כולל החיבורים להגה.
  3. מצאתי גם את המערכת ולהביא אותה לארץ יעלה כ 1300 שח כולל משלוח (את ההתקנה אין לי בעיה להתקין לבד) האם אני צריך לדאוג לכבלים מיוחדים? או לוודה תדארים של רדיו שעובדים בארץ?

תודה

פורסם (נערך)

קניתי לא מזמן טויוטה קורולה חדשה עם waze של גיל קאר.

המערכת המקורית היא זהה או דומה מאוד בשני הרכבים אז אולי גם הפתרון Waze.

במקרה שלי, בגרסת הבסיס של המכונית הוסיפו את זה (כביכול עלות של 1000 שקל, אבל נותנים את זה עם האוטו בלי לשאול ובלי לקחת כסף נוסף).

איך זה נראה אצלי:

המסך המקורי והמערכת המקורית של טויוטה עדיין קיימים.

בנוסף למערכת המקורית, הוסיפו מחשב אנדרויד נפרד עם אנדרויד 5, נעול להתקנת אפליקציות חיצוניות (יש וויז, פנגו, ועוד כמה דברים קטנים).

אל המערכת הזאת מגיעים עם לחיצה ארוכה על כפתור home במסך של טויוטה, או לחיצה ארוכה על maps (לחיצה קצרה אומרת שלא מותקן מפות), או לחיצה ארוכה על לחצן Back בהגה.

המערכת משתמשת במסך המגע של הטויוטה ומחוברת ליציאת הAux

יש לה רמקול קטן מצ'וקמק בפנים ודרכה היא מדברת אלה אם מעבירים את הטויוטה לAux ואז שומעים גם מהרמקולים וגם מהמסך ואז צריך לבטל את הקול במערכת האנדרויד כדי שלא ישמעו פעמיים.

לדעתי המערכת הזאת גרועה בצורה שלא תאמן:

1) מסך המגע הוא מסך מגע של אצבע אחת אז אי אפשר לצבוט כדי להקטין ולהגדיל את המפה של ווייז.

2) היא איטית בטירוף, גרירה על המפה מקרטעת ונותנת חוויה לא טובה.

בפורומים אמריקאיים ואירופיים רצות שמועות שהולכים להוסיף Android Auto למערכת של טויוטה, מה שיאפשר שימוש בווייז דרך הטלפון וללא צורך בשום טובה מהיבואן או מהיצרן. אם הייתי במקומך, זה מה שהייתי לוחץ לקבל עליו מידע כי זה הפתרון הכי טוב למכוניות כרגע.

לגבי השאלות שלך:

2) האם יש למישהו נסיון עם התקנה כזאת ויכול להגיד אם כל הפונקציות עובדות כולל החיבורים להגה?

על איזה מערכת מדובר? בדרך כלל יש למערכות האלה את כל החיבורים להגה. רק תכתוב איזה דגם בדיוק.

איפה שיכולה להיות בעיה זה תאימות למצלמת רוורס, אם הרכב לא מגיע עם מצלמה או שהמצלמה היא התקנה מקומית, עדיף שתחליף אותה לאחת שנתמכת על ידי המערכת החלופית שאתה רוצה להתקין.

יש חיישני קרבה? זה כבר תלוי בסוג. אם יש להם צג נפרד אז אין בעיה.

אם הם משדרים על האות של המצלמה והמצלמה נתמכת אז גם אין בעיה.

זה רכב היברידי? יש למערכת ההיברידית כל מיני צגי מידע שלא תוכל לצפות בהם יותר. לא מאוד משמעותי לדעתי.

3)

האם אני צריך לדאוג לכבלים מיוחדים?

אתה צריך כבלים שתואמים לאוטו שלך או שתצטרך לעשות עבודת אלקטרוניקה מסובכת

עריכה אחרונה על ידי nihility
פורסם

זה המכשיר והוא מותאם לRAV4 ומגיע עם כל הכבלים.

השאלה הגדולה היא אם ההוספה של הAA היא רק שידרוג תוכנה והאם הם יעדכנו למי שכבר קיבל את הרכב בלי?

• תוכן חדש...