פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן, נגמרה תנו החבילה שקיבלנו כשקנינו את הרכב ( 2018 ). זו המערכת שהתקינו בארץ הוספתי כסף בשביל מתאם לסים, אין לי כרגע את הדגם בדיוק אך יש לי שאלה כללית - האם אני יכול לשים סים רגיל של טלפון שבעקרון גם כולל שיחות? לפי בדיקה שלי זה פשוט הכי זול, סים עם 10 ג'יגה ב 19 שקל לחודש... וגם - כמה מסובך להגיע להחליף את זה? באדי מערכות אומרים שהמתאם מאחורי התא כפפות אך בהצצה מהירה לא ממש ראיתי את זה.
הודעה אחרונה מאת Ib1709, -
מצלמת דרך ללא מסך
מאת a41- 0 תגובות
- 636 צפיות
היי,ברשותי מצלמת דרך שמתחברת למערכת אנדרואיד ברכב באמצעות חיבור usb,המצלמה עובדת לסירוגין,על הצג אני רואה שהמערכת לא תמיד מזהה את המצלמה,את החיבור usb שלה,כשזה קורה האפליקציה של המצלמה מוציאה הודעה שאו שיש חיבור שהתנתק או שכרטיס הזיכרון אינו תואם למצלמה,הוחלפו פעמיים מכשירים אנדרואיד וגם מצלמות,בוצע גם ניסיון ללא כרטיס זיכרון וגם אז עבדה לסירוגין,ישנה עוד יציאת usb ,שמחוברת לדיסק און קי והיא מזוהה ישר עלידי המערכת ,מה עוד אפשר לעשות? תודה
הודעה אחרונה מאת a41, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 953 צפיות
שלום, הכותרת די מסבירה את עצמה. האם יש קיט מסגרת התאמה לרכב זה, והאם בכלל ניתן להחליף את הרדיו? מצאתי רכב מצוין, אבל אינני רוצה להיתקע עם רדיו מפעל
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 603 צפיות
לכל קהל הפורום שלום! יש ברשותי מע' מדיה של טויוטה שקיבלתי אבל לפי הקוד הרשום במדבקה לא מצאתי לאיזה דגם הוא משוייך. מצרף תמונות בתקווה לתשובה. המערכת חדשה משנת 2019 (לפי המדבקה 03/2019)
הודעה אחרונה מאת אילן א, -
- 0 תגובות
- 968 צפיות
אהלן חברים , לאחרונה רכשתי סיאט לאון FR שמגיע עם המערכת המקורית שלה (הדגם הפשוט של ה3 כפתורים מכל צד) , בעבר הייתה לי סיאט לאון זהה עם מערכת SEAT SOUND הכוללת סאבוופר מובנה בגלגל ספייר .... ניסיתי למצוא את החלק המקורי אך איני מצליח למצוא משהו כזה , מחיפוש קצר ברשת נמצא החלק הנ"ל - Sound Ordnance B-8PTD או האם יש אופציה לקנות סאב שמובנה בתוך הגלגל ספייר שיש בו גם את המגבר? לדגומא - השאלה היא - האם זה מגבר שבתוכו גם מובנה סאב קטן ? איך משתמשים בו? נ.ב אני מעוניין להוסיף טיפה באס זה בעיקר מה שחסר לי , האם הנ"ל יעזור לפתרון הבעיה? תודה !
הודעה אחרונה מאת HellCat, -
- 0 תגובות
- 571 צפיות
ערב טוב... אני מעוניין לרכוש את הסאב שציינתי בכותרת, למישהו יש נסיון עם הדגם הנל?
הודעה אחרונה מאת re'em1, -
- 0 תגובות
- 536 צפיות
אז לאחרונה קניתי ספייס ורסו עם מערכת סינית AVOX, מעבר לזה שהזרמת המוסיקה בבלוטוס לא עובדת (פתחתי על זה שרשור נפרד), יש חיבור אוקס לא איכותי (יש רעש לבן עיקבי בשימוש באוקס) ובגדול איכות השמע ממש לא טובה. אשמח לדעת קיצד ניתן לשפר את העניין בתקציב לא גבוה - אני לא מחפש מערכת מולטימדיה מתוחכמת עם ניווט וסאב וואפר בבאג' אלה דרך להנות ממוסיקה בדרך לעבודה. חשוב להדגיש שאני לא מחפש להרעיד את השכונה והווליום הוא לא הבעיה אלה איכות השמע...
הודעה אחרונה מאת yuval_rotem, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לידיעת המעוניינים, בi10, היום בדקתי ידנית עדכון יישומים, ועודכנה/הותקנה גרסה 4.52.9.901 של WAZE... הגרסה האחרונה ברשת כרגע - היא 4.53.0.3 אז למעשה - זה עדכון לגרסה העקרית הלפני אחרונה! העדכון לא התבצע אוטומטית, אלא נדרשה בדיקה ועדכון ידנית שלי, אז למי שמעוניין - זה הזמן בניגוד לעבר, יש רושם שיונדאי החליטו לא להסחב מאחור עם WAZE, וככה צ"ל , כל הכבוד!
הודעה אחרונה מאת rafid, -
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכם המולטימדיה ברכב (יונדאי איי25 2013) החליטה להכנס לבוטלופ. הלוגו של יונדאי עולה, לאחר מספר שניות המסך משחיר ולאחר כ20 שניות המערכת מאתחלת את עצמה, וחוזר חלילה. ניסיתי ללחוץ על RESET, לנתק מצבר - כלום לא עוזר. יש למישהו פתרון? מישהו נתקל בבעיה? תודה גיא
הודעה אחרונה מאת ariehbar, -
- 2 תגובות
- 839 צפיות
אני מחפש מגבר פשוט וזול שיעשה את העבודה לרכב, מצאתי את המגבר לרכב Cardinal V15 מישהו מכיר/שמע עליו? ויכול לתת חוות דעת? אשמח מאוד
הודעה אחרונה מאת IDFWU, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 705 צפיות
יש לי C3 פיקאסו 2013 רציתי להתקין מסך מגע והבנתי שמאוד כדאי מקורי כדי שלא יפגע בלוח המנורות הקיים ויאפשר שליטה מההגה העניין הוא שזה יקר- 3,000 אצל היבואן 2,400 מתקין פרטי ואני רואה בעלי כל מני דברם ב- 300-400 $ השאלה היא אם יש משהו אמין שאפשר לקנות ויש בארץ מי שיתקין את זה תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 559 צפיות
היי ברשותי מערכת יחסית פשוטה שכוללת: Hu פשוט של פיוניר עם 2 יציאות rca. מגבר ארבעה ערוצים של רוקפורד R400. חיווט 4 גייג של Knukoceptz. סאב (שמחובר בגישור) 300 רמס 1200 וואט של קנווד. זוג קדמיים 45 רמס של אלפיין. בתכנון בעתיד זה לשדרג למורל אולטרה טמפו ואולי להחליף לסאב יותר איכותי ומדויק. השאלה האם מערכת בסדר גודל כזה(לא בעלת 2 מגברים וכו) מצריכה הוספת מצבר? האם שדרוג של שלושת הגדולים לכבלים 4 או 2 גייג יספיקו? ואם צריך מצבר, איך לבחור מצבר מתאים?
הודעה אחרונה מאת IDFWU, -
מולטימדיה קיה ספורטאז' 2016 - מדריך לפריצה והתקנת אפליקציות (מאפשר Carplay לדוגמא)
מאת iamheretohelp- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 18.8 אלף צפיות
היי כולם, מצ״ב מדריך מפורט איך לפרוץ את האנדרויד (Androic) שמגיע עם קיה ספורטז׳ (Kia Sportage) שנקנה ב-2016 ויש בו מערכת מולטימדיה של א.ד.י. מערכות (http://adi-system.co.il). אגב, אני כותב כמה שיותר מושגים גם באנגלית וגם בעברית וכמה יותר פרטים כדי שמי שיחפש בגוגל יוכל למצוא את ה-Thread הזה בקלות. אזהרה ו-Disclaimer אני לא לוקח שום אחריות על המדריך הזה, השתמשו בו על אחריותכם בלבד. אם אתם לא יודעים מה אתם עושים אז עדיף שלא תעשו שום דבר. יש סיכוי שתדפקו לעצמכם את המערכת אם לא תיזהרו. בנוסף, סיכוי טוב שהנ״ל מסיר את האחריות מהמערכת ואולי גם לא חוקי לפי חוקי התעבורה (למרות שלגבי זה אני בספק). לסיכום: *** כל מה שתעשו מעכשיו הוא על אחריותכם בלבד!!! *** *** מערכת …
הודעה אחרונה מאת supermanman, -
- 2 תגובות
- 616 צפיות
היי יש בעיה במערכת באוטו היא של חברת avox , היא כל הזמן נכנסת לתוך של הפעלה וכיבוי , ואני רואה רק את הלוגו , יש מישהו שמכיר איך לפתור את זה ?
הודעה אחרונה מאת ariehbar, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 27.8 אלף צפיות
שלום לכם הזמנתי מאיביי כבל למצלמת רכב שלי במקום הכבל שמחובר למצת ותופס לי סתם מקום , חשבתי לחבר את הכבל הזה ישירות לתא פיוזים שיותר קרוב במקום לחבר אותו לכבל האדום אחרי הסוויץ' של הרדיו דיסק יש לי כמה מקומות של פיוזים ריקים האם ניתן לקנות מפצל כזה מאיביי ולחבר כבל עם ישירות לפיוז וככה בעצם לקבל מתח אחרי הסוויץ'? נניח משהו כזה? אין סכנה? , איפה אני אמור לחבר את החוט האדמה? כי פה אני רואה רק חוט אדום אחד יש דרך אחרת?
הודעה אחרונה מאת אלירן צנעני, -
- 0 תגובות
- 569 צפיות
מחפש המלצה למערכת אנדרואיד פתוחה (שניתן להתקין בה youtube ו-waze) לבמוו 330 2016. מותקנת כיום מערכת ווייז על אנדרואיד סגור ביציאת ה-aux של המערכת המקורית. האם מערכות מקוריות או תואמות בדיוק לרכב יש רק בקוברה? האם כדאי לקנות סים או שהמערכות האלה יודעות לקבל רשת מהטלפון הנייד (הוטספוט). תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת shrnweiss, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז קניתי רכב משומש (ספייס ורסו 2015) בו מותקנת מערכת AVOX. הבלוטות עובדות רק בשיחה והכפתור של A2DP, לא ממש משכנע את הפלאפון לנגן דרך הרכב (ברוב המערכות לא הייתה שום בעיה לנגן אודיו דרך הפלאפון). יש לכם מושג מה יכול לעזור? בנוסף, אשמח לדעת האם ניתן להתקין אנדרואיד ווייז על מערכת זאת... מבחינת גירסת BT של המערכת, מדובר על hw200-sw322 MCU: 80023b-13-14-10-31-I1 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yuval_rotem, -
- 1 תגובות
- 839 צפיות
שלום, ברשותי רכב מיצובישי לנסר ספורטבק 2010 לפני למעלה משנה הותקנה ברכב מערכת 2din המערכת עובדת חלק אך משום מה, אין סאונד ברכב, בהתחלה הכל עבד מצוין , אך בחודשים האחרונים הסאונד היה נופל כאשר הרכב היה קופץ - במפרים, גבשושיות, בורות בכביש וכו׳... משמע נופל וחוזר בקפיצה הבאה, עד שלבסוף נפל לגמרי וכעת למעלה משבועיים לא שומע כלום מהרמקולים, בדקתי את כל החוטים והחיווט פירקתי וחיברתי מחדש כך שהכל מחובר בצורה תקינה, למישהו יש מושג במה מדובר? חשוב לציין שלא שומעים כלום בכל הרמקולים ככה שזה לא מרמקול מסוים
הודעה אחרונה מאת mat321, -
- 3 תגובות
- 585 צפיות
שלום לכולם. יש לי ברכב שני מגברים של 4 יציאות. ברצוני לוותר על אחד מהם לטובת מונו בלוק בגלל שאני לא כ"כ מבין בRMZ אום וכו אני מעוניין להתיעץ פה איתכם עם מי שמבין יש לי 2 אופציות שאני מתלבט לגביהם ראשונה [h=1]Rockford Fosgate R500X1D Prime 1-Channel Class D Amplifier[/h] 300 Watts x 1 @ 4-Ohms, 500 Watts x 1 @ 2-Ohms, Frequency 20Hz to 250Hz +/-1dB Onboard 12dB/octave LP/HP/AP crossover & Infrasonic filter. Power Wire Gauge- 4 AWG. Power Input Connector-Screw Terminal. Suggested Alternator-75 A On-board Punch EQ with +18dB boost at 45Hz. Input Sensitivity: 150 mV to 4 V Cast Aluminum Heatsink with Stealth top mounted control panel…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 728 צפיות
אני רוצה להחליף את המערכת ברכב ואני מתלבט בין שני דגמים jbl gto609c [h=1]Morel TEMPO 6.5[/h] אשמח לשמוע חוות דעת עליהם
הודעה אחרונה מאת raniing1, -
-
- 1 תגובות
- 576 צפיות
היי, קיבלתי סוף סוף את הרכב הראשון שלי, אימפרזה 2004 אוטומטית. היא הגיעה אלי במצב מכאני מעולה, אך ללא מערכת מוטלימטדיה\רדיו. מבחינתי אני לא צריך רדיו, רק לנגן את השירים שאני רוצה דרך הטלפון, חשבתי על בלוטוס. ראיתי מתאם AUX\בלוטוס. ב-30 שקל. אבל אפילו כניסת AUX אין לי ברכב. מה אפשר לעשות, איזו פרוצדורה הכי זולה עבורי כדי לנגן שירים מהטלפון? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת PPF, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 548 צפיות
ברכב המדובר,התקנתי מגבר שישב כ 4 שנים על I30 (הרכב הקודם שלי). לאחר הרכבת המגבר באיזור חודש מארס והוספת מנחת,החלה תופעה של ירידה ועלייה בווליום של המוסיקה זאת בלי נגיעה במערכת עצמה (מובנית של הרכב ולא מולטימדיה). בביקורת אצל אותו מתקין לפני כחודשיים הוא אמר כך:"חיברתי את המגבר ליציאה אחרת ואם התופעה נמשכת הבעיה במגבר". האם אמנם מגבר מסיים תפקיד בפרק זמן שכזה או שהבעיה נמצאת במקום אחר ?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
קניתי היום יונדאי I10 שנת 2016 כאני מחבר את האייפון לחיבור הUSB מופיעה הודעת שגיאה ERROR ... מה הפתרון לכך? אפילו להטעין זה לא נותן, זה מתחיל לקפוץ לסריקת TA
הודעה אחרונה מאת Nitzan Mechani, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם אשמח לקבל המלצה על בעל מקצוע שמבין במערכות איי דרייב ומולטימדיה לבימריות הבלוטות' שלי מתנתק מדי פעם והשירים מתנגנים לאט/מהר הדבר מוציא אותי מדעתי ולחבר כל פעם כבל אוקס אף יותר מטריף בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 0 תגובות
- 615 צפיות
היי חברה, ברשותי מיצובישי גאלאנט 2004 ואני רוצה להחליף רמקולים לטיפה יותר איכותיים מהמקורייםאז כרגע אני מתכוון לקנות יריות זפת לאטום את הרכב , לקנות קומפוננט לקדימה6.5 , 6x9 אחורה ואוליי מגבר כדי לסגור את הבטסה , כרגע לא מעוניין בסאב איזה מוצרים הייתם ממליצים לתקציב של עד 1000 דולר , מבחינת רמקולים שמעתי focal, hertz וזה בערך הכיוון אני נמצא בארהב אז אתרים מחול גם טוב לי . תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת K4vK4Zi, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 798 צפיות
היי אני רוצה לבצע רכישה של רמקולים+סאב שיש לחבר אותם ממש אהבתי. מבדיקה מצאתי שיש חנות בשם אלכנסדר שיש להם את מה שאני רוצה. שאלתי את אחי איפה כדאי (כי הוא ממש גרופי בתחום ואף יש לו משתמש בפרום) וציינתי שמצאתי מקום בדרום ת"א בו המחיר הכי זול. הוא ענה לי בנחרצות - "רק לא אלכסנדר". לדבריו כשהיתה לו בעיה עם המערכת שקנה מהם (פיוניר במעל ל-1000). הוא קנה באתר שלהם (לא במקום) ובשבוע הראשון מקבלת המוצר התלונן על תקלות והם טענו שוב ושוב כי זו לא תקלת במוצר אלא שהוא לא יודע לתפעל אותה. הוא גר בישוב המרוחק מת"א. לדבריו רק לאחר שעשה מאמץ והגיע למקום - אמר שממש היה צריך להתחנן שיבדקו בעצמם, שידברו עם המקום בו התקין ורק לאחר איזה חצי שעה של תחנונים והמתנה - אחד …
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
שלום חברי הפורום, יש ברשותי רכב מדגם מיצובישי asx. לפני כמה ימים הגיע לי הדונגל של carlinkit המאפשר לי להפעיל את מערכת ה carplay על מערכת המולטימדיה ברכב. בהפעלת הסירי בשפה העברית אני נתקל בהפרעות(אני שומע את סירי בעברית באופן מקוטע ולא רציף). האם יש לעוד חברים בפורום את הבעיה הזו? האם יש דרך לפתור את זה? אודה לעזרה מכם
הודעה אחרונה מאת Kinginmask, -
- 2 תגובות
- 697 צפיות
בפורד פוקוס 2006 הרמקול שמאל מקדימה עובד ממש חלש , יכול להיות בגלל בעיה בחיבורים או להחליף רמקול?
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, רכשתי לפני מספר ימים את הרכב הנ"ל ,הwaze ברכב לא מתחבר. מתקבלת הודעה בהפעלת הwaze: Waze can't access your sd card.make sure it isn't mounted. מדובר במערכת המקורית של הרכב, גרסת אנדרואיד 2.3.4 . אציין כי החלפתי 2 כרטיסי sd ללא הועיל(כולל פירמוט וטעינה ע"י המערכת). האפשרויות האחרות כגון דיבורית, תאריך,שעה ועוד עובדות בצורה תקינה. אשמח לעזרה... תודה מראש ,אריאל
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מעוניין לשפר את הסאונד בסיאט לאון שלי, לא סגור ככ מה לקנות ולמה, חשבתי לקנות רק את זה http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=7041&utm_source=zap האם אני יהנה מההבדל? האם צריך להחליף מגבר? לא ככ מבין מה עליי לעשות איך ולמה תודה רבה לכולם!
הודעה אחרונה מאת HighDeath,