Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לבצע רכישה של רמקולים+סאב שיש לחבר אותם ממש אהבתי.

מבדיקה מצאתי שיש חנות בשם אלכנסדר שיש להם את מה שאני רוצה.

שאלתי את אחי איפה כדאי (כי הוא ממש גרופי בתחום ואף יש לו משתמש בפרום) וציינתי שמצאתי מקום בדרום ת"א בו המחיר הכי זול.

הוא ענה לי בנחרצות - "רק לא אלכסנדר".

לדבריו כשהיתה לו בעיה עם המערכת שקנה מהם (פיוניר במעל ל-1000).

הוא קנה באתר שלהם (לא במקום) ובשבוע הראשון מקבלת המוצר התלונן על תקלות והם טענו שוב ושוב כי זו לא תקלת במוצר אלא שהוא לא יודע לתפעל אותה. הוא גר בישוב המרוחק מת"א.

לדבריו רק לאחר שעשה מאמץ והגיע למקום - אמר שממש היה צריך להתחנן שיבדקו בעצמם, שידברו עם המקום בו התקין ורק לאחר איזה חצי שעה של תחנונים והמתנה - אחד מהעובדים בדק ותוך כמה דקות וגילה את שטען - המערכת לא תקינה.

ורק אז נתנו לו מספר של מתקין שעובד איתם שהתקין מערכת חדשה והכל בא לשלום והמערכת תקינה כבר מעל לשנה.

אמר שלמרות שלמרות שעברה מעל לשנה עם המערכת התקינה - חווית השירות היתה לא משהו בלשון המעטה.

אולם:

מצד אחד זה אחי ומצד שני אני כן רוצה לשמוע דעה-ות נוספת.

הכוונה שלי היתה לתת את תיאור החוויה שלו אך לקבל דעות נוספות (בתקווה מניסיון אמיתי) בכדי לדעת איך הם.

תודה רבה

פורסם

אתה לא חייב להתקין איפה שאתה קונה ציוד. אני את הציוד שלי קניתי באמאזון בכלל והתקנתי אצל יוסי בעלית קאר אודיו (אור יהודה). אני מאוד ממליץ עליו בחור מאוד מיוחד, מקצועי ונותן יחס אישי. אגב הוא עובד לבד והכל עושה בעצמו אין לו עובדים שאחד מתחיל והשני מסיים. יצא לי בחיים לבצע כמה התקנות ברכבים שונים בחיי אבל את ההתקנה הזאת הייתה מעל המצופה בכל הבחינות. יש כאן בפורום המון ביקורות טובות על המקום והאיש הזה לכן גם אני עשיתי החלטה והגעתי עליו מדרום הארץ במיוחד.

נ.ב

הוא לא הכי זול כך שאם אתה מחפש "כולו להעביר כמה כבלים ולחבר רמקולים" עדיף שלא, אבל אם אתה מחפש התקנה איכותית, עם חיווט ברמה ועבודה סופר מסודרת לפי הספר זה המקום.

פורסם

היי,

אני גם לא ממליץ לך לקנות מאלכס' מאותה הסיבה! הם יודעים למכור במחיר נמוך, אך 0 בשירות ואמינות!! מנסיון אישי רע.

הכי מומלץ לרכוש מוצר ולהתקין במקום אחד, ככה יתייחסו אליך בהתאם ולא יטרטרו אותך בטענה שזה שהתקין לא עשה תעבודה או המוצר לא באחריותם כי לא הותקן אצלו..

יש מספיק מתקינים בארץ (בכל עיר) שמוכרים ציוד ומתקינים במקום. אם תקנה מחנות שעובדת מול יבואן - תקבל אחיות מלאה עם שרות טוב ע"י היבואן (עוזי רדיו למשל), ואף אחד לא 'ישחק אתך משחקים' .

רק אם אתה מזמין מחו"ל אז אין לך ברירה ,אתה צריך מתקין בניפרד..

אני מרוצה מהשירות שקיבלתי ב'ארט סאונד' (ראשל"צ) באורך כמה שנים .

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם (נערך)

בימים האחרונים קיבלתי גם מקצין הרכב של החברה חוות דעת ממש גרועה של "אלכסנדר". אז אין לי ספק שלא אקנה דבר מאלכסנדר.

בלי קשר אני נוהג להזמין הרבה מאמזון\אלי במקום לפרנס בעלי העסקים הגרידים (בחלקם)

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי shabydog
  • תוכן חדש...