Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכשתי לפני מספר ימים את הרכב הנ"ל ,הwaze ברכב לא מתחבר.

מתקבלת הודעה בהפעלת הwaze:

Waze can't access your sd card.make sure it isn't mounted.

מדובר במערכת המקורית של הרכב, גרסת אנדרואיד 2.3.4 .

אציין כי החלפתי 2 כרטיסי sd ללא הועיל(כולל פירמוט וטעינה ע"י המערכת).

האפשרויות האחרות כגון דיבורית, תאריך,שעה ועוד עובדות בצורה תקינה.

אשמח לעזרה...

תודה מראש ,אריאל

פורסם

בגדול מה שאתה מתאר זה שהמערכת לא מצליחה לגשת לתיקיית המקור , מכיוון שמדובר במערכת סגורה של גיר קאר ככל הנראה תצטרך לקפוץ אליהם . במערכת פתוחה היית יכול פשוט להתקין קובץ APK שמכיל את הגירסה המעודכנת של המערכת .

קיימץ אפשרות לפרוץ אץ המערכת של כלמוביל גיל קאר ואז להתקין מה שאתה רוצה , שים לב שבאופן כללי המערכת של גיל קאר (או בשמה האמיתי FLY AUDIOׂׂ ) סובלת משלל באגים כגון התחממות ,ריסוטים לא סבירים וכו...

מה שכן הם מידי פעם מוציאים OTA כלומר עדכוני תכונה שלטענתם אמורים לשפר את המערכת אבל בתאכלס רק נתגלים באגים חדשים . בזמנו חשבתי לרכוש מערכת כזאת משומשת לעצמי כי התלהבתי מהוויז אבל אז הבנתי שזאת חרא מערכת .

על כל פנים במידה ותיהיה מעוניין המערכת הכי מומלת כיום בשוק היא של חברת JOYING .

פורסם

תודה רבה.

האם אתה מכיר מישהו שמותקנת לו מערכת כזו והוויז עובד בה כמו שצריך? או שמא מדובר במערכת ישנה שבסוף לא אשתמש בה.

גיל קאר לוקחים כמעט 200 שקלים על בדיקה. כך שמשתלם לי לשלם 300-400 שקלים ולקבל מערכת תקינה . אני רק לא יודע איך תהיה התוצאה הסופית. באופן כללי המערכת המותקנת מספקת אותי כגון bluetooth, דיבורית ,שעון ,תאריך ועוד חסר לי רק הוויז.

פורסם

היי,

אצלי ברכב שנת2018 המערכת של גיל קאר עבדה יפה מאוד, מדי פעם יש עדכונים שמסדרים תבאגים..

זה לא נכון לומר שהם לא שווים, המערכת אומנם לא הכי מושלמת, אך מנסיון של שנה שעבדה אצלי עשתה עבודה טובה, כולל הוויז.

האם ניסית לעשות איפוס למערכת\ התקנת עידכוני מערכת ?

וישנה אפשרות גם להסיר עדכונים או תוכנת WAZE ואז להתקינו מחדש..

בבידקה ע"פ השגיאה שציינת כפי הנראה מדובר בקישור אל התקייה לתוכנה שלא זמינה, אולי כי החלפת כרטיס \ או יש פגם כלשהו איתו והמערכת לא מצליחה לגשת ליעד..

Problem/cause:

The issue seems to be caused by a 'missing feature'/bug/sloppy coding in waze, which is looking for the sd card at what seems to be hard coded path /sdcard, though "EXTERNAL_STORAGE" env variable is pointing to the proper location /storage/sdcard0 and even a link in /mnt/sdcard is available.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

פתרון שיכל לעזור -

בצע Unmount- לכרטיס SD,

הוצא אותו מהמכשיר,

הסר את הWAZE , בצע התקנה מחדש WAZE בכונן הפנימי של המערכת.

לאחר שסיימת התקנה בדוק שהכל עובד כנדרש, *ורק אז אתה יכל להכניס את כרטיס ה SD.

*אם הכרטיס SD הוא רק לשימוש אישי- קבצי מוזיקה.. אני מציע שתכניס כרטיס נקי ללא שאריות מההתקנה הקודמת - תמחק אותו ותעתיק רק קבצי מוזיקה.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...