Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נגמרה תנו החבילה שקיבלנו כשקנינו את הרכב ( 2018 ). זו המערכת שהתקינו בארץ הוספתי כסף בשביל מתאם לסים, אין לי כרגע את הדגם בדיוק אך יש לי שאלה כללית - האם אני יכול לשים סים רגיל של טלפון שבעקרון גם כולל שיחות? לפי בדיקה שלי זה פשוט הכי זול, סים עם 10 ג'יגה ב 19 שקל לחודש...

וגם - כמה מסובך להגיע להחליף את זה? באדי מערכות אומרים שהמתאם מאחורי התא כפפות אך בהצצה מהירה לא ממש ראיתי את זה.

פורסם
אהלן,

נגמרה תנו החבילה שקיבלנו כשקנינו את הרכב ( 2018 ). זו המערכת שהתקינו בארץ הוספתי כסף בשביל מתאם לסים, אין לי כרגע את הדגם בדיוק אך יש לי שאלה כללית - האם אני יכול לשים סים רגיל של טלפון שבעקרון גם כולל שיחות? לפי בדיקה שלי זה פשוט הכי זול, סים עם 10 ג'יגה ב 19 שקל לחודש...

וגם - כמה מסובך להגיע להחליף את זה? באדי מערכות אומרים שהמתאם מאחורי התא כפפות אך בהצצה מהירה לא ממש ראיתי את זה.

המתאם לא באמת מאחורי תא הכפפות....

בכסא שלצד הנהג, תכניס יד למטה בחיבור בין השטיח לפלסטיק התחתון (בצד שמאל, בצד של ידית ההילוכים, איפה שרגל שמאל מונחת באופן טבעי ) ושם תמצא את הדונגל

דקה וחצי למצוא אותו ודקה וחצי להחליף סים

במידה ותסתבך שלח הודעה

• תוכן חדש...