Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קניתי רכב משומש (ספייס ורסו 2015) בו מותקנת מערכת AVOX.

הבלוטות עובדות רק בשיחה והכפתור של A2DP, לא ממש משכנע את הפלאפון לנגן דרך הרכב (ברוב המערכות לא הייתה שום בעיה לנגן אודיו דרך הפלאפון).

יש לכם מושג מה יכול לעזור?

בנוסף, אשמח לדעת האם ניתן להתקין אנדרואיד ווייז על מערכת זאת...

מבחינת גירסת BT של המערכת, מדובר על hw200-sw322

MCU: 80023b-13-14-10-31-I1

תודה רבה

פורסם

מדובר ברדיו דיסק סיני בתקנה מקומית. אני מתאר לעצמי שהמתקין זה גיל קאר. תנסה לצור קשר איתם לפתרון.

ניסית בטלפון אחר?

פורסם

קיבלתי מהם תשובה, מסתבר שהמערכת תומכת במוסיקה בבלוטות רק בגירסאות נמוכות של אנדרואיד (4 ומטה). בחיים לא שמעתי על זה...

בנוסף, הם לא מאפשרים להתקין ניווט.

האם אתם יכולים להמליץ על מערכת שאפשר להתקין שתומכת בפונקציות אללו? עדיף אנדרואיד

פורסם

כן יש לי את אותה מערכת במיצובישי ספייס סטאר זבל של מערכת אותו עניין שאין A2DP עם סמסנוג S10 , המלצה חמה שלי היא לרכוש מערכת של JOYING כל שאר םשוט זבל סיני טהור.

פורסם

עדיין ללכת למתקין, מערכת אנדרואיד 8.1 עם מירור לינק , מערכת מאוד משובחת לא זבל סיני וגם שים לב למעבד של אינטל ו 4 GB ראם

• תוכן חדש...