פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, לאחרונה קיבלתי יונדאי איוניק בליסינג מהעבודה והרכב מגיע עם המערכת של כלמוביל/גיל קאר- ללא יכולת לשקף את מסך הטלפון דרך ממשק CarPlay/Android Auto. מיותר לציין שהפיצ׳רים שאמורים להחליף אותה (וייז לדוגמא) עובדים באופן מקרטע מהיום הראשון בו קיבלתי את הרכב. למיטב הבנתי המערכת המקורית של יונדאי כוללת את האפשרות הזו, לכן הייתי שמח לדעת אם יש דרך: א. לשחזר את המערכת המקורית (כמובן בצורה שניתנת לביטול, בכל זאת אחריות..) ב. להתקין על המערכת המקומית את הפיצ׳ר הנ״ל. תודה רבה, ירדן
הודעה אחרונה מאת bv12, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 527 צפיות
שלום לכולם. יש לי 2 מגברי 4 ערוצים בבית, ואני רוצה לדעת מי מבנהם יותר איכותי/עוצמתי. הראשון זה lanzar vibe 436 השני זה power acoustik lt720-4 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן חברי אוהבי הסאונד והמכוניות. מבקש חוות דעת על מגברי HELIX, אני מעוניין לקנות HELIX M FOUR דרך אקסאונד. חיפשתי המון עליהם ואין שום מידע באינטרנט מעבר למידע שמופיע באתר. איך הם הם מבחינת הנתונים היבשים? 100 RMS זה 100 RMS? מפחד לקבל מגבר אנדרייטד. ובאופן כללי הם מגברים טובים? בנוסף זה הרמקולים שאני הולך להגביר: HAT Clarus C61-2 - 120 RMS HERTZ HCX 165 - 100 RMS המגבר מספיק? כי הבנתי שצריך מגבר יותר חזק מההספק של הרמקולים. גוד שבס
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קניתי את ה3008 החדשה ואני מת לשדרג את הסאונד ברכב. 1. יש המלצה לרמקולים שישדרגו לי את הסאונד עם ההגברה הקיימת? 2. יש למישהו מושג כמה מוציא המגבר המקורי שמגיע עם הרכב? מעניינת אותי בעיקר האיכות ופחות העוצמה. אשמח לכל פיתרון עד 1500+-. בברכה, אורי
הודעה אחרונה מאת IDFWU, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 24.3 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחרונה הצלחתי להוריד אנדרואיד אוטו שגם עובד. המולטימדיה שלי בשברולט ספארק 2017 תומכת באנדרואיד אוטו. ניסיתי להשתמש היום בתוכנה אך אני מתבקש לבצע עדכון שממילא לא ניתן לבצע דרך גוגל פליי. האם למישהו יש מושג כיצד לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים. נ.ב- הטלפון שלי נוקיה 8, אנדרואיד 9.
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי היום עשיתי תאונה והנהג שנכנס בי היה אשם. כמובן ששמחתי שיש לי את מצלמת הדרך, אך כאשר חזרתי הביתה התאכזבתי מאוד לגלות שיצאתי אידיוט כי כרטיס הזיכרון שלי עם מעט זיכרון ונהגתי הרבה זמן (שעתיים בערך) מאז התאונה והסרטון של התאונה נמחק. יש דרך לשחזר אותו?
הודעה אחרונה מאת Skity, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הי, לאחר התקנת Android Auto אני מחבר את הטלפון ומקבל את ההודעה המצורפת. אודה לעזרה, יניב Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת saharh135, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 755 צפיות
שלום אפשר המלצה לסאב + מגבר לרכב לדגמים מומלצים עד 2000 שקל האם במחיר הזה אפשר להפיק צליל איכותי? ואם משהו יכל להמליץ לי בבקשה לפחות חנות שבתחום אני מאזור נתניה אבל אין לי בעיה גם להגיע לאזור המרכז
הודעה אחרונה מאת Ib1709, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 800 צפיות
ברשותי קורולה 2005 עם אבזור GLI, כולל שליטה מההגה. התצוגה ברדיו נדפקה, אני מעוניין להחליף את היחידה לדאבדין. איך אני מבטיח שתשמר לי השליטה מההגה? יש היום טעם לקחת דאבלדין לא עם אנדרואיד? תודה!
הודעה אחרונה מאת ModChiP, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
היי, לאחרונה אני סובל מבעיות עם הבלוטות' ברכב. המערכת שמותקנת היא Pioneer DEH-X8750BT. לפני כחודש התחילה התופעה: הצד השני לא שומע אותי בזמן שיחה. לאחר בדיקה קצרה, ראיתי שהמיקרופון שהותקן עם המערכת במקור נקרע בנקודה כלשהי, הזמנתי מיקרופון חדש. כשהחלפתי את המיקרופון הישן, ראיתי שחלק ניכר מהבידוד שלו התפרק לגמרי וכל החיווט היה חשוף. התקנתי את המיקרופון החדש, אבל עדיין הצד השני לא שומע אותי. דברים שבדקתי: 1. הטלפון שלי מול דיבורית ברכב אחר - עובד. 2. קבלת שיחות טלפון ושמיעת הצד השני - תקין. 3. האזנה למוזיקה דרך בלוטות' - עובד. 4. ביצוע התאמה מחדש לטלפון - בוצע. אני די אובד עצות, מה לדעתכם עלולה להיות הבעיה? הועלתה האפשרות שנוצר איזשהו קצ…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, ככתוב בכותרת - אני מעוניין להתחדש בסאב כדי לשפר את התדרים הנמוכים. ממש לא מתכוון שהוא יאפיל על שאר הרמקולים. דרישה נוספת - אחד שעובד בתיבה לא גדולה מדי. שלא יתפוס הרבה מקום בבגאז'. תקציב - אין מגבלה קשיחה. בעיקר שייתן תמורה טובה לכסף. בכל מקרה, לא צופה שיופעל בעוצמות גבוהות. יוגבר על ידי pdx-v9, וישתלב עם מורל הייברד (וופר וטוויטר). חשבתי על: Si bm mkv Morel ultimo sc - אבל קצת חושש מגודל התיבה הנדרשת. דעות נוספות?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 960 צפיות
חשוב לי להדגיש שאני לא קשור אליהם בשום צורה ובמקרה שמתי לב והחלטתי לשתף את כולם , אז JOYING יוצאים במבצע של 15 % הנחה החודש על הזמנת הדאבל דין המשובחים שלהם למי שרוצה לדעת המצבע נגמר בסוף החודש , ב-30 ליתר דיוק.
הודעה אחרונה מאת opher50, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 674 צפיות
מוכרים כאן: https://www.rotenberg1929.co.il/he/Soundproofing/345 פניתי ליצרן אך לא קיבלתי מענה מישהו השתמש בזה וכיכול להעיד לגבי הטיב? האם זה MLV או משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
המערכת המקורית מבצעת אתחולים כל כמה זמן...מוסך היבואן לא יודע לטפל - לטענתו אין עדכון למערכת מפנה לגיל קאר שמפנים ליבואן...שרות פח מבקש המלצה למולטימדיה טובה עם קליטת רדיו מצויינת כמו במקורי עם אפשרות לאנדרואיד אוטו כמובן הכי חשוב שכל הפונקציות ברכב, כולל מההגה, ימשיכו לעבוד תקציב עד 3000 כולל התקנה מתכנן גם התקנת 2 מצלמות (אחורית וקדמית) שאין לי כרגע אשמח להמלצות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 626 צפיות
היי חברים. שדרגתי את המערכת מולטימדיה ברכב. ולצערי עשיתי טעות שלא שאלתי אתכם קודם, כי כל ההתקנה הייתה לי חשודה. 1. מערכת אנדרואיד target an 2610 + מצלמה אחורית + מיקרופון + קונקטור מקורי ( זה מוצר טוב לדעתכם? ) 2. זוג רמקולים מאחורה של pioneer ( חתכו לי בצורה גרוע את החורים לרמקולים ככה שאני כבר אבוא להתלונן) 3. זוג רמקולים 4 אינץ' קדמיים + 2 טווטרים של חברת kicker הכל ב2450 ש"ח המחיר היה נורמלי לדעתכם? המוצרים טובים? תודה לעונים. Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת nati.nati, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי סוברו xv 2015 ומותקנת בנ מערכת מולטימדיה ישנה 2דין, שאינה תקינה. כולל מצלמת רוורס. האם כל מערכת שאני קונה באיביי וכד' תתאים לי? האם יש המלצות על משהו מסוים? האם אוכל להתקין לבד? תודה
הודעה אחרונה מאת PPF, -
- 2 תגובות
- 646 צפיות
שלום. "התחדשתי" בסובארו פורסטר 2011 עם מערכת מקורית. משום מה אני לא מצליח לחבר יותר ממכשיר אחד ב BT (לא בו זמנית כמובן). מקבל הודעת Memory full. הגיוני שניתן לחבר רק מכשיר אחד? ועוד משהו, המכשיר המחובר לא מתחבר בצורה אוטומטית. אני נדרש לגשת להגדרות (או במערכת עצמה או בנייד) בתחילת כל נסיעה ולחבר באופן ידני. האם יש לזה פתרון? תודה מראש. עודד.
הודעה אחרונה מאת drivemaster, -
- 0 תגובות
- 598 צפיות
היי מחפש ממליץ מותקן, סה"כ רוצה רמקולים סבירים עד 500 ש"ח כולל התקנה ל סוזוקי ספלאש, כמובן חשוב שיהיה מקצועי ובמחיר סביר מבלי שתהרס לי הדלת, תודה (;
הודעה אחרונה מאת aharon100, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 751 צפיות
אני מחפש מקום עם מחיר ריאלי (בסיבובת 400 שקל) וזול לסט קומפוננט ללא מגבר ללא תוספות מיוחדות פשוט רמקולים חזקים למערכת מעבר לרמקול המקורי . בנוסף אם יש לי ידע טכני בסיסי האם ניתן להחליף לבד ? גם אופציה תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 0 תגובות
- 574 צפיות
מישהו יכול לעזור לי, האם מדובר במערכת שמותקן בSUZUKU BALENO 2018 ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Minotaur, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 579 צפיות
אהלן, יש ברשותי Audi a1 עם המסך שיושב למעלה על ה dashboard, נטול כל פונקציונליות סבירה.. אפילו BT אין ברכב. אני מעוניין לשים מולטימדיה לרכב עם android / android auto, כאשר אני נוטה לשים מסך טאץ' במקום של הרדיו ולא למעלה כמו בoem (המקום פשוט לא פרקטי). מאחר ואין שם מקום לdouble din (לפחות לא עם fascia שיש בזמינות לקניה) אני בודק את האופציה לשים שם single din עם טאץ והסתכלתי על כמה חלופות: 1. Joying single din. 2. Xtrons single din. למישהו יש נסיון עם מערכות אלו? תודה Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת opher50, -
- 0 תגובות
- 568 צפיות
מחפש מערכת תואם מקור לרכב יש הרבה בali עם ביקורות מצויינות יש למישהו ניסיון????
הודעה אחרונה מאת Ido Lavi, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 651 צפיות
סוזוקי סוויפט 2015 ידני GLS, כפי שאתם יודעים אין AUX או בלוטוז בסוויפט ונמאס מהאיכות הירודה של משדר BT רדיו. מחפשת מערכת זולה עבור הרכב, התקציב שלי ממש נמוך, אני מחפשת כבר זמן מה, אבל לא מוצאת בשוםמקום את מה שמחפשת- מערכת 2דין, עם מסך כמובן, AUX, אולי גם אנדרואיד, אבל, לא טאץ', שיהיו כפתורים לחיצים, בדומה למערכת המקורית ברכב. רוצה להיות מסוגלת ללחוץ ולהעביר שירים בלי הצורך להביט במסך או להתעסק בו. מצאתי מערכות בסגנון https://www.aliexpress.com/item/3294...AbTest=ae803_5 אבל הן תמיד מסך טאץ'. נשמע לי מאוד פשוט והגיוני, שכפתורים יעלו פחות מטאץ' אבל לא מוצאת מערכת סבירה שתענה על הצרכים, או שמוצאת מערכות יקרות בטירוף שמשלבות טאץ' בנוסף לכפת…
הודעה אחרונה מאת R2B, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 818 צפיות
היי הזמנתי פאנל מולטימדיה לרכב שלי טויוטה יאריס 2003 (מצרף תמונה של הפאנל) רציתי לשאול איזה סוג של מכשיר יכול להיכנס שם? הבנתי שכלל מכשירי המולטימדיה באותו הגודל אבל לאחר בדיקה ראיתי שרוב הגדלים הם 178*100 ולא 173*98 כמו שהזמנתי. תוכלו לעזור לי להבין איזה מכשיר מתאים עבורי? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת PPF, -
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בדיוק הגיעה למשפחה פיאט קובו חדשה מהניילון,הכול טוב ויפה(יחסית לקובו כמובן) רק שאין לה מולטימדיה נורמלית. אפילו כניסת אוקס אין מנסיון שלי עם רכבים אחרים אפשר להתקין רדיו דיסק פשוט ב100-200 שקלים כולל התקנה עם כניסת אוקס ויואסבי אבל בקובו כבר ביקרתי בכמה מקומות שאמרו שצריך לעשות פאנל מיוחד וזה עניין מסובך של 500שקלים וצפונה. למישהו יש רעיון?
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
יש לי רכב kia stonic המערכת יודעת לעבוד עם android auto ו weblink כרגע לא מצליח להתחבר איתם (זה עבד עם Android Auto והפסיק) אני משתמש בכל אורגינל שהגיע עם הגלקסי נוט 8 שלי
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 915 צפיות
אשמח לדעת מה העלות ואם זה פוגע באחריות? משגע אותי שרכב 2017 בא ללא וויז או קאר פליי מערכת סגורה
הודעה אחרונה מאת guybenza, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי מערכת של BLAUPUNKT, בגב המערכת יש חיבורים, על אחד מהם כתוב MIC, חיברתי מיקרופון..... אני מחפש דרך להפעיל אותו
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 777 צפיות
שלום רב, אני האמת די מרוצה מהמערכת המובנית של ה-B4, יש לה סאונד מצוין. חסרה לי קצת העוצמה אז אני מתעניין בנושא החלפת המערכת, או שבכלל אני צריך להחליף רמקולים ? אשמח לעצה מה לעשות וגם אם אני הולך על החלפה מאוד חשוב לי שיישב אינטגרלי בתוך הדשבורד גם אם זה יעלה קצת יותר וגם נושא ה-CARPLAY חשוב לי מאוד (לא חובה אני אני ממש רוצה אם כבר שתהיה תמיכה אמיתי לאייפון שלי שאין לי שום כוונה לעבור לאנדרואיד בטלפון) תודה !
הודעה אחרונה מאת bruce_wein, -
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
שלום יש לי מערכת של jbl gt5650c וקניתי בנוסף זוג רמקולים למדף של pioneer ts-6995s עכשיו עשיתי חורים על המדף שמתי תכבלים במרקולים איפה אני מחבר את החוטים למערכת יש לי מערכת pioneer deh-s4050bt הבנתי שמחברים לחוט הסגול והירוק אבל יש שם כבר חוטים שמחוברים האם אפשר לחבר עוד?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING,