Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לי להדגיש שאני לא קשור אליהם בשום צורה ובמקרה שמתי לב והחלטתי לשתף את כולם ,

אז JOYING יוצאים במבצע של 15 % הנחה החודש על הזמנת הדאבל דין המשובחים שלהם למי שרוצה לדעת המצבע נגמר בסוף החודש , ב-30 ליתר דיוק.

פורסם

ארז ערכתי את הכותרת - אני מניח שמדובר על עליאקספרס והמטרה היא מידע בלבד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ארז ערכתי את הכותרת - אני מניח שמדובר על עליאקספרס והמטרה היא מידע בלבד.

לדעתי הכוונה לאתר הרשמי, יש שם 15% הנחה על רוב המוצרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה שהערכת היה לי חשוב להדגיש שאני לא קשור אליהם , והמבצע באתר של JOYING.

אשמח לדעת אם מישהו הזמין את המכשיר ויש לו חוות דעת עדכנית , אומרים שהמערכות שלהם משובחות .

פורסם
תודה שהערכת היה לי חשוב להדגיש שאני לא קשור אליהם , והמבצע באתר של JOYING.

אשמח לדעת אם מישהו הזמין את המכשיר ויש לו חוות דעת עדכנית , אומרים שהמערכות שלהם משובחות .

לא פעם ראשונה שאתה מפרסם על joying פה בפורום..

אני דווקא ראיתי שאומרים לא להתקרב אליהם.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• תוכן חדש...