פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 651 צפיות
חברים יקרים - כמו בכל שנה שעוברת חולפת לה. שתהיה שנה טובה ומתוקה ותתעלה על זו שקדמה לה. זה תחביב - אפשר לקחת אותו ברצינות ואפשר גם לקחת אותו בקלילות - כל עוד אנחנו זוכרים להנות ממנו וזה מזה. אדי.
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 632 צפיות
המגבר שלי זה ROCKFORD FOSGATE R5001XD (מוצהר ב4 אוהם - 300 רמס, ב2 אוהם -500 רמס) הסאב שאני רוצה - ROCKFORD FOSGATE P3L-1X12. הבנתי שהסאב הוא דו סלילי 2 אוהם, כלומר התנגדות סופית 4 אוהם. וב4 אוהם אני לא מנצל אותו עם המגבר שיש לי, יש דרך לחווט אותו בצורה שיתן התנגדות סופית של 2 אוהם?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 655 צפיות
שלום! אני מעוניין לבצע בידוד רעשים בקורולה (2012). ישנם רעשי כביש ורעשי רוח. מסקירה כאן באתר מצאתי את הרעיון של הוספת גומיות סביב הדלתות. 1. האם סט גומיות של 4 מטר יספיק לי? 2. מצאתי מוצר חדש שלא הוזכר בפורוםhttps://he.aliexpress.com/item/32965748497.html?spm=a2g0o.detail.1000060.1.39b7c9054uNL2G&pvid=976a594b-c753-44dd-a138-24a93b674722&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreThisSeller,scm-url:1007.13339.146401.0,pvid:976a594b-c753-44dd-a138-24a93b674722&aff_platform=msite&aff_trace_key=5dc03ed93838406ca913d0a3db97c785-1569343891407-09401-ZnYB2bmuV&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.146401.0&scm-url=1007.13339.146401.0&scm_id=1007…
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, קניתי לא מזמן יונדאי 2014 I35 סופרים, וניסיתי להדליק את הGPS במסך המולטימדיה (המקורי שמגיע עם הרכב), המערכת אומרת שחסר קובץ. מישהו יודע איך אני מתקין GPS על המערכת ויכול להנחות אותי? במוסך יונדאי אמרו לי שבדגמי 2014 לא היה עדיין WAZE ובמקום המערכת הגיעה עם I-GO GPS. למישהו יש מושג? תודה!
הודעה אחרונה מאת ronaldo17, -
- 0 תגובות
- 532 צפיות
שלום, אשמח לדעת האם מישהו התקין גרסה 70 למערכת מולטימדיה במאזדה, האם הגרסה מכילה כבר את ה ANDROID AUTO או נדרשת התקנת פיצ'ר נוסף? האם בחיבור הנייד לרכב דרך ה USB המערכת ברכב מזהה לבד את ה ANDROID AUTO ופותחת את האפליקציות? האפליקציות המוצגות במסך הרכב הן האפליקציות שבנייד או שהן מובנות בגרסה 70? אשמח לקבל מידע בעניין ממי שהתנסה בעניין, תודה.
הודעה אחרונה מאת efistr70, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים, שאלה לקצת יותר מנוסים כאן. הזמנתי מערכת אנדרואיד ובנוסף לזה, בנפרד, הזמנתי את הפלסטיקה הנדרשת לרכב שלי(הונדה סיוויק האצבק 2011 קומפורט). עכשיו, זה הכבלים שמגיעים עם הפלסטיקה: וזה הכבלים שיגיעו עם המערכת: הזמנתי את הגרסה האוניברסלית של המערכת, לכן אין לי מושג בעניין. האם אני צריך להזמין כבלים מיוחדים בנפרד? מותאמים להונדה? או שהכבלים שיש יספיקו לי? אשמח לעזרתכם
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אני נוסע לארה"ב. רוצה להביא איתי סאב מוגבר לרכב (קופסא שכוללת את הסאב וגם המגבר) עולה בארה"ב כ - 500$ מישהו יודע כמה אצטרך להוסיף אם אצהיר במכס ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת x-box, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, רכשתי סוזוקי קרוסאובר עם מערכת המולטימדיה הזו. מספר שאלות: 1. GPS: המערכת מוגדרת כשימוש ב GPS כ High Accuracy. כרגע, אני משתמש בהוטספוט של הסלולרי, אך המיקום לא מזוהה. מה הבעיה? האם הנתונים המשודרים דרךך ההוטספוט לא מספקים כם נתוני מיקום מדוייקים? אם לא, הרי המכשיר מכיל רכיב של אנטנת GPS, לא? אם כך, הייתי מצפה שהוא אפילו ינווט ב offline. 2. כרגע, הדיבורית המחוברת למכשיר - מרעישה. האם אני יכול להתקין כל דיבורית, או עלי להחליפה רק בדיבורית סצפיפית המותאמת למערכת הזו? 3. חיישני רוורס: רוצה להחליף אותם. המערכת משמיעה לעיתים צפצוף מקוטע ולא אמין. כרגע היא הפסיקה להתריע. האם יש לחבר חיישנים המתאימים למערכת המולטימדיה הזו, או כל חיישני רוורס יתאימו? ת…
הודעה אחרונה מאת uripri, -
- 3 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
במאזדה 3 החדשה מותקנת מערכת מולטימדיה מקורית אשר ניתן לעדכן לבד את גירסת התוכנה שלה. התהליך לא פשוט אך לא מסובך מדי ובכל מקרה מומלץ לקרוא היטב בפורומים בחו"ל לגבי מה בדיוק נדרש. כדאי להיזהר מאוד מכיוון שאם התהליך לא מתבצע במדוייק אז יש סיכוי לפגום באופן בלתי הפיך במערכת דבר אשר יחייב החלפתה. לא ממש פשוט להחזיר אותה לפעולה אחרי brick שכזה. מידע רב, לינקים לגירסאות ושרשור ענק בנושא בפורום הזה: https://mazda3revolution.com/forums/2014-2018-mazda-3-skyactiv-audio-electronics/98202-mzd-connect-all-firmware-version-only-downloads.html לצערי, יש להירשם לאתר כדי לראות יותר ממספר הודעות מסויים. החודש - אוגוסט - מאזדה העולמית שיחררה את גירסה 7 למערכת ההפעלה הזו אשר …
הודעה אחרונה מאת efistr70, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי שאלה קיה פורטה 2016 יש מסך מולטימדיה מקורי, בחורף האחרון, לפעמים הוא פשוט לא נדלק, ובקיץ הטאצ' שלו מדי פעם כשהרכב עמד בחניון התת קרקעי או בשמח פשוט לא מגיב לא יודע אם זה קשור לכאן, אבל גם המובילאי המורכב באוטו הציג לי ERR בזמן ניהגה בחורף איך ניתן לטפל בזה ? תודה
הודעה אחרונה מאת Tomer Anidjar, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי קיה ספורטאג' 2019, ראיתי בתא מטען שיש מקום בצד ימין לסאב. ראיתי שאפשר להזמין באי ביי סאב תואם מקור. https://www.ebay.com/itm/OEM-Genuine-Sub-Woofer-Speaker-Assembly-for-Kia-Sportage-16/152760028820?epid=19018718939&hash=item2391350e94:g:75YAAOSwh8tcj7tt אם אני מזמין אותו, האם יש חיוט שמעובר או שצריך להעביר חוטים? האם המערכת תומכת או שצריך מגבר עבור זה? לא מצאתי יותר מידי מידע באינטרנט לגבי הוספת הסאב לרכב. אשמח לקבל קצת יותר מידע. טל.
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אזור חיפה, נהריה, כרמיאל.
הודעה אחרונה מאת zoyaniv, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכשתי קורולה היברידית 2019 ולאכזבתי גיליתי שלא ניתן לעשות mirroring של מסך הנייד (Galaxy Note 9) אלא אם זה אפליקציות מוזיקה. ניווט לא ניתן. מישהו יודע אם זה עיניין של עדכון תכנה או שצריך להחליף חמרה? כמו כן, מה שכבר אפשר זה mirroring עם כבל. לא ניתן דרך bluetooth.
הודעה אחרונה מאת elic307, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 852 צפיות
שלום, המערכת המקורית שלי ברכב ניסאן נבארה משגעת אותי - הבלוטוס עובד קטסטרופה (שומעים מעולה אבל רוב הזמן השיחות לא מנותבות לדיבורית ואני נאלץ להשתמש ברמקול של הטלפון). החלטתי להחליף. אני מחפש מערכת בינונית/טובה עם התכונות הבאות: דיבורית בלוטוס, ניווט WAZE, יכולת לחבר מצלמת רוורס תקציב - 1500 שח כולל התקנה. אשמח להמלצות, שולח תמונה של המערכת הנוכחית עם אומדן מידה - המערכת היא 7 על 4 אינץ במדידה בסרגל.
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
קיבלנו סיטרואן c5 איירקרוס חדשה וגיליתי שעל מנת לה שמש בניווט אפשר או להחליף לiphone ולשתף מסך או לשלם מעל 2000 ש"ח לקןברה ש" יפתחו את המסך" לוייז. ראיתי שיש Android auto וגם mirror link, אבל האפליקציות לא זמינות בארץ. הזוי שאין ניווט במסך של רכב חדש. יש פתרון אחר לוייז / ניווט מקורי? תודה למסייעים איתן Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת eitankra, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי מתלבט לרכישת קומפוננט audison Audison APK 165 תקציב של 1000 ש''ח האם זה הקומפוננט הכי טוב שניתן להביא בסכום הזה?
הודעה אחרונה מאת אילן בורקו, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 773 צפיות
יש לי קומפוננט מקדימה, סאב ומגבר 4 ערוצים hertz he4 אני רוצה לחזק את הקומפוננטים והסאב, ומניח שאם אחבר מגבר לסאב, גם הוא וגם הקומפוננטים יוגברו עוד. האם ניתן לגשר את ההרץ לשני ערוצים בלבד? אם בתא המטען יש כבר מגבר וסאב וכל החיווט, זה פשוט לחבר מגבר נוסף? איך יתבצע הקרוסאובר? כרגע המגבר שיש לי עושה את זה, אבל מה קורה כשמפרידים את הסאב למגבר אחר?
הודעה אחרונה מאת oren99, -
- 1 תגובות
- 554 צפיות
יש לי 2 קומפונטם אחד של מורל ואחד של JBL יש לי מגבר של 1400W MAX של חברה NIPPON חשוב לציין שיש לו כבר יציאה של סאב 2 כבלים שחור ואדום שאפשר רק לחבר את הסאב. יש לי סאב של פיונר TS W311S4 האם אפשרי לחבר את הסאב ללא חשש? יש לי גם מערכת דאבל דין של פיונר אם זה משנה. האם יש המלצה לתיבה מומלצת לסאב הנל? מצאתי תיבה שיכולה להתאים הוא דורש 100 משומשת. שווה?
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 602 צפיות
היי לכולם, לצערי היוזר הקודם שלי נסגר (POHUIST) אז פתחתי אחד חדש. אשמח לעזרה עם הבעיה שיש לי במערכת, המסך התחיל לקרטע מצרף תמונות. האם אפשרי לתקן או כדי להחליף, המערכת הזאת שולטת גם במזגן של האוטו. תודה!
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי הוצעה לי מערכת כזו ה"משקפת" את צג הנייד על צג מערכת הרכב (להלן מערכת המולטימדיה). המליצו לי כאופציה עדיפה על מערכת זולה. אמרו לי שאמנם זה לא מערכת באיכות של מערכת בשווי 1500 צפונה אך היא עושה את העבודה ונוחה לשימושים כמו גלישה, יוטיוב וכד מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת erez1111, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, התחדשתי בפורד גלאקסי 09 אני מעוניין להתקין מערכת מולטימדיה במקום המקורית שיש עכשיו, ראיתי את זה: https://he.aliexpress.com/item/4000164118033.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.a3315c5eXn4gAK&algo_pvid=457312e1-24e8-499b-bd13-49bfb83384a1&algo_expid=457312e1-24e8-499b-bd13-49bfb83384a1-3&btsid=81bca6fd-bc86-418f-8e04-7a2579c9032f&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_6,searchweb201603_52 שאלתי היא האם אני יצטרך מתאמים למערכת /אנטנה האם לצורך שליטה מההגה אני אצטרך בנוסף גם מתאם הגה או בגלל שזה מותאם לגלאקסי אז אין צורך בכל אלה אלא רק לחבר שקע-תקע, תודה רבה מראש לכולם.
הודעה אחרונה מאת dudi.g, -
- 0 תגובות
- 582 צפיות
מכרתי את הרכב ואני מעוניין להעביר את המערכת מהרכב לבית. יש לי טלוויזייה סמארט של סמסונג וזה המערכת: hat clarus טוויטרים ומידבאס mosconi gladen one 130.4 dsp מגבר לקלארוס Boston acoustics 510 44 סאב rockford 1000bd מגבר לסאב קודם כל, אני צריך לקנות שנאי לפי מה שהבנתי מ220 וולט ל24 וולט, ואין לי מושג מה לקנות, אז אני אשמח לעזרה בזה. אחר כך חשבתי לקנות פשוט רדיו דיסק משומש ואז לחבר הכל בדיוק כמו ברכב, אלא אם כן יש דרך טובה יותר לדעתכם. התיכנון זה לבנות תיבות MDF למידבאסים של הקלארוס ומעל התיבה לשים את הטוויטרים ולשים את זה פשוט בצדדים של הטלוויזייה. התיבות לפי מה שהבנתי מהPDF צריכות להיות בנפח של 6 ליטר, אני צודק? מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת aviad13, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 916 צפיות
אהלן אנשים, קיבלתי אתמול את הרכב החדש שלי (סובארו BRZ), בינתיים הרכב 'גדול' עלי אבל בקרוב זה יתאזן השאלה שלי: למה כשאני מפעיל את הוייז דרך ה-אנדרואיד אוטו מפה מתעדכנת פעם ב-15 דקות? מה אפשר לעשות? כבר חשבתי להשתמש בוייז בצורה הרגילה (דרך הסמארטפון) בלי להקרין אותו על המסך של הרכב, אבל אז אני לא אוכל לחבר את הספוטיפיי לרמקולים של המכונית (כי החיבור נעשה בקבל USB, לא בבלוטות')... בקיצור מצב קצת מוזר, מה אפשר לעשות? תודה לפותרים :lol:
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
היי חברים, אין הרבה בנושא של החלפת רמקולים שמגיעים עם האוטו בארץ בפיגו 3008, האם מישהו יודע לגבי מידה וגודל? הבנתי שיש בעיה עם הרמקולים באווטו הזה בגלל העומק, אבל עוד פעם אין הרבה איפה לקרוא בנושא ואשמח לשמוע ממישהו שהחליף או שדרג את המערכת באוטו. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת aviben, -
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 24 אלף צפיות
שלום לכולם, האמת שזו ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום בכללי. רכשתי לאישתי סיאט איביזה FR חדשה 2018. חיפשתי בהמון פורומים איך לנצל את המירב מהמערכת המדהימה שיש ברכב אבל בעברית לא מצאתי. גם באנגלית לא היה קל, אך לבסוף מצאתי. החלטתי לרכז ולגייר את המידע בכדי לעזור לאחרים. אז ככה: מה שאני מסביר לא בטיחותי בשום צורה ועל אחריותכם בלבד. כל הפוסט נוגע לבעלי אנדרויד אבל אני מניח שעם קצת חיפוש גם בעלי אייפון יוכלו למצוא. התקנת אנדרויד אוטו: אז בשביל להתחיל, צריך להתקין אנדרויד אוטו - שמשום מה חסום בישראל. כנסו לקישור הבא דרך הטלפון, תורידו את הגרסה העדכנית ביותר ותתקינו בטלפון שלכם: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ (הערה, אתם…
הודעה אחרונה מאת Dorstyle, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. קניתי ספורטז 2016 ולאחר משחק במולטימדיה אני בשוק מהמערכת שהגיע.. המערכת היא target 1001 של uzeb - הבנתי שזה סתם מדבקה. השאלות: המערכת היא אנדרואיד 4.1.1 - האם יש אפשרות לשדרג אותה? במידה ואי אפשר - איזה ממערכת כדאי? חשוב מאוד שיהיה התממשקות למצלמת רוורס הקיימת, שליטה מההגה ואפשרות הנמכת הווליום מהיחידה עצמה. כמה אינץ אפשר להכניס? עוד דברים שחשוב לבדוק לפני קנייה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת niv22, -
- 5 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום לכולם! רכשתי לאחרונה מערכת של OWNICE דגם K3-HIGH. מסך 10.1" ,4 גיגה RAM, אנדרואיד 9, DSP מובנה 6 ערוצים, ועוד פיצ'רים - לרכב סוזוקי סוויפט 2010. ביצעתי את ההתקנה בעזרת קרוב משפחה שיש לו ידע טכני אבל לא מכיר לעומק את כל סוגי החיבורים, כרגע המערכת עובדת עם 4 הרמקולים המקוריים של הרכב, הGPS עובד והכל אחלה.(פשוט חיברנו את הצמה ISO ואת האנטנת GPS וזהו. לא השתמשנו באף יציאה אחרת למרות שהיו המון). השאלה שלי היא כזאת- הוספתי 2 רמקולים של PIONEER 6*9 על מגש מאחורה, העברתי כבלים למערכת והכל. אבל כרגע אני לא יודע איך לחבר אותם למערכת עצמה והאם זה אפשרי בכלל. אני לא יודע אם המערכת תומכת ב6 רמקולים(4 בדלתות מקורי של הרכב+ 2 פיונייר) ואם כן לאן לחבר את הפיוניר. (אם היא לא ת…
מאזדה 3
מאת אילן בורקו- 0 תגובות
- 554 צפיות
היי , רשום שלמאזדה החל מהעיצוב החדש 2014 יש 6 רמקולים באמצע הדשבורד יש פתח האם יש שם גם רמקול? והיכן הם ממוקמים.
הודעה אחרונה מאת אילן בורקו, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים אני לא ממש מבין בעניין הגדלים שצריך וכו', אבל אני מעוניין במערכת לרכב החדש שלי. אני יודע שיש אופציה להזמין דאבל דין או מערכת, אין לי מושג מה אני צריך ולכן מגיע לכאן כדי להתייעץ איתכם. התקציב שלי הוא עד 1500,אבל יש המון הבדל בין להזמין מחו"ל מערכת מולטימדיה לבין להזמין דאבל דין. ובכן, אתם המנוסים כאן, מה לדעתכם אני צריך? אשמח לדוגמאות והסברים.
הודעה אחרונה מאת maor23, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 815 צפיות
מערכת המולטימדיה המקורית הפכה לבלתי שמישה אחרי שהתצוגה איבדה בהירות לחלוטין ולא ניתן לראות כלום. איזה מערכת יכולה להתאים לדגם הזה עד תקציב של 1500 ש"ח. האם כדאי לרכוש בחו"ל ?
הודעה אחרונה מאת BigMak,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,943 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni162
- itamar_by
- 3n
- benwin21
- David32
- nisimdbd
- baer
- אריה שאג
- אהרן ג
- אלעדית
- osheri
- stx