Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, שאלה לקצת יותר מנוסים כאן.

הזמנתי מערכת אנדרואיד ובנוסף לזה, בנפרד, הזמנתי את הפלסטיקה הנדרשת לרכב שלי(הונדה סיוויק האצבק 2011 קומפורט).

עכשיו, זה הכבלים שמגיעים עם הפלסטיקה:

v.php?file=25739923.jpg25739923.jpg

וזה הכבלים שיגיעו עם המערכת:

95312456.png

32444357.png

הזמנתי את הגרסה האוניברסלית של המערכת, לכן אין לי מושג בעניין. האם אני צריך להזמין כבלים מיוחדים בנפרד? מותאמים להונדה? או שהכבלים שיש יספיקו לי?

אשמח לעזרתכם

פורסם
הם זהים, תתחדש, אתה יכול לבדוק איזה מחברים מחוברת המערכת עכשיו.
מה זאת אומרת?זה שהם זהים לא עוזר לי, אני צריך לדעת שזה יתאים בחיבור המערכת חחחח. אז זה יתאים?

אני פשוט לא מבין בזה כלום, אני ניגש למתקין ואני רוצה שתהיה לי כל החבילה הדרושה. האם הכבלים האלו יספיקו לי?

Sent from my GM1913 using Tapatalk

פורסם

אתה מצחיק, קנית מוצר שילמת הרבה כסף ואתה לא יודע עם זה מתאים לך! עכשיו אני מציעה לך לדבר עם המתקין שאתה מתכוון לעשות את זה אצלו, אם הוא מקצועי הוא יוכל להגיד לך אם זה כל מה שהוא צריך להתקין את המערכת או יבדוק איזה חיבור יש, על הדרך תתרשם מההתקנות שלו שלא תצא פיתה.

פורסם

אם אני מבין נכון מהתמונות -

בראשונה, המחברים האפורים יתחברו לחיווט המקורי של הרכב (מצד "הרכב"). הצד השני שלהם יתחבר לצד "המערכת", וכאן אנחנו מגיעים לתמונה השניה; בשניה, המחבר שמסומן עם חץ אדום יהיה זה שיתחברו אליו האדום והשחור מהתמונה הראשונה.

אלו מחברי ISO שמשמשים עבור יציאות הרמקולים ושאר החיבורים הבסיסיים:

382px-ISO_10487_connector_pinout.svg.png

מחבר האנטנה יתחבר למערכת בלי משהו באמצע.

שאר החיווט הקיים לפי הצורך.

המתקין יש לקוות, יוכל לוודא זאת ולהציע אם משהו חסר.

• תוכן חדש...