פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
יש לי רכב יונדאי I-30 מודל 2010. לאחרונה חשבתי להתקין מערכת מולטימדיה ברכב במקום המקורי. חשבתי ללכת על זה: https://www.joyingauto.com/joying-latest-7-inch-double-din-android-8-1-0-car-navigation-system-with-built-in-4g-module.html למישהו יש ניסיון עם המערכת הזו? אני יודע שאני בכל מקרה אצטרך להחליף את הפלסטיקה באוטו.
הודעה אחרונה מאת Shay Mizrahi, -
- 2 תגובות
- 797 צפיות
היי למה אני רואה ספירלה בכל המסך??
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מעוניין לשדרג את המערכת סטריאו שברכב מכזאת הפועלת על דיסקים בלבד למערכת התומכת בחיבור AUX וכנראה גם בלוטות'. הרכב הוא פורד פוקוס 2004 ואני מעוניין במערכת טובה שלא תתפרק אחרי כמה ימים (הרמקולים של הרכב סבבה, רק החיבור לא קיים במערכת הנוכחית). 1) מה עלות סבירה למערכת כזאת? עלות ההתקנה? 2) האם אפשר להתקין בעצמי? יש לי חוש טכני אבל אין כלי עבודה מתאימים. * מעוניין בקנייה מאזור ירושלים, בימים הקרובים. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת shlulu, -
שלום, קיבלתי היום את המגבר הזה, לא מוצא עליו שום מידע באינטרנט, שווה משהו? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני סה"כ רוצה ווייז, ספוטיפיי, יוטיוב (בעיקר ווייז) על צג ברכב. קיבלתי המלצה ממישהו שאיני מכיר ישירות על מערכת זו: https://www.ebay.com/itm/7018B-Car-Av-7-inch-Hd-Touch-Screen-Car-Bluetooth-Mp5-Player-Car-Card-Bluet-G1B2/283408467616?epid=27026484766&hash=item41fc7606a0%3Ag%3At20AAOSwuaBcgXTj&fbclid=IwAR1k1rfs4lDrV_er6J09ezt-4yjiGGrbQ7PZpPdO0OH8cEnuf4qFpY-HLUc למישהו יש ניסיון? נשמע מאד מעניין - במיוחד למי שצרכיו בסיסיים ומשתמש במערכת המקורית.... המערכת הזו, כולל מסגרת ומתאם, עולה 195שח כולל משלוח!! אגב, אשמח לקבל מקומות (או אנשים פרטיים) שמבצעים הרכבות גם למוצרים מהאינטרנט. בדקתי לגבי התקנה בשני מרכזי סטריאו ואני מתרשם שהם מאד "מקוב…
הודעה אחרונה מאת El_Soltero, -
-
- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן חברים, הודעה ראשונה שלי כאן בפורום - היי! רכשתי היום מאוטו סנטר את הרכב אופל אסטרה 2016 טורבו (ברלינה) אני לא מוצא ברכב חיבור USB - האם יש אפשרות שלא קיים כזה אחד? בנוסף - למי שמבין - אפל השיקו לפני כמה שנים את שירות ה-CarPlay, לפי האתר הרשמי שלהם - הרכב אמור לתמוך בשירות - האמנם? אני טועה?
הודעה אחרונה מאת bv12, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב. מחובר לי לכניסת ה usb של המולטימדיה דונגל wifi. אז לפעמים זה מזהה אותו עם עליית המערכת בעת ההתנעה ולפעמים זה לא מזהה ואני צריך לנתק אותו החוצה ולהחזיר מחדש כדי שיזהה. אודה לפתרון.
הודעה אחרונה מאת haim_10, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
המון מחפשים איך "לפתוח מסך" במכוניות כמו מציבושי ויונדאי הנה בנאדם נחמד ששיתף את הידע שלו עם כולם ולא גובה 300/500 שקל ל"פתיחה" http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=41&t=220072 זה לא מחליף את המערכת הפעלה אלא רק מוסיף אפליקציות
הודעה אחרונה מאת Oshri Peretz, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 649 צפיות
אנדרואיד גרסא 4.4.2 תודה Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Oshri Peretz, -
- 0 תגובות
- 614 צפיות
שלום, מחפש מתקין אמין ומומלץ למכירה והתקנת מערכת מולטימדיה למזדה2 2014. צורך עיקרי - וויז. איזור התקנה - כפר סבא והסביבה. תודה.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
wifi מודם לרכב
מאת agizri- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכשתי מודם לרכב האם צריכים לעשות התקנה מסויימת?
הודעה אחרונה מאת agizri, -
- 0 תגובות
- 664 צפיות
אהלן, מחפש מתקין מקצועי עם ניסיון גם באיטום וגם בבנית קורות, לפני שכולם יכתבו, מכיר את ישראל ואת יוסי אלפיין, כמובן שניהם מצויינים, מעוניין לבדוק חוות דעת נוספת (תצורה ותמחור) ולכן מחפש מתקין נוסף מנוסה,איכותי ואחראי. תודה מראש לעונים וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת yossiam, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 742 צפיות
הי, אני ממחפש המלצה למערכת מולטימדיה אנדרואיד לסוזוקי קרוסאובר 2013 היום מותקנת אצלי מסך 7" טאצ של פיוניר ואני רוצה מערכת עם מסך גדול יותר , טאצ שעובד טוב יותר וכולל 4G תודה
הודעה אחרונה מאת Rata, -
- 0 תגובות
- 711 צפיות
למכירה קיט של HUB USB למאזדה https://www.ebay.com/itm/Mazda-Apple-CarPlay-and-Android-Auto-Retrofit-Kit-00008FZ34/192679403436?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 רכשתי אותו עבור הרכב שלי מאזדה 3 אבל בסוף החלטתי לא לעשות בו שימוש. לכל מי שמעוניין לשלוח לי בהודעה.
הודעה אחרונה מאת efistr70, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה יש לי אופל אסטרה. J והמערכת המקורית של הרכב הזה בעייתית כלומר מאוד מאוד קשה להשיג פנל מקורי כדי להרכיב עליו hu נורמלי אז קניתי מערכת סינית חמודה מאלי אקספרס תואמת עכשיו יש למערכת יציאות rca גם למגבר וגם לבאס לאחר חיבור למגבר ולמונו הסאונד לא משהו והרמקולים האחורים שמחוברים למערכת ממש חלשים עכשיו לפני מה שהבנתי אם אני אחבר מנחת של lc2i של אודיו קונטרול זה אמור לעשות שיפור האם מישהו מכיר משהו כזה Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Dorian144, -
- 3 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אהלן יש ברשותי קיה פיקנטו 2018- איך אני רואה את ה WAZE במסך המולטימדיה? אני מחבר בכבל USB וזה לא עובד ..
הודעה אחרונה מאת Altera, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ברשותי גולף דור 5 שנת 2008. ברכב הוחלפה לפני כמה שנים המערכת המקורית ב-HU מסוג פיוניר DEH-80PRS. מאז קליטת הרדיו הדרדרה מאוד ויש תמיד הפרעות קשות בקליטה. לפני כמה שנים נסיתי לסדר את זה אצל מישהו על ידי החלפת האנטנה (קניתי חליפית מ-EBAY) אבל התיקון לא הצליח ועדיין יש הפרעות. אשמח לרעיונות או המלצה למתקין שיוכל לסדר לי את הקליטה בעלות סבירה. אני מרמת-גן. תודה
הודעה אחרונה מאת Pentos, -
- 1 תגובות
- 568 צפיות
שלום, ברשותי פריוס+ 2016, ואני מעוניין לשדרג את מערכת המולטימדיה של הרכב. חשבתי פשוט לקנות טאבלט 10" ולקבע אותו מעל המסך המקורי של הרכב - העניין היחיד שבעייתי הוא שעדין אצטרך את המסך המקורי עבור מצלמת הרוורס. לכן חשבתי לבדוק אם ניתן להוסיף מסך קטן ולחבר אותו למצלמת הרוורס - את המסך הזה יהיה לי קל למקם כך שלא יפריע לנהיגה. מישהו מכיר/עשה משהו כזה בעבר? תודה.
הודעה אחרונה מאת e_r, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, מחפש מקום באיזור ת"א \ ר"ג לקנות ולהתקין דיבורית BT איכותית (שמתחברת למערכת של הרכב ולחשמל, לא הפשוטות עם רמקול קטן), בדגש על התקנה מקצועית, נקייה וללא נזקים. אפשרי גם לקנות את הדיבורית במקום אחד ולהתקין במקום שעושה התקנה מקצועית. הרכב הוא סקודה פאביה 2012, עם מערכת מקורית רגילה (לא מולטימדיה). אם הדיבורית בנוסף לשיחות טלפון יכולה גם לשדר מוזיקה דרך הבלוטוס למערכת של הרכב - עוד יותר טוב. אשמח לשמוע גם המלצות לדגמים של דיבוריות. תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 904 צפיות
היי מגבר rockford r400-4d קומפוננט mb q zc1-216 סאב rokford r2sd4-10 מגושר ב8 אום פאנל jvl אני רוצה לחשב volt עם המולטימטר ביציאה מהמגבר והבנתי שאני צריך לדעת כמה התנגדות וrms יוצאים לרמקולים. מישהו יכול להסביר לי כמה watts יש לי בכל יציאה? נתונים מהמגבר- 75watts x 4 @ 4 ohm 100watts x 4 @ 2 ohm 200watts x 2 @ 4 ohm bridged תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת jonit, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 993 צפיות
שלום, אני בשלב בחירת מערכת אודיו איכותית לאוטו (סיטרואן c4 בת 3). אני לחלוטין לכיוון ה-SQ, וזו המערכת הרצינית הראשונה שלי לאוטו (בבית אני מסודר היטב), והכוונה לשמוע קבצי FLAC באיכות CD ומעלה. הרמקולים שעל הכוונת כרגע הם של ARC Audio, סדרת ARC. גם קומפוננט וגם סאב. ואז התחלתי לקרוא קצת... ומדגדג אותי לשדרג לסדרת Black. אבל בשם מקום לא מצאתי השוואה בין שתי הסדרות. הרמקולים יקרים כמעט פי 2, והשאלה היא מה אני מקבל בתוספת הזאת. אפילו ב-reviews כאן באתר מצאתי שני תיאורים כמעט זהים לסאבים בשתי הסדרות (טונאלי, מוסיקלי, מאד מאד מאד מדויק, לא חזק, יורד נמוך, תיבה קטנה יחסית). ברור לי שסדרת BLACK טובה יותר, אבל איך זה מתבטא? אולי זה בשוליים, אולי זה בנקודות שפחות רלוו…
הודעה אחרונה מאת אדר9, -
-
- 7 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
שלום לכולם בעוד כמה ימים אנחנו אמורים לקבל i10 חדשה. הזמנו את הרכב ללא המולטימדיה של כולמוביל. נראה לנו ש 4000 ש"ח זה מוגזם למכשיר סיני זול אם כמה שהתוכנה שלהם מוצלחת (יש לי כזו באאוטלנדר). למרות שלאשתי, לה מיועד הרכב, זה לא ככ משנה, החלטתי שראוי שיהיה מערכת אנדרואיד שניתן לחבר אליה מצלמת רוורס, שיתמוך בשליטה מההגה, שתהיה דיבורית, שיהיה סלוט לכרטיס סים כדי שתוכל להשתמש בוויז ושאר תוכנות ועוד. לגבי איכות השמע, הדרישות שלנו בסיסיות בלבד. מעדיף מערכת שהיא עצמאית ולא מערכת שמשקפת את הסלולרי האישי. האם פספסתי משהו? התחלתי לברר ולאסוף פרטים ואלה מסקנותי: 1. ניתן לקנות מאתרים בחול כמו אליאקספרס, מכשירים אוניברסליים (דאבל דין - אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בסוגי המ…
הודעה אחרונה מאת Shlomi Lanton, -
התחדשתי היום במערכת מולטימדיה מסוג targrt an2610 (תואם מקור קורולה 2010). הרציונאל היה המערכת הכי איכותית וחזקה שקיימת לרכב שלי,וזה מה שהוצע לי. מבחינת מעבד, זיכרון ram רזולוציית מסך.. לא צריך להיות גיימר כדי להבין שזה רחוק ממה שקיים בסמרטפונים, וגם הבסיסיים שבהם. אני מודע לזה שהמערכת הנ"ל מיועדת לניווט ושמע בלבד ולא לאפליקציות כבדות וטובעניות.. אבל הwaze עובד חלש משמעותית מה s9 שלי וגם נראה פחות טוב, וגם אפליקציות רדיו חלקם לא נתמכות. השאלה היא למה היצרניות הגדולות כמו סמסונג ושיומי לא נכנסות לתחום הזה? למה מערכת כזאת עולה כמו טאבלט שחזק ממנה בהיבט חומרה ותוכנה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת moti_r, -
- 0 תגובות
- 669 צפיות
קניתי מאליאקספרס מערכת מולטימדיה עם מתאם (מתחבר בדיוק לכבל שיוצא מהרכב) ללא צורך בחיווט כבלים לפי צבעים. המערכת עובדת מצויין, אך יש בעיה אחת כשאני רוצה לנעול את הרכב עם השלט אין תגובה לנעילה, רק לאחר דקה יש צפצוף שהקודן ננעל, השלט חוזר לעבוד איך אני פותר את התקלה? הרכב: סוזוקי סוויפט 2008 זו המערכת Hoxiao B-T3 -A3307 ₪ 219.03 70%OFF | DVD לרכב GPS אנדרואיד 6.0 נגן 2 דין רדיו חדש אוניברסלי GPS ניווט מולטימדיה לניסן טויוטה פולקסווגן מאזדה BYD kia פולקסווגןhttps://s.click.aliexpress.com/e/qcnQMjRS
הודעה אחרונה מאת Realmadrid19, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אחרי בירורים רבים באינטרנט לגבי אופציית ה-Full Link הנעול ברכבי סיאט איביזה החלטתי לפנות לצ'מפיון. הם מצידם טוענים שהשירות בעלות ושאין דבר כזה שהאופציה פתוחה ברכבים עם מסך 6.5 " אלא רק ברכב האיביזה עם הצורה החדשה ששם מגיע המסך בגודל 8 ". העניין הוא כזה: שקניתי את הרכב אף אחד לא הציע לי לשלם עבור פתיחת הFULL LINK. כמו שלא כתוב במפרט רכב שאתה מקבל הגה כך גם חשבתי לגבי האופציה הזאת. אם קניתי FR אז היא פתוחה. טעיתי!! הם לא מספרים וכך ינסו לדוג אותנו כשנופתע שאין את האופציה פתוחה. השאלה היא כזאת: האם יש כאן מישהו שיש לו רכב Seat Ibiza FR 2017 עם מסך 6.5 " שהאופציה פתוחה אצלו? אני שוקל לפנות לעורך דין. תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת Gilad Arian, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 631 צפיות
שלום רוצה להחליף את המערכת המקורית ברכב למשהו קצת יותר עוצמתי ואיכותי, אם אפשר אז אנדרואיד שתיתן שליטה מלאה באקולייזר רב ערוצי ובלותות', וכמובן שיהיה סאונד לא רע. כרגע מחוברים הרמקולים המקוריים עם תוספת קרוסאובר וטוויטרים אינפיניטי מקדימה, מתכוון להשאר עם הרמקולים. תקציב רצוי שלא יהיה מעבר ל 1500-2000. אשמח לעזרה ותודה מראש! Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת zilbermm, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם קיבלתי את הרכב הנל מהעבודה. המערכת נראית לי אנמית לחלוטין רק טלפון ומוזיקה אין אפשרות לשים וויז? להתחבר לאפליקציות שבפלאפון? אשמח אם מישהו מכיר את המערכת יאמר לי מה עוד אפשר לעשות איתה
הודעה אחרונה מאת bv12, -
- 0 תגובות
- 603 צפיות
הי כולם, באוטו של חמתי "נפטרה" המולטימדיה הסינית באופן רשמי והיא רוצה לשמוע רדיו/מוזיקה ולענות לשיחות (לא הרבה דרישות בסה"כ). אשמח להמלצה מהיכן ניתן לרכוש מולטימדיה סבירה של חברה מומלצת כדי שהמערכת לא תעשה לה בעיות (כדי שאני לא אקבל טלפון אחד לשבוע). כל האפשרויות פתוחות: 1. הזמנה מאיביי כולל מתאם והתקנה עצמית. 2. רכישה אצל מתקין בארץ כולל התקנה. תודה וחג שמח, רועי
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, יש ברשותי סיאט איביזה MK5 2015 עם מערכת שמע בסיסית שמגיעה עם הרכב. אני רוצה לשדרג למערכת שמאפשרת התחברות ל Bluethooth. סדר עדיפויות: 1. דיבורית 2. ניגון אודיו מהסמארטפון 3. לא יקר 4. התקנה לא מורכבת תודה רבה
הודעה אחרונה מאת maozikansky, -
- 1 תגובות
- 753 צפיות
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על מתקין טוב באיזור אשדוד
הודעה אחרונה מאת Tom_22,