פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
היי , יש לי סובארו קרוסטרק 2019 לאחר החלפת רמקולים בדלתות הקדמיות וחיתוך הכבלים המקוריים של הרמקולים הדיבורית הפסיקה לעבוד לאחר חיבור הכבלים מחדש הדיבורית עדיין לא עובדת(הטלפון מתחבר ורואים שהמערכת נכנסת לשיחה שומעים אותי אך אני לא שומע...) יש לציין שהרמקולים החדשים עובדים כולל ניגון קבצים מהטלפון בבלוטוס. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש , עוז.
הודעה אחרונה מאת 644Ozo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אהלן מחפש אופציות למגבר עם DSP, יש לי בעיה של תדרים צורמים שמשום מה אני לא מצליח לסדר עם ה-EQ של הפיונייר באוטו(13 בנד), כאילו הHAT Clarus הוא סט שקשה "לאלף" אותו הוא לא התקן ושכח, הHertz HCX 165 פחות איכותי ממנו אבל לא צורם בכלל, חשוב לציין שניסיתי את כל הקופיגרציות מהקרוסאובר -3 0 +3 זה לא משנה את המצב, יש בעיה באזור 1.6k, 4k, 6k אני מגיע למצב שאני מצליח להשקיט את הצילילים הצורמים אבל אז הסאונד הופך לעמום ולא חד. חשבתי אולי איטום באוטו - אז עשיתי איטום בכל הדלתות + CCF + FAST RINGS + בנייה לרמקולים + החלפתי כבלים לרמקולים ל - 14 GAUGE. בכל אופן שום דבר לא פותר את הבעיה אז מחפש מגבר עם DSP, יש לי כמה אופציות באזור תקציב שלי(עד 800 דולר): MOSCONI ONE…
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
-
- 1 תגובות
- 906 צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי פולקסווגן גולף 2014 mk7 אחרי חיפושים נרחבים בארץ אחר מערכת מולטימדיה תואמת מקור לרכב החלטתי לבדוק באיביי ומצאתי את המערכת הזאת: https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F153569687550 אני לא בקיא בתחום מספיק לכן אשמח לעזרה במספר שאלות: 1.האם היא תתאים לרכב? 2. האם זוהי מערכת טובה ואיכותית? 3.יש לי מגבר 4 רמקולים וסאב, האם אפשר לחבר אותה למערכת בלי כבלים ומתאמים נוספים? באופן כללי אשמח לשמוע חוות דעת על המערכת ממישהו שמבין קצת יותר תודה מראש!!!!
הודעה אחרונה מאת אלבטרוס, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 852 צפיות
שלום, החלטתי לשדרג את הרכב ברמת האודיו. רציתי לקנות סאבוופר קטן שלא תופס הרבה מקום בבאגז'. האם חייב מגבר בשבילו? התקציב שלי מאוד מינימלי. מה מומלץ מבחינת סאב? ואם צריך מגבר אז איזה מגבר גם מומלץ? תודה!
הודעה אחרונה מאת אלבטרוס, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, קיבלתי לאחרונה סיאט ארונה חדשה. לצערי, גיליתי שהרמקולים שמגיעים עם הרכב ברמה מאוד נמוכה. ניסיתי למצוא מידע על החלפה, גודל התיבה, עומק וכו' ופשוט לא הצלחתי למצוא כלום. בנוסף, חשוב לי שהאחריות של היצרן תשמר, אצטרך רק מתקין מורשה? ראיתי שהמתקין מורשה של סיאט הוא "גיל קאר". מעבר להחלפה, האם לדעתכם יש חשש שההתקנה ע"י מתקין בארץ תעשה בצורה לא טובה שתפגע במערכות הרכב? (בין היתר בכניסה \ יציאה ללא מפתח, רעשים מהדלתות אחרי שיפתחו אותן וכד')... אשמח לעזרה, תודה
הודעה אחרונה מאת tscr, -
- 2 תגובות
- 964 צפיות
שלום, מישהו יכול לומר לי בבקשה איזו אנטנה אני צריך לרכוש בשביל הרדיו הנ"ל של ה nissan הזה? מה לחפש באיביי/אליאקספרסס בבקשה? איך נקרא החיבור הזה? התמונה בקישור הבא (לא יודע אם ניתן לצרף כאן תמונה ואיך אז סליחה) https://imgur.com/a/dXYQOX3 תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת gilad2211, -
- 0 תגובות
- 855 צפיות
אהלן חברים, יש לי מרכב קודם בבית סאב של קנווד(לא זוכר את הדגם) מגבר JBL- GXA604 שאליו היו מחוברים הרמקולים ומגבר lightning audio s4 500.1 שאליו היה מחובר הסאב. השאלה שלי זה שאני רוצה לשים ברכב ה"חדש" את הציוד שיש לי ולהוסיף לו קומפוננטים, ומתלבט בין רדיו דיסק ממותג מוכר למערכת מולטימדיה סינית גם מבחינת תקציב וגם מבחינת איכות. הסאונד שאני מחפש הוא נקי ועמוק, שומע הרבה ווקאלים ואלקטרונית. התקציב לא גבוהה באזור ה1500-2000 ש"ח אם העדפה להוציא על זה כמה שפחות בכמה שיותר יעילות, תודה רבה לעונים...
הודעה אחרונה מאת Virus, -
- 5 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
יש לי רנו פלואנס דיזל 2013, רכשתי אותו מקרסו כיד שנייה. המסך מולטימדיה (המקורי) שהגיע עם הרכב פתאום הפסיק לעבוד, הוא לא נדלק אבל הרדיו הבלוטוס והכל עובד. דיברתי עם קרסו הפנו אותי לפוינטר, נסעתי לפוינטר מבדיקה של דקה שניים אמרו לי שצריך לשלוח את המסך למעבדה על מנת לסדר איזה חלק. פוינטר חזרו אלי עם הצעת מחיר לתיקון של 2300 שקל שצריך להרכיב מערכת חדשה. (לא הגיוני בעליל כי הכל עובד רגיל חוץ מהמסך) רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתקלה ויכול להגיד לי איזה חלק צקיך להחליף או לחלופין אם מישהו מכיר מעבדה שמטפלת בדברים כאלו באזור הקריות חיפה ? אשמח לעזרה בנושא
הודעה אחרונה מאת s0d, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מערכת עם אנדרואיד 8.1 ברכב ויש בה אפליקציה של רדיו שאני לא מת עליה. האם יש דרך להחליף אותה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Maor Zohar, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במסגרת תקציב של עד 500 שקל לזוג קומפוננט מה עדיף??? אשמח לנימוקים
הודעה אחרונה מאת Ido Lavi, -
- 3 תגובות
- 901 צפיות
בוקר טוב קיבלתי לאחרונה מיצובישי לנסר 2009 מאמא שלי והסטריאו שם מטריד מאוד. גם הצורה שלו לא הכי סטנדרטית, וגם הכניסה AUX היא עם RCA של ימין ושמאל. חשבתי לפרק את הפלסטיק של היציאת AUX ולחבר את החוטים שם לPL נקבה ולהמשיך להשתמש במערכת כמו שהיא. ואז חשבתי על משהו קצת יותר מתחכם. יש ברכב דיבורית (השחורה הגדולה כמו של פעם, שמכניסים כרטיס SIM בצד והכפתורים מאוד גדולים) שאני ממש לא משתמש בה (משתדל לא לדבר בטלפון בזמן נהיגה, זה מסית את תשומת הלב שלי מהדרך, הטלפונים יוכלו לחכות) ויש לה גם יציאת חשמל וגם היא מתחברת למערכת סאונד. זה גם מה שדורש מתאם Bluetooth. באופן אופטימלי, אני רוצה לקנות מחזיק פלאפון (IOTTIE) לכניסת CD (שלא עובד) עם מטען אלחוטי, ושהפלאפון יתח…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 10 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי, לאחר זמן ממושך שבו הרמקולים שלי במצב סופני (מצ"ב תמונות ממחישות), החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותם. מעוניין לרכוש רמקולים ולבצע את ההחלפה בעצמי. דגם הרכב: i10 2009 הסרתי את הפלסטיקה של הדלת היום כדי לראות באיזה מידות מדובר. (האינטרנט מאוד לא החלטתי בנושא לגבי הדגם הזה) גיליתי שהרמקול, התושבת וה"חור" עצמו נראים בגדלים לא סטנדרטים בכלל. הרמקולים המותקנים כיום ברכב, לפי חיפוש זריז בגוגל של הדגם, נראים כמקוריים של היצרן (הרכב יד 2 אצלי), וכך גם התושבת שעליה מותקן הרמקול. המטרה היא אך ורק להחליף את הזוג הקדמי ל6.5" חדשים (או ל5.25" במידה ואין אפשרות) תמונות ומידות לתיאור הבעיה (מדובר בצד שמאל בלבד, מניח שבצד ימין המצב זהה. לא בדקתי.) …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לעזרה, ברשותי AUDI A3 2010 עם מערכת רדיו דיסק מקורית של הרכב AUDI CONCERT. בתקופה האחרונה התחילה לי בעיה שהרדיו דיסק נכבה ונדלק כל כמה שניות במהלך כל הנסיעה וזה מחרפן. בזמן שהרדיו דיסק כבוי ועד שהוא נדלק אחרי כמה שניות לבד או לפעמים לא נדלק בכלל, אז אני שומע "טיקים" כאלה שבאים מאחורי ההגה בתוך הדשבורד כאילו יש שם קצר כלשהו או משהו לא תקין. מה אני יכול לעשות עם עצמי בעניין הזה? ואפשר בבקשה מקום מומלץ באזור פתח תקווה לתיקון העניין? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ariq13, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי מחבר מגבר 2 ערוצים של JBL בחינם, עכשיו השאלה שלי היא כזאת - אני רוצה להוסיף סאב ואני גם רוצה להגביר את ארבעת הרמקולים הנמצאים ברכב. ברכב מותקן HU של קנווד ו4 רמקולים של פיוניר, שניים קדמיים 6.5 80 RMS ושניים אחוריים 6X9 100 RMS. אני שובר את הראש אם אוכל להוסיף עוד מגבר 4 ערוצים על מנת להגביר את ארבעת הרמקולים ואולי לחבר את המגבר בגישור לסאב, או שבכלל עדיף לא להשתמש במגבר שקיבלתי וללכת על דרך אחרת. התקציב הוא 2800 ש"ח
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
- 3 תגובות
- 888 צפיות
שלום לכולם, יש לי מיצובישי לאנסר 2013 ואני רוצה לשדרג לה את המערכת מולטימדיה המקורית שהגיע עם הרכב. הבנתי שיש 2 אפשרויות - סיני תואם מקור ומותג (פיוניר/JBL וכו'). אני מחפש מערכת איכותית שתשמש גם למדיה וגם ל GPS/WAZE ושיחות אך לא יקרה מדי (נניח באזור ה 1000 ש"ח). 1. האם המותגים בהכרח הרבה יותר טובים מהסינים? 2. איך אני מחפש באליאקפרס מערכת מולטימדיה סינית טובה שתואמת לרכב שלי? יש איפשהו המלצות? תודה!
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 36 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום לכם אני מעוניין לשדרג את המגבר והקומפפונט שיש לי באוטו והסדר גודל של השקע שלי היא 1500 שקל בערך למגבר ועוד 1000 עד 1500 לקומפוננט רציתי לדעת על מה אתם ממליצים לי ואם אפשר הסבר למה זה יתאים לי . סוג הרכב הוא סוברו ברז אם זה עוזר. מה שיש לי כרגע על האוטו קומפפונט- ESK 165.5 HERTZ ומגבר-Premier PA804 תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 0 תגובות
- 727 צפיות
אודה להמלצות להחלפת המולטימדיה בקורולה 2016. הציעו לי ניפון ב2500 שח כולל התקנה. יקר? זול כדאי? לא מבין כלום ואודה לקצת הכוונה והמלצות וטיפים
הודעה אחרונה מאת Avishay Perry, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. החלפתי רכב ואני רוצה להתקין סט קומפוננט "6.5 בתקציב צנוע ביותר. התכנון היה להזמין מארה"ב ולשלוח לארץ עם אחותי שתגיע בקרוב. שיטוט באמאזון הניב את 3 האפשרויות הבאות: עדיפות ראשונה - https://www.amazon.com/gp/product/B01E62D7BQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3ADWMNXT7FS32&th=1 עדיפות שניה - https://www.amazon.com/gp/product/B01KW1F4GQ/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 עדיפות שלישית עם קפיצה קטנה בעלות (אבל נראה שהרמקול הרבה יותר איכותי)- https://www.amazon.com/gp/product/B00ANI3LAK/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A36FHUSDHDORFF&th=1 המלצות/דיס המלצות על אחד הסטים? יש בעיה כלשהי עם האינפיניטי הראשון? (הנתונים היבשים …
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 0 תגובות
- 734 צפיות
בהמשך לכותרת, יש לי מכשיר די ישן אבל איכותי. הפאנל נדלק אבל אף לחצן לא מגיב. מישהו בצפון מתעסק עם תיקון של מכשירים כאלו? תודה.
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, מדובר במאזדה 6 דור ראשון. כרגע יחידת הראש היא מקורית ובטווח המחירים הללו - המליצו לי על האלפיין שיהיה נציל. מדובר בסט 6.5 אינצ', בדיוק מה שמותאם לי לרכב. כרגע יחובר ישירות ובהמשך ככל הנראה יתווסף גם מגבר. אני אישית יותר מתחבר לסאונד הבהיר מאשר החם. האם למישהו יש נסיון עם הסט שציינתי?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
היי, יש לי הונדה ג'אז ישנה יחסית ואני רוצה לחבר לה מערכת מולטימדיה אך זה רכב זמני כך שאיני רוצה להשקיע יש לי טאביט גלקסי טאב 4 או אייפד מיני 4 שאין לי מה לעשות איתם וחשבתי לחבר אותם קבוע ברכב כמערכת מולטימדיה אני לא מדבר על פירוק של המערכת הקיימת אלא רק חיבור בכבל אוקס למערכת הקיימת הבעיה זה איך אני מגדיר באחד מהם (מאמין שבטבלט יהיה יותר קל בגלל שזה אנדרואיד) ממשק שיתאים לרכב *יעלה עם עלית הרכב *יתחבר בבלוטוף לטלפון ויתפקד כדיבורית *יהיה עם ממשק נוח לתפעול ברכב
הודעה אחרונה מאת our7547, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 721 צפיות
שלום לכולם, בהמשך לחיפושי אחר טוויטר MT120 מצאתי טוויטר אחר עם אימפדנס של 6 אוהם. השאלה היא מה עליי לשנות בקרוס אובר של מורל וירטוס בכדי להשאר עם אותו תדר חיתוך? או בקיצור מה יקרה אם אחבר את הטוויטר כמו שהוא לקרוס אובר?תדר ההעברה יעלה פי 1.5?(במקור צריך להיות טויטר עם 4 אוהם) מה הפתרון חוץ מלעבור לאקטיבי?האם בניית קרוסאובר עצמאית?אם כן מאיפה מתחילים?? תודה לעונים, קיריל
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים יש בידי מערכת מולטימדיה + פלסטיקה + מצלמת רוורס. חיכיתי שהכל יגיע וכעת אחרי שהגיע, הגיע הזמן לחפש מתקין טוב. אני הבנתי שמחיר הגיוני להתקנה והכל הוא עד 400 שקלים. הרכב - הונדה סיוויק האצבק 2011. אשמח לעזרתכם Sent from my GM1913 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת asif25, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בימים האחרונים בוויז מאבד קליטה ואחרי כמה שניות חוזר לעצמו מה שמפריע מאד בנהיגה המערכת עם אנדרואיד אוטו בפלאפון בוא לא נתקע בכלל יש למישהו רעיון ממה זה יכול לקרות?
הודעה אחרונה מאת ADIELH, -
- 0 תגובות
- 630 צפיות
היי , משהו מוזר הרמקול התחיל פתאום באמצע נסיעה להתנתק מקדימה ולעבור רק לאחורה לעבוד הסאב והרמקולים מקדימה שמחוברים למגבר פשוט מפסיקים ורק מאחורה המקוריים ממשיכים לעבוד פתאום זה התחיל אחרי הנעה מחדש של הרכב זה חוזר לעבוד.
הודעה אחרונה מאת אילן בורקו, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מזדה 3 שנת 2010 עם הרדיו המקורית. הכל בסדר חוץ מזה שהCD לא ממש עובד (שם דיסק בפתח והגלילי שאמור להכניס את זה מסתובב חופשי נראה לי והדיסק לא נכנס. ואם הוא יצליח להיכנס, הוא לא יצא משם, אז גם לא טוב). בלי קשר - אני רוצה כבר כמה זמן לשים מערכת מולטימדיה, עם בלותות, אולי GPS, WIFI, ואפשרות להתקין מצלמת רוורס מתישהו בעתיד אני יודע שהמחירים בארץ לא זולים במיוחד, ולכן בדקתי באליאקספרס. יש שם לא מעט אפשרויות, פשוטות יותר, ופחות. עם CD/DVD, ובלי, וכו. והמחירים סבבה.... אבל על זול משלמים יקר האם למישהו פה יש ניסיון עם מערכות שנקנו באלי אקספרס? האם זה עובד טוב, האיכות בסדר (לא מחפש את הסאונד הטוב ביותר אבל שלא יהיה גרוע יותר מהמקורי, שבשבילי הוא…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 652 צפיות
ערב טוב. ברכב שלי אין מולטימדיה. אלא מערכת פשוטה מאוד. מעוניין שיהיה לי ווייז קבוע ברכב.. אבל בגלל שזה רק עבור ווייז, אז לא בא לי להשקיע יותר מידי. מצידי היה אפילו 'לתקוע' סמארטפון זול ושישאר ברכב, אך זה לא ריאלי בגלל החום. הוא ישרף והסוללה שלו גם כן. אשמח מאוד להכוונה למוצר זול [יחסית] עבור ווייז בלבד. תודה!
הודעה אחרונה מאת אבנר טייל, -
- 0 תגובות
- 575 צפיות
שלום, שאלה.. בטיוטה ראב 4, משהו התקין מערכת אנדרויד במקום המערכת המקורית מהסוכנות? הסוכנות רכב גובים תשלום נוסף על התקנת waze אז שוקלת אם לוותר על ההתקנה שלהם ולהתקין לאחר הרכישה מערכת אנדרויד שמתאימה. תודה
הודעה אחרונה מאת hagit dayan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום, אבקש את עזרתכם, באיתור המוצר ו\או המלצת רכישה והתקנה. כפי שמצויין בכותרת אני מחפש לקנות ממיר לרכב, המייצר זרם 220V, אבל גם בהספק גדול במיוחד של לפחות 3000W. ובכן כמה הסברים רק כדי למנוע שאלות ואמירות בסגנון של 'הוא סתם טרול' למה כל כך הרבה? ובכן הרכב שבו אני מעוניין להתקין את המערכת הנ''ל הוא רכב מסחרי גדול המשמש מתנדבים, המאתרים עימו ומארחים בו במען פינה חמימה , נערים בסיכון הנמצאים ברחוב בלילות. בחורף, בעיר הקרירה שם הפעילות מתקיימת , ובשעות הקטות של הלילה שורר שם קור בלתי נסבל, ולכן ישנו צורך ממשי בהתקנת ממיר שיוכל להפעיל מפזר חום, או תנור ספירלה. באיזה מחיר? כמה שפחות... מדובר בעמותה שגם ככה לא יכולה להרשות לעצמה... התקציב יאסף מתורמים שקל לשקל, …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, התקינו לי ברכב מערכת מולטימדיה (סינקופה 8.1) יש לי הד ודיליי כאשר אני מתקשר או מתקשרים אליי. הורדת הווליום בטלפון הסלולרי לא מסייעת להורדת ההד, אשמח לעצות נוספות (מעבר להזזת המיקרופון מהשמשה) תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת mishni78,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 2,237 אורחים (הצג רשימה מלאה)