פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 585 צפיות
המערכת הנוכחית היא אחת זולה של גילקאר שהגיעה עם הרכב, לא זוכר מה גודל המסך. מה שמרגיז אותי בה שהיא לא מותאמת למכשירי סלולרי אנדרואיד, אלה מתחברים אליה רק לשיחות בבלוטות', ואילו למוזיקה וכאלה אני צריך לחבר כבל AUX (ה-A2DP לא עובד עם מכשירי סלולר אנדרואיד). עם מכשירי אייפון אין בעיה. נסעתי לחברת גילקאר, ואין להם עדכון כלשהו, רק להחליף מערכת. אז אני צריך מערכת מולטימדיה שתעבוד בצורה מלאה עם אנדרואיד ואייפון דרך a2dp, שאוכל לשלוט עליה מהכפתורים שבהגה, וגם שתעבוד עליה מצלמת הרוורס עם החיישן, ואחרון שאיכות הקול תהיה סבבה. רמקולים אחליף בעתיד לטובים במקום המקוריים, ולא הייתי רוצה שמערכת המולטימדיה תגביל אותי. תקציב: 1500 ש"ח למערכת עצמה. אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם י…
הודעה אחרונה מאת 666pluto, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי חברים יש לי מיצובישי אקליפס קרוס בת חצי שנה בערך ומערכת המולטימדיהף בעיקר הדיבורית מאד בעייתיות, לא הצלחתי לקבל פתרונות טכניים ממיצובישי ואני אשמח לשמוע אם מישהו כאן מכיר את הנושא ויכול להמליץ על פתרון או על מערכת חלופית הבעיה היא בעיקר בשמע בדיבורית, לא שומעים אותי והעוצמה שאני שומע גם לא גבוהה אני משתמש ב- Galaxy note 9 שברכב אחר מתחבר נהדר
הודעה אחרונה מאת LLH201017, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 932 צפיות
היי יש לי SUZUKI SPLASH משנת 2013 עם המערכת יצרן ואני רוצה לשפר במידת מה את עוצמת הסאונד. אני סהכ שומע ספוטיפיי , רדיו 99 וגלגלצ. מוזיקה משנות ה-80...90 ולא בומים. מחפש רמקולים זולים - עד איזה 300שח לזוג קדמי (רק אני נוהג ברכב) אשמח להמלצות לזוג שישדרג באופן מורגש את הסאונד (מן הסתם לא מצפה מקצה לקצה) מעבר לחנויות כמו "אלכסנדר" בת"א (ועוד 2-3 חנויות שראיתי בזאפ) אפשר כמובן פשוט להזמין מחו"ל ... איביי וכד' משיטוט בגוגל-זאפ עלו דגמים אלו: JBL CLUB 6500C - 180W , 60W RMS , 55HZ-20KHZ Focal R165S2 - 120W , 60W RMS , 60HZ-20KHZ Magnat Edition 216 - 240W , 45HZ-20KHZ על פניו נראה ש-MAGNET עם הנתונים הכי טובים? השאלה אם גם ברמקולים…
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 0 תגובות
- 663 צפיות
שלום כולם, אני מתעניין בהתקנת מצלמת רוורס ו-Waze ברכב. ממה שאמרו לי אצל היבואן זה עולה 3800₪, מחו"ל אני יכול להביא מערכת Video interface + מערכת מירור ב1300₪ לפני התקנה או את אותה מערכת video interface יחד עם מערכת android box Q-ROI 3 ב-2000₪. במידה ואני מזמין את אחת המערכות מחו"ל, יש מקום בארץ שידע להתקין את המערכת הזאת במקצועיות או מוכר משהו כזה במחיר דומה למחיר ממנו מזמינים מחו"ל? לא איכפת לי מעוד אפליקציות חוץ מוויז כך שאני יכול לוותר על המערכת הפתוחה של הQ-ROI אם יש משהו מספיק טוב בארץ.. למי שמתעניין, אני לא יודע בדיוק מה האיכות של ה-Q-ROI3 (היא מערכת יותר חדשה אז אני מאמין שהיא עובדת יותר טוב) אבל זה אמור להיות פטנט דומה לזה -
הודעה אחרונה מאת aloner, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 622 צפיות
אהלן לכולם. יש ברשותי מגבר 4 ערוצים של רוקפורד Rockford fosgate R400 4D. יחובר אליו בגישור סאב של קיקר comp 12 אינץ. הסאב הוא 300 רמס, על הנייר הרוקפורד מוציא בגישור 200, בפועל מוציא סביבות 250(מבדיקה שעשיתי). 1. האם בעייתי לחבר סאב יותר חזק למגבר שיתן לו פחות מההספק שהוא מסוגל לו? 2. איך מחברים כהלכה סאב בעל 2 סלילים בגישור למגבר? נ.ב אני לא מתכוון לקנות מונו, אז תחסכו בבקשה...
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 622 צפיות
הי חברים, זה ממש בלתי אפשרי לקנות רמקולים לפי קריאה באינטרנט, אני קורא וקורא ואשמח לעזרה וכיוון. - טיגואן 2012 - סט Hertz HSK 165 מותקן מקדימה - מגבר Rockford Punch 400.4 (הטרפז! של פעם! ) - כרגע יש לי דאבל דין של פיוניר משנת 2012, קניתי אתמול ראש אנדרואיד של ATOTO שמתאים לרכב. אני לוקח בחשבון שיכול להיות שהראש החדש יוריד באיכות הסאונד. היה מותקן סאב והוסר, אז חסרים לי נמוכים באוטו. ההרץ מעולים, אבל הטוויטרים שלהם לפעמים צועקים לי מדי. מן הסתם, אין סאב כדי לאזן. במסגרת ההתקנה של הראש החדש, אני חושב להוסיף עוד זוג קומפוננט אחורי. התקציב לסט כ-1000 ש"ח, גמיש מעט. נראה לי שיהיה יתרון לסט שירד נמוך, כדי לאזן את הקדמיים. מצאתי בקריאה וב…
- 4 תגובות
- 793 צפיות
היי. לפני מס' ימים קניתי אלפא מיטו שנת 2012 ואין לה לא יציאת aux ולא Bluetooth ולכן הסתכלתי מעט וראיתי שניתן להוסיף Aux/Bluetooth בדרך דיי פשוטה. פשוט לחבר איזשהו קיט לאחורי המערכת לפלאג, להשחיל את החוטים לתא כפפות והופה, יש מערכת. אשמח מאוד אם מכירים קיט כזה שמתאים למיטו/אוניברסאלי ואם אני טועה מבחינת היכולת אשמח לעדכון. תודה רבה, אראל
- 6 תגובות
- 908 צפיות
אהלן, אני מחפש מקום מקצועי ויחסית זול מנסיון בלבד שיבצע התקנה נקייה ובאחריות של מערכת ו2 זוגות רמקולים שקניתי מראש. אשמח להמלצות שלכם ולהערכת מחיר כמה אמור לעלות. תודה
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 549 צפיות
היי, יש לי סוזוקי ספלאש ראשית כל - לפני שאני שם פה 2 אופציות שנראות סבבה ל - לפי עיני(אזניי) המאד לא מקצועיות: קומפוננט VS קואקסאלי(התצורה המוכרת לכל): קומפוננט אמורים להעניק סאונד טוב יותר מהתצורה הסטנדרטית - קואקסאלי. יש מה לבחור בקומפוננט כאשר אני סה"כ שומע מוזיקת חנונים של שנות ה-70, 80, 90 והרכבים\זמרים טובים שפעילים במאה ה-21. אני לא שומע בווליום מטורף ... לא שומע טראנסים או מוזיקה ים תיכונית שנהוג לשמוע אותן בווליום גבוה. אך מה לעשות שהרמקולים שהגיעו מהיצרן פשוט לא משהו! אני לא רוצה לשים מגבר. מאידך - בגלל שאין לי שמץ של מושג, אשמח אם תוכלו להגיד לי מה לא יתאים מבלי "לערב" מגבר. אשמח מאד לשמוע מה דעתכם ... ואם אפשר, במידה וזה לדע…
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 1 תגובות
- 738 צפיות
שלום לכולם, מחפש זוג מסכים נתלים למושב האחורי עבור הילדים. (אוקטביה 2016. לא שנראה לי שזה כזה משנה דגם הרכב). הכיוון הוא לדעתי מסכי אנדרואיד אבל יש כל כך הרבה דגמים וכל כך הרבה אפשרויות שאני מאבד את הידיים והרגליים. התקציב יכול לנוע סביב 1500 -1300 ש"ח כולל התקנה (עבור זוג מסכים) - האם ריאלי עבור משהו נורמלי? האם יש דגמים בהם גם ניתן לשלוט על התוכן המתנגן שלא ישירות מהמסכים עצמם? אשמח להכוונה \ עזרה \ המלצה בנושא. תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 2 תגובות
- 822 צפיות
אצלי יש מאזדה 3 2014 דגם ספיריט עם מולטימדיה מגרסה 30, ותפעול המסך מתבצע אך ורק מהמתגים שיש ליד ידית הגיר. אצל אח שלי יש גם 3 2014 אך דגם קומפורט מולטימידיה עם גרסה 29 ואצלו התפעול מתבצע בנוסך למתגים גם בטאץ'. האם יש לי תקלה? או שזה כך אמור להיות בסיפיריט? אני שואל כי נראה שהמכלולים לא זהים ב2 הרכבים, אפילו המזגן, אצל אח שלי הטמפרטורה המינימלית היא 15 ואצלי 18. מישהו יכול לשפוף אור לגבי ההבדלים האלה?
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 641 צפיות
היי, אני כרגע גר בבית עם דיפון של פיאט 500 כי יש בעיה בחלון חשמל ועד שיגיע חדש מחו"ל יקח זמן. זה הביא לי רעיון לעשות בידוד לדלתות לצורך שיפור סאוונד וכי קרעתי את החומר המקורי של הדלת שסוגר את הפתחים הטכניים בין החלק הפנימי לחיצוני וצריך להחליף את זה במשהו אז מקריאה וסרטונים הבנתי שאני צריך יריעות בוטיליות בסגנון דיינמט, לשים כמות מסויימת על החלק החיצוני, לסגור הפתחים עם אלומניום סטייל חמגשית ולשים עוד יריעות על זה ואז עוד קצת על הדיפון פלסטיק. אני לא מעוניין להסחף עם שינויים לגומיות ועם מיליון סוגי איטומים וחומרים שונים, כמו שהמערכת שלי מינמליסטית עם רדיו שיש בתוכו מגבר דיגיטלי, סאב 8 אינץ' ומורל טמפו - ככה גם באיטום אני רוצה שינוי מינימלי למקוריות, מחיר אפסי…
הודעה אחרונה מאת liorwohl, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 794 צפיות
עד שאתפנה להתקין מערכת נורמלית, אני משתמש בדונגל סיני רעוע להזרמת מוזיקה מהנייד באמצעות A2DP ומשם לכניסת AUX. מבין המומלצים מהרשת, לא כולם זמינים (דוגמא). אודה להמלצות, אפשרית רכישה בארץ.
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
כרגע שומעים ברמה מאוד נמוכה,( המערכת המקורית של הרכב) מעוניין להחליף את הרמקולים מקדימה ומאחורה 1) מה הגודל של הרמקולים??? 2) המלצות לרמקולים איכותיים וטובים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Ido Lavi, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 666 צפיות
שלום לכולם, במערכת של הרכב שלי אין אפשרות לחיבור AUX או BT, לכן לפני שנה בערך הזמנתי מאיביי רכיב שמתחבר למצת, אליו אני מתחבר מהפלאפון בBT ומשם הוא משדר לתוך תחנה ריקה בFM. מכשיר די אמין, וגם האיכות סאונד סבירה. הבעיה היא שאני מקבל שיחות בנהיגה, כולם אומרים שבקושי שומעים אותי... ואני מניח שזה בגלל שהמיקרופון של הרכיב לא משהו. מישהו כאן מכיר רכיב דומה שמגיע עם מיקרופון? מציין כי חשוב שזה יהיה BT TO FM כי אין לי שום אפשרות לחבר אותו לאוטו בשיטה אחרת. תודה.
הודעה אחרונה מאת Yoav_W, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 942 צפיות
שלום רב, ברשותי BRZ שנת 2017. התלונה העיקרית שלי לרכב היתה מערכת השמע שלו. אני לא אודיופיל ורוב הזמן מאזין למוזיקה ברדיו או אפל מיוזיק או פודקאסטים אבל המערכת עצמה היתה מיושנת ללא אפשרות לשדרג לאפל קארפליי. החלטתי שאני רוצה לשדרג את המערכת כאשר הדרישה העיקרית היתה מערכת עם קארפליי ואם כבר משרגים בשנת 2019 אזי שתהיה עם WIRELESS CARPLAY. הפנל הקדמי של המערכת המקורית הוא בצורת טרפז משום מה ולכן כל דאבל דין שהייתי שם היה משאיר לי שוליים מכוערים. שיטוט בפורומים בחו"ל העלה שאפשר להחליף את כך הכיסוי הקדמי של הדשבורד לכזה עם פתח מלבני אולם לא ניתן היה להשיג אחד כזה לרכב עם הגה שמאלי. פתרון אחר שמצאתי הוא תוספת קטנה לפנל שתשלים את החוסר בין הטרפז למלבן. את זה רכשת…
הודעה אחרונה מאת malagena, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 935 צפיות
כבר תקופה שאני חושב על להוסיף למערכת המקורית של הרכב מגבר וסאב קטנים על מנת לשפר את חווית השמע - אין צורך בציוד חזק מידי שכן אני לא מחפש לשמוע בווליום מחריש אוזניים, בסך הכל מחפש לקבל ווליום קצת יותר גבוה מהמערכת המקורית ולהכניס קצת באסים שמאוד חסרים לי כרגע. מה דעתכם על המגבר המצורף מאמזון? המלצות לסאב קטן שיתאים (10 / 12 אינץ)? JBL Stage A6004 4-Channel 50W x 4 Full Range Amplifier https://www.amazon.com/dp/B07G5K3TRV/ref=cm_sw_r_other_apa_i_8r.lDbZ3ZPJWG Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת elad_w, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 581 צפיות
היי. מתכוון לרכוש מאליבו 2011.איזה גודל מסך מתאים לרכב הזה? למישהו יש המלצה על מערכת זולה מאליאקספרס? .מחפש תמיכה בבלוטוס ,מצלמת רוורס.סים יהיה נחמד לא חובה.תודה לעונים. Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי. אתחיל בהתקנה שעדיין לא הסתיימה לה, אך נמצאת בשלבים מתקדמים. רכב: טויוטה פריוס 2017. דגם חדש. רכיבים: רמקולים: Morel elate 603 + Audio System HX 10SQ מגברים: Audison AP4.9, Audison AP4D, Hertz 1D HU: בינתיים מקורי. איטום ברכב יהיה מבית STP. יבוצע לרוב בשני שכבות של STP Aero, STP NoiseBlock, STP Biplast כבילה Knukonzeptz. מגברים מקבלים 4GA ואז פיצול ל - 8GA ורמקולים מקבלים 12GA. כך הכול אמור להראות כאשר התקנה תסתיים. התקנה מבוצעת בכוחות עצמי, לכן זה יהיה לאט ולפעמים אזדקק לעזרה וידע של חברי הפורום.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, אשמח להמלצה למערכת אנדרואיד לסוזיק אלטו, במקום המקורית. במערכת המקורית אין שום כניסות ולכן הוחלט להחליפה. אם כבר, אז באנדרואיד. המערכת המקורית הינה סינגל דין ומתחת למערכת יש מדף קטן (ראו תמונה) ככה יצא שיש לי היום 2 פנלים מתאמים למערכת - לדאבל ולסינגל דין (ראו תמונות). בסינגל דין, המשמעות היא מסך שבולט מחוץ לפאנל, בדאבל דין, מוותר על המדף הקטן מתחת למערכת. מצורפות מידות וצילומי פאנל מתאם. אחרי הרבה חפירה ברשת והבנה שאין לי הבנה הצלחתי לגדיר את הדרישות למערכת לפי חייב ורצוי: חייב: אנדרואיד עם CarPlay להתקנת אפליקציות לפחות 2Gb RAM, 16Gb ROM - רצוי יותר חיבור לאינטרנט דרך WiFi GPS מסך קריא בזויות שונות אפשרות לקרוא נתונים מ OBD,…
הודעה אחרונה מאת erez1111, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן בגרסת הליסינג מערכת המדיה היא בהתקנה מקומית (לפחות אצל היבואן המקביל) מישהו כבר הספיק לבדוק גודל רמקולים בדלתות? האם 61/2 אינצ' מישהו הספיק כבר להחליף רמקולים? האם ה HU סחב טוב את החדשים? אם נרצה להתקין מגבר האם יודעים אם יש יציאות למגבר או שצריך מנחתים? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת cohen5538, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 644 צפיות
שלום. ברכב שלי מותקנת מערכת קנווד ddx42bt, אני מעוניין להחליף אותה למערכת אנדרואיד. התושבת הקיימת היא carav 11-521, ועל פי המפרט הפתח הקדמי שלה הוא 173x98 מ"מ. מה האפשרויות שלי מבחינת מערכות ומינימום נזק סביבתי ברכב? בברכה
הודעה אחרונה מאת ereznaa, -
- 1 תגובות
- 995 צפיות
הי יש לי קיה ספורטאז שנת 2016 מערכת מולטימגיה של א.ד.י אני חושב. ניסיתי לבצע עדכון לווייז באמצעות מדריך שמצאתי פה (רישום חשבון הגימייל שלי בהגדרות. קפצו הודעות לבצע עדכונים. ניסיתי לעדכן את הוויז וקיבלתי הודעת שגיאה. ניסיתי לעדכן אפליקציה נוספת android accebility suite ואז המכשיר ריסט את עצמו ומאז לא עולה... תקוע על הלוגו של קיה. ניסיתי לבצע ריסט (עם סיכה ). עובר את הלוגו של קיה ומגיע למסך שמתקין adobe acrobatt ואז חוזר ללוגו ושם נתקע מישהו יכול לעזור ?? בסהכ רציתי אפליקציית וויז מעודכנת...
הודעה אחרונה מאת Cars333333, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 939 צפיות
נתקלתי במוצר למערכות שנקרא "בלוק חלוקת חיווט" - Distribution Block למה זה משמש? ואם אפשר מידע כללי על זה
הודעה אחרונה מאת OmriAtiya, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
קניתי את הסאב הזה: '10 Alpine SBE1044BR ב699 שח מ'אלכסנדר' בתל אביב. https://www.alexsander.co.il/product/11707/10-alpine-sbe1044br המגבר שלי הוא Alpine MRV F300 ורמקולים גם של אלפיין: SPR 60C 110w(יש לינק למפרט של שניהם למטה- קניתי אותם מאמזון). עכשיו- הבחור שאני אגש להתקין אצלו את המערכת בהמשך המליץ לי דווקא על סדרת SBG של אלפיין, איתם הוא מתעסק, ואומר שהם מעולים. את ה-SBE קניתי אתמול (שני) ויש לי שבוע להחליף אותם. ראיתי באלכסנדר ויש להם גם את הSBG בשני דגמים: SBG1244BR ו- SBG1244BP (שניהם 12'). שתי שאלות חברים: 1. מבחינת נצילות המגבר שלי והתאמה למערכת שקניתי האם גם אתם ממליצים להחליף בחנות לסדרה של SBG? 2. במידה וכן מומלץ להחליף - אז לאיזה מהשניים…
הודעה אחרונה מאת OmerK, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברי הפורום היקרים. כבר חודשים רבים אני קורא את הפוסטים למינהם ונהנה מכל רגע,לעיתים שוכח שאני קורא בפורום למכורי/חובבי סאונד ונראה שהגעתי לפורום למלחמה אלקטרונית...מושגים מהחלל לצד דימויים רומנטיים מהמחזות של שקספייר דבר אחד ידעתי,הגעתי למקום הנכון,אז עכשיו לראשונה לא רק קורא,אלה גם כותב. תמיד חלמתי על סאונד איכותי לרכב ובזכות קריאה מרובה בפורום הצלחתי לגבש כיוון ....דגש על סאונד איכותי ונקי,לא עוצמתי במיוחד,אך כזה שאישתי תבקש ממני להנמיך בנסיעה ארוכה במהלך שיטוט ומחקר,הכרתי בחור חבר הפורום בשם יואן...בלי קשר לידע הנרחב שלו בחור מקסים ולבבי...הוא פרסם רמקולים בשם blam ...הבנתי שאלו רמקולים לא מוכרים בין כל שמות המותגים הנפוצים ומאוד הסתקרנתי. בפורומים …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
שלום ברשותי Kenwood DDX-4015BT מידי פעם ( כמעט בכל נסיעה ) הווליום מפסיק לתפקד: 1. שמסובבים את הווליום על הקונסולה עצמה להגביר או להחליש, רואים שהמספר עולה או יורד אבל בפועל הווליום לא משתנה. 2. גם שמעלים את הווליום ( או מורידים ) מפקדי השליטה בהגה המצב בדיוק אותו דבר ( המספרים משתנים אבל בפועל כלום ) הדבר היחידי שעוקף זמנית את הבעיה הוא לכבות את המערכת ואז להדליק. במצב כזה הווליום יעבוד לזמן קצר ואז התקלה חוזרת ריסטרט למערכת לא פתר את התקלה למישהו יש מושג מה יכולה להיות התקלה ? היכן ניתן לתקן ? תודה
הודעה אחרונה מאת roksan, -
- 4 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
מערכת bolero עם smartlink - האם מגיעה אנדרויד מלא וניתנת לפתיחה או רק עם אופציית חיבור דרך הטלפון ועדיין צריך רכיבים נוספים שיאפשרו אנדרויד מלא ? תודה
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 0 תגובות
- 619 צפיות
שלום וברכה קניתי את הרכב לפני כמה ימים. יש בו וויז מובנה ואני לא מוצא היכן צריך להכניס את הסים. לא מצאתי מי שיסביר לי. במאפייני מערכת לא מופיע שם המערכת רק הקוד הבא: ar-prima-128-v1.76 אשמח עם כל עזרה. יש שקע יו אס בי, שנראה שהוא יוצא מהמערכת. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דוד אייזנשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 22.3 אלף צפיות
זה כן קשור לאודיו כי מדובר על תיבה מפרספקס. גאונות של רגע או ?
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,764 אורחים (הצג רשימה מלאה)