Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

יש לי מיצובישי אקליפס קרוס בת חצי שנה בערך

ומערכת המולטימדיהף בעיקר הדיבורית מאד בעייתיות,

לא הצלחתי לקבל פתרונות טכניים ממיצובישי ואני אשמח לשמוע אם מישהו כאן מכיר את הנושא ויכול להמליץ על פתרון או על מערכת חלופית

הבעיה היא בעיקר בשמע בדיבורית,

לא שומעים אותי והעוצמה שאני שומע גם לא גבוהה

אני משתמש ב- Galaxy note 9 שברכב אחר מתחבר נהדר

פורסם

תן לי לנחש,יש ברכב את ה-Connected car של כלמוביל שמולבשת על המערכת המקורית של היצרן.

דרוש הסרה שלה ותשתמש במערכת המקורית של הרכב,שכוללת AA/CP וסע לשלום.

פורסם
תן לי לנחש,יש ברכב את ה-Connected car של כלמוביל שמולבשת על המערכת המקורית של היצרן.

דרוש הסרה שלה ותשתמש במערכת המקורית של הרכב,שכוללת AA/CP וסע לשלום.

חזרתי למערכתץ המקורית של מיצובישי וזה אכן עזר אבל הדיבורים המקורית דפוקה :-(

הבנתי שמיקום המיקרופון הוא בצד של הנוסע ולא בצד הנהג וזה חלק מהסיבות שלא שומעים אותי כמו שצריך

פורסם

חזרת למערכת המקורית ע"י ניתוק הקונקטד,או שאתה פשוט משתמש במקורית כאשר הקונקטד עדיין מחוברת ברכב.

אם התשובה היא ההערכה השנייה שלי,דרוש הסרה מלאה (הוצאה של הדונגל).

פורסם
חזרת למערכת המקורית ע"י ניתוק הקונקטד,או שאתה פשוט משתמש במקורית כאשר הקונקטד עדיין מחוברת ברכב.

אם התשובה היא ההערכה השנייה שלי,דרוש הסרה מלאה (הוצאה של הדונגל).

הוציאו לי את הפיוזים של הקונקטנד שזה כנראה מה שאתה אומר, אני אבקש הסרה מלאה, תודה

למרות שהבנתי שחלק מהבעיה הוא במיקום של המיקרופון בתוך הרכב (בצד של הנוסע ולא בצד של הנהג)

פורסם

הבנתי.

אני לא מכיר בעיה כלשהי עם המיקרופון,אבל תמיד יכול להיות שישנה בעיה ספציפית אצלך וכאן כבר נכנס מערך השירות של היבואן ובמידת הצורך גם יחליף אותו.

בהצלחה.

פורסם
הוציאו לי את הפיוזים של הקונקטנד שזה כנראה מה שאתה אומר, אני אבקש הסרה מלאה, תודה

למרות שהבנתי שחלק מהבעיה הוא במיקום של המיקרופון בתוך הרכב (בצד של הנוסע ולא בצד של הנהג)

אתה יודע במקרה איזה מספר פיוז?

מעוניין להוציא אותו גם.

בכל מקרה גם אצלי במיקרופון זוועתי אני חושד שכמו שאמרת שהוא ממוקם בצורה לא טובה

• תוכן חדש...