Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

יש לי SUZUKI SPLASH משנת 2013 עם המערכת יצרן ואני רוצה לשפר במידת מה את עוצמת הסאונד.

אני סהכ שומע ספוטיפיי , רדיו 99 וגלגלצ.

מוזיקה משנות ה-80...90 ולא בומים.

מחפש רמקולים זולים - עד איזה 300שח לזוג קדמי (רק אני נוהג ברכב)

אשמח להמלצות לזוג שישדרג באופן מורגש את הסאונד (מן הסתם לא מצפה מקצה לקצה)

מעבר לחנויות כמו "אלכסנדר" בת"א (ועוד 2-3 חנויות שראיתי בזאפ) אפשר כמובן פשוט להזמין מחו"ל ... איביי וכד'

משיטוט בגוגל-זאפ עלו דגמים אלו:

JBL CLUB 6500C - 180W , 60W RMS , 55HZ-20KHZ

Focal R165S2 - 120W , 60W RMS , 60HZ-20KHZ

Magnat Edition 216 - 240W , 45HZ-20KHZ

על פניו נראה ש-MAGNET עם הנתונים הכי טובים? השאלה אם גם ברמקולים לרכב הם איכותיים כמו ברמקולים לבית.

מה דעתכם?

יש משהו אחר בטווח 300-320שח שיותר טוב? (אני מחשיב התקנה בתקציב...זה למה 300+-)

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם

קיבלתי לפני כמה ימים רמקולים JBL CLUB 6520 מאמזון. אני מחכה לטבעת הגבהה ולמתאם כבלים כדי שאוכל להתקין ולתת לך חוות דעת אמיתית עליה. כדאי לך להתקין לבד זה פשוט וכך תחסוך דמי התקנה. מכיוון שאין לך מגבר חיצוני אז חבל להשקיע על רמקולים שלא ינוצלו באופן מיטבי.

פורסם (נערך)

היי

בטח קנית ב-PRIME DAY? כמה יצא לך? בארץ 330 ... מניח שבטח מורידים עוד איזה 5% הנחה.

עריכה: :shock: :shock: :shock:

אשכרה 50% הנחה על ה-CLUB6520

https://www.amazon.com/JBL-CLUB6520-2-Way-Coaxial-Speaker/dp/B01KW1F6ZA/ref=sr_1_4?keywords=JBL+CLUB&qid=1563812207&s=gateway&sr=8-4

קניתי! את הדגם שלא קומפוננט ... בטוח שדרוג גדול גם בלי מגבר.

אין לי שום בסיס של ביטחון בהתעסקות בכך ... אפילו ברמה של פירוק הפלסטיקים והגומיות (:

הלוואי והייתי מוצא מישהו שיודע ואשלם לו.

בדקתי במוסכים - מצד אחד מחירי הרמקולים לא משהו ומצד שני - אם באים רק להתקין הם דופקים מחירים (250 צפונה)

חבר שלי עובד בתחום ואמר שעל התקנת מצלמת דרך+זוג רמקולים היה לוקח ללקוח שאינו חבר 300שח גג.

בת"א? כמו שאמרתי - זה משתנה בין אם אתה קונה אצלם(ביוקר...) ואז עלות התקנה סבירה ואם לא - עלות ההתקנה יקרה.

תודה!!

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם

לא קניתי בפריים דיי. יצא לי 240 עד הבית.

אם אתה צריך עזרה בהתקנה אפשר לעשות את זה ביחד איתי. מאיפה אתה בארץ?

פורסם
לא קניתי בפריים דיי. יצא לי 240 עד הבית.

אם אתה צריך עזרה בהתקנה אפשר לעשות את זה ביחד איתי. מאיפה אתה בארץ?

רק עכשיו רק איתי את תגובתך

אני מת"א ויכול להגיע למקומות מסביב.

שלחתי לך הודעה פרטית.

תודה רבה !!!

• תוכן חדש...