Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

זה ממש בלתי אפשרי לקנות רמקולים לפי קריאה באינטרנט, אני קורא וקורא ואשמח לעזרה וכיוון.

- טיגואן 2012

- סט Hertz HSK 165 מותקן מקדימה

- מגבר Rockford Punch 400.4 (הטרפז! של פעם! :-) )

- כרגע יש לי דאבל דין של פיוניר משנת 2012, קניתי אתמול ראש אנדרואיד של ATOTO שמתאים לרכב. אני לוקח בחשבון שיכול להיות שהראש החדש יוריד באיכות הסאונד.

היה מותקן סאב והוסר, אז חסרים לי נמוכים באוטו.

ההרץ מעולים, אבל הטוויטרים שלהם לפעמים צועקים לי מדי. מן הסתם, אין סאב כדי לאזן.

במסגרת ההתקנה של הראש החדש, אני חושב להוסיף עוד זוג קומפוננט אחורי.

התקציב לסט כ-1000 ש"ח, גמיש מעט.

נראה לי שיהיה יתרון לסט שירד נמוך, כדי לאזן את הקדמיים.

מצאתי בקריאה וביקורות את ה- JBL GTO609C. קראתי שהוופרים שלהם גדולים ויורדים נמוך.

יש לי מוניטורים אולפניים של JBL בחדר העבודה בבית, משמשים לשמיעת מוסיקה. אני מת על הסאונד שלהם, הטוויטר רך ועגול, צליל מאוד נעים.

מישהו שמע את הסט הזה ויודע לספר איך הוא בפועל?

ראיתי גם Infinity Kappa 60CSX. עולים פי-2 (נכנסים לתקציב אם אני מזמין מאמזון).

עולה פי-2, אבל לך תדע איך הסאונד של זה :-)

איך הם נשמעים מול ההרץ שלי?

מצאתי גם Alpine SPR-60C. זוכים בפרסים, קראתי ביקורת של בחור שמספר שהם עדינים ומאוד נעימים.

גם הם יכנסו בתקציב.

בקיצור - ערב רב של רמקולים, ובלבול אחד גדול.

אשמח לעצה או הכוונה!

פורסם

כדי להשלים/לאזן את הסאונד אתה לא צריך קומפוננט מאחורה. טוויטר ימשוך את הסאונד אחורה.

אם חסרים לך נמוכים, לך על סאב שטוח מתחת לאחד המושבים.

אם אתה צריך לאזן את הטוויטרים הקדמיים -

א', יש אפשרות להנחית אותם מעט דרך הקרוסאובר שלהם.

ב', איטום הדלתות הקדמיות יכול לסייע.

ג', אם יש אפשרות לשנות את הזווית שלהם ביחס אליך, גם זה יכול לעזור.

פורסם

תודה.

לא כתבתי אבל המטרה שלי היא להוסיף סאונד גם מאחור. יש לי שם את הרמקולים המקוריים שהגיעו עם הרכב, וכשאני מוסיף אותם אני ממש מבסוט מהחוויה, הסאונד נמשך אחורה (בדיוק כמו שכתבת) וזה מוצא חן בעיני. לכן חשבתי על הוספת קומפוננט, כשאם הוא יוסיף עוד באס זה יהיה בונוס.

האם הגיוני להתלבט בין הסטים שהצעתי, ביחס לדרישה שלי מהם?

אני מערב רמות שונות של מחיר, מה לדעתך הכי מומלץ שם? או סט אחר שלא חשבתי עליו?

תודה שוב!

פורסם

בגדול ובראייתי, אם אתה שמח עם ההרץ, הייתי מחפש סט תואם או דומה של אותה החברה.

יכול להיות שניתן להסתפק בסט קואקסלי.

• תוכן חדש...