פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
שאלה לגבי סאב
מאת IDFWU- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 842 צפיות
היי. כרגע יש לי סאב 12 אינץ של קנווד, דגם KSC W1200B, מחובר בגישור למגבר planet audio ac 1200.4. ידוע לי ששניהם לא וואו ואני מעוניין להתשדרג, אני לפני רכישה של rockford r400 4d, וסאב רוקפורד 12 אינץ P1 בעל 250 רמס.(יחובר בגישור) האם לדעתכם השידרוג יורגש? במיוחד כשמדובר בסאב שהוא כביכול חלש מהקנווד ב50 רמס? למרות שתכלס הפלאנט אודיו הוא לא מגבר ברמה גבוהה כך שסביר להניח שהוא לא באמת מרים לי את הסאב כראוי. אשמח לדעות
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 0 תגובות
- 598 צפיות
שלום לכולם, אתם יודעים איפה אני יכול למצוא מערכת מולטימדיה לרכב שבכותרת? אני מחפש מערכת מולטימדיה שתואמת את היצרן של הרכב.
הודעה אחרונה מאת Jeka88, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 578 צפיות
מישהו שהתקין מולטימדיה בקורולה מהשנים הללו , אתם יודעים אם הצליחו להשתמש בברזלים של הרדיו המקורי ? שמתחברים ב4 ברגים גיליתי שעשו לי התקנה על הפנים ואני רוצה להשתמש בזה יש לי מולטימדיה 7 אינץ , ורציתי לדעת אם אני אחבר את המסגרות האלו משמאל ומימין זה יתאים ? מקווה שיש פה מישהו שעשה את זה .. ושזה הצליח לו עם המסגרות ברזל של הרדיו דיסק כי זה מה שאני מתכנן לעשות הזמנתי את החלק של הרדיו עם התריסים של המזגן קומלט חדש כי שלי נשבר בכל מקום אפשרי כמעט , הפלסטיק נהרס הקליפסים בדאשבורד שבורים הכל לא במקום כולו יוצא .. והדביקו לי את הרדיו למסגרת עם דבק חם ולא השתמשו בזוויות של הרדיו המקורי , לדעתי הם התעצלו זה התקנה ממש לא טובה אבל נעזוב את זה , האם אפשר מקווה …
הודעה אחרונה מאת OmriAtiya, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 616 צפיות
לפני חודשיים התקנתי כפתורי שליטה על המערכת מההגה. עכשיו אני מעוניין להתקין יציאת aux. הזמנתי כבל וכניסת aux מאלי. עכשיו, בגלל שיש לי כפתורי שליטה, הכניסה תפוסה על ידי הקונקטור הזה ויש צורך להוסיף חוטים לקונקטור המקורי של השליטה על המערכת מההגה. לא הצלחתי לפרק את הקונקטור כדי להוסיף לו חוטים. מי התקין דבר כזה ויכול לעזור ? מדובר על מערכת מקורית Kenwood 204 Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחרונה התחדשתי במערכת פיוניר avh1300nex יש לי מיצובישי ספייס סטאר 2014 עם רמקולים לדלתות בלבד 1. לא מעוניין להחליף חיווט 2. לא מעוניין לקנות מגבר הכנתי טבלת אקסל של הדגמים שנראה לי רלוונטי מה המלצתכם? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת PPF, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי לכולם. ברשותי סיאט איביזה 2014 עם רדיו דיסק מובנה כמו בצד ימין שבתמונה, בנוסף לכך יש לי מערכת קומפלט שלקחתי מרכב קודם שלי הכוללת דאבל דין אנדוראיד, מגבר, סאב ורמקולים. עכשיו בגלל שיש לי שתי כפתורים על איפה שהרדיו דיסק אמור להיכנס יש לי בעיה קטנה להכניס את הרדיו דיסק שלי. האם מישהו נתקל באותו מקרה כמו שלי? מה לפי דעתכם אפשר לעשות ומאיפה אפשר להשיג? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Razmab, -
- 8 תגובות
- 17.2 אלף צפיות
שלום עקב התרוקנות המצבר של הרכב, מערכת השמע ננעלה. הרכב היה אצל הבן שלי שניסה להכניס קודים כיד הדמיון הטובה עליו כל פעם זה ננעל לשעה אחת ואז נפתח שוב, והוא שוב הקליד קודים אחרי כמה נאגלות כאלה יצאה הודעה שהמערכת ננעלה סופית - נא לפנות לדילר של ניסאן בישראל. בשירות של ניסאן אמרו שהמערכת ננעלה באופן סופי - ושאין אפשרות להפעיל אותה - לזרוק לפח ולקנות חדש!!! זה נשמע לי ממש לא סביר, אני חושבת שלפני שנגרם נזק כזה ענק היתה צריכה להיות אזהרה ממש בולטת שזה הולך לקרות, גם בספר הרכב כתוב שאם יהיו מספר סיבובי הקלדות, אז המערכת תינעל, אבל אין שום אזהרה שהמערכת תלך לפח עקב כך מערכת חדשה עולה 8000 ש"ח !!! מישהו יודע מה אפשר לעשות?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי, אז אחרי הרבה הרבה חיפושים, חפירות בירורים וסיקורים שקראתי ברשת, נתקלתי בHU החדש מבית אלפיין, והחלטתי ללכת על ה HU הזה! הדגם הנ"ל חדש שהושק בשנת 2019, לשוק האמריקאי ! (לא נמצא דגם זהה לשוק האירופאי למיטב הבנתי לשנת 2019, עד תאריך זה, למעט דגמי ILX-207 \ 700 משנה שעברה) . הסיבות שלבסוף החלטתי לקחת דגם אמריקאי ולא אירופאי הן: הדגם הכי עדכני שיצא, נתוני אודיו\פיצ'רים ומחיר!, כן החלק האחרון הוא זה שעשה את העיסקה למשתלמת, במחיר של 300$ לקבל מוצר מולטימדיה חדש מבית אלפיין, נראה לי פשוט BEST BUY \ MUST BUY !! (ולאלה ששואלים כמה זה בשקלים?? - 1,500ש"ח כולל משלוח ומיסים.) טוב, אתן הקדמה שהמולטימדיה שהיתה קיימת אצלי זו מולטמדיה רגילה (NON BRAND), שע…
הודעה אחרונה מאת NFS, -
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
הרכב בן 3 שבועות. המולטימדיה בהתקנת גיל קאר. אין שום אופציה להגיע ל-PLAY STORE. הסימלונים מאוד קטנים ולא קריאים. כנ"ל הכתב על המסך. הייתי מוכן לוותר אפילו על כל אפליקציות המוזיקה שהם נותנים, בתמורה ל-SPOTIFY. המערכת ניראית לי די נעולה, עם התכנים שהם התקינו בה, ולא מצאתי שום דרך להגיע דפדפן כל-שהוא.
הודעה אחרונה מאת PPF, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אח שלי קנה מערכת מולטמדיה מאייס. במערכת רשום שיש אופציה ל שיקוף מסך מצורף לינק. התקינו לו השבוע את המערכת והוא לא מצליח לשקף את המסך. יש למישהו מושג איך הוא עושה את זה? https://www.autodepot.co.il/8280341.html תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת tom708, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 580 צפיות
ערב טוב אני צריך המלצה לזוג רמקולים ומגבר. גודל 6.5" גם זוג טוויטרים. גיפ רנגלר 2007 , הרכב פתוח ללא גג אם זה משנה. בהמשך אולי התווסף סאב וופר אז אשמח למגבר שיתאים גם לרמקולים וגם לסאב. תקציב של 2000-2500 ש"ח לא כולל התקנה, קניה בארץ. תודה.
הודעה אחרונה מאת liron01, -
- 1 תגובות
- 586 צפיות
היי יש לי I20 2011 לצערי האוקס נהרס ואני צורב דיסקים : ( אני מעוניין לרכוש מצלמת דרך + מערכת מולטימדיה ושיתקינו לי את זה עשיתי קצת בירור במקומות פרטיים לא נאמר לי דגמים אבל הציעו לי הצעות באיזור ה2000-2500ש''ח בAUTODEPOT יש מבצע של מערכת מולטימדיה ב959ש''ח אין לי מושג בתחום ואני לא רוצה להזמין מאלי אקספרס כי אני לא יודע להתקין בעצמי סה''כ רוצה משהו אמין במחיר הוגן שיענה לדרישות שלי YOUTUBE - דיבורית בלוטוס וכו' אשמח לעזרה ! תודה
הודעה אחרונה מאת PPF, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 677 צפיות
מישהו מכיר? האם יש בעיה להתקין? https://www.vag-il.com/aa-apps?fbclid=IwAR1kSR6Y_FYSheR1obKetUgSGkOpl2GSskYUXdfi9qcwfi6ROZliNo1VfTU
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- 0 תגובות
- 562 צפיות
אהלן, אני מחפש לשדרג קצת את איכות השמע ברכב, כרגע יש לי את מערכת השמע המקורית שהגיעה עם הרכב (Sonic RS) ומה שחסר לי זה קצת יותר "חיים" באיכות ובווליום. אני לא מתכוון לשמוע בעוצמות ווליום גבוהות, כן חשוב לי לקבל שמע יותר איכותי וקצת יותר חזק ממה שיש לי כרגע. שמתי עין על סאב שנמכר פה בפורום - Hertz dbx 25.3: https://www.hertzaudiovideo.com/car-audio-subwoofer-box-energy-dbx25-5/ אשמח להמלצות על מגבר שיתחבר אליו ואל המערכת המקורית של הרכב ומקום מומלץ לבצע את החיבור וההתקנה שלהם (כמה זה אמור לעלות?) כמובן שאשמח לשמוע את דעתכם על המגבר וכל המלצה אחרת.
הודעה אחרונה מאת elad_w, -
פורד פוקוס
מאת henhaim938- 0 תגובות
- 557 צפיות
היי יש לי בעיה במולטימדיה של הפוקוס זה מולמידיה עם אנדרואיד ומשום מה כשאני מוריד אפליקציות כדי לראות סרטונים כמו itube זה מנגן רק את השיר בלי הסרטון רק דרך מנהל קבצים שהגיע עם המערכת הפעלה ניתן לראות מישהו יודע למה ואם אפשר לסדר?
הודעה אחרונה מאת henhaim938, -
- 0 תגובות
- 571 צפיות
מערכת תאום מקור של אדי מערכות - סגורה . הבנתי שמותקן לאונצ'ר חיצוני . מישהו פתח ? יש אפשרות ? תודה
הודעה אחרונה מאת Vlad Kuzminski, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 947 צפיות
שלום לכולם ותודה מראש על הכוונה. עבר הרבה זמן מאז שהשקעתי במערכת לרכב, אשמח לחוות דעת והכוונה לשדרוג אפשרי או הכוונה לאן להגיע על מנת שיעשו אופטימיזציה למערכת הקיימת. אז ככה, אם להתעלם מהמערכת עצמה שאני לא מעוניין לשדרג, ארצה להתמקד ברמקולים ומגברים. לקומפוננט הקדמיים ואחוריים מחובר מגבר JBL got 75.4 ומגבר מונובלוק קיקר zx750.1. סאב של קיקר Solobaric S12L7. https://www.crutchfield.com/S-sDmVVuc6eMZ/p_206ZX7501/Kicker-ZX750-1.html https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=37788 הסאב עצמו מרעיד את כל האוטו ומפרק אותו ולא ממש מוציא צליל של באס יפה אלא מרעיד את האוטו...לא יודע אם המטרה של הסאב הזה לצליל באס עמוק או להרעיד את השכונה, בכל מקרה בגילי זה כבר…
הודעה אחרונה מאת yanivbenedykt, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, התחדשתי בסיאט ארונה השבוע. במעמד קבלת הרכב, הוצעו לי כמה אפשרויות לתוספות: מצלמת רוורס- תוספת של כ 1700 ש"ח - ויתרתי כי היה נראה לי מחיר מופקע. פתיחת מסך מלאה כולל אינטרנט לשנה- כ 3000 שח - ויתרתי. האם המחיר של מצלמת הרוורס הגיוני? לא הצלחתי להבין כלום באפשרויות הפתוחות כרגע במולטימדיה- האם ישנה אפשרות להעלות וויז על המסך ואפליקציות נוספות? שמעתי על full link, android auto, אבל לא הצלחתי להבין מה האפשרויות שזה מציע ואיך פותחים אותן. אשמח להסברים. תודה Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ilanbs87, -
- 0 תגובות
- 565 צפיות
בוקר טוב לכולם ב מ וו M235, השירים שמנוגנים מהטלפון נקטעים ומנגנים איטי, ניסיתי לחיצה ארוכה והבעיה לא נפתרה, יש למישהו מושג?
הודעה אחרונה מאת autolaw, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המצב הנוכחי הוא הרמקולים המקוריים (4 בדלתות, 2 טוויטרים). אין סאב/מגבר והמכשיר הקיים הוא פיוניר MXHX365BT. אנטנה פנימית צמודה לשמשה מבפנים. בקיצור, מאוד בסיסי. אני מעוניין לשפר את הסאונד מבלי לפשוט את הרגל. חשבתי על תקציב עד 3,000 ש"ח. אפשר גם יותר, אבל אאלץ לפצל את הקניות וההתקנות. שומע הרבה תכניות אקטואליה, פוד קאסטים ומוזיקת פופ. אין לי צורך בדיסקים. אני לא לחוץ בזמן ואין לי בעיה לקנות מהאינטרנט או יד 2. מאחר ואני אאוט לגמרי בתחום הזה, אשמח להמלצות והפניות. אני גר בראשון לציון, כך שגם מתקין ראוי יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי פולו 2012 עם רדיו דיסק מקורי RCD 210 קניתי כבל AUX וחיברתי לרדיו דיסק הבעיה שזה לא ככה פשוט מכיוון שאני צריך להיכנס למחשב של הרכב דרך תוכנת VCDS ומשם להפעיל את האופציה של אפשור ה AUX רכשתי וקניתי את הכבל שמתחברים איתו למחשב של הרכב ואני מקבל הודעת שגיאה - no response from controller קראתי באינספור פורומים אבל ואין תשובה חד משמעית, וניסיתי את האופציות חוץ מאשר לקנות ערכה מקורית VCDS אני יודע שימליצו לי פשוט להחליף את המערכת וזה הכל - הבעיה שאני יצטרך לוותר על השליטה מההגה, בו אני משתמש הרבה שאלתי פשוטה, האם יש מישהו שכן הצליח לאקטב את ה AUX ברדיו דיסק RCD 210? תודה, שלומי
הודעה אחרונה מאת dodi88, -
- 0 תגובות
- 611 צפיות
שלום, יש מישהו שהתקין מערכת מולטימדיה עם אנדרואיד והצליח לבטל את הנורת לחץ אוויר? סיאט איביזה סטייל 2016 שמעתי שהדבר אינו אפשרי..
הודעה אחרונה מאת whylikethis, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 679 צפיות
צהריים טובים ושבת שלום, מפגש היום בנתניה במתחם של איקאה החל מהשעה 18:00.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש דאבל דין לשיפור השמע במקצת , בתור התחלה , חשבתי על דאבל דין , אנדרויד עם WAZE והכל , שיתאים PLUG & PLAY עם מתאם כמובן יש חיה כזאת (אני יתקין לבד ) יודנאי I 20 2013 הצורה הישנה
הודעה אחרונה מאת Bigmx, -
- 3 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי, מדובר ברכב חברה סוזוקי ויטרה 2019, יש לו מערכת מולטימידה בהתקנה מקומית בשם "שרמן" אני יודע שהמערכת המקורית מגיעה עם APPLE CARPLAY אבל בארץ הם מורידים את המערכת הזאת ושמים את "שרמן" השאלה היא האם יש דרך כלשהי לגרום לזה שיהיה APPLE CARPLAY כחלק מהמולטימדיה
הודעה אחרונה מאת Carkitopen, -
- 1 תגובות
- 618 צפיות
עד לאחרונה המערכת היתה מעבירה בין תחנות רדיו ספצפיות לפי אזור הקליטה. כך שאם אני באיזור הצפון אז המערכת מעבירה לתדר גלגלצ של איזור הצפון ובאיזור המרכז לתדר עם הקליטה הטובה שם. בנוסף גם שמות התחנות נעלמו מהמסך ונשארו רק מספרי התדרים. מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 604 צפיות
פירקתי את הדלת האחורית, אבל לא מצאתי חיווט לרמקולים כמו שהיה ברכב דומה שפירקתי פעם. האם צריך למשוך חיווט עד לקונסולה ברכב הזה?
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן. במידה ואני מזמין מאלי אקספרס מסכים למשענת ראש כדי שהנוסעים מאחורה יכלו לצפות, האם זה יחידה עצמאית או שזה מתחבר למערכת מולטימדיה אנדרויד של הרכב?
הודעה אחרונה מאת Nba188188, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
כן זו לא טעות, SAVAGEESE הם אחד מערוצי היוטיוב האהובים עליי - סיקורי הרכב שלהם, סיקורי הטכנולוגיות שלהם בעיני הם מהמקצועיים ביותר שניתן למצוא ברשת. פשוט פוסט נהדר ומבריק לגבי אודיו לרכב. תהנו
הודעה אחרונה מאת AlexRC, -
-
- 1 תגובות
- 737 צפיות
המולטימדיה הקיימת קורסת כל כמה זמן (מבצעת איתחול) כיום עובד גם עם AA וגם MIRROR עובד סבבה אם לא היתה קורסת הייתי שמח להישאר איתה (למרות שחסרה לי אפשרות לחיבור מצלמת רוורס) לא הצלחתי למצוא מישהו שמסוגל לתקן או לבדוק (גיל קאר זו בדיחה...רק דוחפים מערכות יקרות - אין באמת שירות מקצועי) לכן מבקש עזרה בבחירת מולטימדיה חדשה עם סאונד טוב וקליטת רדיו טובה. הבנתי שהמכשירים הסיניים שעולים בארץ (תואמי מקור) כ-3000 ש"ח כולל התקנה הם מכשירים זבל ולא איכותיים (KAIER NIPPON)... אשמח לעזרה בבחירת מערכת חדשה ואיכותית: רצוי שיהיה בה אפשרות חיבור AA (או וויז מובנה) קליטת רדיו איכותית! וסאונד איכותי ואפשרות לחיבור 2 מצלמות (רוורס +קידמית ...כי אין לי חיישנים קד…
הודעה אחרונה מאת NFS,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 786 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- matan_mil
- santiago
- davemustaine87
- amirtoar
- ofralon
- פינדר
- Jeka88
- arice
- gadik6
- tomerR
- Yuvalino
- Mike Lowrey