Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב הנוכחי הוא הרמקולים המקוריים (4 בדלתות, 2 טוויטרים). אין סאב/מגבר והמכשיר הקיים הוא פיוניר MXHX365BT. אנטנה פנימית צמודה לשמשה מבפנים.

בקיצור, מאוד בסיסי.

אני מעוניין לשפר את הסאונד מבלי לפשוט את הרגל. חשבתי על תקציב עד 3,000 ש"ח. אפשר גם יותר, אבל אאלץ לפצל את הקניות וההתקנות.

שומע הרבה תכניות אקטואליה, פוד קאסטים ומוזיקת פופ. אין לי צורך בדיסקים.

אני לא לחוץ בזמן ואין לי בעיה לקנות מהאינטרנט או יד 2.

מאחר ואני אאוט לגמרי בתחום הזה, אשמח להמלצות והפניות.

אני גר בראשון לציון, כך שגם מתקין ראוי יתקבל בברכה.

פורסם

תעלה צילום של הדלת בבקשה - יש לך מושג מה מידת הרמקולים שיכולים להכנס שם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד שאלה ברשותך לפני שאני מתחיל לייעץ - האם המשטח שמסביב לגריל הרמקול ישר יחסית?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא בדיוק להפך - אתה יכול להתקין תכלס מה שבא לך וזה מאפשר לך דברים שבהמון רכבים היום פשוט אי אפשר ללא בניות פיבר.

אתה יכול להתקין ישירות על גבי הדיפון רמקול 6.5 ולדעתי אפילו 8 אינטש - לחזק אותם היטב מאחורי הדיפון בטבעת עץ ולבודד את הדלתות אקוסטית היטב!

אתה תוכל בעזרת רמקול 3-3.5 אינטש 2WAY (אפשר לקנות פוד מוכן באליאקספרס) לבנות לך בדלתות הקידמיות סט רמקולים שיתן לך תחום תדר מלא ודי בקלות להשיג סאונד ממש טוב.

מגבר ארבעה ערוצים שיכול לחתוך בהייפאס את המידריינג' (מגבר שתומך עבודה בבי-אמפ דרך הקרוסים שלו - נידון כאן בעבר ואפשר בהחלט למצוא כאלו בלי יותר מידי קושי) - HU איזה שתבחר (אם תצליח לבחור HU שמאפשר לבצע TC או TA לרמקולים בכלל הרווחת) וזהו - לא צריך סאב וופר אם תבחר את הרכיבים נכון ותבודד היטב את הדלתות הקידמיות.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה על התשובה המפורטת !

מה זאת אומרת על הדיפון? אני מעונין להתקין מאחורי הדיפון. שם נכנס "6.5 עם מסגרת 4 ברגים.

מצטער על הבורות, אבל מה זה "פוד"? למה להכניס ל-"3-3.5 אם יש מקום לגדול יותר? זה לא יבוא על חשבון האיכות?

לגבי המגבר, תוכל להמליץ על דגם כזה או אחר? 4 ערוצים ו-2 טוויטרים נפרדים?

TC או TA לרמקולים? לא כולם תומכים?

הפיוניר

MXHX365BT לא ראוי להשאר?

אני מאוד אוהב את הבסים שלי נוכחים. ניתן יהיה להגיע לתוצאה טובה גם ללא סאב?

אשמח לקבל המלצות לדגמים/שילובים מאחר ואין לי באמת דרך טובה לבדוק לפני ההתקנה.

לסיום, מתקינים מומלצים באזור ראשל"צ או פ"ת?

פורסם

מאחורי הדיפון אתה תלוי בחסדי העיצוב של הדלת - אם 6.5 נכנס לשם יכול להיות שגם תצליח להתקין שם 7 אינטש אבל לא מעבר - אם תהיה מוכן להתקין על גבי הדיפון יש גם אפשרות שתוכל להתקין שם 8 אינטש (עם הגריל שלו הכוונה) ואז לקבל אפשרות להפיק תדרי באס יותר נמוכים ועדיין באופן שמיע - הכוונה לתדרים מתחום הסאב וופר ואז בעצם יהיה לך ממש סאונד מלא מבלי להתקין סאב.

לגבי הפיוניר אין לי מושג אם יש לו או אין לו - לא בדקתי מפרטים - אמרתי שזה יהיה נחמד - לא מחויב מציאות בטח לא לתוצאה שאתה מחפש סה"כ.

כרגע אמליץ על התקנה של סט 6.5 אינטש על דלתות לאחר בידוד אקוסטי ומגבר ארבעה ערוצים - בשלב הראשון תגשר את המגבר לכ2 ערוצים (יהיה הרבה יותר אפקטיבי על הסט הקיים)

סט 6.5 אינטש על קרוס פסיבי ולכוון עד כמה שניתן דרך הHU הקיים, הקרוסים והמגבר.

מתקין מומלץ בפתח תקווה יהיה ישראל ג'וניור (תריץ חיפוש)

Pioneer TS-X150

פורסם

במבט זריז, הבעיה שתהיה עם ה-HU הנוכחי (אגב, MVH), היא יציאת RCA אחת בלבד המוגדרת כאחורית או סאבוופר.

משרשור אחר שעלה לא מזמן, דיבורית ה-BT מוציאה סאונד רק ליציאות הקדמיות. כך שכל נסיון הגברה דרך אותה יציאה, ללא שימוש ביציאת הרמקולים הרגילה של המכשיר לטובת זוג רמקולים כלשהו תוביל לאיבוד הפונקציונאליות הנ"ל.

• תוכן חדש...