Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש דאבל דין לשיפור השמע במקצת , בתור התחלה , חשבתי על דאבל דין , אנדרויד עם WAZE והכל , שיתאים PLUG & PLAY עם מתאם כמובן

יש חיה כזאת (אני יתקין לבד )

יודנאי I 20 2013

הצורה הישנה

פורסם

משום מה אני לא יכול לערוך

זה הפאנל , אני מניח שאני צריך כזה

https://m.aliexpress.com/item/32957193746.html?pid=808_0000_0131&spm=a2g0n.search-amp.list.32957193746&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=9575bLltPUdD_a1HRmI-CSlgyDZUB1v_rlycQkOA_aoDrrgLSyacuR5gVqMyBimi6uW01562272368657

עכשיו מה לגבי מתאם והאם יש דאבל דין שיעבוד עם הכפתורים מההגה

פורסם
Joying ורק joying

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

מניח שjoying זה סוג של דאבל דין , השאלה איך אני יודע שהוא יכנס במידה למסגרת שאני אקנה , ואיך אני מוצא מתאם מהצמה של המערכת המקורית לדאבל דין.

פורסם
ברוב המקרים אתה צריך מתאם פלסטיקה.

משהו בסגנון:

https://www.ebay.co.uk/itm/Hyundai-i20-from-09-2-DIN-Radio-Installation-Adapter-Cable-Radio-Silver/372673742559?hash=item56c51606df:g:-4MAAOSw~e5ZQ8bK

זה מכיל גם מתאם לצמה ולרדיו.

הבנתי אז ממה ששלחת יושב על הפנאל המקורי , פשוט מפרק את המערכת המקורית , שם את המתאם ששלחת , ומחזיר את הפאנל המקורי ואז הדאבל דין נכנס ? יש לך המלצה לדאבל דין ?

פורסם

תבדוק רק טוב טוב שמה ששלחתי לך מתאים.

בד"כ אפשר לשלוח תמונה של המצב הקיים למוכר. זה הכי בטוח.

בתיאוריה אבל כן - אתה מפרק את הרדיו המקורי. שם את המתאם ודאבל דין.

לגבי דאבל דין. אני מוכר כרגע את ה-JOYING שהיה אצלי, אז אני קצת משוחד.

תעשה חיפוש יש המון אופציות.

פורסם
תבדוק רק טוב טוב שמה ששלחתי לך מתאים.

בד"כ אפשר לשלוח תמונה של המצב הקיים למוכר. זה הכי בטוח.

בתיאוריה אבל כן - אתה מפרק את הרדיו המקורי. שם את המתאם ודאבל דין.

לגבי דאבל דין. אני מוכר כרגע את ה-JOYING שהיה אצלי, אז אני קצת משוחד.

תעשה חיפוש יש המון אופציות.

אני אשמח לקנות ממך , אשמח לפרטים

• תוכן חדש...