Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המולטימדיה הקיימת קורסת כל כמה זמן (מבצעת איתחול)

כיום עובד גם עם AA וגם MIRROR עובד סבבה

אם לא היתה קורסת הייתי שמח להישאר איתה (למרות שחסרה לי אפשרות לחיבור מצלמת רוורס)

לא הצלחתי למצוא מישהו שמסוגל לתקן או לבדוק (גיל קאר זו בדיחה...רק דוחפים מערכות יקרות - אין באמת שירות מקצועי)

לכן

מבקש עזרה בבחירת מולטימדיה חדשה עם סאונד טוב וקליטת רדיו טובה. הבנתי שהמכשירים הסיניים שעולים בארץ (תואמי מקור) כ-3000 ש"ח כולל התקנה הם מכשירים זבל ולא איכותיים (KAIER NIPPON)...

אשמח לעזרה בבחירת מערכת חדשה ואיכותית:

רצוי שיהיה בה אפשרות חיבור AA (או וויז מובנה)

קליטת רדיו איכותית! וסאונד איכותי

ואפשרות לחיבור 2 מצלמות (רוורס +קידמית ...כי אין לי חיישנים קדימה)

נ.ב

אם יש מקום מקצועי או מישהו שהצליח לתקן מערכת מולטימדיה מקורית עם בעיית קריסה כמו שישי אצלי, אשמח מאוד לשמוע

תודה מראש לעוזרים

אודי

פורסם

היי,

ראשית הייתי מציע לפנות לספק המקרי -שירות של המערכת \ רכב , ולברר עם התמיכה שלהם. למערכות מקור יש עידכונים ותמיכה לפי מה שאני מכיר .

שנית- האם ניסית לבצע עידכון גרסא למערכת?, בדוק אם ישנה אפשרות כזו בהגדרות מערכת.

ושלישית, אם אתה רוצה כבר להחליף אותה אז יש את פיוניר החדשה AVH-Z5250, או קנווד - DDX-7018, המחירים הם קרובים ל3K.

או ללכת על אלפיין שהן יקרות יותר... ואם בא לך לנסות לחסוך תייבא מחו"ל , כמעט שליש מחיר פחות!, אבל קח בחשבון שאין תמיכה\אחריות .

לגבי האיכות - נכון היא לא משהו, אך אם אתה תעבוד עם הגברה טובה, ואלמנטים איכותיים אתה תשפר פלאים את האיכות.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...