Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לפני מס' ימים קניתי אלפא מיטו שנת 2012 ואין לה לא יציאת aux ולא Bluetooth ולכן הסתכלתי מעט וראיתי שניתן להוסיף Aux/Bluetooth בדרך דיי פשוטה.

פשוט לחבר איזשהו קיט לאחורי המערכת לפלאג, להשחיל את החוטים לתא כפפות והופה, יש מערכת.

אשמח מאוד אם מכירים קיט כזה שמתאים למיטו/אוניברסאלי ואם אני טועה מבחינת היכולת אשמח לעדכון.

תודה רבה,

אראל

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

קנית אוטו חדש, תוציא עוד כמה שקלים ותתקין מערכת חדשה.

בשביל זה הוצאת עשרות אלפי שקלים? בשביל להעביר חוטים ולאלתר קומבינה ל Bluetooth ?

אייל

פורסם
קנית אוטו חדש, תוציא עוד כמה שקלים ותתקין מערכת חדשה.

בשביל זה הוצאת עשרות אלפי שקלים? בשביל להעביר חוטים ולאלתר קומבינה ל Bluetooth ?

לא העניין של האילתור.

פשוט כבר התקנתי מערכת מולטימדיה בעבר, מערכת מומלצת מחברה מוכרת בקורולה שלא מיוחד בה דבר וכמות הבעיות וכאב הראש שהמערכת עשתה לי הייתה פשוט לא נורמאלית(חזרתי למתקין בערך 6-7 פעמים לסידור של תקלות).

מאז אני מעדיף תמיד להשאיר את המקורית ולהוסיף לה רכיבים שאני יכול לשלוף/להחליף במקרה הצורך.

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

אין בעיה עקרונית עם הקיטים האלו, אבל יש להקפיד כי הם אכן תואמים למערכת המדויקת שמותקנת אצלך ולא להתבסס רק על שנתון הרכב.

אסייג ואומר, איני יודע להגיד לך כי אלו שצירפת (או אחרים) תואמים עבורך או מומלצים באופן כללי.

אפשרות נוספת, במידה ויש לך תוכנית ארוכת טווח לשדרג את המערכת - הוספת מגבר/מעבד קול עם תמיכה ב-BT ו/או מקלט BT שיחובר אליו כאופציה.

ראה מידע נוסף למשל כאן: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?597757

ופרוייקט רלוונטי ברכב דומה: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?619929

• תוכן חדש...