Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מגבר harman kardon ca5250

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מגבר מחבר שהיה זרוק במחסן עבר ניקיון פנימי עקיפת מתג בורר מצבים מתג שש פינים שאין לי כרגע נעשה עקיפה למצב הפעלה של ארבע ערוצים פלוס סאב זאת חמש ערוצים כולל סאב מצב רצויי בשבילי בהתחלה המצב נראה תקין אחרי כמה בדיקות התברר שהמגבר מקצר בהפעלה באמצעות מתח וזרם גבוה יחסית דומה לרכב אבל במצב הפעלה בזרם נמוך במצב של בדיקות כאלה הקבלים נטענים עד למצב הפעלה מלא והמגבר נשאר דולק ומתפקד כרגיל ויציב כרגע אין לי סקופ לבדיקה יותר מעמיקה  לפי דעתי יש בעייה בדרייבר סרקיט או בפוור סופליי דיודות פרוצות זינר או רגילות או קבלים האם מישהו פה יש מושג אם אנמ יכול לאבחן או לתעמק בזה להתחיל לחלץ רכיבים ולבדוק חיצונית באמף מיטר רגיל יש כמה רכיבים חשודים או ללכת למעבדה ואם תיקון במעבדה כדאי או לא תודה לעונים .

חשוב להגיד המגבר נבדק על רמקולים מדפיים איכותיים סוואנד נקי יציב 

פורסם

המגבר נבדק על פוור סופליי לינארי נכנס לעבודה רגיל אבל בפוור סופלאיי דיגיטלי מקצר האם זה סימן לדיודות כניסה פרוצות מחזירות מתח לכניסה מהקבלים מה שמכניס את הפוור סופליי הדגטלי למצב הגנה 

15872211932834572108373196852720.jpg

עדכון קטן חברים חיברתי דיודה תקינה לכניסה מתח ראשית למגבר + הזנה התבצעה בפוור סופליי דיגיטלי עם מפסק הגנה והנה המגבר נדלק כרגיל מה שנותן לי אנדקציה יותר חזקה לדיודות שחשדתי בהם שהם פרוצות ומחזירות מתח מה שגורם לפוור סופליי לכנס למצב הגנה אני חושב שהתעלומה נפתרה אם למישהו יש עצה תשובה אשמח לשמוע תודה

פורסם

אין לי מושג האמת אחך אפשר לדעת 

אני חושב שהם הוציאו סדרה כזאת וזהו הם מתעסקים יותר עם מערכות מובנות מהחברה מה שהבנתי וציוד בייתי יחסית איכותי נראה לך שגם את זייפו חחח

פורסם

המגבר הזה מקורי אני מתכוון שהליין שלהם לרכב כנראה לא כזה תפס כי לא רואים כאלההיום

סהך בפנים נראה בנויי טוב קונדקטרים מוגנים למניעת רעשי השראה רסאיי טיפני סטייל אי בי קלאס נשמע טוב האמת 

https://www.croooober.com/en/item/cparts/00000199/Amplifier/9906374/Harman-Kardon-CA5250-4ch

פורסם

זה מגבר מקורי שהיה עולה חדש 2500 שח בזמנו .הוא דיי נדיר.מגבר טוב.

גם ה CA470 ארבעה ערוצים מאותה סידרה לא תפס חזק היה מתומחר בזמנו 2000 שח 

הרמן קרדון היו הרמה הגבוהה בקונצרן ,הם החליטו לזנוח את הליין הזה ולייצר מערכות מובנות לרכבים 

ודווקא הולך להם דיי טוב ,מה שגם הם הבעלים של JBL, Infinity , AKG ושם הם מוכרים המון.

פורסם

אני לא יודע כמו שאמר אאודיו קינג אחינו היקר זה ליין ממש קצר שיצא לפני כמה זמן גם אין לי מושג לפי דעתי שמזייפים מוצרים בדרך כלל זה מוצרים בעלי מכירות גבוהות יחסית גם ביקוש זה ליין ממש של שני מגברים שיצאו אני לא מאמין שמישהו קפץ על לזייף את זה לפי דעתי רמת ההלחמות שם בפנים רכיבים והרכבה איכות החומר לא מאמין מזוייף שמתי לינק למעלה תסתכל 

פורסם (נערך)

הסתכלתי בתמונה שהעלית,

רואים שם את הלוח של המגבר, וזו הסיבה ששאלתי אם זה זיוף או מקורי.

אודיו קינג הוא חבר פורום מוערך, וקראתי את מה שכתב, אבל זה שהמגבר הנ"ל נמכר בארץ, לא הופך אותו למקורי.

מצטער, זה רק יותר מחשיד,

בנוסף לזה שהפלטה של המגבר נראית מוזר בשביל חברה כמו הרמן קרדון.

מי מרים את הכפפה ושולח שאלה לשירות לקוחות של הרמן קרדון?

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

לפנות לשירות לקוחות של הרמן קרדון ולצרף להם תמונות של המגבר.

הם יגידו לך בוודאות אם זה זיוף או מגבר מקורי.

זה מעניין

-

פורסם

שלחתי לשירות מייל נאמר לי שמגבר זה יצא לשוק ב2007 אין להם מידע כלשהו על זיופים אבל קיים מפרט טכני והפעלה למגבר זה פשוט סדרה שיצאה מזמן וללא המשכיות לפי הרכיבים שיש במגבר יחסית רמה סבירה 

Screenshot_2020-04-21-20-48-46-937_com.google.android.apps.docs.jpg

• תוכן חדש...