Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב למומחים שכאן,

יש לי GMC משנת 2011, דגם Terrain שהוא המקביל של האקווינוקס הקודמת מבחינת רוב החלקים, כולל דשבורד לצורך העיניין.

עלה לי החשק לעשות מערכת שיודעת לשקף טלפון כמו אוטו קאר-פליי וכו' ולאנדרואיד כמו שיש ברכבים החדשים (הטלפון שלי הוא אנדרואיד).

ניתן לראות בתמונה , לחץ כאן לתמונה את המערכת הקיימת, כל הלחצנים האלה שמתחתיה רלוונטים לכל מיני קונפיגורציות של הרכב, שחלקם מוצגים על הצג הנ"ל.

מכיוון שזו מולטימדיה ישנה, את הוייז אני חייב להפעיל על הטלפון בנפרד, הבלוטוט' שימושי רק לשיחות טלפון, לצורך השמעת מדיה אני חייב כבל אוזניות לחיבור אוקס.

ראיתי שיש היום רכבים שיש להם את המערכות שמשקפות באמצעות כבל טעינה את האפליקציות הרלוונטיות לרכב כמו וייז, פנגו ספוטיפיי, השתמשתי בזה וזה פשוט מדהים בעיניי.

האם ניתן להחליף את המולטימדיה המקורית הזו במערכת שכזו שיודעת לשקף את הטלפון שלי?

מעוניין רק בכזו פונקציה, לא מעוניין במולטימדיה אנדרואיד לרכב.

אופנוען

פורסם

אני זוכר שבזמנו בדקתי לקרוז של אבא שלי גם אופציה דומה ברוב הרכבים האמריקאים יש קיט שבעצם מאפשר למערכות (קנווד,סוני וכו) לשלוט על המערכות של הרכב למשל בקרוז (אולי גם בGMC) הווליום של ההתראות והאיתותים נשלטים דרך הרדיו. בקנווד לדוגמא ועם קיט של maestro השליטה נשארת ואתה מרוויח את השיקוף וגם מערכת טובה רק שאין את הקיט בארץ ואפשר למצוא אותו ברוב האתרים.

הוא מתאים לרוב המערכות אתה יכול לבדוק באתר שלהם לפי הרכב שלך ולדעת איזה דגם קיט אתה צריך, אבל.....

זה לא עבודה קלה ממה שראיתי למשל בקרוז אז ויתרתי (יותר נכון אבא הטיל וטו....) אבל בכל מקרה הקיט מתחבר לצמה המקורית וממנה אתה מחבר לצורך הדוגמא pioneer לצמה של הקיט ומקבל את האופציות שיש לך במקור פלוס השיקוף

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• תוכן חדש...