Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 2008 שנת 2016

ויש לה את הטאצ' הבסיסי (תפריטים בכל השפות חוץ מעברית ובלי וייז)

האם ניתן לשדרג את התוכנה לגירסה מתקדמות יותר במחיר סביר?

ואם כן- מי עושה את הדברים האלו בצפון או באיזור השרון?

תודה

פורסם
יש לי פג'ו 2008 שנת 2016
ויש לה את הטאצ' הבסיסי (תפריטים בכל השפות חוץ מעברית ובלי וייז)
האם ניתן לשדרג את התוכנה לגירסה מתקדמות יותר במחיר סביר?
ואם כן- מי עושה את הדברים האלו בצפון או באיזור השרון?

תודה
אני פחות מכיר את ה2008 אך משער שמדובר במערכת מקורית, לפי שנתון הרכב משער שזו מערכת smeg+ ותפריטים בעברית לא יהיו, תמיכה בהצגת אנשי קשר בעברית יש - וכנראה כבר קיים אצלך ברכב. תחפש בגוגל איך בודקים את גרסאת המערכת ותעלה תמונה.

שדרוג תוכנה למערכות האלו מומלץ לבצע רק אצל מוסכי היבואן שמורידים גרסא התואמת לרכב במדויק. שוב, במקרה של המערכת שלך כנראה שהעדכון לא ישנה הרבה.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

פורסם
לפני 5 שעות, Superdror כתב:

אני פחות מכיר את ה2008 אך משער שמדובר במערכת מקורית, לפי שנתון הרכב משער שזו מערכת smeg+ ותפריטים בעברית לא יהיו, תמיכה בהצגת אנשי קשר בעברית יש - וכנראה כבר קיים אצלך ברכב. תחפש בגוגל איך בודקים את גרסאת המערכת ותעלה תמונה.

שדרוג תוכנה למערכות האלו מומלץ לבצע רק אצל מוסכי היבואן שמורידים גרסא התואמת לרכב במדויק. שוב, במקרה של המערכת שלך כנראה שהעדכון לא ישנה הרבה.

ראשית, המון תודה על הרצון לעזור

ולענייננו: אין לי תמיכה באנשי קשר בעברית (זה הדבר העיקרי שמפריע לאשתי, לי גם מפריע שאין וייז)

מצרף צילומי מסך של גירסת ה- SMEG

והשאלה היא, כמובן, איך משדרגים את זה

ויותר מכך, מאחר ואני פחדן: האם יש מישהו שיודע לעשות זאת עבורי (חוץ מלובינסקי)

בתשלום, כמובן

IMG_20200613_064903.jpg

IMG_20200613_064858.jpg

IMG_20200613_064909.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי 208 2016 - ואנשי קשר מופיעים בעברית.

עבור במוסך מורשה יבואן וברר לגבי שדרוג.

פורסם
לפני 6 דקות, dani666 כתב:

יש לי 208 2016 - ואנשי קשר מופיעים בעברית.

עבור במוסך מורשה יבואן וברר לגבי שדרוג.

אולי זה עניין של גירסה?
אצלי הגירסה מפברואר 14

פורסם

זה אכן smeg עם גירסא מימי הביניים , עדכון יוסיף לך אפשרות להציג אנשי קשר בעברית. מניסיון.

אם אתה בקטע ללכת לאיש מקצוע שיעשה זאת - רק מוסך יבואן, כך תבטיח שאתה מקבל את הגרסא המתאימה לרכב שלך, שהורדה מאתר פיגו לפי מספר השילדה של רכבך. סדר גודל של 150-200 שח עלות, ממה שאני מכיר.

אם אתה מכיר מוסך אחר שמשלם לפיג'ו על גישה למערכות זו גם אופציה. אני לא הייתי מתפתה לגשת לאיש מקצוע שמוריד את את הגרסא מהאינטרנט.

תהליך העדכון עצמו לוקח משהו כמו 15-20 דקות, ההורדה זה מה שעיכב את התהליך אצלי(איטיות אינטרנט/אתר פיג'ו , לא יודע), תנסה לדבר איתם טלפונית שיערכו מראש.

לגבי waze - לא יקרה, המערכת הזו לבדה לא מאפשרת להציג/להתקין/לשקף waze בשום קונסטלציה. הדרך הקלה ביותר להוסיף תמיכה בwaze היא כנראה להתקין אנדרואיד-בוקס, מאמין שקיים כזה שמתאים לרכב.

פורסם
לפני 7 שעות, Superdror כתב:

זה אכן smeg עם גירסא מימי הביניים , עדכון יוסיף לך אפשרות להציג אנשי קשר בעברית. מניסיון.

אם אתה בקטע ללכת לאיש מקצוע שיעשה זאת - רק מוסך יבואן, כך תבטיח שאתה מקבל את הגרסא המתאימה לרכב שלך, שהורדה מאתר פיגו לפי מספר השילדה של רכבך. סדר גודל של 150-200 שח עלות, ממה שאני מכיר.

אם אתה מכיר מוסך אחר שמשלם לפיג'ו על גישה למערכות זו גם אופציה. אני לא הייתי מתפתה לגשת לאיש מקצוע שמוריד את את הגרסא מהאינטרנט.

תהליך העדכון עצמו לוקח משהו כמו 15-20 דקות, ההורדה זה מה שעיכב את התהליך אצלי(איטיות אינטרנט/אתר פיג'ו , לא יודע), תנסה לדבר איתם טלפונית שיערכו מראש.

לגבי waze - לא יקרה, המערכת הזו לבדה לא מאפשרת להציג/להתקין/לשקף waze בשום קונסטלציה. הדרך הקלה ביותר להוסיף תמיכה בwaze היא כנראה להתקין אנדרואיד-בוקס, מאמין שקיים כזה שמתאים לרכב.

תודה מקרב לב

מה זה אנדרואיד בוקס?

• תוכן חדש...