פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
סאב של אודיסון 1 2
מאת EcoLine- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי, קיבלתי הצעה על סאב של חברת אודיסון,אני לא כל כך מכיר אבל מדובר בדגם audison apbx 10 as2 אשמח לקבל את דעתכם,המחיר שהוצע הוא 2500 ש"ח. הבנתי שהסאב הוא מגיע כבר עם מגבר (מה שמקל עלי מבחינת סאב לרכב יש לי לקסוס IS300H)
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 588 צפיות
היי חברים, החלטתי להתקין מערכת הכוללת-סט קמופוננט 6.5 בקדמת הרכב, סט 6X9 במגש, והחלפת הרדיו דיסק המקורי. רציתי לשאול כמה שאלות, ואשמח לעזרתכם. 1.ראשית, כיוון שאיכות החומרים ברכב ירודה, רציתי לדעת האם למישהו היה ניסיון עם התקנת מערכת ברכב, והאם יש סיכוי שמפאת איכות החומרים בירודה של הרכב, התקנת מערכת תגרום לקרקושים ורעידות בפלסטיקת הרכב. 2.מבחינת פאנל ההתאמה של הרדיו דיסק, האם יש איזושהי המלצה לרכישה מאחד מאתרי הE-Commerce בחול? או שהפרש המחירים בין הארץ לחול לא כל כך משמעותי? 3.ברכב ישנה שליטה מההגה על מערכת הסאונד, משיחה שהייתה לי עם מתקין, נטען כי סביר מאוד להניח שלא יהיה ניתן לשמור על השליטה מההגה במידה ואבחר להתקין רדיו דיסק רגיל, אך במידה וא…
הודעה אחרונה מאת erezger, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש יעוץ לגבי מגבר + סאב לרכב סיאט לאון תקציב עד (4K) מעדיף כאלה שאפשר להתקין בתא כפפות בנוגע למגבר והסאב עדיף כזה מהחדשים שהם בתוך גלגל רזרבי.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 533 צפיות
כעיקרון מה שיש לי זוג קומפננט וסאב האם עדיף שיהיו שני מגברים של שני ערוצים או מגבר אחד של 4 ולגבי אם הקומפננט שלי 600w 140rms כמה אני צריך לקבל בכל ערוץ מהמגבר
הודעה אחרונה מאת ro-ze1990, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 588 צפיות
שלום לכולם חיברתי מולטימדיה למזדה 6 שלי עם כבל חיבור למזדה כשהיגדרתי את פונקציית השמע רק פונקציה אחד נקלטה זאת אומרת אם הגדרתי ווליום פלוס זה קלט ואחר כך ניסיתי את הווליום מינוס זה ביטל את הפלוס מי יכול להסביר לי למה
הודעה אחרונה מאת אשכול, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 542 צפיות
שלום מאיפה ניתן לקנות יחידת בלוטוס המתאימה למערכת מולטימדיה rcd510. מסוג 9w2 במחיר סביר. תודה.
הודעה אחרונה מאת LitonHr, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 890 צפיות
היי יש לי hu של פיןניר deh4700bt ויש לי יציאת rca 1 שמתחברת למגבר 4 ערוצים שיש לי,בסהכ אני רוצה לחבר 9×6 וסאב על המגבר הזה,האם זה אפשרי שהסאב ינגן כסאב ולא כרמקול אם אין לי עוד rca? צירפתי תמונה אם מישהו יכול להגיד לי איפה לחבר כל דבר אם זה אפשרי,ניסתי ביציאות שכתוב בהם סאב והוא לא עובד,חיברתי ליציאה של הרמקולים והוא מנגן בתור רמקול,יש איזה אפשרות לסדר עם זה משהו? תודה
הודעה אחרונה מאת Dima Mosy, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה רדיו דיסק מקורי לסוזוקי לא היה בשימוש חדש לחלוטין מחיר : 250 שקל אספקה מיידית איסוף באר שבע
הודעה אחרונה מאת Madosh, -
אהלן, יש לי איביזה 2019 והמערכת לא מספיק חזקה לי כיאילו שומעים מצוין אבל לא מספיק חזק. הבנתי שסאב ומגבר יספיק לי התקציב שלי עד 2000 שקל גג. אשמח להמלצות תודה.
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, הלכה לי מערכת המולטימדיה בסיאט איביזה 2011 ואני מעוניין להחליף אותה. האוטו כבר דיי ותיק ואני לא יודע כמה שנים אני עוד אשתמש בו. כיום אני משתמשת במוליטמדיה רק בשביל לשמוע רדיו, לדבר ולשמוע שירים בספוטיפי מהטלפון. וויז היה יכול להיות נחמד. אני בוודאות לא אריץ יוטיוב, ואתקין כל מיני אפליקציות מטורפות. להלן מה שאני שוקל: 1. https://www.joyingauto.com/joying-latest-7-inch-double-din-android-8-1-0-car-navigation-system-with-built-in-4g-module.html - המחיר הוא 1000 ש״ח לפני מסים והתקנה. אמור לתמוך באנדרויד אוטו. 2. https://www.alexsander.co.il/product/11920/pioneer-avh-z2250bt - ללא תמיכה באנדרויד אוטו. לא יודע אם המחיר כולל התקנה - 1600 שקל. 3. https://w…
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
איכות סאונד
מאת GOLF CL- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 546 צפיות
שלום, יש לי HEAD UNIT של ALPINE דגם UTE-92BT an וקומפוננט של JBL 6500C אני לא מרוצה מהסואנד, הוא נשמע מתכתי וחסר עומק יש לי גולף ובצעתי דיפון לדלתות האם הבעיה היא ברמקולים? האם החלפת הקומפוננט תשפר את עומק הסואנד באופן משמעותי או שבלי מגבר לא ארגיש בהבדל באופן משמעותי?
הודעה אחרונה מאת GOLF CL, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי שאלה למומחים שיודעים לקרוא נתונים לאחרונה נכנסו לשוק מעבדים חדשים של חברה רוסית באופן כללי הרוסים ידועים כפריקים לציוד היי אנד בסגנון SQ האם מומחי הפורום יכולים לשפוך אור ולהשוות נתונים מול המעבדים הנחשבים והמוכרים כגון: אודיסון ,זאפקו היילקס,בראקס,אלפיין ועוד אל מול המעבדים החדשים של החברה הרוסית רזולוט...מצרף קישור למעבדי רזולוט שמגיעים ב 3 רמות טכנולוגיה וכמובן מחיר http://resolut-audio.com/products/ Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 850 צפיות
שלום לכולם קניתי את המערכת הזאת : https://www.aliexpress.com/item/4000669030170.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.53d75306M4ggSG&algo_pvid=2208b4af-e9d2-486b-b858-488d2be5b551&algo_expid=2208b4af-e9d2-486b-b858-488d2be5b551-2&btsid=0ab6fa8115952408112292311e6972&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ כשאני מנסה לחבר אותה לקונקטור של הרכב, היא מקצרת והפיוז במערכת מולטימדיה נשרף. מישהו יכול לעזור? האם לקנות צמת (מאלכסנדר רכב בת"א) ולחווט מחדש את החוטים יעזור לדעתכם? או שהמערכת נשרפה כבר. צירפתי את החיבור של המערכת המקורית.
הודעה אחרונה מאת gamepol, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 555 צפיות
עזרה בחיבור צג מידע מי יכול להסביר לי להן מתחבר הקונקטור של צג המידע לאחר פירוק מערכת מקורית והתקנת מולטימדיה תודה לעוזרים מצרף תמונה
הודעה אחרונה מאת אשכול, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 978 צפיות
אהלן יש לי קיה ספורטג 2016 מולטימדיה של אדי מערכות איך אני מוצא את הקוד טכנאים נסיתי קוד שמצאתי כאן 1199 ולא עובד תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת רמירמי, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 806 צפיות
היי חברים מישהו משתמש באנדרואיד אוטו ולא חווה בעיות? התקנתי את ה-APK מ-apkMirror ותקופה מסויימת עבד נהדר, אפילו המשיך להתעדכן מהחנות. אתמול שמתי לב שזה הפסיק לעבוד באופן פתאומי, לא נזרקת שום שגיאה. בטלפון יש נוטיפיקציה שאנדרואיד אוטו מחובר אבל ברכב (שברולט ספארק 2016) אין שום תגובה. לפעמים אחרי כמה חיבורים וניתוקי כבל קופצת הודעה בצג הרכב אם אני רוצה להפעיל אבל לא קורה כלום אם אני לוחץ שכן. חשוב לציין שניסיתי להחליף כמה כבלים, ניקיתי קאש\דאטה מהאפליקציה, ניסיתי להוריד גרסאות שונות ועכשיו הגעתי למצב שהאפליקציה אפילו לא עולה במכשיר (huawei p30 pro). אשמח לשמוע מכם איך אתם מתמודדים עם הדבר הזה.
הודעה אחרונה מאת AlephExNull, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 579 צפיות
שלום לכולם. מנסה לחבר דונגל ויפי עם סים למערכת ללא הצלחה ( שמתי סים רגיל של פרטנר עם חבילת גלישה , והוא לא מצליח לזהות 4g. ) במסגרת הניסיונות לגבור על הבעיה, המערכת ביקשה ממני לעשות קוד pattern ( קוד צורה ) אז עשיתי ועכשיו כל פתיחה על המערכת בסיבוב הסוויץ מצריכה הזנת הקוד. חיפשתי בכל ההגדרות לא הצלחתי למצוא ואפילו נכנסתי למצב טכנאי ולהגדרות נוספות בעזרת הקודים הרלונטים. גם שם לא מצאתי איפה לבטל. מישהו יודע ויכול לעזור ? אגב, לגבי הדונגל כרגע ויתרתי 😕
הודעה אחרונה מאת zeo_ze, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 593 צפיות
שלום, יש לי פורסטר 2019 הדגם היוצא (כמו 2018). החלפתי את הרמקולים הקדמיים בסט קומפוננט Infinity 6520cx והוספתי סאב אקטיבי קטן מתחת למושב הנהג JBL Basspro SL. אני רוצה להישאר עם הHEAD UNIT המקורי של סובארו, ולהוסיף מגבר ורמקולים אחוריים. המטרה - לשמוע מוזיקה באיכות טובה מאוד, לא מחפש שישמעו בומים בכל הרחוב. אשמח להמלצה על מגבר 4 ערוצים ורמקולים אחוריים. אני לא יודע אם בדלתות האחוריות ניתן להכניס רמקולים 6X9, בדלתות הקדמיות ראיתי שאפשר. אני רוצה לשים מגבר באמת טוב (הליקס, רוקפורד...). מבחינת הרמקולים, משהו שישתלב טוב עם מה שכבר קיים ברכב. תודה!
הודעה אחרונה מאת eransp, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 509 צפיות
שלום לכולם. האם יש למישהו נסיון עם פרוססורים מאליאקספרס? מחיר די נמוך , 180 דולר כולל משלוח , ויש בקורות מאד טובות על המוצר. תודה Sent from my SM-G955F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מערכת אנדרואיד 7 אינץ של ווינקה ב1500 סאב sbg-1244 של אלפיין מגבר- bbx-1200 של אלפיין רמקולים 6 על 9 של אלפיין apk 690 זה ב3500 כולל ההתקנה. מה דעתכם באופן כללי על המערכת הזו והאם זה משתלם במחיר? לרכב אוונסיס 2011
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 798 צפיות
זוג קומפוננט gbl 609c לקדימה מערכת מולטימדיה תואם מקור https://a.aliexpress.com/_dSiZjev עם יציאת out put 45w וסאב gto 1204d gbl 1200w זה המערכת שיש לי כרגע והיא לא מחוברת חוץ מה מולטימידה. איזה מגבר ייתן לי נצילות מקסימלית ומה לגבי חיווט. ומה זה אומר לי 45w out put ויש לי מתאם לrca שקיבלתי עם המערכת האם כדאי להשתמש בו?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 556 צפיות
היי מחפש לאיביזה 2013 (FR) 5 דלתות סט שישפר את האיכות. המטרה היא לרכוש יחידת ראש אנדרואיד ושהיא תגביר את הסט קדימה אחורה ללא מגבר כרגע. הסתכלתי על "Focal R165S2 6.5 או FOCAL PS165FX או 6.5 אינטש FOCAL 165AS שהם סטים בין 50, 60 ל90 RMS. כמובן שאשמח לניסיון שלכם, נדרשת המלצה לקומפוננט קדמי ורמקולים אחוריים להגברת הבאס. כל הסט יעבוד ללא הגברה חיצונית. תקציב לקומפוננט קדימה ורמקולים אחוריים הוא 800-1000 ש"ח (לפני עבודה) . הכוונה היא להגביר אותם עוד שנה בערך אם לא אסתפק בסאונד שיהיה אך כרגע צריך לשים גבולות, וכרגע ללא סאב. עוד שאלה האם אפשר לרכוש רמקולים חזקים יותר מ50rms ולנצל אותם ולקבל מהם סאונד מספיק טוב גם ללא הגברה או שככל שrms של רמקול עולה הוא גם…
הודעה אחרונה מאת gozal85, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 538 צפיות
היי מחפש לאיביזה 2013 (FR) 5 דלתות סט שישפר את האיכות. המטרה היא לרכוש יחידת ראש אנדרואיד ושהיא תגביר את הסט קדימה אחורה ללא מגבר כרגע. הסתכלתי על "Focal R165S2 6.5 או FOCAL PS165FX או 6.5 אינטש FOCAL 165AS שהם סטים בין 50, 60 ל90 RMS. כמובן שאשמח לניסיון שלכם, נדרשת המלצה לקומפוננט קדמי ורמקולים אחוריים להגברת הבאס. כל הסט יעבוד ללא הגברה חיצונית. תקציב לקומפוננט קדימה ורמקולים אחוריים הוא 800-1000 ש"ח (לפני עבודה) . הכוונה היא להגביר אותם עוד שנה בערך אם לא אסתפק בסאונד שיהיה אך כרגע צריך לשים גבולות, וכרגע ללא סאב. עוד שאלה האם אפשר לרכוש רמקולים חזקים יותר מ50rms ולנצל אותם ולקבל מהם סאונד מספיק טוב גם ללא הגברה או שככל שrms של רמקול עולה הוא גם…
הודעה אחרונה מאת gozal85, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 630 צפיות
שלום אנשים, בשעה טובה רכשתי רכב חדש - סיאט אתקה 2020 STYLE והבנתי שבדגם הבסיסי שרכשתי אין אפשרות לשיקוף של הטלפון נייד למערכת מולטימדיה וצריך לפתוח את האופציה של ה"Full link". אשמח לשמוע אם יש למישהו ניסיון בנושא הזה או איזו הצעה איך לבצע את הפתיחה של המערכת כדי שיהיה אפשר בעצם להשתמש בה חופשי כמו בכל מכשיר בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד, אם בכלל זה ניתן לביצוע? תודה רבה מראש לכל העוזרים 😃
הודעה אחרונה מאת -moshe-, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 623 צפיות
שלום שוב, בכוונה אני פותח פוסט נפרד בשאלה הזו. יש לי סובארו פורסטר, הותקן בה סאב אקטיבי קטן מתחת לכיסא הנהג JBL Basspro SL. הנתונים שלו מאתר JBL: Amplifier Power 125W RMS Fuse 20A Maximum Current Draw 12A Quiescent Current Drawless than 800mA Input Sensitivity 0.2V – 2V Line-Level Input; 2V – 20V High-Level Input Woofer8"; (200mm) Frequency Response 35Hz – 120Hz Crossover Frequency 50Hz – 120Hz Crossover Slope 12dB/octave Bass Boost 0dB to +9dB @ 70Hz לפני שקניתי אותו ראיתי שיש חוות דעת…
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם , אשמח לעזרתכם! ברשותי סקודה ייטי 2015 עם חיישני רוורס קידמיים ואחוריים שהגיעו מהחברה והיו מחוברים למערכת המקורית של הרכב , היום התקנתי מסך אנדרואיד 10" תואם מקור בעבר,היה ניתן לשלוט מהמערכת המקורית על החיישנים, היה נפתח מסך שהיה מראה מאיפה ברכב מתקרב העצם והיה ניתן להשתיק את הצפצוף השאלה שלי אם יש אפשרות לחבר את החיישנים לאנדרואיד החדש?ולשלוט עליו משם? אני מחנה את הרכב(מעביר להילוך רוורס) והצפצוף לא נפסק ואין לי שליטה עליו גם כאשר הוצאתי מרוורס הרמתי אמברקס והרכב עומד מה שהגיוני..כי יש גם חיישנים קידמיים נאמר לי ממי שהתקין לי את האנדרואיד שאין אפשרות לחבר את החיישנים לאנדרואיד אבל מה שכן הוא חיבר לי את המצלמת רוורס למסך וכא…
הודעה אחרונה מאת שגיא97, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 900 צפיות
היי היי, שוקד לא מעט בזמן האחרון על שדרוג המערכת, בין היתר על בניית סט קדמי 3WAY. הטוויטרים יהיו סופרימו פיקולו והוופרים הם DD W6.5 https://dd-tuning.com/mikrosabvufer-digital-designs-w6-5.html אני נעול הרמטית על ה-CDM880 שיותקנו ביניהם, בפודים שהוזמנו כבר מ-Valicar, אבל אני לא מצליח למצוא את האלמנט הזה בשום מקום מבלי לשלם עליו כ-1700 ש"ח. השאלה היא האם יש מקום מסוים לחפש בו (במורל עצמם לא מוכרים לאנשים מהרחוב ומפנים לניפון, שגם הם מוכרים רק למתקינים). ואם נגזר עליי לוותר על האלמנט הזה - מה כן ישתלב טוב? תודה!
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 637 צפיות
אהלן, לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף בגלל שווי רכב נמוך אבל אשמח לשמוע באילו עלויות מדובר אם אני רוצה לשפר את איכות הסאונד. הכל מקורי כרגע. האם להחליף את הרדיו דיסק למערכת מולטימדיה שארכוש בעליאקספרס? איכות הרדיו והמוזיקה תשתפר? כרגע גם האיכות ברדיו לא משהו בכלל. צריך להחליף גם את הרמקולים? בימני אני שומע רעש מתכתי לעיתים.
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 744 צפיות
אהלן לאחרונה החלפתי את ההגברה שלי ברכב ויצא לי להתלבט בין 3 מגברים. 1. ZAPCO 150.4 SP 2. MOSCONI AS 200.4 3. AUDIO SYSTEM GERMANY HX 175.4 כרגע לקחתי את הHX175.4 עדיין לא בלב שלם כי כולם פה מפלצות וקשה לקחת החלטה טובה כולם מעולים. ד"א לפי הדירוג שלהם הוא במקום הראשון(מבין השלושה), הזאפקו נחשב קלאס אחד מתחת בכלל: לינק מפה לשם הגעתי לאתר hifitest.de יש שם סיקרות מקיפות בדיקות ברמה מאוד גבוהה, על פניו נראה מושלם, השאלה כמה האתר הזה אמין? אפשר לסמוך על הסקירות שלהם? נראה מגזין שקיים שנים, פשוט יצא לי להכיר רק עכשיו 😆 האשכול פונה בעיקר לוותיקים בטח אתם יודעים קצת יותר ממני בנושא, אני צאילד בתחום 5-8 שנים בערך. תוד…
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 626 צפיות
אהלן, יש לי במערכת כמה חיבורים שהתנתקו, רמקולים שאולי צריך להחליף וכו'.. לא מדובר על מערכת סופר איכותית. מישהו מכיר מקום שיעשה עבודה סבירה ובזול באיזור חולון? תודה
הודעה אחרונה מאת EcoLine,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 952 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- itsik170
- טויוטה סופרה
- EliC25
- hwgeek
- Pika007
- פינדר
- yor2
- yuvk
- zvit
- garay
- ArikB