Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זוג קומפוננט gbl 609c לקדימה

מערכת מולטימדיה תואם מקור 

https://a.aliexpress.com/_dSiZjev עם יציאת out put 45w

וסאב gto 1204d gbl 1200w 

זה המערכת שיש לי כרגע  והיא לא מחוברת חוץ מה מולטימידה. 

איזה מגבר ייתן לי נצילות מקסימלית

ומה לגבי חיווט. ומה זה אומר לי 45w out put

ויש לי מתאם לrca שקיבלתי עם המערכת האם כדאי להשתמש בו? 

עריכה אחרונה על ידי [email protected]
פורסם

הרמקולים והסאב הם של חברת JBL אני מקווה.

הבעיה שלך שהסאב הוא בעל זוג סלילים של 4 אוהם ולכן חיבור סופי שלהם יהיה 2 אוהם או 8 אוהם.

את האופציה הראשונה, מעטים מגברי ה-4 ערוצים שיכולים לעבוד בהתנגדות שכזו בגישור (שימוש נפוץ בתצורה כזו; זוג רמקולים על שני ערוצים וסאב על זוג ערוצים בגישור).

את האופציה השניה, אפשר לבצע עם מגבר 4 ערוצים, אבל ההספק המוצהר (בדר"כ ב-4 אוהם) יהיה כמחצית.

לא יודע למה אתה קורא "מתאם RCA", אבל למערכת שלך יש יציאות RCA שהשימוש שלהן הוא בדיוק עבור חיבור מגבר חיצוני.

ההספק של 45W הוא חסר משמעות במקרה זה משום שמדובר בהספק המקסימלי של המגבר הפנימי של המערכת.

מה התקציב?

פורסם (נערך)

חשוב לי מגבר איכותי שיהיה גם לשידרוג עתידי לקומפננט יותר חזק אשמח להסבר מה אומר מבחינתי כשהקומפננט שלי 270w ו 90rms אפקטיבי וכשאני פותח מפרט על מגבר מופיע 70x4 wat ohem   האם זה אומר שזה פחות ממה שהקומפננט  שלי דורש? . תקציב שלי עד 2000 שח המטרה זה ניצול מקסימלי של הקומפננט והסאב וגם אופציה לשדרוג עתידי ולגבי המערכת יש לי כבל עם צמה שממנו יוצאים rca וזה המתאם אין לי יציאות rca בתוך המערכת. אולי עדיף מגבר שני ערוצים ומונו בלוק? 

אין לי בעיה לקחת גם יד שניה רק  צריך לדעת איזה מוצר איכותי יתאים, ועוד משהו האם ניתן לחבר את הטוויטרים בינייתים זמנית במקום הטוויטרים הקיימים ללא קרוס? 

עריכה אחרונה על ידי ro-ze1990
פורסם

רמקול לא דורש, הוא מקבל.

90 וואט RMS "אפקטיבי", הוא ההספק שהסליל של הרמקול מוצהר לספוג לאורך זמן (מבחינה טרמית למעשה, מאחר והוא יתחמם עם הגדלת ההספק שמוזן לו). ככלל אצבע מומלץ שהספק המגבר יהיה לפחות כ-70% מאותו ערך, לא כי זה לא יעבוד עם פחות, רק כדי להשיג את האפקט המצופה ולהימנע מנסיון הגברה בכוח שיוביל להגדלת עיוותים שעשויים לגרום גם לנזק. אפשר מצד שני גם להשתמש במגבר חזק יותר, תוך שימוש בכיוונים ראויים (למשל הגבלת תדרים) שיגבילו את הסיכוי לנזק. היתרון במקרה כזה זה "מרחב הראש" שיש למגבר לעבוד איתו.

הכבל עם צמה שממנו יוצאים RCA זה בדיוק יציאות ה-RCA מהמערכת שלך.

מגבר 4 ערוצים יהיה בעייתי עם הסאב שלך כפי שציינתי קודם. ומצד שני הוא בדר"כ נפוץ יותר ולכן יש גם אפשרויות זולות יותר מאשר מגבר 2 ערוצים (וכמובן אם צריך לקנות כתוצאה עוד מגבר מונובלוק). כל שילוב כזה יכול בסופו של דבר לעבוד.

מוצרי יד שניה, ראה כאן למשל: https://carsforum.co.il/forum/35-מכירה-אודיו/

עבור על ההודעות, מצא משהו שנראה מתאים ובתקציב וחזור להתייעצות.

לא הייתי ממליץ לחבר את הטוויטרים החדשים ללא קרוס במקום הקיימים.

כן הייתי ממליץ לפנות לבעל מקצוע אמין שיבצע התקנה סדורה לכל המערכת.

• תוכן חדש...