Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אשמח לעזרתכם!

ברשותי סקודה ייטי 2015 עם חיישני רוורס קידמיים ואחוריים שהגיעו מהחברה והיו מחוברים למערכת המקורית של הרכב , היום התקנתי מסך אנדרואיד 10" תואם מקור 

בעבר,היה ניתן לשלוט מהמערכת המקורית על החיישנים, היה נפתח מסך שהיה מראה מאיפה ברכב מתקרב העצם והיה ניתן להשתיק את הצפצוף 

השאלה שלי אם יש אפשרות לחבר את החיישנים לאנדרואיד החדש?ולשלוט עליו משם?

אני מחנה את הרכב(מעביר להילוך רוורס) והצפצוף לא נפסק ואין לי שליטה עליו גם כאשר הוצאתי מרוורס הרמתי אמברקס והרכב עומד

מה שהגיוני..כי יש גם חיישנים קידמיים

נאמר לי ממי שהתקין לי את האנדרואיד שאין אפשרות לחבר את החיישנים לאנדרואיד אבל מה שכן הוא חיבר לי את המצלמת רוורס למסך וכאשר אני מעביר להילוך רוורס על המסך מופיע המצלמה 

יש למישהו פיתרון לעניין זה? מישהו כבר ניתקל בבעיה?

אשמח מאוד אם מישהו יוכל להביא לי את הישועה!

• תוכן חדש...