Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי פורסטר 2019 הדגם היוצא (כמו 2018).

החלפתי את הרמקולים הקדמיים בסט קומפוננט Infinity 6520cx והוספתי סאב אקטיבי קטן מתחת למושב הנהג JBL Basspro SL.

אני רוצה להישאר עם הHEAD UNIT המקורי של סובארו, ולהוסיף מגבר ורמקולים אחוריים.

המטרה - לשמוע מוזיקה באיכות טובה מאוד, לא מחפש שישמעו בומים בכל הרחוב.

אשמח להמלצה על מגבר 4 ערוצים ורמקולים אחוריים. אני לא יודע אם בדלתות האחוריות ניתן להכניס רמקולים 6X9, בדלתות הקדמיות ראיתי שאפשר.

אני רוצה לשים מגבר באמת טוב (הליקס, רוקפורד...). מבחינת הרמקולים, משהו שישתלב טוב עם מה שכבר קיים ברכב. 

תודה!

עריכה אחרונה על ידי eransp

Deus ex machina

פורסם

מתנצל מראש אם אני מספק נתונים חלקיים, אני לא מבין הרבה בנתונים הטכניים ומנסה ללמוד את הנושא.

מבחינת הנתונים של הרמקולים הקדמיים ברכב, סט קומפוננט של אינפיניטי 6520CX, הנתונים הכלליים שלהם:

90W RMS

270W peak

נצילות: 93dB

התנגדות: 3 אוהם

לא ברורה לי משמעות הנתון של התנגדות ברמקולים. כשאני בוחר מגבר, האם אני צריך להתייחס להספק שלו ב4 אוהם או ב-2 אוהם? או שזה בכלל לא משנה והרמקול יקבל כוח עד לגבול ההתנגדות שלו? (שוב סליחה שאני עושה סלט, אני באמת רוצה להבין מה אני קונה)

האם לדעתכם מגבר של הליקס מדגם D FOUR יתאים להם? בהמשך גם נבין איזה רמקולים אחוריים להוסיף.

הנתונים הכלליים של המגבר:

קלאס AB

הספק בהתנגדות 4 אוהם: 65W לערוץ

ב-2 אוהם: 90W לערוץ

הספק מקסימלי ב-2 אוהם: 160W לערוץ

יש גם אפשרות למגבר של הליקס מדגם M FOUR, שהוא קצת יותר יקר:

קלאס D

הספק ב-4 וב-2 אוהם: 100W לערוץ

הספק מקסימלי ב-2 אוהם: 135W לערוץ

תודה רבה!

Deus ex machina

• תוכן חדש...