פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 802 צפיות
שלום וברכה, קניתי מערכת מולטימדיה למאזדה 3, הדגם הזה: () התקנתי את המערכת והיא פועלת בצורה טובה, מעוניין לשאול: 1.האם יש דרך שהכפתורים על ההגה יוכלו לשלוט על המערכת? (כרגע אין להם שום משמעות). 2.מבחינה מקצועית היכן הכי נכון למקם את האנטנה של ה GPS שמסופקת עם המערכת? 3.מגיעה מצלמת רוורס עם המערכת,וישנו קבל עם בננה צהובה בשני הצדדים שיוצא ממנו גיד אדום בשני הצדדים(מצורפת תמונה) לאן מחברים את הגידים הללו? בברכה
הודעה אחרונה מאת shohayon, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 834 צפיות
היי, לפי אתר היצרן החל מ2017 קיימת תמיכה ב Apple CarPlay. המטרה היא להפעיל וייז על המסך המרכזי. התחברתי עם כבל מקורי של אפל (ניסיתי 2 שונים) אבל עדיין לא נוספת האופציה הרלוונטית בתפריט. האם הגרסאות שהגיעו לארץ לא תומכות במירורינג? כמו כן מתקשה בלמצוא את מס' הגירסה הנוכחית (כתבתי על כך בשרשור נפרד), אם יש כאן מישהו עם אותו דגם ושנתון שיודע איך לבדוק אשמח להוראות. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת shayks, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 645 צפיות
שלום חברים ותודה מראש לעוזרים כבר זמן מה יש לי בעיה במולטימדיה של האוטו יונדאי היוניק 2017. כאשר אני מחבר את הפלאפון לבלוטות' של האוטו. אני שומע את השיר מצויין אך כל כמה שניות השמע נפסקת ואז חוזרת להשמיע...בדרך כלל בקטע הכי טוב של השיר. חשוב לציין שהמערכת לא נפרצה לעולם.את הבעיה ניתנת לזיהוי אך ורק כאשר אני פותח את ספוטיפיי בפלאפון ושומע באוטו. חפשתי עדכונים ולא עזר.הטלפון הוא LG V10 לכן זה לא הפלאפון. האם זה קרה למישהו?איך אפשר לסדר את זה? תודה רבה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת ישראליטו, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 579 צפיות
שלום חברים ותודה מראש לעוזרים כבר זמן מה יש לי בעיה במולטימדיה של האוטו יונדאי היוניק 2017. כאשר אני מחבר את הפלאפון לבלוטות' של האוטו. אני שומע את השיר מצויין אך כל כמה שניות השמע נפסקת ואז חוזרת להשמיע...בדרך כלל בקטע הכי טוב של השיר. חשוב לציין שהמערכת לא נפרצה לעולם.את הבעיה ניתנת לזיהוי אך ורק כאשר אני פותח את ספוטיפיי בפלאפון ושומע באוטו. חפשתי עדכונים ולא עזר.הטלפון הוא LG V10 לכן זה לא הפלאפון. האם זה קרה למישהו?איך אפשר לסדר את זה? תודה רבה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת ישראליטו, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, מתלבט בין מספר סטים של קומפוננט, אשמח לדעתכם. "Morel tempo ultra 602 6.5 Alpine spg17cs Focal 165as ברכב יש מגבר alpine mrv - f300 התקציב לקומפוננט כ 750 שקלים.
הודעה אחרונה מאת niravr01, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 666 צפיות
שלום. רכשתי רכב עם מערכת אנדרויד של חברת joing שמותקנת ברכב. עוצמת הסאונד ברכב מאוד אבל מאוד נמוכה וגם יש הפרעות של הקול.כמו כן השליטה מההגה לא עובדת. האם הדברים האלה ניתנים לתיקון? אשמח גם להמלצה על מקום לפנות אליו לטיפול בבעיות אלה. תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
שאלה על מגבר 1 2
מאת itayHW- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן חברה יש לי שאלה מגבר יכול לשנות את איכות הצליל שהרמקולים מפיקים ? תודה
הודעה אחרונה מאת itayHW, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברים ברשותי רכב פיג'ו 5008 חדשה(2019) וחשבתי לעצמי איך ניתן לשדרג את הסאונד ברכב. מדובר ב HU המקורי של הרכב (לא רוצה להחליף אותו וגם לא נראה לי שכדאי) PSA RCC A1 Bosch מוציא 21 RMS בלחץ לפי המפרט שמצאתי באינטרנט מוציא רק ב HIGH LEVEL 1. החלפתי את הרמקולים הקדמיים לקומפוננט של פוקל FOCAL PS165F MADE IN FRANCE 2. הוספתי סאב מתחת למושב רק בשביל להגביר באס (אני לא צריך להרעיד את השכונה) סאב וופר Pioneer WH500A עכשיו לתוצאות: שומעים יפה אך הטוויטר של הפוקל כמעט לא נשמע, הגעתי על למקסימום הווליום במערכת ועדיין נשמע חלש מידי. (הבנתי שהHU מוריד את עוצמת הבאס כאשר שומעים בעוצמה גבוהה) איך כדאי להמשיך מכאן? 1. להוסיף מגבר עם…
הודעה אחרונה מאת toyotaow, -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם מקווה מאוד שתעזרו לי בבחירה 🙏😘 יש לי טויוטה יאריס 2005 רוצה להתקין ו "להרכיב" "להתאים" מערכת שמע מה שאני רוצה זה מערכת בעלות עד מ 7 - 16 אלף כולל התקנה מוכן לשלם עוד 4 אלף אם אין ברירה (רק שזה לא יפגע באיכות *וברמה* שאני מחפש)... האם אפשר להתאים לדלתות קומפוננטים 6.5 אינץ , אצלי אם אני לא טועה 5.25 אינץ ולא מחפש להרכיב מסך מולטימדיה כי זה לא מעניין מחפש רדיו דיסק איכותי מאוד טוב , המראה והקוסמטיקה לא מעניינת אותי ... רוצה לדעת מאיפה לקנות ומה לקנות ואיזה מותגים כל המלצה בנושא תעזור לי בבחירה בבקשה להשקיע בהסבר ✍️ איזה רמקולים , סאב , מגבר/ים, חוטים הכל .... רק למי שיש לו ניסיון וידע במערכות סטאריו ושמע ובבחירה לרמקולים אי…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 0 תגובות
- 628 צפיות
היי לכולם, ברשותי מיציבושי אאוטלנדר 2016, אחריי שפרצתי את המערכת(גרסה 4.4.2) הורדתי את האפליקציה של autokit כדי שהרכיב של הקארפליי יוכל לעבוד, הוא עובד אבל לא מתממשק לי עם הכפתורים שעל ההגה, למישהו זה קרה? יש אפשרות לתקן את זה? אשמח לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת HOV, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב, המכשיר הקודם שלי , OnePlus 5 התחבר מצויין לאנדרואיד אוטו ברכב הנ"ל אחרי שהתקנתי את האפליקציה מ APK Mirror.. במכשיר החדש, OnePlus 8 האפליקציה מובנית במערכת ההפעלה אנדרואיד 10. לא התחבר . הסרתי את האפליקציה המקורית והתקנתי מ APK mirror, מהבהב ומתנתק כל הזמן ניסיתי כבל אחר , לא עזר. רעיונות? Sent from my IN2013 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Aifer, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 688 צפיות
היי, מה נשמע? רכשתי קיה ספורטאג 2016, הוא בא עם מערכת סגורה של א.ד.י. מערכות, עכשיו זה שמכר אותה התעסק כנראה עם המערכת מולטימדיה, יש שם אפליקציות שכשמנסים ללחוץ עליהם רשום שהם לא מותקנות, כל פעם שאני מכבה ומדליק את הרכב הוא מתחיל להתקין לי מחדש אפליקציות במשך איזה 2 דקות (זה קורה כל פעם כשמניעים את הרכב) . ניסיתי עם איזה מדריך ביוטיוב שראיתי להגיע ל PLAY STORE הצלחתי דרך הפעלת חשבון עם אפליקציה של הרדיו וזה עבד, עדכנתי אפליקציות קיימות והתקנתי כמה שרציתי - אבל הפעם כשאני מניע את הרכב מקבל מלא הודעות על הפתיחה שהחנות נעצרה בנוסף לא ניתן יותר להגיע לחנות כי היא קורסת כל הזמן. אשמח לרעיונות איך לסדר את ה play store שלא יקרוס. בנוסף שאלה נוספת - ראיתי ב…
הודעה אחרונה מאת everlast, -
הצעות לשדרוגים
מאת erezu2- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 866 צפיות
רנו גראנד קופה. מותקן אצלי סט Audison Prima APK 165 https://www.audison.eu/products/apk-165/ סאב 10 אינץ׳ של אלפיין https://www.ret.co.il/m/158351 מוגברים דרך מגבר של Nippon https://www.cheaper.co.il/product/מגבר-דיגיטלי-4-ערוצים-fda-1004-תוצרת-nippon הדבר הראשון שאני רוצה הוא להוסיף סט אחורי כי הילדה מאוד אוהבת לשמוע את המוזיקה שאני שומע ובמצב הנוכחי היא שומעת רק באסים במושב האחורי. זה יגרור כמובן קנייה של מגבר נוסף. ההתלבטויות שלי: 1.האם לקנות את אותו סט גם לאחור או משהו קצת פחות איכותי (או יותר?)? 2.איזה מגבר מומלץ להגברת שני הסטים, קדמי ואחורי? - תקציב של 800 ש״ח 3.כדאי להשאיר את המגבר הנוכחי שלי להגברת הסאב?
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש לקנות מולטימדיה תואמת מקור עבור יונדאי סונטה לימיטד 2017 במחיר טוב. אם יש למישהו קישור טוב לקנייה מחו״ל במחיר טוב זה מעולה. תודה
הודעה אחרונה מאת Log-N, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 700 צפיות
אשמח לדעת אם יש. בתדר של אזור השרון והמרכז. (רוסית/צרפתית/ספרדית/קלאסית) ומה התדר.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
נתונים ניידים
מאת Avi931- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 855 צפיות
שלום רב במערכת המולטימדיה שלי ברכב מסוג טויוטה קורלה הייבריד 2019 אבד קשר הנתונים לנייד מה שמאפשר גלישה וצפייה בתכנים וכו שאני לוחץ עליו אין שום תגובה מה ניתן לעשות
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 887 צפיות
מהמחקר שהספקתי לעשות - הדגמים הנ"ל עד 2018 תומכים לצרכי שיקוף מסך רק בmirror link המאוד מיושן, לא בandroid auto ולא בapple car play. מירור לינק נתמך רק בכל מני סמארטפונים עתיקים כמו נקסוס 5, גלקסי 3, lg g4. אני כרגע רואה 2 פתרונות לניווט על המסך של האוטו במקום מעמד מכוער לטלפון: 1. להשיג אחד מהסמארטפונים העתיקים ולשים אותו קבוע ברכב. 2. לקנות מתאם (או מתאמים) כדי לחבר את הטלפון כמו שמחברים מצלמת רוורס או dvd וכאלה, זה שיקוף בלי טאץ', אבל אפשר להשתמש בסמארטפון מודרני רגיל. ופה מגיעה השאלה שלי - האם מישהו מצא פתרון אחר? אשמח לשמוע על כל כיוון לפתרון. אשמח גם לשמוע אם מישהו חי עם אחד מ2 הפתרונות שכתבתי למעלה.
הודעה אחרונה מאת mag18, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 748 צפיות
היי חברים, לאבא שלי מחליפים בקרוב את המכונית מהעבודה לרכב הנ״ל. הבנתי שהרכב יגיע מאובזר ביחס לקטגוריה ועם מערכת מולטימדיה כולל apple carplay אך המערכת מגיעה ללא מצלמת רוורס. האם ישנה אפשרות להתקין? מסובך להתקנה על מערכת מולטימדיה מקורית? מה צפויה להיות העלות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 651 צפיות
מחפש תושבת למולטימדיה ל-אם.גי. 350,אם יש והיכן ניתן לרכוש
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן, קניתי סאב פיוניר 12 אינץ 400 רמס ב-2 אוהם (DVC) ומגבר R500X1D של רוקפורד עם הספק 500 רמס ב-2 אוהם. הסאב נמצא בקופסא אטומה מותאמת ונמצא מאחורה בבגאץ' שפתוח לתא הנוסעים באוטו האץ באק. שמעתי מוזיקה למשך כחצי שעה ואפילו פחות, ושמתי את הסאב לא חזק במיוחד עם GAIN על +3 מתוך 12. ובבקר עוצמה על אמצע ומטה. במערכת אנדרואיד שמתי 20HZ-80HZ. זה פשוט בלתי נסבל להקשיב לסאב, זה עושה לחץ מטורף בתוך האוטו וגורם לכאבי אוזניים כאשר החלונות הקדמיים פתוחים. כאבו לי האוזניים בערך יממה שלמה לאחר שמיעה קצרה כמו שרשמתי. ניסיתי היום להוריד אפילו ל-63HZ במקסימום ולהנמיך את הבקר עוצמה של הסאב למינימום כ-10% ולשים ווליום מאוד נמוך באוטו (עוצמה 10 מתוך 36) וזה פשוט רע ו…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 833 צפיות
שלום מדובר במאזדה 3 דגם אקטיב 2010 ללא שליטה מההגה על עוצמת הקול. במידה ואני קונה את החלק בדיוק כמו שישי בכומפורט. האם ניתן לחבר והוא יעבוד ?
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
בוקסות לרכב
מאת Secret- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 774 צפיות
שומעים רעיון? אין לי כסף לקנות מערכת לאוטו שתהיה חזקה אז חשבתי על לקנות איזה 2-3 בוקסות של JBL ולחבר אותן שיעבדו ביחד או משהו הבנתי שאפשר לעשות דבר כזה. מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 605 צפיות
צריך את עזרתכם במציאת מתאם bt לalpine cda117ri אם הבנתי נכון הדגם שאני מחפש הוא kce400bt בגלל שזה דגם ישן לא מצליח למצוא, אם יש למישהו כיוון או שבמקרה זרוק לו אחד כזה אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם מראש אני מבקש שאם אני לא במקום הנכון/עברתי בטעות על איזשהו חוק לא לסגור את הפוסט . כרגע על הרכב שלי יש מערכת שתכף אפרט הכל למטה אני מחפש המלצה על בחור שיעשה חיווט מחדש לכל המערכת +כיוונים. בנוסף אני צריך המלצה למונבלוק שיחזיק 600RMS וקאבל מתח. מגבר 5 : Nippon SFDN5 מגבר : 2 corvette v15 pro קומפוננטים : MTX TX465S 6.5" COMPONENT 320W SPEAKERS X2 סאב : Alpine S-W12D2 12" 1800 Watt Dual 2-Ohm Car Audio Subwoofer DVC Sub SW12D2 דאבל דין : Pioneer AVHA205BT 6X9 : 550W PIONEER TS-A6976S ואני יודע שיש גם 2 משתיקים לפי מה שהמתקין אמר. אני מאיזור אשדוד אבל אין לי בעיה לנסוע למישהו שיודע לעשות עבודה טובה.
הודעה אחרונה מאת SirTalos, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 603 צפיות
היי לכולם, קניתי מאזדה 2 יד שנייה. הבעלים התקין מערכת מולטימדיה סינית, שאפילו אין לה שם או דגם, אבל הוזמנה ב-80 דולר מהלינק הזה: https://a.aliexpress.com/_BfZxWCCl. הפונקציות עובדות בסדר אבל הרדיו זוועה. לא קולט טוב בכלל. התייעצתי עם חשמלאי רכב שאמר שככה זה המכשירים הסיניים. חשוב לי לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות חוץ מלהחליף את המכשיר הזה? אין לי סיבה לחשוב שהאנטנה לא מחוברת או משהו. עזרה מישהו? בהנחה שהמכשיר זבל, מה אתם ממליצים? אין לי בעיה להשקיע, אני רוצה מערכת מולטימדיה עם סאונד איכותי + התקנה. אני מאזור המרכז. תודה.
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 679 צפיות
שלום אני חדשה כאן ניקיתי את האוטו ביום חמישי ניקוי פנימי + ווקס ומאז.. הלכה לי הקליטה של הרדיו. המערכת מולטימדיה עצמה תקינה. אני מצליחה להתחבר לבלוטוס ויש שמע מצוין. אבל הרדיו משובש.. מישהו יודע למה זה קרה? יש לי ניסן נוט, אם זה משנה.
הודעה אחרונה מאת ניסנוט, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן. יש לנו רכב הונדה ג׳אז 2006 עם מערכת אודיו בעלת כפתור Aux. בפועל הכפתור לא עושה כלום ולא מצאנו בשום מקום את הכניסה המיועדת. האם זה אפשרי לעשות חיבור כזה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת nitzanbn, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 831 צפיות
היי לכולם. אשמח לדעת האם יש תחנות רדיו המשדרות באזור השרון (בעיקר) והמרכז שירים בשפות הבאות (חוץ מסעיף 4) : 1. רוסית 2. צרפתית 3. ספרדית 4. מוזיקה קלאסית אם כן כתבו, ואשמח לדעת באילו תחנות אוכל לשמוע שירים בשפות הללו ולקלאסית. תודה
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 16.1 אלף צפיות
שלום החלפתי מצבר בטנדר מסוג דאציה דוקר וזה כניראה עשה איפוס לרדיו עכשיו זה מבקש ממני קוד לרדיו מה הקוד? זאת המערכת המקורית גם בספר רכב לא מופיעה דבר על קוד pin לרדיו
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 572 צפיות
היי. ברכב הנל, המערכת מקורית שברולט my link יש כמה בעיות, בלוטות' לפעמים מתנתק, כפתורי ווליום לא תקינים. ראיתי את המערכת https://a.aliexpress.com/_mOfoBsJ, שווה את המחיר? יש המלצות למשהו אחר? ניווט זה נחמד, לא קריטי אם אין, בעיקר סאונד חשוב. תקציב, לא יותר מ1000 תודה
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon