Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מה נשמע?

רכשתי קיה ספורטאג 2016, הוא בא עם מערכת סגורה של א.ד.י. מערכות, עכשיו זה שמכר אותה התעסק כנראה עם המערכת מולטימדיה,  יש שם אפליקציות שכשמנסים ללחוץ עליהם רשום שהם לא מותקנות, כל פעם שאני מכבה ומדליק את הרכב הוא מתחיל להתקין לי מחדש אפליקציות במשך איזה 2 דקות (זה קורה כל פעם כשמניעים את הרכב) . ניסיתי עם איזה מדריך ביוטיוב שראיתי להגיע ל PLAY STORE הצלחתי דרך הפעלת חשבון עם אפליקציה של הרדיו וזה עבד, עדכנתי אפליקציות קיימות והתקנתי כמה שרציתי - אבל הפעם כשאני מניע את הרכב מקבל מלא הודעות על הפתיחה שהחנות נעצרה בנוסף לא ניתן יותר להגיע לחנות כי היא קורסת כל הזמן.

אשמח לרעיונות איך לסדר את ה play store שלא יקרוס.

בנוסף שאלה נוספת - ראיתי בהגדרות אפשרות לאיפוס הטאבלט - השאלה שלי מה קורה אם אני לוחץ שם איפוס? הוא מחזיר את הכל כאילו עכשיו רכשתי את הרכב? האם אני אצטרך להתעסק אחר כך בלהגדיר אותו מחדש עם מיליון הגדרות? להגדיר את המצלמה האחורית את הכפתורים על ההגה? או שהכל יהיה אוטומטי?

תודה מראש!

• תוכן חדש...