Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מזדהה מאוד עם מה שרשמת LANOSFORCE.

גם אצלי הציפצוף\טינטון הזה נשאר כרוני באוזניים, בעיקר אוזן ימין. וגם אני הייתי שומע מוזיקה ובמיוחד באסים מאוד מאוד חזקים שהיו מרעידים את כל הרכב ואת כל הרחוב, וגם עברתי כמה התקפי חרדה שהשאירו לי את הציפצוף המעצבן הזה.

למדתי לחיות עם זה אין לזה פתרון הייתי אצל מומחה אף אוזן גרון.

עצה שאני יכול לתת היא לא להשתולל עם העוצמות ועם הבאסים.. הגוף לא שוכח.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי hondacivic02es
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)
בתאריך 30.8.2020 בשעה 10:14, lanosforce כתב:

אתה  אולי דרמטי אבל בהחלט לא מגזים. 

אני סובל מטינטון משנת 2013 אבל לא כתוצאה ממערכות הסטריאו - אצלי זו תוצאה של התקף חרדה! אני סובל מזה בשתי האזניים - בימנית קצת יותר וזה משהו שהתרגלתי לחיות איתו, חלק מהזמן אני לא מרגיש בזה, חלק מהזמן אני חי עם זה כרעש רקע. 

תחום התדרים שהאנזיים שלנו הכי רגישות אליו הוא תחום התדרים הקריטי שמוגדר איפשהו בין 500 הרץ ל5K הרץ שזה תחום התדרים שבו גם הנוזל באון, גם עור התוף וגם שיער השמע - כולם רגישים. 

תאי שמע (שיער) שמתו לעולם לא ישוקמו. 

מצטער בשבילך ונכון מאד מה שכתבת, בגלל שזקיקי השיער שאמרת יכולים למות אם קורה נזק לשמיעה (חשיפה לרעש\פיצוץ וכו'), צריך לטפל בזה כמה שיותר מהר איך שזה מתחיל עם סיבוב סטרואידים אבל קשה לעלות על זה בזמן, צריך לעשות בדיקת שמיעה ואז שרופא א.א.ג יתן סיבוב סטרואידים במינון גבוה לשבוע\יים ואז שוב בדיקת שמיעה לראות את השיפור ולפעמים עושים שני סבבים כאלה ולפעמים אפילו מזריקים סטרואידים לאוזן הפנימית. אם כל זה לא עזר יש גם טיפולים בתא לחץ (עשיתי 40 X שעתיים, יום אחרי יום חוץ משבת, היה שיפור משמעותי אחרי 15, עם קשר לטיפול או בלי)

בתאריך 30.8.2020 בשעה 10:25, hondacivic02es כתב:

מזדהה מאוד עם מה שרשמת LANOSFORCE.

גם אצלי הציפצוף\טינטון הזה נשאר כרוני באוזניים, בעיקר אוזן ימין. וגם אני הייתי שומע מוזיקה ובמיוחד באסים מאוד מאוד חזקים שהיו מרעידים את כל הרכב ואת כל הרחוב, וגם עברתי כמה התקפי חרדה שהשאירו לי את הציפצוף המעצבן הזה.

למדתי לחיות עם זה אין לזה פתרון הייתי אצל מומחה אף אוזן גרון.

עצה שאני יכול לתת היא לא להשתולל עם העוצמות ועם הבאסים.. הגוף לא שוכח.

בהצלחה.

גם מצטער בשבילך.. אבל לשניכם ובכלל אם אתם שואלים אותי יש פתרון. ניסיתי הכל, אפילו ניסיתי להמציא שיטות טיפול, חלק עזרו במשהו אבל זאת חפירה לספר על זה כאן, אבל המסקנה הסופית שלי היא:

1. אם אתם מצליחים לשרוד עם זה וזה לא מוציא אתכם מדעתכם בטירוף הכל טוב.. 

2. אם זה משגע אתכם שבא לכם למות.. יש פתרון שהרופאים נותנים אבל לא כולם מציעים אותו, הוא עבד מצוין לפחות בשבילי, מבקשים מרופא א.א.ג כדורי Clonex שבעקרון זה כדור פסיכיאטרי נוגד חרדה וכאלה אבל בפועל הוא מרפה שרירים וכנראה גם את המוח ;)

מה שהתרופה הזאת עושה זה RESET רציני למוח. לוקחים בהתחלה כדור אחד של חצי מיליגרם לראות איך זה משפיע, ואם זה לא עוזר, לוקחים יום למחרת שני כדורים של חצי מיליגרם חד פעמי ואז בטוח שמקבלים סטלה של החיים.. בכיוון של אלכוהול אבל יותר חזק וקצת שונה (בטוח שאסור לנהוג וכדאי להיות עם מישהו שישמור עליכם).

יום למחרת תראו שכשתקומו בבוקר.. יהיה לכם שקט מאד באופן יחסי וככה זה בדר"כ נשאר ונשמר עד שלפי דעתי הסביבה החיצונית מגרה את התדרים הפגועים אצלכם והטינטון חוזר אבל זה יכול לקחת גם חודש או חודשיים ולפעמים גם יותר. אני לקחתי אולי 7 פעמים באופן חד פעמי כל כמה ימים\שבוע שבועיים, בזמן שהייתי במצב מאד מאד קשה עם חפירות באוזניים שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי.. ואז זה התאזן... ועכשיו כבר שנים לא לקחתי, הוא קיים אבל חלש ולא מוציא אותי מדעתי. 

אם מישהו נחשף להודעה הזאת ורוצה עזרה, אפשר לכתוב לי ב roycrazy555 gmail com

עריכה אחרונה על ידי Roy777
  • אהבתי 1
פורסם

תודה רבה, 

המצב אצלי נסבל ביותר ויציב - ישנם טיפולים נוספים לטינטון וזה גם נובע מסטרס - מעומס תמידי שמופעל על שרירי הפנים כתוצאה מלחצים בין אם נפשיים או פיזיים ויש סוגי עיסוי ונקישות שניתן לבצע באזור הרכות, האזניים והעורף שמאוד עוזרים ונותנים הרפיה זמנית שממש מנעימה ומשחררת מהתופעה השמיעתית הזו. 

אני עובד בתחום שהתקפי חרדה בהם אינם נדירים, אומר את זה בעדינות.

אנחנו חיים בארץ\מדינה שהתקפי חרדה בה הם גם אינם נדירים כלל משלל סיבות.

אני אפנה לטיפול תרופתי רק במקרה קיצוני שכן אתה יודע במה אתה מטפל - אתה לא באמת יודע מה אתה מכניס לגוף. 

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...