Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

אז אחרי תקופה של בלי הקמתי את המערכת לתחייה שוב, איפה אפשר לכוון מערכת באיזור הקריות/חיפה?

וכמה בדרך כלל גובים על דבר כזה?

כיוון גיינים חיתוכים דיסטורשן וכו' עם מכשירים מיועדים

כבר שרפתי זוג טוויטרים בעבר וגם סאבוופר נקרע מקליפינג ולא בא לי לחזור על זה שוב

תודה

HQ

פורסם

בד"כ מחייבים לפי שעות,

אם זה כיוון קליל, אז לפעמים זה חלק מהשירות שנותנת החנות ללקוחות, ולא מחייבים בכסף.

לגבי כיוון עם מכשירים ייעודיים, אני פחות מתחבר לקונספט הזה,

זה אולי נראה מפורט, נראה "מדעי", ונותן הרגשה של שליטה על המערכת,

אבל זה גוזל זמן רב מדי.

לא צריך לזלזל באוזן האנושית, נתקלתי במקרים רבים בהם מתקין מקצועי עם ניסיון ואוזן טובה, הגיע לתוצאה יותר ממצויינת.

-נערך - תוכן מגמתי - נא להתמקד בנושא ההודעה בלבד - 

אני נעזרתי בעבר בבחור בשם רונן, שהוא רמה אחת מעל כולם (היה יועץ מקצועי בחברת "אוטופרט" בעבר).

בהצלחה

• רעיון טוב! 1

-

פורסם

תודה על התגובה @BEEKER

בשביל להוציא את המקסימום מהמגבר אתה חייב למדוד מתחים, אחרת אתה מסתכן בקליפינג/דיסטורשן, (מניסיון רע שלי)

לגבי חיתוכים נכון שאפשר לכוון עם האוזן אבל שוב זה גם קשור למתח יציאה של המגבר, כבר כיוונתי בעבר בעזרת האוזן בלבד ולא נזהרתי והלך טוויטר וסאב מקליפינג

לא רוצה לחזור על הטעויות האלו שוב, אני גם בטוח שברגע שיהיה דיוק מבחינה טכנית יהיה לי קל יותר להגיע לתוצאות טובות מבחינת הסאונד

HQ

פורסם

בשביל להוציא מקסימום ממגבר מה שאתה באמת חייב לעשות זה קודם כל לספק לו תשתית חשמל - חזקה מעבר לצריכת המקסימום של המגבר, שקטה מרעשים ויציבה!

ואם מדובר במגבר חזק, עם ספק כוח גדול זה יתחיל בשיפור אלטרנטור ושלושת הגדולים עד קבל לייצוב מתח והשקטה של רעשים או מוצר "תחנת כוח" כזה או אחר ומצברים ייעודיים וכך הלאה. 

אח"כ צריך לקחת בחשבון את יעילות המגבר, את חוזק אות המוצא של הHU וכל דבר נוסף שיכול להיות בשרשרת עד המגבר. 

רק אז נכנסים לנושא של כוון הגיין בצורה נכונה בין המגבר לHU ובדיקת קליפינג וTHD וכאן אנחנו מדברים על שימוש בסקופ או בציוד כמו הDD1 של SMD ועוד מוצרים מהבית הזה. 

אבל האם השאלה כאן היא כיוון גיין של מגבר או כווני סאונד של כל המערכת בעזרת מכשור? - זה שני דברים שונים לחלוטין. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...