Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק קניתי סוזוקי בלנו, רכב ראשון שלי אז תבינו שאני חדש בעניינים האלה, שמותקנת בו דיבורית כזו:

2ugfplu.jpg

יש לי פלאפון E71 ומי שקניתי ממנו את הרכב מעולם לא השתמש בדיבורית אבל הבעלים לפניו השתמש בה בהצלחה.

ניסיתי לחפש עם ה-bluetooth בפלאפון והוא לא מצא כלום. מישהו יודע איך מכשירים את זה לשימוש?

תודה רבה מראש!!!

פורסם

הגדר את הפלאפון שלך לחפש התקנים,

מממ נסה ללחוץ ארוך [זמן רב ] על כפתור ה "SEND"

ותיבדוק אם המכשיר מצא התקנים ?

אם כן נסה סיסמא - " 0000"

אם לא הצליחה סיסמא נסה סיסמא - " 1111"

אם לא מצא מכשיר נסה ללחוץ ארוך על מקש ה [ + ]

וחזור על השלבים של הסיסמא .

לא הצליח ?

נסה ללחוץ ארוך שוב על אחד מהמקשים עד שיצליח

וחזור על השלבים של הסיסמא .

בהצלחה .

פורסם

תודה רבה רבה רבה!!!

הצליח לי עם לחיצה ארוכה על +.

רציתי לשאול עוד שאלה אחת:

הדיבורית מחוברת לרמקול יעודי שאמנם חזק אבל לא מספיק.

הייתי רוצה לחבר אותה לרמקולים של הרכב עצמו.

איך אפשר לעשות את זה?

יש לי ראש וידיים לדברים כאלה ועם הסבר נכון אני יכול לעשות הכל אז מבחינתי אין דבר כזה "זה מסובך".

וגם, מה כפתור ה-mute עושה?

תודה מראש!!!

פורסם

עד כמה שאני יודע יש אפשרות לחבר את הרמקולים לדיבורית וברגע שיהיה לך צלצול המוזיקה תכנס למצב שקט על מנת שתוכל לענות בנוחות ללא הנמכה של כפתור הווליום.

כפתור ה mute גורם לצד השני לא לשמוע אותך.

במידה ואתה רוצה "לרחל" על חברה שלך או אשתך :-D

אחרי הריחול אתה לוחץ שוב על הכתור וממשיך לדבר.

פורסם

האפשרות היחידה שלך לחבר את הדיבורית לרמקולים לרכב זה לחבר כבל "בננה" כמו של אוזניות רק שב-2 הצדדים יהיה בננה ולחבר מהאיפה שהרמקול מחובר ( במוח של הדיבורית ) ל-AUX ב-HU שלך .

אפשרות אחרת יותר עדיפה היא לחבר את החוט של הדיבורית ל-MUTE של ה-HU שלך .

בדיבורית הזאת 4 חוטים : 3 שהולכים לחשמל ( מתח, מינוס, ן-ACC) ועוד חוט ( נראה לי בצבע צהוב או כחול או לבן ) שמחברים אותו ל-HU שלך לחוט של ה-ATT כך ברגע שמתקבלת שיחה או יוצאת שיחה אוטומטי ה-HU מושתק .

בהצלחה !

נ.ב. - יש לי אותה דיבורית בדיוק כבר עוברת איתי לאוטו השלישי שלי והיא פשוט מעולה !!!

פורסם
יש לך אפשרות נוספת ,לחבר את הדיבורית למערכת באמצעות יחידת מיתוג וזה בתנאי שאין לך מגבר.

אין לי מגבר. אני אשמח לקבל פירוט איך עושים את זה.

גם לא כל כך הבנתי את ההסבר הקודם כי הוא משתמש במושגים שאני לא מכיר (רכב ראשון שלי) כמו AUX ו-ATT.

אם נראה לי שאני אבין יותר טוב עם תיאור של הצבעים של החוטים. מה צריך לחבר לאן וכו'.

תודה לכולם על המענה!

פורסם

אם ככה יש לנו שתי אופציות למתאם הזה,

אופציה ראשונה היא לבצע את זה עם ממסרים זאת גם הזולה יותר ולשמוע בשני הרמקולים הקדמיים. (לא 4 כדי לא להכביד על הדיבורית)

ואופציה שניה היא לקנות מתאם ייעודי למצב שאנחנו מחפשים.

תבדוק ברדיו שלך האם קיימת יציאת MUTE מהפלאג ,

אם יש, נוכל לבצע את האופציה הראשונה.

• 9 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...