Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של אלפיין דיגיטלי וסאב קטן של סרבין ווגה, איזה רמקולים מומלץ לשים ברכב? מחפש איכות שמע טובה בלי לקרוע את הכיס...

כמו כן איך ניתן "לפרוץ" את המערכת של הרכב שאפשר יהיה להתקין youtube... לא משהו דרמטי :))

תודה

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

פורסם

מה דגם המגבר?

מה התקציב לרמקולים?

איזו שנה הרכב? רוצה לומר, בשנתונים מסויימים היתה מערכת אפטרמרקט אאל"ט, ואולי אצלך מותקנת מערכת תואמת מקור או מקורית באמת.

פורסם

אז לגבי דגם המגבר אבדוק מחר...
רכב חדש, מגיע עם מערכת אנדרואיד סגורה...
לגבי תקציב לא חשבתי על סכום בראש, רק לא להתפרע

פורסם

בשביל להתאים לך סט קומפוונטים צריך לדעת כמה הספק המגבר מוציא

רוב הסיכוים שאתה תצתרך מנחת. בשביל יציאות למגבר במידה ואין במקורי

מה שחשוב חוץ מהציוד זה התקנה מקצועית אל תתפשר בזה

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

היי, דגם המגבר MRV-F300.
וכאמור רכב חדש מהחברה אבל מערכת אנדרואיד סגורה שבגדול זה פחות מטריד אותי למעט העובדה שאין עליה youtube... לכן רוצה לפתוח אותה להתקין כמו שצריך את הyoutube ובכלל אם יש דרך לעשות מירורינג והפעלה דרך המערכת של הרכב מהנייד יכול להיות גם פתרון מצוין...
אני מהמרכז, פחות מכיר מתקינים מומלצים, פעם קודמת התקנתי אצל פאר הרכב בחולון, המליצו לי על אלכסנדר באזור יפו...
תטדה חברים

פורסם (נערך)

אני לא רואה שמופיעה מערכת מולטימדיה במפרט של הרכב באתר היבואן ולכן יכול רק לנחש שמדובר במערכת אפטרמרקט.

משכך, בדוק מולם מי מתקן הבית שלהם (או אולי מישהו בפורום ידע להגיד, ואולי אלו), וברר מולו מה האפשרויות של המערכת, כולל אולי אנדרואיד-אוטו/קארפליי.

לידיעתך רק, שניגון יוטיוב וסרטונים בפרט בעת נסיעה אסור ע"פ חוק ומהווה עילה לזימון לדין.

פאר הרכב לדעתי עדין מומלצים בפורום באופן כללי.

אלכסנדר מציעים מחירים טובים, אבל שירות והתקנה מהם והלאה, שוב ע"פ רשמים מהודעות עבר בפורום.

אנחנו לא יודעים מה נחשב מבחינתך להתפרע תקציבית. אנא הגדר מסגרת.

אחרת, חפש הודעות אחרונות בפורום אודיו, היו כמה המלצות לאחרונה בתקציב שהינו פחות מ-1000 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מבחינת תקציב לא לעבור את ה1000 כי על זה יש לי התקנה של המגבר, סאב וכו...
לגבי פתיחת המערכת, הבנתי שהיא של שרמן? משהו תואם מקור עם אפליקציה של סוזוקי...

פורסם

אני התקנתי יוטיוב במערכת הזאת.פשוט תעשה חיפוש לyoutube דרך גוגל שמתוך המערכת.יופיע לך קישור להתקנה דרך google okay.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• מעניין 1
פורסם

תודה!!!
האם למרות שאין את האפליקציה של play המערכת מבצעת עידכוני תכמה לאפליקציות?
האם יש דרך לעשות אפילו שיתוף מסך כך שרואים אפליקציות כמו whatsapp, waze אנשי קשר וכו...

• תוכן חדש...