Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים . אני מעוניין לקנות מידבאס של לאגטיה l6 ולחבר אותו לטוויטר של מורל mt250 . האם אני חייב לקנות קרוס ואיזה אם כן או שאפשר לחבר את זה רק עם המערכת עצמה (עוד לא נקנתה יחידת ראש, כנראה מסך לא מתוחכם מידי של פיוניר או סיני). תודה לעונים. 

פורסם

שילוב מתאים וציוד איכותי 

אבל אתה תהיה חייב קרוס אובר אקטיבי 

ישנם מולטימדיה זולות וטובות של פיוניר עם קרוס 3WAY אקטיבי

או האופציה של סינגל דין פיוניר DEH-80PRS בערך באותו מחיר ,מכשיר כניסה לעולם ה-SQ 

קח בחשבון שתצתרך גם 4 ערוצי הגברה עבור הסט הזה.

פורסם

תודה על התגובה. אני מעוניין ביחידת ראש עם מסך כדי לחבר  מאחור גם מסכים לילדים. בתכנון גם קניית מגבר 4 ערוצים של 100wrms+- לערוץ. עוד שאלה , אם אני רוצה לחבר מסכים במושבים האחוריים ו2 מגברים (4 ערוצים +מונו) אני  צריך יחידת ראש עם 3 יציאות?

• תוכן חדש...