Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגלל זה, כשמציעים לך התקנה ב - 200 שקל כדאי לסובב את הגב וללכת (בלי להעליב).

חוזר על ההמלצה שלי משרשור אחר, שלם פעם אחת למתקין טוב שיפרק הכל וירכיב כמו שצריך.

לשאלתך - במנחת משתמשים כשאין יציאות RCA בכלל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אלוהים אדירים...

ומי ששם את המנחת זה דווקא אחד שיש עליו כמה המלצות בפשפשוק רכב.

כבר אי אפשר לדעת מי איש מקצוע טוב!

מתנאל, מה אני אעשה? אין לי את הפלז'ר להוציא 700 על התקנה.

פורסם

אין מה לעשות חוץ מלחסוך ולהמתין כמה חודשים.

זה בדיוק מה שאני עושה כבר כמעט שנה, כל פעם זורק כמה שקלים למגירה עד שאגיע לסכום שאני צריך (במקרה שלי כמה אלפים), ככה זה שיש משכנתא, הוצאות וכו'. לפני 10 שנים הייתי מוציא סכום כזה בלי למצמץ.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
בגלל זה, כשמציעים לך התקנה ב - 200 שקל כדאי לסובב את הגב וללכת (בלי להעליב).

מי ששם לו את המנחת זה לא המתקין של ה-200 ש"ח, אלא דווקא מתקין "מומלץ פשפשוק".

הוא כתב את זה כאן:

אלוהים אדירים...

ומי ששם את המנחת זה דווקא אחד שיש עליו כמה המלצות בפשפשוק רכב.

בתכלס,

המתקין של ה-"200 שח" הזיע תמורת הכסף שקיבל.

המתקין "מומלץ פשפשוק" מכר מנחת והתקין אותו למכשיר עם 3 יציאות RCA.

וזה עצוב.

-

פורסם

צודק, מרוב מתקינים עבר איבדתי כיוון מי התקין מה וכמה כסף כל אחד מהם קיבל :)

Sent from my LM-G810 using Tapatalk

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אז למה המתקין שם מנחת כשיש יציאות RCA במכשיר? לא בהכרח רצה למכור לך מנחת. היציאות במכשירים הסינים לרוב גרועות, עד כמה שזה ישמע מוזר עדיף לשים מנחת במקום להשתמש ביציאות הגרועות הללו. בלא מעט מקרים היציאה חלשה או שתספק רעשים מסוגים שונים.

כניראה שהבחור שהומלץ לך בפשפשוק ידע מה הוא עושה.

פתחת כבר 200 שרשורים ב400 מקומות, קיבלת 1000000 תגובות, התייעצת כבר עם כל המתקינים באזור המרכז ואתה ממשיך לחפור. אני מבטיח לך שמרוב דעות אתה תצא מבולבל ועם בזבוז של כספים מיותר.

פורסם (נערך)

@alpine

אתה גם במקרה מכיר אותו 8)

המכשיר לא כזה באיכות גרועה כמו שאתה עושה ממנו וכמו שאותו בחור עושה.

https://www.joyingauto.com/joying-latest-7-inch-double-din-android-8-1-0-car-navigation-system-with-built-in-4g-module.html

אני במקרה קורא ודובר אנגלית ברמה מאד מאד גבוהה ונוהג לברר טרם הזמנה של משהו שאיני מכיר בכלל - בפורומים וקבוצות פייסבוק בחו"ל.

וקראתי על ג'ויינג חוות דעת בכמה פורומים דוגמת whirlpool ו-xda.

היו טובות והיו פחות טובות ... משפט בסגנון good value for your buck חזר על עצמו כמה פעמים.

ב-220$ מקבלים תמורה מצוינת.

זה לא פיוניר באלפי שקלים.

אך זה לא זבל כמו שכל מיני מתקינים אוהבים לקרוא לזה מהסיבה שהם פשוט לא מכירים...כי מה שהם נתקלו בו הן מערכות ב-70-100 דולר.

אגב, האחריות שהם מעניקים - שנתיים

יש להם שירות טכני עם מענה די מהיר.

הם מוציאים עידכוני רום...כבר שניים

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם (נערך)

בבקשה יוסי,

סידרתי לך.

אז למה המתקין שם מנחת כשיש יציאות RCA במכשיר? לא בהכרח רצה למכור לך מנחת.

אולי הוא "לא רצה למכור מנחת",

אבל זה קרה.

היציאות במכשירים הסינים לרוב גרועות,עד כמה שזה ישמע מוזר עדיף לשים מנחת במקום להשתמש ביציאות הגרועות הללו. בלא מעט מקרים היציאה חלשה או שתספק רעשים מסוגים שונים.

אם יש תקלה אז אפשר לשלוח את המכשיר לתיקון.

אם רוצים להעלות מתח של היציאות קדם מגבר אז אפשר לשים ליין דרייבר, מטריקס של אודיו קונטרול או כל פרוססור אחר.

לא מנחת.

כניראה שהבחור שהומלץ לך בפשפשוק ידע מה הוא עושה.

אין ספק שהוא ידע מה הוא עושה.

בקיצור,

המתקין מכר מנחת (למכשיר עם 3 יציאות RCA).

ביטל לו את השליטה על הסאב.

ובסוף ההתקנה?

יש רעשי מנוע במערכת!

כל זה ממתקין "מומלץ שיודע מה הוא עושה".

אני לא רוצה לדמיין מה היה עושה מתקין חאפר.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

אציין כי:

1. לאחר התקנת המנחת נסענו מסביב לביתו ואכן לא היו רעשים.

2. יומיים לאחר מכן הרגשתי שאני ממש לא מרגיש באס.

הלכתי למישהו שאני מכיר היטב שמבין ושולט בסאונד היטב.

הוא עשה דבר פשוט וסטנדרטי לחלוטין:

העלה את הגיין. משהרגשנו שזה טיפה יותר מידי בס הוריד וכך עשה פיין טיונינג.

ואז שוב חזר הרעש.

אז גם אותי זה משאיר בתהייה אם אכן זה עניין של מנחת.

פורסם (נערך)

צילמתי את מה שיכולתי לתפוס מההתקנה - בטח עבודה של מתקין המגבר.

לא נראה שיא הסדר אך בעיקר נראה לי קרבה של כבלים שלא אמורים להיות צמודים אחד לשני.

לינק לתמונה גדולה יותר:

https://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=527219&d=1580482678

קולאז התקנת מערכת.jpg

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם
בבקשה יוסי,

סידרתי לך.

בקיצור,

המתקין מכר מנחת (למכשיר עם 3 יציאות RCA).

ביטל לו את השליטה על הסאב.

ובסוף ההתקנה?

יש רעשי מנוע במערכת!

כל זה ממתקין "מומלץ שיודע מה הוא עושה".

אני לא רוצה לדמיין מה היה עושה מתקין חאפר.

אז גם אני אנסה לסדר לך.

מעניין כמה מכשירים סיניים התקנת במשך חייך כשאתה ממליץ להוסיף ליין דייבר למכשיר סיני. האם שמעת ניסית או התנסת ואם התנסת אז כמה כבר התקנת? כהרגלך אתה תמיד תכתוב ובכתיבה שלך תוכיח את חוסר הידע והניסיון שלך.

על פניו הוספה של ליין דייבר אמורה לשפר את היציאה, זה נכון במכשיר "נורמלי". בסיני לפני הוספת ליין דרייבר אתה מקבל כל מיני ספייקים ופיצוצים (לא מדובר בתקלה ככה המכשירים האלה). תוסיף לזה ליין דרייבר ותקבל חגיגה שלמה. לכן במכשירים סיניים לרוב אני מתקין מנחת נורמלי ומקבל תוצאה טובה יותר וזה כמובן מניסיון בניגוד גמור אליך.

אולי לא תהייה שליטה על הסאב (ואולי כן תלוי במגבר) אבל הסאונד יהיה הרבה יותר טוב.

* לא מדובר ב100 אחוז מהמכשירים הסיניים אבל ברובם המוחלט.

*לפותח השרשור אין תקציב ואתה רוצה שיתקין מטריקס או פרוססור באמת פתרון מצויין.

אתה לא מכיר את המקרה ואת השתלשלות הארועים, אבל אתה ופותח השרשור מטילים דופי בבעל מקצוע הגון וישר שלא יכול להגיב כאן. הקלות הבלתי נסבלת של הסקת המסקנות מבלי לראות תמונה שלמה היא ספורט לאומי.

מי שהוסיף את המנחת לא היה מי שביצע את ההתקנה וגם לא היה אמור לטפל בבעיית הרעשים במסגרת מה שבוצע ברכב ומה שסוכם, פותח השרשור עשה כאן סלט (ולא רק כאן) ולא סיפר את כל התמונה. המתקין שהוסיף את המנחת הציע לפותח השרשור לעשות התקנה חדשה במחיר הגון של 700 ש"ח ולפתור לו את הרעשים. בנוסף היו בהתקנה המקורית דברים ברמת סיכון של שירפה (את הדברים אני יודע לאחר שיחה ותמונות עם המתקין).

בסוף אותו טיפול פותח השרשור יצא מרוצה ואף כתב פידבק חיובי בדף הפייסבוק של אותו מתקין.

*לאחר שראיתי את התמונות שגם שלח לי המתקין וגם פותח השרשור פרסם, ולנוכח סגאת הרעשים ועודף בעלי המקצוע המעורבים, אין מנוס מלפרק את ההתקנה ולבצע התקנה חדשה.

אם אין לך תקציב תעשה מה שהציע לך מתן ותחסוך כמה חודשים. כל פעולה אחרת תעלה לך בכספים מיותרים ומפח נפש מיותר.

פורסם

מצטער,

אני לא מקבל את ההסבר שלך לגבי התקנת מנחת במכשירים סינים בגלל "ספייקים ופיצוצים" שנפתרים כשמתקינים מנחת.

לפי ההגיון שלך, צריך למכור מנחת ביחד עם כל מכשיר מולטימדיה סיני.

גם פות"ש לא התלונן על תופעה של ספייקים ופיצוצים, ובכל זאת המתקין בחר לחבר מנחת ברכב.

למה הוא עשה זאת?

לא ידוע.

אתה רוצה לחשוב יחד על אפשרויות שונות?

בכיף.

מנחת כדי לשפר איכות? ממש לא.

מנחת זו אופציה פחות טובה מיציאות rca. אנשים לוקחים מכשירים מקוריים למעבדות אלקטרוניקה, כדי להוציא להם יציאות rca מהקדם מגבר רק כדי למנוע שימוש במנחת.

מנחת כדי למנוע ספייקים? לא היתה תופעה כזו.

מנחת כדי למנוע רעשי מנוע?

המתקין המומלץ השאיר אותו עם בעיית רעשי מנוע גם לאחר חיבור המנחת.

הייתי מעריך יותר תגובה שאומרת כי אולי התקנת מנחת ברכב של פות"ש זו טעות.

נ.ב.

אני באמת מנסה להבין את ההגיון של ה"מתקין המומלץ" שאתה מגן עליו,

הלקוח מגיע אליו, הוא רואה שמדובר בהתקנה לא ברורה עם רעשי מנוע,

ובכל זאת בוחר למכור לו מנחת, מסדר איזה חיווט רשלני ושולח אותו לדרכו.

מתקין מקצועי היה צריך להסביר ללקוח שהוא צריך לעשות התקנה חדשה.

בדיוק כמו שכולם המליצו בשרשור.

לא מוכרים מנחת, עושים חצי עבודה ומשאירים לקוח עם בעיית רעשים כי "לא סיכמו על זה".

זה דבר בסיסי ביחסי אנוש ובטח ממתקין שהלקוח צריך לסמוך עליו.

-

פורסם
המתקין המומלץ השאיר אותו עם בעיית רעשי מנוע גם לאחר חיבור המנחת

מנימוקיך אני מסכים כי אין זה הדבר הנכון להתקין מנחת.

נכון שה"שריקה" נעלמה....אך הבאס ירד משמעותית! כמעט שלא הורגש לעומת מה שהיה לי קודם.

משום שכל הגעה לטכנאי כרוך בהוצאה כספית, ניגשתי למכר שמבין היטב בסאונד שביצע כיוונונים פשוטים.

מי חשב שבגלל כיוונים כלכך טרוויאלים ופשוטים הרעש ש"תוקן" יחזור?

700שח להחלפת כבל RCA...אולי מתח ולאחר מכן כיוונים זה סכום מאד מאד גבוה ולא בטוח שמוצדק.

הפעם אהיה יותר חשדן ויותר אבדוק מה עושים...(בניגוד למתקין המגבר שכלל לא הייתי במקום).

יש אנשים עם לב רחב שעקב הפוסט פנו אלי אישית והציעו להיפגש ולפתור את התקלה - אם ע"י לעשות סדר באופן פיזור הכבלים הקיימים, או ע"י החלפת RCA.

ארבעת הפונים: עבדו שנים בתחום או עובדים(בעל עסק בתחום).

וודאי שהייתי שמח לעשות זאת אצל אדון אלפיין היקר שעליו שמעתי הן בפייסבוק וגם פה.

פורסם
מצטער,

אני לא מקבל את ההסבר שלך לגבי התקנת מנחת במכשירים סינים בגלל "ספייקים ופיצוצים" שנפתרים כשמתקינים מנחת.

לפי ההגיון שלך, צריך למכור מנחת ביחד עם כל מכשיר מולטימדיה סיני.

גם פות"ש לא התלונן על תופעה של ספייקים ופיצוצים, ובכל זאת המתקין בחר לחבר מנחת ברכב.

למה הוא עשה זאת?

לא ידוע.

אתה רוצה לחשוב יחד על אפשרויות שונות?

בכיף.

מנחת כדי לשפר איכות? ממש לא.

מנחת זו אופציה פחות טובה מיציאות rca. אנשים לוקחים מכשירים מקוריים למעבדות אלקטרוניקה, כדי להוציא להם יציאות rca מהקדם מגבר רק כדי למנוע שימוש במנחת.

מנחת כדי למנוע ספייקים? לא היתה תופעה כזו.

מנחת כדי למנוע רעשי מנוע?

המתקין המומלץ השאיר אותו עם בעיית רעשי מנוע גם לאחר חיבור המנחת.

הייתי מעריך יותר תגובה שאומרת כי אולי התקנת מנחת ברכב של פות"ש זו טעות.

נ.ב.

אני באמת מנסה להבין את ההגיון של ה"מתקין המומלץ" שאתה מגן עליו,

הלקוח מגיע אליו, הוא רואה שמדובר בהתקנה לא ברורה עם רעשי מנוע,

ובכל זאת בוחר למכור לו מנחת, מסדר איזה חיווט רשלני ושולח אותו לדרכו.

מתקין מקצועי היה צריך להסביר ללקוח שהוא צריך לעשות התקנה חדשה.

בדיוק כמו שכולם המליצו בשרשור.

לא מוכרים מנחת, עושים חצי עבודה ומשאירים לקוח עם בעיית רעשים כי "לא סיכמו על זה".

זה דבר בסיסי ביחסי אנוש ובטח ממתקין שהלקוח צריך לסמוך עליו.

כמובן שאיתך זה שיח חרשים אתה אלוף בלהוציא דברים מהקשרם. איפה כתבתי שמנחת פותר רעשי מנוע? כתבתי שזה מונע ספייקים (בכיבוי והדלקה כדי שיהיה לך ברור יותר) ובמכשירים סינים תקבל איכות טובה יותר עם מנחת מאשר יציאות הRCA. ספר לי בבקשה על הניסיון שלך עם מכשירי מולטימדיה סינים? האם ניסית פעם לראות את מה שכתבתי לגבי התקנת מנחת ושימוש ביציאות הRCA במכשירים הנ"ל?ברור שלא. אתה אלוף התאוריה.

התאוריה שלך נכונה באופן כללי לא כשמדובר במולטימדיות סיניות. להבדיל ממך אני מדבר מניסיון ואתה אוהב תאוריה ואוהב להתווכח עם ניסיון של שנים.

פותח השרשור לא הגיע אל המתקין לתקן את בעיית הרעשים של המנוע, כדאי שתהייה בקיא בפרטים. המתקין אמר ללקוח שצריך התקנה חדשה שוב אתה לא מדייק. האם אתה יודע מה אמר המתקין ללקוח בטרם התקין לו את המנחת? ברור שלא.

אני לא צריך שתעריך את התגובה שלי אלא שתקרא מה כתבתי ותגיב עניינית, ולא תמציא דברים שלא נכתבו.

חד משמעית פותח השרשור לא מדייק בעובדות, ואף מכפיש את המתקין שהוא בעצמו כתב שהוא מתקין מומלץ (לא אני כתבתי) ואף שיבח את המתקין גם בהודעות פרטיות וגם בדף הפייסבוק. מאחר שפותח השרשור לא מבין בתחום והתייעץ עם אלפי יועצים מה שהוסיף לבלבול שלו כך שאין לו מושג מה טוב ומה רע. אני מצפה שפותח השרשור ינהג באותה הגינות שנהג בו המתקין וימשוך את מילותיו בחזרה.

ז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...