Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען האמת - לא הייתי חוזר לאותו מתקין כלל.

הייתי הולך למתקינים שאני יכול לשים אצלם את הרכב ולהיות בראש שקט שאני אקבל תמורה לתשלום וזה יהיה שווה את ההשקעה.

יוסי הוא לא פחות או יותר, יוסי הוא ה-טופ של הטופ!

ולמרות הסלידה העצומה שלו למערכות הסיניות - הייתי מבקש ממנו לנסות להתקין ולבדוק את המערכת כאשר משתמשים ביציאות הRCA שלה ואם התוצאה שקטה וסבירה (אף יותר מכך) אם יש צורך לנסות להוסיף ליין דרייבר.

אני לא יודע כמה התקנות של יוסי יצא לך לראות (פותח השרשור) - אבל זה פשוט EYE CANDY - גם ההתקנה הכי פשוטה שלו היא מחזה לראווה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדוע לא לחזור למתקין הנ"ל?

בסך הכל הוא צריך לפרק את המנחת מהרכב ולהחזיר את הכסף ללקוח.

יש חברי פורום מוערכים שמכירים את אותו מתקין כבר כמה שנים ואפילו המליצו עליו:

מהכרות של המתקין במשך מעל 5 שנים +(אני יודע וודאי על מי אתם מדברים) מדובר בבן אדם ישר והגון, המדבקה שלו נמצאת לי על האוטו וחלק גדול מהציוד שהיה לי בשנים האחרונות קניתי ממנו במחירים הוגנים מאוד,

.

אני מצטער, אך לא הייתי מוותר על מאות שקלים, מסתובב והולך.

זה פשוט להיות פראייר.

יוסי בעצמו כתב שמדובר בבעל מקצוע הגון וישר

אבל אתה ופותח השרשור מטילים דופי בבעל מקצוע הגון וישר שלא יכול להגיב כאן.

.

גם אני בטוח שאותו "מתקין מומלץ" הוא בעל מקצוע הגון ולכן אני חושב שהוא צריך להחזיר את הכסף.

אחרי שהמנחת יפורק והכסף יוחזר,

הוא יוכל לבחור מתקין אחר.

-

פורסם

אני רק מקווה שזה נכון. מההיכרות עם 95% מהשוק וזה כשאני מאוד חיובי וצנוע - זה לא נגמר ככה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אחדד קצת את דבריי כי אתם טוחנים את הדברים שוב בלי שניסיתם בפועל את מה שאני מכיר מקרוב כל יום. אם היה מדובר בHU איכותי אין ספק שלא מחברים מנחת במקום יציאת RCA. לא כתבתי בשום מקום שמנחת זאת יציאה איכותית. מלכתחילה מי שמתקין מכשיר סיני לא מכוון גבוה ואיכות הסאונד היא בהתאם (ממליץ לך להחליף במהרה את המכשיר הסיני למותג ולהבין כמה גרוע אתה שומע).

מאחר ומדובר במכשיר סיני גם אם הוא

JOYING שאתם עפים פה עליו (וזה פשוט עצוב). אז המלצתי להתקין

מנחת איכותי

, מניתי 2 סיבות למה לעשות זאת. במקום זה אתם טוחנים תאוריות בסיסיות שידועות לכל מי שחובב סאונד, מי שמקובע בעניין זה אתם שחוזרים כמו מנטרה מבלי שניסיתם את מה שעשיתי יותר מפעם אחת.

אדי עם כל הכבוד אבל

JOYING לא קרובה לשום מותג מערבי שאני מכיר.

JOYING היא אולי הטובה שבמולטימדיות הסיניות אבל היא עדיין מותג סיני. זה פשוט עצוב לאן הגיע הפורום הזה אם מהללים חברה כמו

JOYING.

פורסם

חבר'ה,

משמח לקבל את הפידבק הזה.

1. ההרגשה הזו שמרגיש שנדפקת, שפשוט עבדו עליך היא לא נעימה.

אני תמיד מעדיף לתת אמון ולא אהבתי ולא אוהב להיות בתוך אנרגיה של חשדנות.

2. ה-350שח שנגבו ממני בעבור התקנת מנחת בשווי 50שח אכן כואבים.

גם כי הוצאתי אותם מהמעט שיש לי וגם כי לא יצא מהם כלום.

3. הלוואי והמתקין יקרא את הפוסט ויעשה את ש-BEEKER כלכך מצפה ממנו(בתמימות?).

אך lanosforce צודק עם כיבוי להבת האופטימיות - מדובר בשוק מאד פרוץ שיוסי אלפיין באמת מן ה-5%-10% המצומצמים שבאמת זה המקצוע שלהם.

את זה הם קראו, חקרו ולמדו...ומתחדשים ומתעדכנים וכמובן עם תודעת שירות מפותחת.

אני מודה מקרב לבד למי שעזר!

פורסם

יוסי - לא גו'יינג - אנדרואיד סיני אחר - חיברתי לשם את הDAC שלי - והשאר היסטוריה.

תביא גם קלריון HXD3 והוא פשוט לא מסוגל להתחרות בזרם מידע "טהור" כשמה שיוצא לו מאחורה - זה RCA שהוא קורבן לרעשים.

ואני לא מדבר על חתימה סונית שהכניסו שם ועוד המון דברים - אני מדבר נטו על טכנולוגיית אות לעומת פשוט "מידע" זרם של ביטים - אחד ואפס...

לJOYING יש סדרה עם יציאת SPDIF - אפילו על ג'יטרינג וקלוקינג אין מה לדבר כאן - גיים אובר.

כן, זה עדיין בפער באיכות הייצור מול המערב.

כן יציאות הRCA חלשות יותר ברוב המוחלט של המקרים.

לא - זה כבר מזמן לא כזה זבל כמו שעושים אותם.

אני לא מהלל בהכרח את ג'ויינג - אני מהלל את היכולת להוציא היום גם מכל סמארטפון הכי מסכן שיש - מידע דיגיטלי נטו - ולהפיק ממנו משהו שיחידה אנלוגית פשוט לא מסוגלת לספק.

במקרה של פותח השרשור - אני חושב שלפני שישר רצים להתקין מנחת - צריך לבדוק גם את יציאות הRCA של הHU שלו ואם זו רק בעיה של עוצמת שמע - להוסיף ליין דרייבר איכותי במקום מנחת.

לנסות לחבר ליציאת הRCA לאחר שכבר ההתקנה סודרה - לא עולה כסף, מנחת כן.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

יוסי,

אתה ממליץ מנסיונך על מנחת "איכותי".

אבל מה אתה חושב שידידך המתקין "המומלץ" התקין ב350 שקל?

אני יכול לנחש מה הרכיבו.

וזה קצת עצוב.

אז תן לי לסדר לך איך זה נראה מהצד.

אמלק;

לקוח מגיע עם רדיו סיני>

מתכון בטוח ל"ספייקים ופיצוצים">

לבדוק rca? חבל על הזמן>

שים לו מנחת איכותי.

.

.

.

>מרכיב מנחת סיני זול.

נ.ב

אם אין סיבה מוצדקת להרכבה של מנחת סיני נחות,

אז כולם מסכימים שפות"ש צריך לקבל את ה350 בחזרה?

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

אם אין סיבה - אם!

אני לא מזלזל בנסיון - שוב, לא שולל את הפרקטיקה הזו - רק במידה ולא תופעלה ב"אוטומט".

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)
אם היה מדובר בHU איכותי אין ספק שלא מחברים מנחת במקום יציאת RCA

מלכתחילה מי שמתקין מכשיר סיני לא מכוון גבוה ואיכות הסאונד היא בהתאם (ממליץ לך להחליף במהרה את המכשיר הסיני למותג ולהבין כמה גרוע אתה שומע).

מאחר ומדובר במכשיר סיני גם אם הוא

JOYING שאתם עפים פה עליו (וזה פשוט עצוב). אז המלצתי להתקין

מנחת איכותי

, מניתי 2 סיבות למה לעשות זאת.

אחת.

JOYING לא קרובה לשום מותג מערבי שאני מכיר.

JOYING היא אולי הטובה שבמולטימדיות הסיניות אבל היא עדיין מותג סיני. זה פשוט עצוב לאן הגיע הפורום הזה אם מהללים חברה כמו

JOYING.

כבודך מאד במקומו בכל הקשור לתחום מולטימדיה לרכב. גם בתחום השירות - שהרי פנית אלי והצעת לי לבוא ללא עלות לבדיקה של המערכת.

אך אני חושש שעם העיסוק הכמעט יומיומי עם מותגי על והתקנות לפנתאון, לא יצא לך באמת לבחון את JOYING.

אתה מסתכל על זה מנקודת מבט של אודיופיל.

80% מרוכשי המערכות אינם קרובים להיות אודיופילים! להם מערכת כמו של חברת JOYING מעניקה תמורה מדהימה למחיר!

ולא. היא ממש לא זולה.

מדובר בחברה כן משקיעה במוצריה, כן עושה

debugging, כן מוציאה עידכונים.

אותו מתקין מדובר עשה דבר פשוט שאיש מקצוע מבצע כשמעירים אותו ב-3 לפנות בוקר:

העביראת הכבלים ממגבר A למגבר B.

יום לאחר מכן, לאחר שסה"כ חבר(איש סאונד ואלקטרוניקה *לא המוכר*) הגביר לי את הסאב - יצרתי עימו קשר ודיווחתי על "קאנק".

החבר עשה "פיין טיוניג" ומצאנו את הנקודה שהבס נעים לי. הליך שארך עשר דקות.

המתקין טען כי מדובר בבעיה לא מזיקה.

שאלתי את חבר שלי - ממנו קניתי את המגבר: אולי שם לב לדבר כזה...(אי אפשר שלא לשים לב).

הוא ענה שלא. הוא אדם אמין ללא עוררין...מכירים המון שנים ואין לי ספק שאם היה דבר כזה היה מציין לפני הכל.

אך כן אמר לי שממה שידוע לו - רעש מהסאב כשמכבים הוא לא דבר נדיר...אך שב והדגיש שלא היה לו מעולם.

המתקין שב ואמר "יסודות" - "שיסודות הבניין לא טובים יוצא פיזה במקרה הטוב או שהבניין קורס".

והציע התקנה ב-700שח (בתוספת על ה-350 שכבר שילמתי).

אגב, במסגרת ה-350 הוא התקין גם פיוז (בצדק).

עם כל הזמן שהתכתבנו ועם החצי שעה שהייתי אצלו היה יכול פשוט לנסות לחבר RCA ל-H.U...אך כמו יוסי אלפיין הוא אמר שזה זבל סיני.

המתקין אמר פעם אחת על איכות המותג ... ואז הוסיף גם את נושא התשתית.

אציין כי הבחור מאד שירותי ונעים הליכות.

אך בל נשכח שבאתי לקבל פתרון מקצועי.

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם

אני דווקא כן מביט על JOYING מנקודת מבט של "אודיופיל" - ברגע שמדובר ביחידה עם יציאת SPDIF - כמו שאמרתי GAME OVER - אני מדבר על יחידות שעולות בין 400-600 דולרים לפני מיסים (משלוח בד"כ כלול בעלות הזו).

וגם על אנדרואידים פשוטים שברגע שהם תומכים בUSB HOST וגם AUDIO דרך USB - נגמר הסיפור מבחינת איכות האות - כי זו כבר לא אות - זה פשוט זרם מידע.

וזה לא משנה אם זה סמארט או טאבלט או פיסי או נגן מדיה כלשהוא - זה פשוט לא משנה.

ה"בום" הזה שאתה מקבל מהסאב זה מגבר או יחידת ראש שאין בה הגנה של כיבוי שקט - כלומר הגנה מפריקת זרם DC רגעי לכוון יציאות האודיו

וזה בהחלט יכול להגרם כתוצאה מיחידת הראש - שוב, לא כל JOYING גם נמכר בעלויות של למעלה מ300 דולרים - ואלו הן כן יחידות פשוטות סה"כ, אתה מקבל בהתאם למה שאתה משלם - גם סינים, לא שונים בזה במאומה.

והבום הזה גם יכול להיות מהמגבר עצמו - תשאל את החבר שמכר לך אותו אם הוגבר על המגבר הזה סאב וופר בעבר.

זה פחות קריטי כשזה מגיע לסאב וופר זה פשוט מאוד לא נעים - דרך פשוטה מאוד לבדוק את זה -

תחבר לכבל של הREMOTE שהולך למגבר מפסק - תכבה את המגבר בזמן שהמערכת (הHU) דלוק - אם אין בום - זה מגיע כמעט באופן וודאי מהHU.

Pioneer TS-X150

פורסם
ה"בום" הזה שאתה מקבל מהסאב זה מגבר או יחידת ראש שאין בה הגנה של כיבוי שקט - כלומר הגנה מפריקת זרם DC רגעי לכוון יציאות האודיו

וזה בהחלט יכול להגרם כתוצאה מיחידת הראש - שוב, לא כל JOYING גם נמכר בעלויות של למעלה מ300 דולרים - ואלו הן כן יחידות פשוטות סה"כ, אתה מקבל בהתאם למה שאתה משלם - גם סינים, לא שונים בזה במאומה.

והבום הזה גם יכול להיות מהמגבר עצמו - תשאל את החבר שמכר לך אותו אם הוגבר על המגבר הזה סאב וופר בעבר.

זה פחות קריטי כשזה מגיע לסאב וופר זה פשוט מאוד לא נעים - דרך פשוטה מאוד לבדוק את זה -

תחבר לכבל של הREMOTE שהולך למגבר מפסק - תכבה את המגבר בזמן שהמערכת (הHU) דלוק - אם אין בום - זה מגיע כמעט באופן וודאי מהHU.

השאלה אם זה לא מחשיד שעם החלפת המגבר החלה הבעיה הזו?

קניתי ממנו את כל ה"חבילה": מגבר + סאב + מגבר מונו + קפסיטור(אני משתמש רק במגבר ובסאב)

לא היתה לו כל בעיה.

להבנתי - כשזה יוצא מהסאב אין סיכון ל"בריאות" המגבר?

המתקין (או ה"מעביר") אמר שזה כלל לא יכול להזין.

פורסם

לא היתה לו בעיה כי ממה שמשתמע מהכתוב - הוא הגביר את הסאב על מגבר המונובלוק.

אבל הוא גם לא השתמש ביחידת הראש שאתה משתמש בה.

בדיקה פשוט - מפסק הכי טיפש של ON OFF על כבל הרימוט ואתה תקבל את התשובה שלך.

Pioneer TS-X150

פורסם

יוסי,

זו הודעה שלך מאתמול:

אם היה מדובר בHU איכותי אין ספק שלא מחברים מנחת במקום יציאת RCA.

לא כתבתי בשום מקום שמנחת זאת יציאה איכותית.

וזו אחת ההודעות הקודמות שלך:

כמובן שאיתך זה שיח חרשים אתה אלוף בלהוציא דברים מהקשרם. איפה כתבתי שמנחת פותר רעשי מנוע? כתבתי שזה מונע ספייקים (בכיבוי והדלקה כדי שיהיה לך ברור יותר) ובמכשירים סינים תקבל איכות טובה יותר עם מנחת מאשר יציאות הRCA. ספר לי בבקשה על הניסיון שלך עם מכשירי מולטימדיה סינים? האם ניסית פעם לראות את מה שכתבתי לגבי התקנת מנחת ושימוש ביציאות הRCA במכשירים הנ"ל?ברור שלא. אתה אלוף התאוריה.

אז תן לי לסדר לך.

מנחת הוא לא יציאה יותר איכותית מ-RCA, גם לא במכשיר סיני.

יש לך הרבה ניסיון, אין ספק.

אתה רוצה להמשיך להמליץ ולהרכיב מנחתים כדי לפתור "ספרקים ופיצוצים" במולטימדיה סינית?

מאחל לך בהצלחה.

אבל לדעתי אתה טועה.

דבר ראשון, השימוש במנחת כדי "לשפר" איכות יציאות RCA לא נהוג בפורומים בחו"ל, אני בכל אופן לא מצאתי שימוש שכזה,

וגם אתה לא הסכמת אפילו להביא קישורים לכזה פתרון שנהוג במקומות אחרים.

עכשיו יש כמה אפשרויות:

*אולי המתקינים בארץ עלו על סטרטפ גאוני שלא מוכר בחו"ל.

* אולי זה באג ישראלי. המערכות הסיניות עוברות בדואר ישראל, מצטננות ונדבקות בוירוס "ספרקים ופיצוצים".

* אולי זה פתרון להתקנה בעייתית בגלל חוסר מקצועיות/כבלים גרועים/ציוד מאיכות נמוכה.

* אולי זה פשוט קל ורווחי למתקינים שלא מעוניינים להתעסק עם מערכות שמוציאות 0.5V ביציאות RCA.

כולם מסכימים ששימוש במנחת מוריד מהאיכות (אדי הסביר את זה בצורה פשוטה).

זה מוצא אחרון אם ממש אין ברירה, ורק אחרי שבדקו הכל, אז לשים מנחת איכותי.

כולם מסכימים שאתה מתקין מקצועי,

לכן יש לי בעיה עם מה שכתבת בהודעה הזו:

אדי, אחדד קצת את דבריי כי אתם טוחנים את הדברים שוב בלי שניסיתם בפועל את מה שאני מכיר מקרוב כל יום. אם היה מדובר בHU איכותי אין ספק שלא מחברים מנחת במקום יציאת RCA. לא כתבתי בשום מקום שמנחת זאת יציאה איכותית. מלכתחילה מי שמתקין מכשיר סיני לא מכוון גבוה ואיכות הסאונד היא בהתאם (ממליץ לך להחליף במהרה את המכשיר הסיני למותג ולהבין כמה גרוע אתה שומע).

עם כל הכבוד,

זה ממש לא רציני לקבוע שמי שמתקין מכשיר סיני לא מכוון גבוה, ושאיכות הסאונד היא בהתאם.

אז תן לי לסדר לך.

יש מספיק אפשרויות להגיע לרמת על או רמת על חלל.

אדי רמז למעלה עם הקלריון,

שאפשר להגיע ל-spdif (או כל הזרמה של מידע בינארי 0 או 1) עם מולטימדיה סינית, פלפון, טאבלט.

כשכל ההמרה מתבצעת בDAC אחר.

לבחירה:

יחידת DAC נפרדת, DAC בפרוססור או DAC מובנה במגבר.

.

-

פורסם

בואו נפשט את זה כי ההתנצחות הזו כבר לא מועילה לאף אחד מאיתנו.

מנחת לעומת יציאת RCA הוא פתרון פחות איכותי ברמת העקרון, ברמה הטכנולוגית.

אבל יציאת RCA תקולה, רועשת, מעוותת, חלשה - תיתן תוצאה פחות טובה מאשר לשים מנחת טוב.

מכאן ולהגיע לרמה שבצורה סיסטמטית נקבע שHU שמקורו סיני שווה שווה יצאית RCA לא שמישה - לא נכון מעשית לתקופה.

תמיד שווה לבדוק את יציאת הRCA לפני שתמקינים מנחת - זה חינם.

מהניסיון האישי שלי עם יחידות ראש סיניות מדבקה או סיניות ישנות -

היתה אחת בסובארו בה העליתי אפילו פעם סרטון שמנגן ברקע שיר של יובל דיין - וניתן לראות כי ההבדלים בין יציאת הRCA ליציאה דיגיטלית הם אמנם בפערים שלא ממש ניתן לגשר עליהם אבל גם השמע מיציאת הRCA של היחידה הסינית היה סה"כ טוב - הרבה מעביר לסביר! לחלק לא קטן מהקוראים כאן לא הייתי מתבייש לאמר אפילו שהיו אומרים וואו - זה נשמע מעולה.

היחידה ההיא החזיקה מעמד שנה ואז בגלל תקלה במנגנון הCD תוקנה - לאחר מכן החזיקה מעמד חמש שנים נוספות - סה"כ לקחו שש שנים עד שהיחידה הזו החלה להשתגע, לעבור ממקורות וכאשר עבדה הוציא באמת רעשים ו"פיצוצים" מוזרים דרך יציאות הRCA - רק כעבור שש שנים, ליחידה שהיא מדבקה שנמכרה בזמנו ע"י ניפון.

אותו הדבר קרה אחרי שנה במערכת שהיתה לי ברנו מגאן (יוסי אתה ביצעת לי שם בניית קורות) - והרכב נמכר עם היחידה הזו שגם ככה קיבלתי במתנה ממועדון בהצדעה.

והיחידה שיש לי כרגע בסובארו שהיא אנדרואיד מדבקה שנמכר גם ע"י ניפון - סה"כ עובדת יפה אבל היא באמת מרעישה מיציאות הRCA לפעמים בכמה דקות הראשונות שלה כבר.

היחידה שיש לי בדודג' לעומת זאת מבית סינקופה - מסך 10 אינטש LED איכותי מאוד עם יציאות RCA - אולי חלשות אבל השמע הרבה מעבר לסביר - אפילו טוב מאוד, רק שהיציאה חלשה.

ואני מדבר כאן על יחידות שסה"כ הן מהצד הפשוט והזול יותר של הפרודוקטה הסינית.

אז היחידות הפשוטות האלו יחידות ישנות - כן, סביר מאוד לצפות מהן לתפקוד עלוב והסיכוי שמנחת יעשה כאן עבודה טובה יותר הוא גדול.

ממש לא על היחידות שנמכרות היום במחירים שנעים בין 400-700 דולר - זה משהו אחר לגמרי.

תכלס אני משתמש ביחידות ראש האלו בגלל גודל המסך שלהן - מצלמת רוורס, ניווט - את האודיו אני בכלל מעביר דיגיטלית.

במקרה הזה של פותח השרשור - הוא רכש יחידה ממותג סיני ואין סיבה ישר לפסול את יציאות הRCA - כדאי לנסות, במקרה הכי גרוע באמת יבוצע שימוש במנחת - פשוט לא לפסול על הסף באופן אוטומטי מראש.

פותח השרשור - הלאה. תיקח את זה מכאן קדימה בבקשה לפתרון הבעיה במערכת שלך.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...