Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Opel Astra 2016 מערכת שלו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לא עובד הAndroid CAR עם הדבר הזה בשם intellink 4.0

האם צריך לעדכן או שזה מה שיש? ניסיתי עם כמה טלפונים ללא הצלחה:

oneplus 1

oneplus 3

xiaomi mi9

oneplus 7

samsung s9

או שאופציה היחדיה זה לקנות מערכת סיני ולזרוק מה שיש ברכב עכשיו? מתריד אותי הגדרות של רכב שקיימות דרך מערכת שלהם.

פורסם

איזו אסטרה זו, הדגם החדש או הישן? שניהם נמכרו בשנת 2016.

בדגם הישן אין לדעתי אנדרואיד אוטו אלא יש מערכות סיניות שהותקנו בארץ.

בדגם החדש המערכת משתנה לפי רמת האבזור (אנג'וי מקבלת מערכת פשוטה יותר ואנג'וי פלוס ואינוביישן מערכת טובה יותר). באנג'וי פלוס השתמשתי ללא בעיה באנדרואיד אוטו, כמובן לאחר שהורדתי את ה-APK למכשיר הסמסונג S10 שלי ועם כבל מקורי.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)
איזו אסטרה זו, הדגם החדש או הישן? שניהם נמכרו בשנת 2016.

בדגם הישן אין לדעתי אנדרואיד אוטו אלא יש מערכות סיניות שהותקנו בארץ.

בדגם החדש המערכת משתנה לפי רמת האבזור (אנג'וי מקבלת מערכת פשוטה יותר ואנג'וי פלוס ואינוביישן מערכת טובה יותר). באנג'וי פלוס השתמשתי ללא בעיה באנדרואיד אוטו, כמובן לאחר שהורדתי את ה-APK למכשיר הסמסונג S10 שלי ועם כבל מקורי.

אנג'וי פלוס החדשה. יש בהגדרות של מערכת רק AppleCarplay

הורדתי כל מני APK כבר ללא הצלחה, הכוונה לגרסאות שונות. ראיתי בפורום של אסטרה כתבו להשתמש בAPK מספטמבר וגם לא עובד.

הלכתי למוסך אופל בהרצליה וקיבלתי תשובה מוזרה - בגלל שאין בהגדרות AndroidAuto זו גרסה של מערכת ללא תמיכה באנרדרויד.

וכן, אייפון עובד :(

גם נבדק עם Samsung Note שעובד עם מערכת אחרת בלי בעיה

עריכה אחרונה על ידי Edgar Astrov
פורסם

בדקת מול המוסך אם יש עדכון גרסא למערכת?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
בדקת מול המוסך אם יש עדכון גרסא למערכת?

בשביל זה באתי בכלל, לא אמרתי שמשהו לא עובד. התקשרתי וקבעתי שדרוג למערכת. במקום שאלו למה אני חושב שצריך/יש עדכון.

• תוכן חדש...